2008 Ekim Anneleri

canım foto koymadım da ondan bi albüm yaptıydım ama herkes gördükten sonra silmişti ordan hatırlıyodur dbest

çıtırr gittin mi kız bak siliyom ona göree
bu arada pastamın mumuna gülmeyin fururum pasta mumu almayı unutmuşuz evdeki süs mumu koydum

albmune baktım canım..oğlanı sanada babayada benzetemedım..kızın babay benzıor

saol canım okudum yorumları oğlan bana ama daha çok rahmetli babama benziyor ben babama aşıktım hep dua ederdim allahım bana bir oğlan evlet verirsen huyuda kendide babam gibi olsun diye şükür allahıma verdi
edhak çok tatlısınız çok ta genç ve güzelsin maşallah

ben yatıım anacım b gece gelcek yok herhald
yeşimmerve cim teşekkür ederim cnım sizde ailece çok tatlısınız resimlerinize baktım

yeşimmerve cim teşekkür ederim cnım sizde ailece çok tatlısınız resimlerinize baktım
saol canım bende yatacağım çünkü yarın bayramkaydirigubbakcemile2 erken kalkacağız kızın gösterisi var hazırlanmamız süslenmemiz uzun sürer erken yatalım ki erken kalkalım iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

kına ,pasta falan yapmadım ya..
dogumgununde yapıcam nasılsa guzel bşiler.
gerek yok bence.

sence gerek yok ama ben de dahil bi çok anne özeniyoz napalımmm yaşgününde peri kıyafeti alcam lülümeee :asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence çok iyi yapmışsın leylacım sonuçta yarı yaşına girdiler önemli yaniiii
biz her ay dönümünü kutluyoz zaten ama 6. ayı dolduğunda ben de pasta aldım kutladık malesef foto çekmeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canim karismis gibi olmiyim da 37,4 ates sayilmaz ki bence hic birsey verme en az 38,5 olmasi lazim vermen icin nede olsa o verdigimiz surup olsun fitil olsun hepsi kimyasal bedene ne kadar az girersde o kadar iyidir

Esim yuksek degil diyo gicik oldum haa

canım 37.5 üzerinde ateş kabul edilir.. 37,5-38 arası değerlerde ilaç vermeyip takip edebilirsin ve üstünü soyup, mümkünse ılık duş aldırman, ya da ıslak bezle eklem yerlerine kompres yapman iyi olur.. 1 saat sonunda tekrar ölçersin.. 38 in üzerine çıktığında yarım ölçek ateş düşürücü vermen gerekir..

ilaç kimyasal bedene zarar vs bunlar doğru değil.. ateşten daha çok zarar vermez hem verdiğin dozun yan etki potansiyeli çok çok az hem de sürekli kullanmıyorsun sadece 2 gün bu şekilde ateşlenince evde kendin ateş düşürme yöntemlerini uygulayabilirsin..
herşeye rağmen 2 günden uzun süren ateşte dr a gitmen uygun olur..

ayrıca aşı sonrası ateş gibi bulantı, kusma da sık görülebiliyor hacerde de öyle olmuş, fitil verebilirsin daha iyi olur çünkü ateş sıvı kaybına yol açar kusma da öyle.. o yüzden mide bulantısı yüzünden ilacı kusabilir hiç zorlama.. fitil verebilirsin..

üzerinde 1 kat penye giydirmen iyi olmuş.. ateşi 37,5 altına inince dikkat et üşütmesin bu sefer de..

çok geçmiş olsunnn :asigim:

Son düzenleme:
leyla geçmiş olsun ateş durumu nasıl canım aşı falan mı olmuştunuz ondanmı ateşlendi kuzucuk

Sagol canim evet bugun asi olmustuk ondan hemsirede demisti dikkat et bu biraz agir 4 tane birden oldu diye!

Edhak sizin asi ne zaman

yok 38.2 yüksek de panikleme dur, aşı ateşi bu sonuçta hastalıktan diil, biraz daha bekle 15-20 dk arayla bi daha ölç, eğer yükseliysa o zaman bişeyler yap ateş düşürücü vermişin nasıl olsa

Dbstcim dedigin gibi bende ozendim heveslendim kizma yari yas kutmalasi yaptim sonucta kizima ait bisey cok da iyi oldu mum bile yaktim uflemesede bakti resmini cektik buyudugu zaman hatira olur kinada yaktim amcasi diyokii ne kutluyoz diuye sorunca hacerin yari yasi dedik oda ohh ohh artik her 6 ayda bi kutlama yaparizz diyo bizde gulduk felan ama su asi isi biraz uzdu tabi yavrumu

iyi yapmışsın leylacımmm Şeniz
canım eylülün de 2 gün sürdü :çok üzgünüm: ama panik yapma.. sonuçta aşıya bağlı olduğunu biliyosun Allah korusun başka bi hastalıktan falan değil, ona göre de önlemini alacaksın sakin ol..

yazdıklarımı okudun mu leyn CADIARZU

Dbset saogl asi hakinda aciklamalarin icin bitanesin yaa fitil yoktu evde cok pisman oldum almadigima dr minoset ver demisti ama evde bulundurmaliydim simdi atesi 37.3 uzerinde citcitli badi ve pijama alti var uyudu simdi uztune ppenye battaniye ortmustum üsürmu ne diyon napiyim geri yukselirmi

hee okudum da onu ayri yaziyim diye simdi yazdim sagol bilgic gari gel öpecem :şeniz: saa rep verecedim amma debst mesaji degerlendirmeniz icin baska mesaj degerlendirmeniz gerekir mi ne oyle bisey yazdi niye

Son düzenleme:

ateşi şuan normal.. ateş düşürücü işe yaramış.. ama tekkrar yükselebilir.. ateş düşürücü verdiğin saate 4 saat ekle ozaman tekrar ölç ateşini.. 37,5-38 arasında çıkarsa yine yükseliyo olabilir, zaten son şurup üzerinden 4 saat geçtiği için tekrar şurup verebilirsin..

evde fitil bulundurman iyi olurdu, gece şurup içirmek çok zor oluyo zaten kusuyolar :çok üzgünüm:

evin sıcaklığı iyiyse üzerini giydirme ama battaniyenin üzerine bi penye battaniye daha at, 2 penye battaniye olsun.. kontrolünde ateşini ölçeceksin ya ona göre üstünü tekrar açarsın artık ayarlarsın işte..

tekrar geçmiş olsunnn hacerimi uyanınca öpp
hadi ben de kaçıyorumm inşallah rahat bir gece geçirirsiniz..

aman istedinn yerıne yak kına töbee töbee:dilcikar:
bende dogum gunu ııcn daha cokk özenıyorummmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…