albmune baktım canım..oğlanı sanada babayada benzetemedım..kızın babay benzıor
saol canım bende yatacağım çünkü yarın bayramkaydirigubbakcemile2 erken kalkacağız kızın gösterisi var hazırlanmamız süslenmemiz uzun sürer erken yatalım ki erken kalkalım iyi gecelerkaydirigubbakcemile3ben yatıım anacım b gece gelcek yok herhald
yeşimmerve cim teşekkür ederim cnım sizde ailece çok tatlısınız resimlerinize baktım
ben yatıım anacım b gece gelcek yok herhald
yeşimmerve cim teşekkür ederim cnım sizde ailece çok tatlısınız resimlerinize baktım
kına ,pasta falan yapmadım ya..
dogumgununde yapıcam nasılsa guzel bşiler.
gerek yok bence.
Gecmis olsun canim ayy hic dis sorunum olmadi ins olmazda
Bu arada sende benden korkakmissin ben simswk cakmasindan korkmam ama kendi golgemden korktum pu haha gecem mutfakta yemek yapiyodum balkon penceresinin onunden gecerken kendim gozuktu balkonda biri var sandim bian korktum meger benmmissim guleni vurururm
Yani tabi illa olmasi gereken biisey degil ama ne biliyim foto cekeriz bi anisi olur buyudugunde felan diye yaptim kimseyi felan cagirdigimdan degil yani sadece ev ahalisi annemlerin bile haberi yok bi heves iste kinayida sevdigim icin yaktim madem adetkerimizde var kizim kusur kalmasin dimi yari yas kinasi
Kizlar haceri uyutmustum bi uyandi yaniyo ateslenmis olctum 37.4 ay hemen bidaha ates dusurucu icirdim yanliz kustu ya kusmuk gibi degildi su gibi oda zaten surup kokuyodu geri veriyim dedim bekle dediler sonra tekrar azcik kustu cocugun agzina geliyo aci herhalde kirisiyo soydum ustunu hafiflettim ins hemen duser ya ates dusurucu geri veriyim mi bekliiyimmi napiyim
canim karismis gibi olmiyim da 37,4 ates sayilmaz ki bence hic birsey verme en az 38,5 olmasi lazim vermen icin nede olsa o verdigimiz surup olsun fitil olsun hepsi kimyasal bedene ne kadar az girersde o kadar iyidir
Kizlar hacerin atesi 38.2 oldu yaa napiyim dusmedi bacaklarina islak bez mi konuluydu noluyodu nasil di ne yapiyim elini yuzunu soguk suyla yikadim uzeri cok incee citcitli badi ve pijama alti var vede cok halsiz ayaginin ustune basmiyo yigiliyo ayy ates dusurucu vereli 1 saat oldu napiyim
Esim yuksek degil diyo gicik oldum haa
leyla geçmiş olsun ateş durumu nasıl canım aşı falan mı olmuştunuz ondanmı ateşlendi kuzucuk
ben yatıım anacım b gece gelcek yok herhald
Kizlar hacerin atesi 38.2 oldu yaa napiyim dusmedi bacaklarina islak bez mi konuluydu noluyodu nasil di ne yapiyim elini yuzunu soguk suyla yikadim uzeri cok incee citcitli badi ve pijama alti var vede cok halsiz ayaginin ustune basmiyo yigiliyo ayy ates dusurucu vereli 1 saat oldu napiyim
Dbstcim dedigin gibi bende ozendim heveslendim kizma yari yas kutmalasi yaptim sonucta kizima ait bisey cok da iyi oldu mum bile yaktim uflemesede bakti resmini cektik buyudugu zaman hatira olur kinada yaktim amcasi diyokii ne kutluyoz diuye sorunca hacerin yari yasi dedik oda ohh ohh artik her 6 ayda bi kutlama yaparizz diyo bizde gulduk felan ama su asi isi biraz uzdu tabi yavrumu
iyi yapmışsın leylacımmm Şeniz
canım eylülün de 2 gün sürdü :çok üzgünüm: ama panik yapma.. sonuçta aşıya bağlı olduğunu biliyosun Allah korusun başka bi hastalıktan falan değil, ona göre de önlemini alacaksın sakin ol..
yazdıklarımı okudun mu leyn CADIARZU
Dbset saogl asi hakinda aciklamalarin icin bitanesin yaa fitil yoktu evde cok pisman oldum almadigima dr minoset ver demisti ama evde bulundurmaliydim simdi atesi 37.3 uzerinde citcitli badi ve pijama alti var uyudu simdi uztune ppenye battaniye ortmustum üsürmu ne diyon napiyim geri yukselirmi
sence gerek yok ama ben de dahil bi çok anne özeniyoz napalımmmyaşgününde peri kıyafeti alcam lülümeee :asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence çok iyi yapmışsın leylacım sonuçta yarı yaşına girdiler önemli yaniiii
biz her ay dönümünü kutluyoz zaten ama 6. ayı dolduğunda ben de pasta aldım kutladık malesef foto çekmeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım 37.5 üzerinde ateş kabul edilir.. 37,5-38 arası değerlerde ilaç vermeyip takip edebilirsin ve üstünü soyup, mümkünse ılık duş aldırman, ya da ıslak bezle eklem yerlerine kompres yapman iyi olur.. 1 saat sonunda tekrar ölçersin.. 38 in üzerine çıktığında yarım ölçek ateş düşürücü vermen gerekir..
ilaç kimyasal bedene zarar vs bunlar doğru değil.. ateşten daha çok zarar vermez hem verdiğin dozun yan etki potansiyeli çok çok az hem de sürekli kullanmıyorsun sadece 2 gün bu şekilde ateşlenince evde kendin ateş düşürme yöntemlerini uygulayabilirsin..
herşeye rağmen 2 günden uzun süren ateşte dr a gitmen uygun olur..
ayrıca aşı sonrası ateş gibi bulantı, kusma da sık görülebiliyor hacerde de öyle olmuş, fitil verebilirsin daha iyi olur çünkü ateş sıvı kaybına yol açar kusma da öyle.. o yüzden mide bulantısı yüzünden ilacı kusabilir hiç zorlama.. fitil verebilirsin..
üzerinde 1 kat penye giydirmen iyi olmuş.. ateşi 37,5 altına inince dikkat et üşütmesin bu sefer de..
çok geçmiş olsunnn :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?