2008 Ekim Anneleri

leylaa gecmıs olsun yaa.. nasıl oldu hacerrr??????
bızım evdede yoktu fıtıl bende yenı aldım .
ne olur ne olmaz bulunsun dıye.
ınsallah kullanmak gerekmez hıcbırımıze..:1no2:

Sagol yaa inan seni bekledim haa gelirsin de bisey dersin diye bi ustunu orttum uyaninca operim teyzesi ben bu gece uyumam zaten saat kurarim cok uykum geldiginde

Sagol teyzesii dustu atesi biraz uyudu simdi bugun asi olan baska bebis yok muu

herkese merhabalar.
biz yarın olacağız bakalım.bende tecrübelillerin aşı deneyimlerini okuyorum.biz şimdiye kadar hiç ateş fln yükseltmedik ama ,belli de olamz heran tetikteyimsengözlerimebaksanab. yarın törenden kaydirigubbakcemile2 sonra aşısını yaptırmayı düşünüyorum.ama benim oğluşumda bu aralar öksğrğyor anlamadım ki CADIARZU. ateş yok huysuzluk yok.sadece böyle arada öksürüyor. çiçekten sonra herşey çıkmaya başladı :çok üzgünüm:

Yarim saat sonra tekrar ates dusurucu verecem duser ins ilk aksam verdigimi kustu o yuzden atesi dusmuyo bunu kusmaz ins

leyla yavrum kocan eczaneden fitil alsın yaa, uykudaki çocuğa nasıl içircen o şurubu, hadi içirdin ya kusarsa, eziyet etmeyin bebeye, veriverin fitili, hacer de rahat etsin sizde

hadı bakalım atessız sorunsuz halledın ınş.
torende de basarılar dılıyorum sana ve gosterıye cıkcak kuzulara.

merann nısanurun gosteri fotosu yok muu??hihoyyyt

leyla yavrum kocan eczaneden fitil alsın yaa, uykudaki çocuğa nasıl içircen o şurubu, hadi içirdin ya kusarsa, eziyet etmeyin bebeye, veriverin fitili, hacer de rahat etsin sizde

Dogru diyon ibosum da ya nebiliyim dr vermedi bende hi akil edemedim almayi gecenin o saatindede kimse gidip almazdi laf dinlate.miyom ki surun verdin duser dedi yatti sabah olacak hala basini bekliyom cook az yarim yamalak uyudum ama o hic uyanmadi bile sabaha kadar 37.4un altina dusuremedim hala da ayni tekrar surupta verdim ustude ince hala dusmedi ayni duruyo anlamadim asi dan diye endise edip panik yapmiyorum ama cok pis canim sıkıldi alip emziriyom yavrum uyanik ama hic kipirdamiyo kafasi yana dusmus elini kaldirmiyo bile hali yok cocugun sadece gozume bakiyoo icim yaniyo yaa alaahhin hodugunun umrundamii uff ya

canım benim kıyamam leyla kız uyandırsaydın kocanı erkekler uyuyunca bazen tam uyuyo fark edemiyo durumu sen kaldırsaydın ama neyse sabah oldu da birde aksama kadar ilgileneceksin hacerle uykusuz zor oluyor canım meleğin bir an önce iyileşir inşallah:Saruboceq:

günaydınnnkaydirigubbakcemile3
bu gün bayram erken kalkın çocuklarkaydirigubbakcemile5
şimdi kahvaltı hazırlayacağım kızımı kaldırcam kahvaltı faslı cokacimcoookgiyinecek saçlar ikli gizli örük olacak standart herkesin öyle olacakmış kıyafeti turuncu esmerede turuncu bi baska yakısıyo hani
babası onu okula bırakacak arkasından biz hazırlanıp stadyuma gideceğiz geçen sene okulun milli oyun ekibinde idi bu sene tüm okulların ortak hazırladığı gösteridekaydirigubbakcemile2 sonrasında da bakalım ne yapacağız yani bugün bize bayram:sm_cool:
tüm çocukların bayramı kutlu olsun sevgili atam huzur içinde yat bizlere ve çocuklarımıza bu ülkeyi ve değeri bıraktığın için sonsuz teşekkürler

günaydınnnn
hepimizin çocuklarının 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun
ben de kocişimi törene gönderdim tatil günü yine eray bey le başbaşayız

leyloşum aşıyı sormuşun bizimki 3 mayısta biz geçenki aşıyı geç olduk burda değildik aşının üstünden de tam 2 ay geçmesi gerekiimiş o yüzden biraz geç olucaz

günaydınlar 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
biz hiç uyumadık ki erken kalkalım bu gece 1den beri dalamadı çok uykusuzum ya
kıyamam hacere ya tüh 4aşı birden ağır geldi tabi çocuğa inş düşmüştür ateşi leyla nasıl oldu?

bugün hava kapalı bide pikniğimiz var telekomca aslında piknik de sayılmaz bi et mangala gitcez emekli olan bi abi ve benimle başlayan bi arkadaş dil için ingiletereye gidio onlar için veda yemeği olcak açık kapalı yerleri varmış keremi de götürmek istiom bakalım eşim de gelcek inş hasta etmem çocuğu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…