2008 Ekim Anneleri

Neyse apar topar hazirlandim ciktik ozel hast ye gittik kayit yaptiracaz nufus cuzdan istedi acele ciktik ya hic bakmadim cantama yanima aldimmi diye cantayi aciyom ama allaha nasil dua ediyom nolur yanimda olsun diye allahima sukur yanimdaymis yoksa onun icinde biton laf eve tekrar doner felan neyse dr girdik anlattim herseyi bakti gogsune kulagina bogazina felan bisey gozukmuyo kan va idrar tahili yapalin enfeksiyon felan olabilir yoksa asi bu kadar uzun ates yapmaz ki simdiki asilar ates bile yapmiyo dedi kilo amadigini hatta verdigini felan hep dedim normal dedi artik kilo alimi azalir diyince azalmasi normalde kilo kaybetmeside mi normal dedim tamam sonuca bi bakalim da dedi dr angut tobe tobe kan verdik saat 10bucuk sonuc 12 bucukta alin dedi poste yapistirdilar idrari beklemye aoturdum hoduge de sen git dukkana sonra bide beni beklettin deme ben isimi halleder ararim seni dedim gitti cocuk sıkıldi aglayap duruyo orda bi cocuk ih diyo buda basliyo bi elimde canta otekinde hacer ikide bir bos yer arayip idrar yapmismi bakiyom kolum koptu oturuyom agliyo saat 12 oldu hanfendi yapti cisini verdim saat 1 de alin sonucu dedi hoduk aradi bu arada naptin diye sabah kahvalti yapamadan ciktim ya sen simdi acsindir kantine cik biseyler al diyo sabah ki yedigim azar doyurdu sagol yani

üzülme canım yaa. böyle bir şey olduğunda hemen sorumluluğu başkasına atarlar zaten. ne yani gimeyecekmiydin.. yada sen istermiydin hasta olmasını.. bak üstelik hastanede birşey de çıkmamış. takma güzelim kafana. onunda sinirli anına gelmiştir.:teselli:

Kizlar uzun uzun yaziyom ya valla icim doldu bunaldim ya sonra oglen sonuna kaldik herkes yemege gitti bekle bekle kucagimda uyudu cocuk saglam gitti hasta geri donecek artik o kadar yani neyse sonucalar her bisey temiz cikti simdi bide biseyi yokmus beni bosuma ugrastirdin diyecek allahim bi ilac bisey yazssa bari diyom okadar yani buarada sarjim bitti tel kapali diye geldi sonra ciktik geldik tek kelime etmedi konusmadim bende bu saat oldu midemden bi lokma girmedi can sikintisindan basim donuyo artik bunlari hakediyomuyum acabaa gercekten ben sorunlumuyum bilmiyorum 6 aylik olana kadar hic hasta etmedim cocugu onu taktir eden yok iyi baktin diyen yok bi gittim diye yarim saat hasta ettim oldu adim babannem i 6 aydir gormedim kzimi gosteremedim goturmedi yanina gonedermedi cenazesine de mi gitmeseydim hata mi ettim

canım çook dolmuşsn anlıyorum seni.. zaman zaman olabiliyor böyle huzursuzluklar. senin tabikide suçun yok hatan da yok. olabilir ayrıca hastada olabilir. sen bunları kafana takma canını sıkma hayatım. git güzelce karnını doyur. bebeğinle ilgilen. bak çok şükür bir şeyi yokmuş. akşamda konuşursun eşinle güzelce. :teselli:

ikinizde gerilmişsiniz leylacım...sen de kaç gündür yorgunsun hassassın zaten birbirinizi kırmamaya çalışın kalıcı izler bırakmayın eşin çocuğunun babası napcan idare etcen bazı huylarını iyileştirmeye çalışcan sakinken konuş ikiniz de sinirliyken değil
biz bile normalde tartışmazken çocuk konu olunca sen böyle yaptın sen şöyle yaptın diyoruz halbuki ikimiz de tecrübeli değiliz doğru ne deneyerek sorarak öğreniyoruz
al bak bu alkış sana ve hacere yeni taze tazealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis git karnını doyur süt olsun hacere

kerem beyin çorbası hazır uyanmasını bekliom kıyma,un,tel şehriye,bide donduruda balkabağı vardı ondan attım bi parça blendırdan geçirdim bakalım beğencek mi

geçmiş olsun leylacım böyle zamanlarda erkekler birde üstümüze gelmiyormu sinir oluyorum sen hiç kendini üzme bak kızının çok şükür bişeyi yokmuş hemen karnını doyur sütün gitmesinn

kısmetçim çokçok geçmiş olsun canım.şimdi nasıl yavrumuz:teselli:

leylacım size de geçmiş olsun canım.şu an annemlerdeyim.pc de bi sorun var.o yüzden çok fazla okuyamıyorum eve geçince iyice bakarım.inşallah iyidir yavrum.belki o da diş çıkarıyodur.tekrar geçmiş olsun canım

günaydınlar ii haftasonları
leylacım başın saolsun çok merak etmiştik

kızar hepiniz sagolu cok tesekkur ederim ıyı dıleklerınız için allah razı olsun:enbuyukkk:

başın sağolsaun leyloşşsenağlama:1hug:üzülme nolurr

kızlar ben şimdi kendimize yoğurt çorbası yapacam oğluma da sebze çorbası yapıyorum şimdi yaptığım yoğurt çorbasının(tuzsuz) içine haşlanmış sebzeleri ve eti atsam robotta geçirip versem olur dimi

kızlar gülçemin ateşini düşürdüm ama hala çok huysuz yaaaaa herşeyden mutsuz hep ağlıyo sabahtan beri 15 dk uyudu sadece çok yoruldum yaaaaaa kızıma da çok üzülüyom dudağını büze büze ağlıyo canım benim sizde ne var ne yok tatsız bişey yoktur umarım sabah girdim ama geçmişi okuyamadan kızım ağlamaya başladı herkes iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…