2008 Ekim Anneleri

ah canım benim keşke daha anlayışlı olsa şu erkekler.ama sen ne kadar sabırlı olursan o kadar çok kazanırsın.hem bu dünyada hem öbür dünyada.tabi sabır derken asla kendini ezdirme.
vela havle vela kuvvete.işte senin gibi hanımı bulmuşta dayılanıyorklava:
kız ben varya uçardım benim herif öyle bişey diyecek.tabi bu benim yaptığımda iyi bir örnek değil ama.bana öyle şeyler demeye cesaret edemez zaten.dersede başına gelecekleri bilir.benim huyum hiç iyi değildir o yüzden.bir pire için hiç gözümü kırpmam yorganı cayır cayır yakarım-tatlicadiarzu-

ah canım ya sabır çek bolca.hani sen hatayamı gidecektin ne oldu

leylacım başın saolsun neyse epey zahmet çekmişsin ama hacerin bişi yokuş ona şükür
kimseler bilmez hayır diyelim hayırlara çıksın

kız haceri kovayamı soktun Allah seni napsın

Canim gecen banyo yaptirdim tek basina yaptirinca zor oluyo tabi banyosu bitti ayaklari suyun icindeydi tek elimle kaldirip oteki elimle de ayaklarina su dokemedim cok hareketli dusururum diye bende kavanin dibinde kalan suyun icne soktum ayagini yikamak icin oda suya bayiliyo hemen oturdu icine suyla oynamak icin hosuma gitti resmini cektim cok komik ama dimi

Canim bende sabir dedim alistim aslinda onu bu sekilde kabullendim degistiremem ki huylu huyundan vazgecermi bazen parlar hemen ve hic bisey o an soyledgini hakli cikarmaz bak aksam gelip sarilacak eminim pisman olur hemen ama hic bisey degistirmez yani

leylacım başın saolsun neyse epey zahmet çekmişsin ama hacerin bişi yokuş ona şükür
kimseler bilmez hayır diyelim hayırlara çıksın

Sagol canim cok sukur bisey cikmadi ama neden 3gundur atesliydi anlamadim dr beni tatmin edici bisey demdi asi artik ates yapmiyo dedi hem hemde neden ateslendigi konusunda bisey demedi sonuc ciksin da bakalim enfeksiyon felan olabilir dedi sonuctada bisey yok kilo almadi hatta verdi dedim ay ne biliyim adam icimi rahat ettirmedi

Kizlar neden kimse yok celen gelmek istemiyo peki meran dbest felan da mi gelmiyecek ama cok uzuldum ya burda kafa dagitiyozz bi kisi olmazsa gozler ariyo eksiklik hemen belli oluyo letfen gelin yaa

Kizlar neden kimse yok celen gelmek istemiyo peki meran dbest felan da mi gelmiyecek ama cok uzuldum ya burda kafa dagitiyozz bi kisi olmazsa gozler ariyo eksiklik hemen belli oluyo letfen gelin yaa

amanın celen neden gelmek istemiyor ne olduki.bende neden fotosunu falan kaldırmış diyorum

leylaa kız çok güldüm.. ne tatlı olmuş o öyle canım benim.Şeniz.
ayrıca bence kızın sana benziyor anası gibi güzel bir kız olacak..a.s

canım geçmiş olsun. ama ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor. en kısa zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:[/QUOTE]

sagolun kizlar ama maesef kizim ayni düzelmedisenağlama aksi gibi burdada yarin acik eczane olmazki gidip sprey aliyimCADIARZU pazartesi gecmesse ilk isim kendi dokturuna götürmek:çok üzgünüm: cünkü tam daliyor nefes alamayinca aglayarak gene uyaniyorsenağlamasenağlamasenağlama canim kizim ya kiyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…