ah canım benim keşke daha anlayışlı olsa şu erkekler.ama sen ne kadar sabırlı olursan o kadar çok kazanırsın.hem bu dünyada hem öbür dünyada.tabi sabır derken asla kendini ezdirme.Gece sabah 5e kadar 37 lerden hic inmedi atesi sabah 5 bucuk gibi 36 5 olunca uyudum kalktigimda 8 bucuktu saat hoduk gitmis haberim yok neyse baktim yine kizarmis yanaklari olctum atesini 38 olmis mesaj attim gel hast goturelim bugun 4. Gun olacak atesi normale donmedi hala baska sorunmu var acaba diye hic cevap felan yazmadan tamam hazirlan geliyom demeden 5dk icinde cikti geldi bi hisimla allahim agzni acti gozunu yumdu neymis dun babannemin canazesine gitmisim de hasta etmisim yarim saat oturduk hemen hasta olmus laf anlatamiyom 3gundur var atesi geceleri ben uyumuyom sabaha kadar ruhun duymuyo angut demedgigi kalmadi bide hazirlanmamisiz ona laf aradinmi sanki isitmedigin azar kalmadi allaahhimn boyle angut bi insanla omur gecermi sen bana dayanma gucu ver
vela havle vela kuvvete.işte senin gibi hanımı bulmuşta dayılanıyorNeyse apar topar hazirlandim ciktik ozel hast ye gittik kayit yaptiracaz nufus cuzdan istedi acele ciktik ya hic bakmadim cantama yanima aldimmi diye cantayi aciyom ama allaha nasil dua ediyom nolur yanimda olsun diye allahima sukur yanimdaymis yoksa onun icinde biton laf eve tekrar doner felan neyse dr girdik anlattim herseyi bakti gogsune kulagina bogazina felan bisey gozukmuyo kan va idrar tahili yapalin enfeksiyon felan olabilir yoksa asi bu kadar uzun ates yapmaz ki simdiki asilar ates bile yapmiyo dedi kilo amadigini hatta verdigini felan hep dedim normal dedi artik kilo alimi azalir diyince azalmasi normalde kilo kaybetmeside mi normal dedim tamam sonuca bi bakalim da dedi dr angut tobe tobe kan verdik saat 10bucuk sonuc 12 bucukta alin dedi poste yapistirdilar idrari beklemye aoturdum hoduge de sen git dukkana sonra bide beni beklettin deme ben isimi halleder ararim seni dedim gitti cocuk sıkıldi aglayap duruyo orda bi cocuk ih diyo buda basliyo bi elimde canta otekinde hacer ikide bir bos yer arayip idrar yapmismi bakiyom kolum koptu oturuyom agliyo saat 12 oldu hanfendi yapti cisini verdim saat 1 de alin sonucu dedi hoduk aradi bu arada naptin diye sabah kahvalti yapamadan ciktim ya sen simdi acsindir kantine cik biseyler al diyo sabah ki yedigim azar doyurdu sagol yani
kız ben varya uçardım benim herif öyle bişey diyecek.tabi bu benim yaptığımda iyi bir örnek değil ama.bana öyle şeyler demeye cesaret edemez zaten.dersede başına gelecekleri bilir.benim huyum hiç iyi değildir o yüzden.bir pire için hiç gözümü kırpmam yorganı cayır cayır yakarım-tatlicadiarzu-Kizlar uzun uzun yaziyom ya valla icim doldu bunaldim ya sonra oglen sonuna kaldik herkes yemege gitti bekle bekle kucagimda uyudu cocuk saglam gitti hasta geri donecek artik o kadar yani neyse sonucalar her bisey temiz cikti simdi bide biseyi yokmus beni bosuma ugrastirdin diyecek allahim bi ilac bisey yazssa bari diyom okadar yani buarada sarjim bitti tel kapali diye geldi sonra ciktik geldik tek kelime etmedi konusmadim bende bu saat oldu midemden bi lokma girmedi can sikintisindan basim donuyo artik bunlari hakediyomuyum acabaa gercekten ben sorunlumuyum bilmiyorum 6 aylik olana kadar hic hasta etmedim cocugu onu taktir eden yok iyi baktin diyen yok bi gittim diye yarim saat hasta ettim oldu adim babannem i 6 aydir gormedim kzimi gosteremedim goturmedi yanina gonedermedi cenazesine de mi gitmeseydim hata mi ettim
kızlar gülçemin ateşini düşürdüm ama hala çok huysuz yaaaaa herşeyden mutsuz hep ağlıyo sabahtan beri 15 dk uyudu sadece çok yoruldum yaaaaaa kızıma da çok üzülüyom dudağını büze büze ağlıyo canım benim sizde ne var ne yok tatsız bişey yoktur umarım sabah girdim ama geçmişi okuyamadan kızım ağlamaya başladı herkes iyi dimi
hazırda kullanmak için canm düdüklüde haşlayıp streçlemiştim arada çorbalarına katıom hazır sebze oluo
kız haceri kovayamı soktun Allah seni napsın
ah canım benim keşke daha anlayışlı olsa şu erkekler.ama sen ne kadar sabırlı olursan o kadar çok kazanırsın.hem bu dünyada hem öbür dünyada.tabi sabır derken asla kendini ezdirme.
vela havle vela kuvvete.işte senin gibi hanımı bulmuşta dayılanıyorklava:
kız ben varya uçardım benim herif öyle bişey diyecek.tabi bu benim yaptığımda iyi bir örnek değil ama.bana öyle şeyler demeye cesaret edemez zaten.dersede başına gelecekleri bilir.benim huyum hiç iyi değildir o yüzden.bir pire için hiç gözümü kırpmam yorganı cayır cayır yakarım-tatlicadiarzu-
ah canım ya sabır çek bolca.hani sen hatayamı gidecektin ne oldu
leylacım başın saolsun neyse epey zahmet çekmişsin ama hacerin bişi yokuş ona şükür
kimseler bilmez hayır diyelim hayırlara çıksın
Kizlar neden kimse yok celen gelmek istemiyo peki meran dbest felan da mi gelmiyecek ama cok uzuldum ya burda kafa dagitiyozz bi kisi olmazsa gozler ariyo eksiklik hemen belli oluyo letfen gelin yaa
Canim gecen banyo yaptirdim tek basina yaptirinca zor oluyo tabi banyosu bitti ayaklari suyun icindeydi tek elimle kaldirip oteki elimle de ayaklarina su dokemedim cok hareketli dusururum diye bende kavanin dibinde kalan suyun icne soktum ayagini yikamak icin oda suya bayiliyo hemen oturdu icine suyla oynamak icin hosuma gitti resmini cektim cok komik ama dimi
leylaa kız çok güldüm.. ne tatlı olmuş o öyle canım benim.Şeniz.
ayrıca bence kızın sana benziyor anası gibi güzel bir kız olacak..a.s
Komik dimi teyzesi sana arkadaslik teklif ettim albumumnde buyugu var bak oradan varsa bende senin albumune bakiyim
canım çok geçmiş olsun:teselli:burnu tıkanıyorsa okyanus suyu var ya sprey ondan sık burnuna benim kardeşim kulak burun boğaz doktoru Girayada dayısı önerdi zaten yada serum fizyolojik damlat arkadaşım acil şifalar diliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?