2008 Ekim Anneleri

basin sagolsun leyla ayricada kizina gecmis olsun simdi nasil insallah önemli bir sorunu yoktur:Saruboceq:

kısmetçim çokçok geçmiş olsun canım.şimdi nasıl yavrumuz:teselli:
iyi degil eylül ya moralim cok bozuksenağlama niye böyle olduki oysa okadarda dikkat ediyordumki:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bugün cok agladisenağlama heralde dogdu dogali ilk defa bukadar aglamistir:çok üzgünüm:

kısmet canım dikkat et yağmura göğsünü ayağını sıcak tut ben havluyu ütü il ısıtıp göğsüne koyuyodum yağmurun bide oda nemlensin rahat nefes alsın burun spreyi ilede çek burnunu aç
leyla canım başın sağolsun

leyla yavrum sıkma canını hepsi hödük bunların, al birini vur ötekine, bi benzeri de bende var:mymeka: üzme sen canını ne anlar onlar analıktan, boşuna denmemiş cennet anaların ayağı altında diye, sen gel bura kafanı dağıt boşver hödük herifi:teselli:
yavrm hödük işte takma kafanı, terbiyesizlik yapıyo, boşver umursama :teselli:
yav zambak bu seinin kız niye böle yapıyo anlamıyom yaa, ne derdi var, çok üüzülüyom yaa :çok üzgünüm:
Bu arada ben bu gece ibolyayı rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum:))

nasıl gördün len hatırla çıbık :mymeka:
ay bende görünce çok güldüm haa, çok şeker duruyo kız, süpriz yumurta gibi :roflol::roflol:
canım geçmiş olsun. ama ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor. en kısa zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:

sagolun kizlar ama maesef kizim ayni düzelmedisenağlama aksi gibi burdada yarin acik eczane olmazki gidip sprey aliyimCADIARZU pazartesi gecmesse ilk isim kendi dokturuna götürmek:çok üzgünüm: cünkü tam daliyor nefes alamayinca aglayarak gene uyaniyorsenağlamasenağlamasenağlama canim kizim ya kiyamam ben ona[/QUOTE]

anaaaa len kısmetcim daha önce dra götürdünüzmydü bebeyi, ağzına emzik gibi bişi versen kenarlarından nefes alırmı acaba :uhm:

Sagolun kizlar ama yaa hacerin atesi dusmuyo bu ne is anlamadim ilacin etkisi geciyo hoop geri sabah iyidi simdi olctum 38.6 hast de 36.5 olmutu ve pimpirikli anne durumundaydim hic biseyi yok cocugun deniledi az once olctum 38.6 dereceyi tuttum herifin gozune soktum al bak budami benim sucum dedim fitil ver diyo uyuz sanki ben bilmiyom

iyi kaç gün vercekmişin fitili, sittinsene fitil mi verceniz :mymeka:

canım elinle diş etlernn bir yokla bakalım belki dişin ateşidir diş çıkıyordur... niye düşmezki bu ateş..:çok üzgünüm:

leylacım öncelikle başın sağolsun.çokta geçmiş olsun tatlı kızına.canım diş çıkarıyor olmasın çünkü artık diş çıkarma zamanları geldi

leylaa yavruumm başın sağolsuunn kuzumm :çok üzgünüm: mekanı cennet olsun babanenin nur içinde yatsıınn :Saruboceq:

ibolya söylemese haberim yoktuu yaaa :çok üzgünüm:
kuzunun ateşi hala düşmemişşş :çok üzgünüm: şimdi nasıll inş.düşer biran önce ateşii ferahlar kuzumm yaaa :Saruboceq:

bugün misafirlerim vardı yemeğe çağırmıştım kayınvalidemlerii yoruldum yaa laelaelaelaelae

kızlar tamer gel gel yapıo,alkış yapıo birde hadi hadi diooo birde otururken elinden tutunca hop die kendisi kalkıor artık yatağını aşağı indircem kendi kendine kalkmaya başladı oğluşuumm alkisalkisalkis

hoşgeldin canım.Şeniz. maşallah kuzuya neler yapıyoo bak hele.. kocaman aferin tamere.Şeniz.

meran yaa bu sallamalı beşikler var ya, çocuklar ayaklanınca biz onları kullanamazmıyız

leylaa hacerin fotoğrafına bayıldıımm kızz delikafadulden ne güzell duruorr öylee kovanınn içindee

hoşgeldin canım.Şeniz. maşallah kuzuya neler yapıyoo bak hele.. kocaman aferin tamere.Şeniz.
sğll teyzesii Şeniz canımm buluşalımm müsait oluncaaa yerimseniben
meran yaa bu sallamalı beşikler var ya, çocuklar ayaklanınca biz onları kullanamazmıyız

evet canım tehlikeli olurr kullanamayızz yasakkelime

canım varya bende onu düşünüyordum. yazın yaylaya götürmeyi planlıyordum ben ama. tehlikeli olabilir.. kendi odasındaki yatağıda gitmez oraya.. ne yapsam yaz için park yatak mı alsam acaba..:uhm:

iyi kaç gün vercekmişin fitili, sittinsene fitil mi verceniz :mymeka:

Ay ne biliyim yaa dr 6saatte bir dedi eczane gunde 1 dedi ben hep minoset surup veriyodum dusmuyodu fitik daha etkili dusurmezmi dedim dr a oda ikiside ayni dedi sabah surup vermistim simdi fitil attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…