Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
iyi degil eylül ya moralim cok bozuksenağlama niye böyle olduki oysa okadarda dikkat ediyordumki:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bugün cok agladisenağlama heralde dogdu dogali ilk defa bukadar aglamistir:çok üzgünüm:kısmetçim çokçok geçmiş olsun canım.şimdi nasıl yavrumuz:teselli:
Gece sabah 5e kadar 37 lerden hic inmedi atesi sabah 5 bucuk gibi 36 5 olunca uyudum kalktigimda 8 bucuktu saat hoduk gitmis haberim yok neyse baktim yine kizarmis yanaklari olctum atesini 38 olmis mesaj attim gel hast goturelim bugun 4. Gun olacak atesi normale donmedi hala baska sorunmu var acaba diye hic cevap felan yazmadan tamam hazirlan geliyom demeden 5dk icinde cikti geldi bi hisimla allahim agzni acti gozunu yumdu neymis dun babannemin canazesine gitmisim de hasta etmisim yarim saat oturduk hemen hasta olmus laf anlatamiyom 3gundur var atesi geceleri ben uyumuyom sabaha kadar ruhun duymuyo angut demedgigi kalmadi bide hazirlanmamisiz ona laf aradinmi sanki isitmedigin azar kalmadi allaahhimn boyle angut bi insanla omur gecermi sen bana dayanma gucu ver
Kizlar uzun uzun yaziyom ya valla icim doldu bunaldim ya sonra oglen sonuna kaldik herkes yemege gitti bekle bekle kucagimda uyudu cocuk saglam gitti hasta geri donecek artik o kadar yani neyse sonucalar her bisey temiz cikti simdi bide biseyi yokmus beni bosuma ugrastirdin diyecek allahim bi ilac bisey yazssa bari diyom okadar yani buarada sarjim bitti tel kapali diye geldi sonra ciktik geldik tek kelime etmedi konusmadim bende bu saat oldu midemden bi lokma girmedi can sikintisindan basim donuyo artik bunlari hakediyomuyum acabaa gercekten ben sorunlumuyum bilmiyorum 6 aylik olana kadar hic hasta etmedim cocugu onu taktir eden yok iyi baktin diyen yok bi gittim diye yarim saat hasta ettim oldu adim babannem i 6 aydir gormedim kzimi gosteremedim goturmedi yanina gonedermedi cenazesine de mi gitmeseydim hata mi ettim
kızlar gülçemin ateşini düşürdüm ama hala çok huysuz yaaaaa herşeyden mutsuz hep ağlıyo sabahtan beri 15 dk uyudu sadece çok yoruldum yaaaaaa kızıma da çok üzülüyom dudağını büze büze ağlıyo canım benim sizde ne var ne yok tatsız bişey yoktur umarım sabah girdim ama geçmişi okuyamadan kızım ağlamaya başladı herkes iyi dimi
Bu arada ben bu gece ibolyayı rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum:))
Canim gecen banyo yaptirdim tek basina yaptirinca zor oluyo tabi banyosu bitti ayaklari suyun icindeydi tek elimle kaldirip oteki elimle de ayaklarina su dokemedim cok hareketli dusururum diye bende kavanin dibinde kalan suyun icne soktum ayagini yikamak icin oda suya bayiliyo hemen oturdu icine suyla oynamak icin hosuma gitti resmini cektim cok komik ama dimi
canım geçmiş olsun. ama ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor. en kısa zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:
Sagolun kizlar ama yaa hacerin atesi dusmuyo bu ne is anlamadim ilacin etkisi geciyo hoop geri sabah iyidi simdi olctum 38.6 hast de 36.5 olmutu ve pimpirikli anne durumundaydim hic biseyi yok cocugun deniledi az once olctum 38.6 dereceyi tuttum herifin gozune soktum al bak budami benim sucum dedim fitil ver diyo uyuz sanki ben bilmiyom
Sagolun kizlar ama yaa hacerin atesi dusmuyo bu ne is anlamadim ilacin etkisi geciyo hoop geri sabah iyidi simdi olctum 38.6 hast de 36.5 olmutu ve pimpirikli anne durumundaydim hic biseyi yok cocugun deniledi az once olctum 38.6 dereceyi tuttum herifin gozune soktum al bak budami benim sucum dedim fitil ver diyo uyuz sanki ben bilmiyom
Meranim gelmis sagol canim hepsi ust uste geldi ah sorma
bugün misafirlerim vardı yemeğe çağırmıştım kayınvalidemleriiyoruldum yaa laelaelaelaelae
kızlar tamer gel gel yapıo,alkış yapıo birde hadi hadi diooobirde otururken elinden tutunca hop die kendisi kalkıor artık yatağını aşağı indircem kendi kendine kalkmaya başladı oğluşuumm alkisalkisalkis
bugün misafirlerim vardı yemeğe çağırmıştım kayınvalidemleriiyoruldum yaa laelaelaelaelae
kızlar tamer gel gel yapıo,alkış yapıo birde hadi hadi diooobirde otururken elinden tutunca hop die kendisi kalkıor artık yatağını aşağı indircem kendi kendine kalkmaya başladı oğluşuumm alkisalkisalkis
sğll teyzesii Şeniz canımm buluşalımm müsait oluncaaa yerimsenibenhoşgeldin canım.Şeniz. maşallah kuzuya neler yapıyoo bak hele.. kocaman aferin tamere.Şeniz.
meran yaa bu sallamalı beşikler var ya, çocuklar ayaklanınca biz onları kullanamazmıyız
meran yaa bu sallamalı beşikler var ya, çocuklar ayaklanınca biz onları kullanamazmıyız
sğll teyzesii Şeniz canımm buluşalımm müsait oluncaaa yerimseniben
evet canım tehlikeli olurr kullanamayızz yasakkelime
iyi kaç gün vercekmişin fitili, sittinsene fitil mi verceniz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?