2008 Ekim Anneleri

Ay ne biliyim yaa dr 6saatte bir dedi eczane gunde 1 dedi ben hep minoset surup veriyodum dusmuyodu fitik daha etkili dusurmezmi dedim dr a oda ikiside ayni dedi sabah surup vermistim simdi fitil attim

şurup olarak calpol verseydin daha etkili olurmuydu acaba.. ben onu kullanıyorum. gerçi fiitil daha etkilidir ama..:uhm:

canım varya bende onu düşünüyordum. yazın yaylaya götürmeyi planlıyordum ben ama. tehlikeli olabilir.. kendi odasındaki yatağıda gitmez oraya.. ne yapsam yaz için park yatak mı alsam acaba..:uhm:
park yatak daha iyi bence daha güvenlii a.s
buluşaalım canım.. stelleda bir kahve fena olmaz demi..yerimseniben
aaa güzel olur tabikii haftaiçi için plan yapalım ok. yerimseniben
Ay ne biliyim yaa dr 6saatte bir dedi eczane gunde 1 dedi ben hep minoset surup veriyodum dusmuyodu fitik daha etkili dusurmezmi dedim dr a oda ikiside ayni dedi sabah surup vermistim simdi fitil attim

yavrumm çok uzun sürmüş ateşi doktora götürseydiniz keşke :çok üzgünüm:

merancımm leyla doktorada götürmüş aslında allah allah niye düşmüyor acaba.. hacerin keyfi yerinde mi peki iştahı filan nasıl ki..:çok üzgünüm:

evet ibolya anlattı biraz kocanada çokk kızdıımm ama sende öyle bi sabır varkiii leylacımm Allah yardımcınnn olsuunn kuzuumm ne diyiimm :Saruboceq:
şimdi nasıll hacerimm

Simdi ölctüm 36.6 olmus oh cok sukur dustu ben yinede uyuyamam gece ama ins dis atesidir elinle bak demissin ya arikancim sabah aglarken sanki beyaz bisey gordum gibi oldu ama dokununca bisey hissetmiyom bide bardakla su icirdim şık şık ses gelmiyo

bence bu çocuğun dişi çıkıyor yarın filan patlayacak..a.s

sğll teyzesii Şeniz canımm buluşalımm müsait oluncaaa yerimseniben

evet canım tehlikeli olurr kullanamayızz yasakkelime

yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:
canım varya bende onu düşünüyordum. yazın yaylaya götürmeyi planlıyordum ben ama. tehlikeli olabilir.. kendi odasındaki yatağıda gitmez oraya.. ne yapsam yaz için park yatak mı alsam acaba..:uhm:

ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık

o kadar küçükmü len o yataklar.. anaaa.. ne yapçaz karyolasına alıştırmak lazım artık demekki... anam koca karyolayı yayalaya götüremem ki..:çok üzgünüm:

yaa yarın da düşmezse sen al çocuğu götür başka dra, siz aile hekimine gidiyodunuz dimi, olmassa başka bi dra götürün yav
zambakta götürcekti galiba doktora yanlış hatırlamıorsam bi haber varmı :uhm:

beinim haberim yok :1no2:
rutin kontrol mü yoksa hasta filan m.. pazartesi de bizim aşımız var. :çok üzgünüm: vallai gözüm acayip korktu.. inşallah sorunsuz atlatırız..:Saruboceq:

ayyyyyyy bizim de var pazartesi günü delikafadulden

çok şükür düşmüş ateşii :Saruboceq: inş çıkmazz bir daha
rutin kontrol mü yoksa hasta filan m.. pazartesi de bizim aşımız var. :çok üzgünüm: vallai gözüm acayip korktu.. inşallah sorunsuz atlatırız..:Saruboceq:
rutin kontrol canım

yok olm nisanda 2,5 yaşına kadar kullanabildik park yatağını tamerde de 2 yaşına kadar kullanırız...hem şimdi park yataklar daha büyük mesela ablam pierre cardin almıştı 6-7 yaşına kadar rahat rahat yatar onun içindee a.s

yaa yarın da düşmezse sen al çocuğu götür başka dra, siz aile hekimine gidiyodunuz dimi, olmassa başka bi dra götürün yav

beinim haberim yok :1no2:

ayyyyyyy bizim de var pazartesi günü delikafadulden
inş.ateş yapmaz yaaa...tamerde de 4.ay aşısı çok ateş yapmıştı ama 6.ay aşısı yapmamıştıı....
o kadar küçükmü len o yataklar.. anaaa.. ne yapçaz karyolasına alıştırmak lazım artık demekki... anam koca karyolayı yayalaya götüremem ki..:çok üzgünüm:

büyükleri var canım a.s

hadi yaaa, o kadar büyükmü, ya benim yatağın kenarlarında korkulukları var yaa ondan bile tırmanıp çıkarmı acaba, bende uzun uzun kullanırım diyodum yaaa, hüfff masraf çıktı yine iyimikaydirigubbakcemile3 zaten bugün markete gittik, 120 kusur lira harcamışız, içinde bize ait olanlar anca 20 liratutar, gerisi sıpanın :mymeka:

inş.ateş yapmaz yaaa...tamerde de 4.ay aşısı çok ateş yapmıştı ama 6.ay aşısı yapmamıştıı....

büyükleri var canım a.s

a y inşallah yapmaz, bizim şimdiiek kadarki bütün aşılarımız ateş yaptı, ben bunu da yapar diye düşünüyom, gene sabahleycm pazartesi günü :çok üzgünüm:

büyükleri var canım a.s
o zaman park yatak alabiliriz..:lepi:
a y inşallah yapmaz, bizim şimdiiek kadarki bütün aşılarımız ateş yaptı, ben bunu da yapar diye düşünüyom, gene sabahleycm pazartesi günü :çok üzgünüm:

anacım yapmayacak diyelimm belki bu sefer yapmaz..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…