Ay ne biliyim yaa dr 6saatte bir dedi eczane gunde 1 dedi ben hep minoset surup veriyodum dusmuyodu fitik daha etkili dusurmezmi dedim dr a oda ikiside ayni dedi sabah surup vermistim simdi fitil attim
park yatak daha iyi bence daha güvenlii a.scanım varya bende onu düşünüyordum. yazın yaylaya götürmeyi planlıyordum ben ama. tehlikeli olabilir.. kendi odasındaki yatağıda gitmez oraya.. ne yapsam yaz için park yatak mı alsam acaba..:uhm:
aaa güzel olur tabikii haftaiçi için plan yapalım ok. yerimsenibenbuluşaalım canım.. stelleda bir kahve fena olmaz demi..yerimseniben
Ay ne biliyim yaa dr 6saatte bir dedi eczane gunde 1 dedi ben hep minoset surup veriyodum dusmuyodu fitik daha etkili dusurmezmi dedim dr a oda ikiside ayni dedi sabah surup vermistim simdi fitil attim
park yatak daha iyi bence daha güvenlii a.s
aaa güzel olur tabikii haftaiçi için plan yapalım ok. yerimseniben
yavrumm çok uzun sürmüş ateşi doktora götürseydiniz keşke :çok üzgünüm:
evet ibolya anlattı biraz kocanada çokk kızdıımm ama sende öyle bi sabır varkiii leylacımm Allah yardımcınnn olsuunn kuzuumm ne diyiimm :Saruboceq:
şimdi nasıll hacerimm
bizimde pazartesi 2 de muayenemiz var bakalım bize ne dicek doktorr fisfisfis
Simdi ölctüm 36.6 olmus oh cok sukur dustu ben yinede uyuyamam gece ama ins dis atesidir elinle bak demissin ya arikancim sabah aglarken sanki beyaz bisey gordum gibi oldu ama dokununca bisey hissetmiyom bide bardakla su icirdim şık şık ses gelmiyo
sğll teyzesii Şeniz canımm buluşalımm müsait oluncaaa yerimseniben
evet canım tehlikeli olurr kullanamayızz yasakkelime
canım varya bende onu düşünüyordum. yazın yaylaya götürmeyi planlıyordum ben ama. tehlikeli olabilir.. kendi odasındaki yatağıda gitmez oraya.. ne yapsam yaz için park yatak mı alsam acaba..:uhm:
yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:
ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık
zambakta götürcekti galiba doktora yanlış hatırlamıorsam bi haber varmı :uhm:
rutin kontrol mü yoksa hasta filan m.. pazartesi de bizim aşımız var. :çok üzgünüm: vallai gözüm acayip korktu.. inşallah sorunsuz atlatırız..:Saruboceq:
çok şükür düşmüş ateşii :Saruboceq: inş çıkmazz bir dahaSimdi ölctüm 36.6 olmus oh cok sukur dustu ben yinede uyuyamam gece ama ins dis atesidir elinle bak demissin ya arikancim sabah aglarken sanki beyaz bisey gordum gibi oldu ama dokununca bisey hissetmiyom bide bardakla su icirdim şık şık ses gelmiyo
rutin kontrol canımrutin kontrol mü yoksa hasta filan m.. pazartesi de bizim aşımız var. :çok üzgünüm: vallai gözüm acayip korktu.. inşallah sorunsuz atlatırız..:Saruboceq:
yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:
ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık
o kadar küçükmü len o yataklar.. anaaa.. ne yapçaz karyolasına alıştırmak lazım artık demekki... anam koca karyolayı yayalaya götüremem ki..:çok üzgünüm:
inş.ateş yapmaz yaaa...tamerde de 4.ay aşısı çok ateş yapmıştı ama 6.ay aşısı yapmamıştıı....yaa yarın da düşmezse sen al çocuğu götür başka dra, siz aile hekimine gidiyodunuz dimi, olmassa başka bi dra götürün yav
beinim haberim yok :1no2:
ayyyyyyy bizim de var pazartesi günü delikafadulden
o kadar küçükmü len o yataklar.. anaaa.. ne yapçaz karyolasına alıştırmak lazım artık demekki... anam koca karyolayı yayalaya götüremem ki..:çok üzgünüm:
çok şükür düşmüş ateşii :Saruboceq: inş çıkmazz bir daha
rutin kontrol canım
yok olm nisanda 2,5 yaşına kadar kullanabildik park yatağını tamerde de 2 yaşına kadar kullanırız...hem şimdi park yataklar daha büyük mesela ablam pierre cardin almıştı 6-7 yaşına kadar rahat rahat yatar onun içindee a.s
inş.ateş yapmaz yaaa...tamerde de 4.ay aşısı çok ateş yapmıştı ama 6.ay aşısı yapmamıştıı....
büyükleri var canım a.s
leyla aşı yerinde şişlik varmı hacerinn
o zaman park yatak alabiliriz..:lepi:inş.ateş yapmaz yaaa...tamerde de 4.ay aşısı çok ateş yapmıştı ama 6.ay aşısı yapmamıştıı....
büyükleri var canım a.s
a y inşallah yapmaz, bizim şimdiiek kadarki bütün aşılarımız ateş yaptı, ben bunu da yapar diye düşünüyom, gene sabahleycm pazartesi günü :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?