2008 Ekim Anneleri

kızlarr bugün baya yorulmuşum ben. şimdi hissetmeye başladım.. öpüyorum sizi.. iyi geceler tatlı rüyalar.. ben gidiyom..Şeniz

merancımm leyla doktorada götürmüş aslında allah allah niye düşmüyor acaba.. hacerin keyfi yerinde mi peki iştahı filan nasıl ki..:çok üzgünüm:

Keyfi yerinde bugun yogurt yedi emdi sadece merancim sabahgoturduk tektene mueyne etti bisey yok kan ve idrar verdik oda temiz sabah 9dan 2 ye kadar perisan oldugum yanimma kar kaldi dr yaninda atesi dustu bu cocugunbiseyi yok dedi

kızlarr bugün baya yorulmuşum ben. şimdi hissetmeye başladım.. öpüyorum sizi.. iyi geceler tatlı rüyalar.. ben gidiyom..Şeniz

gülegüle yafrim,ben de gidiim ukum geldi, yarın liseden kızlarla buluşiciyz kısmet olursa, :a015: bu arda bu park yatak pahalımışyaa bende para yohtir:çok üzgünüm:

pierre cardinin park yatağının ebatı 75-125 miş...yani 125 olana kadarr epey uzun bi zaman geçer...nisan 5 yaşında 115 cm işte 6-7 yaşına kadar yatılabilir bi yatak a.s

Keyfi yerinde bugun yogurt yedi emdi sadece merancim sabahgoturduk tektene mueyne etti bisey yok kan ve idrar verdik oda temiz sabah 9dan 2 ye kadar perisan oldugum yanimma kar kaldi dr yaninda atesi dustu bu cocugunbiseyi yok dedi

aşı sonrası 1 haftaya kadar ateş normal sayılıyor tabi 40 ın üzerine çıkmadıysa...hacerin ateşi en fazla kaçtıı

gülegüle yafrim,ben de gidiim ukum geldi, yarın liseden kızlarla buluşiciyz kısmet olursa, :a015: bu arda bu park yatak pahalımışyaa bende para yohtir:çok üzgünüm:

Ibolya resimlere yorumlaron icin teskur ettik teyzesi muzlu pasta tarifi topigine resim koydum baktin mi hacerin yari yas pastasi

evet nisana 1 yaşında yaptırmıştıık ve kayseride bilen yoktuu kötükedihüso

Evet bunu saglik ocaklari dikkate almaz dedi evet onlar yuzunde rota vurusunu kacridik dedim bunu kesinlikle kacirmayin dedi bide hepatit a dedi galiba ikisi cok pahali bisey degil zaten ve eczanlerden temin edilebilir dedi aman bunuda kacirmayakta

aşı sonrası 1 haftaya kadar ateş normal sayılıyor tabi 40 ın üzerine çıkmadıysa...hacerin ateşi en fazla kaçtıı

En fazla 38.6 oldu bu koltuk alti makatta 38 .3 felan genelde 37.4 lerde durdu dr hem dediki meran beni hic tatmin etmedi hem diyoki sizin gibi bikac hasta daha geldi asi sonrasi 4 5 gun suren atesi olan dedi hemde artik asilar ates yapmadigi icin bu atesin altinda baska sebepler aradigimdan tahlil istiyorum dedi ve sonuc bu cocugun biseyi yok dedi ben bisey goremedim dedi kilo almadi buay demistim hatt ver 8 300du gecen ay 8250 bu ay onu dedim her ay kilo alsa 1 yasinda ne olur biliyomusun diyo kilo alimi yavaslar ve durur dedi peki durmasi normal vermesi normal mi diyom sonuca bi bakalim da dedi bisey demedi bide 6 aylik bi bebegin kilosunun 800gr ustunde senin kizin diyo demekki normal

kıyafeti ve beziyle tartıldığı içinn kilosu farklı çıkacaktır canım...hacer gayet normall belki kilo almıştır ama dediğin gibi kıyafet ve bez yanıltıcıı a.s

Meran sen nasılsin goremedim bi kacgun seni sanki tam giremedim bende masallah tamer neler yapiyomus oyle cok sevimli oluyoardir yaa

hayırlı geceler hanımlar bengelene kadar kimse kalmamış.meran gelmiş neddün kızzz.döndünmü evine.msn dende yazdım emme görmedin sanırım

ay neyse ben gittim ne zamandır gidcem gidemiyom, yarına erken kalkcam yine uykusuzum yaaaa hüfffffff, hadi iyi geceler anacım beni özlemeyin baaaaaaaayyyy

Meran sen nasılsin goremedim bi kacgun seni sanki tam giremedim bende masallah tamer neler yapiyomus oyle cok sevimli oluyoardir yaa
azcıkk uzaklaştım çok gerdi burası benii :çok üzgünüm:
hayırlı geceler hanımlar bengelene kadar kimse kalmamış.meran gelmiş neddün kızzz.döndünmü evine.msn dende yazdım emme görmedin sanırım
döndümm kız döndüümm Şeniz kayseride ne zaman buluşcazzz kaydirigubbakcemile3
qşşşşşşş leyla çok güzel olmuş len pasta, hayran kaldım vallaa, boncukları bileme var :roflol:
kızz ben görmedimmm nerde koyunda bizde görelimm delikafadulden
ay neyse ben gittim ne zamandır gidcem gidemiyom, yarına erken kalkcam yine uykusuzum yaaaa hüfffffff, hadi iyi geceler anacım beni özlemeyin baaaaaaaayyyy

iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…