meranım haziranda olacağız kayseride inşaallah buluşalım sabırsızlıkla bekliyorum.leylaaa pasta çok güzel olmuş yaza bizede yap kııııı
qşşşşşşş leyla çok güzel olmuş len pasta, hayran kaldım vallaa, boncukları bileme var :roflol:
aceba ben ne zaman kayseride oluruum fisfisfis aynı zamana denk gelse ii olur haa buluşmaya doyamadıımm wallaa kaydirigubbakcemile3 bugün annemle konuştum tamerin akika kurbanlarını kesmemiştikk hem onları kessek yazın hemde sünnetini yaptırsak diorum ama eşimle konuşmadım hala fisfisfis
lenn bide tamerin sünnetinde birlikte oluomuşuzz ne güzell olur haa :lepi: leylada gelirrr :lepi:
leylacıım çok güzell olmuşş ellerine sağlıkk ŞenizNihal o susleri pastavizyondan aldim gelince sizede yaparim lafimi olur canim meran muzlu rulo pasta topigine koydum pastanin resmini ordan bak istersen
kızlar bende kaçar çok yoruyor bu fındık kurdum beni.hadin iyi geceler
ayy gelirim ins ya bende bekliyom sizin gelmenizi ariza herifim sorun cikarmasada kayseriyi alt ust etsek ne kurbani bu kesilmesi gerekn bide bu yaz mi dusunuyonuz sunnet dugun yapacan mi
Kilzra ben de cikiyim saat kuruyum cok uykum geldi haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?