2008 Ekim Anneleri

Bunu bilmiyodum ben bizde su hallerde kesilir kurban mesele basim gozum sadakasina diye keser basindan bi olay gecmistir mesela kaza yapmistir ve kurtulmustir sukurler olsun diye keser yada mesela o bi ailenin uzerinde kaza bele hastalik kotuluk eksik olmuyosa keser akika kurbani diye ilk defa duydum allah kabul etsin kuzularinizla uzun omurlu saglikli sihattli yasayin

merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden

biz bursaya geldikkkk burası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:

hacer nasıl oldu iyileşti mi :uhm:

herkes nasıl bana özetleyin nennnnn

Hosgeldin teyzesii sagol hacer bugun yani iyi dun aksama kadar atesi dusmedi dun dr goturdum idrar kan tahlili yapildi ama hepsi temiz cikti galiba dis i cikacak aksam 38.6 ya cikti fitil verdim gece iyiydi simdi kahvaltisinin yarisini yedi uyudu

Hosgeldin teyzesii sagol hacer bugun yani iyi dun aksama kadar atesi dusmedi dun dr goturdum idrar kan tahlili yapildi ama hepsi temiz cikti galiba dis i cikacak aksam 38.6 ya cikti fitil verdim gece iyiydi simdi kahvaltisinin yarisini yedi uyudu

:çok üzgünüm: geçmiş olsun leylacım hastaneye götürmen çok iyi olmuş için rahat en azından bi hastalığı olmadığını biliyorsun demekki diş yüzünden ateş yapıyor :çok üzgünüm:

düğüne gidecekmişsiniz biz de dün düğüne gittik ama 1 saat oturmadan döndük aslında dursak dururduk, eylül mızmızlanmaya başladı uykusu geldi ben yanımda mama, su, yoğurt götürmüştüm ve düğün sonuna kadar kalmayı planlıyodum kuzenimin düğünü olduğu için.. karnını orda doyurdum arabasına yatırdım, sessiz yerde uyumaya alışık olmasına rağmen uyuklamaya başladı.. kalsak uyurdu belki ama kıyamadım.. hatta ben hiç gitmicektim de ayıp olur diye gittim ama eylüle gelinlik giydirdikkk :lepi: müzik sesi çok geldi bana ve tanıdıklarla merabalaşıp 1 saat oturmadan ben eylülle döndüm annemler kaldı

duruma bakarsın eğer hacer rahat görünüyorsa kalırsınız ama huzurlanırsa dönersin.. hiç bişey yavrularımızdan kıymetli değil ya :asigim:

annem çağırıyooo ben kaçıyom tüm bebişleri öpüyorummmm kendinize iyi bakınnn Şeniz

bursayı kıllatayım gelirimmm :jeyyar:

canım ya oluo böyle şeyler çiftler arasında üzülme bak hepimiz yaşıoz nerdeyse önemli olan tatlıya bağlamanız Şeniz

biz bursaya geldikkkk burası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:

hoşgeldin canım Şeniz

teyzelerii kızım halay cekiyoo biliyomusunuz minyatür folklorcu maşallah kuzuma cok tatlı olduu

Son düzenleme:
bizde gülçenin akikasını kestik doğduktan 2 gün sonra
ya aşıdan sonra birkaç gün çok huzursuz oluyo gülçe sabaha kadar hiç uyumadı durmadan ağladı kuzum sabah biraz uyudu ama 10 dakikada bir uyandı sersem gibiiym
yarıda görümcem geliyo ama ev berbat durumda napcam bilmiyom kociş de çalışıyo

ay inanmıyorum kız leyla nerden buldun bu cicileri çok şirin olmuş maaşallah

canım babası dikti dukkanda 23 nisan için okullara folklor kıyafeti dikiyodu terzi eşmde bende öğrenmek istiyom diye ilk dikiş denemesiyle hacere dikmiş cok hosuma gitti saklıyacam büyüdüğünde hatıra olur alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydınnnn iyi pazarlar herkese.alkisalkisalkis.. ela uyanınca sebze püresinide alıp parka götürcem değişiklik olsun kuzuya..:dance:
akika kurbanı diye bir şey duymamıştım.. ama bizde kurban kestik ela doğunca.a.s.
anaaaa resmen kıskanmış lennn.sırnaşık şey
hadi gözün aydın şeker.. kocacın gelmiş..yerimseniben
hadi yaa takma napalım.. bazen sen alttan alıcan bazen o..evlilik böyle ir şey işte.. napalım..üzme kendini..:teselli:
canımm bebeğin iyiyse sen anlarsın nasıl olduğunu.. götür.. sanada değişiklik olur..a.s

ooo memleket havası iyi gelir şimdi sana.. ohh keyfini çıkar canım..:lepi:
aslında şöyle pullu feside var ama sevmiyo taktırmıyo

ayyy maşallah çok tatlı olmuş..

aman ne güzel olur aynı zamanda olalım inşaallah.tamer paşanın sünnetinede geliriz.biz akikayı kesmiyecek sanırım vermeyi düşünüyoruz.
abbbooowww 200 tane gülmüüdelikafadulden.kız yazuk değilmi onu yerine çilek şeftali muz alsaymış yirdiniz bi güzel.artanınada 2tene 3 tene gül alsaymışkaydirigubbakcemile3
al bende senin kaynananın kafadanımalkisalkisalkis

aman ne yakışmış bayıldım vallasakla tabi ilerde genç kız olduğunda gösterirsin

canımm çok zor valla..şu aşılar fena yaptı bu sefer.. evide anacım senin bebeğin var zorlama kendini yaptığın kadar..:teselli:

herkese ii pazarlar.umarım hersey yolundadır ve bebişler iidir.leylusum resim koymus hacerin.hemen bakiim kuzuma..

leyluuuuuuuşşşş ben bunu yerim beeeeeeee...allahım acısını göstermesin kuzumun.nasıl masum nasıl taze nasılda güzel.allahım bağışlasın.kocama görümceme kaynıma gçsterdim resimlerini kocamaaaann maşallahı kaptı :) hele kocam hayran oldu hacere.yanlız ates için doktora götürsünler bi daha dio.2 gün sürer ası atesi dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…