akika kurbanı canım..kız çocuğuna 1 tane erkek çocuğuna 2 tane kesilir..nisan için kesmiştikk..şimdi tamerin kurbanları var 2 tane kescez inş...
sünneti ben düşünüorum düğün falan yok sessiz sedasız olsun bitsin hastanede sünnetini yaptıralım diorum...annem mevlüt yemek falan diordu bakalım nasıl olursa artıkk fisfisfis ben annemi yormak istemiyorum illaki eş dost yemek olayı olayı olcaksa dışarıda bir yerde olsun diorum amaa annem dinlemez illaaa yorulcaakkk
merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden
biz bursaya geldikkkkburası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:
hacer nasıl oldu iyileşti mi :uhm:
herkes nasıl bana özetleyin nennnnn
Hosgeldin teyzesii sagol hacer bugun yani iyi dun aksama kadar atesi dusmedi dun dr goturdum idrar kan tahlili yapildi ama hepsi temiz cikti galiba dis i cikacak aksam 38.6 ya cikti fitil verdim gece iyiydi simdi kahvaltisinin yarisini yedi uyudu
çok moralim bozuk.sabah 8 de kalktık kızmla.şimdi o uyuyo ben de geçtim hem geçmişi okuyum hem de üzüntümü paylaşayım dedim.
leyla nasıl oldu hacer.inşallah iyidir şimdi.zambakçım siz nasıl oldunuz?hasta tüm bebişlere geçmiş olsun diyim.
bu arada hoşgeldin merancım.bu kadar gerilmenize ve topiğe ara vermenize hiç gerek yoktu ama olan oldu boşver.biz de konuyu kapattık artık açmıyoruz.tamere de maşallahumarım 2 aya kadar yürür.
dün eşimle tartıştık ve 5 yıldan sonra ilk kez yatağa küs girdik.hatalı ama hatasını kabul etmedi.ben onunla konuşmadım surat yaptım neden konuşmuyosun benle,problemi oturup konuşalım ve çözelim demedi.onu da anlıyorum.çok bunaldı ama ben de bunaldım.sorunu şimdi uzun uzun anlatmak isterdim ama anlatmaya başlayınca ağlıyorum o yüzden hiç girmeyim konuya.birazdan dükkana gidip ben konuşacam onunla.biliyorum tatlıya bağlanacak ama ilk adımı ondan beklerdim.çünkü ben hatalı olduğumda ilk ben gidip özür diliyorum.neyse kızlar.moralim gerçekten çok bozuk.sonra görüşürüz.bugün belki giremeyebilirim.herkes kendine çok iyi baksın.öpüyorum sizi yanaklarınızdan
Gunaydin herkese iyi pazarlar bugun dayimin oglu ile teyzemin kizi nişanlaniyo aksam gitmemiz gerek simdidien bi kaygi aldi beni haceri gotursem bi turlu goturmesem baska turlu evde biraksam yine aglar mi acaba gotursem atesi felan cikarmi yine kalabalikta hasta felan edersem kirk yil basima kakar bu herif kizlar napiyim
merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden
biz bursaya geldikkkkburası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:
ay inanmıyorum kız leyla nerden buldun bu cicileri çok şirin olmuş maaşallah
leyle ne datlu olmuş gıııııııı hacer everecenmi
akika kurbanı diye bir şey duymamıştım.. ama bizde kurban kestik ela doğunca.a.s.akika kurbanı canım..kız çocuğuna 1 tane erkek çocuğuna 2 tane kesilir..nisan için kesmiştikk..şimdi tamerin kurbanları var 2 tane kescez inş...
sünneti ben düşünüorum düğün falan yok sessiz sedasız olsun bitsin hastanede sünnetini yaptıralım diorum...annem mevlüt yemek falan diordu bakalım nasıl olursa artıkk fisfisfis ben annemi yormak istemiyorum illaki eş dost yemek olayı olayı olcaksa dışarıda bir yerde olsun diorum amaa annem dinlemez illaaa yorulcaakkk
anaaaa resmen kıskanmış lennn.sırnaşık şeymillet gitti yaww delikafadulden len size kayınvalidemi çekiştirecektimm nereye gittinizz loo kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğe çağırmıştım ben onlarıı kayınvalidem vazodaki gülleri gördüü ne kadar çokmuşş dedii kaydirigubbakcemile3 20 tane vardı vazoda kaydirigubbakcemile3 nisanda babane babam bize süpriz yaptııı 200 tanee güll almışşş dediii delikafadulden anamm kayınvalide ve görümcee şookk oldularr yaww :1shok: 200 tane hee dedii Allah akıll fikir versinn dedii eşime dönüpp ama yüz halinii görmeliyizdiniz keşke bi fot çekip koysadımm beee tühhh kaydirigubbakcemile3 sever kayınvalidem benii kaydirigubbakcemile3 bende dediim Allah eşimin aklını fikrini eksik etmesinn dedimm birdee güzellcee güldüümm eşimii kocaman bi öptümm anam bunlarıın yarasıı geçmemişşş halaaa :dilcikar: oğlumm ne güzell olmuşş abii ne güzell bişeyy yapmışsınn diyemedilerr yawww fisfisfis bende güldümm geçtimm onlarınn halinee çünküü başka yapılacak bişeee yoktuuuu :sm_confused: düşünceli kocamm sağolsunn bizi çok özlemişş dedimm ağızlarını açıp tek kelime etmediler aman bi şiştiler bi şiştiler maden suyuna dadandılarrr kaydirigubbakcemile3 anca iner şişlerrii hazmedemediler kaydirigubbakcemile3 ben severim kayınvalidemii ama böyle yapıncaa şaşırdıım yaww o da benii sever biliorum ama yinedeee karnıı yemedii derler ya öyle olduu iştee :1closedeyes: bide dio ki bende güll isterimm çocukk sankii yaaa kaydirigubbakcemile3 bende dedim babam size alır herhaldeee yokkk babann bana ne zaman çiçekk almış kii şimdi alcakk dedi :çok üzgünüm: ee onada üzüldümm aslında amaa yinede eşime ve bana güzel bii söz söylememesinede kırıldıım ama yaşlıdırr deipp gülüpp geçtimm
annemler ablalarımm telefon açtılar kardeşim evin gül bahçesii olmuşş Allah mutluluğunuzu daim etsin dediler hatta eşimede bana böyle bir süpriz yaptığı için teşekkür ettileerr Şeniz ama kaynana görümceee tam tersinii yaptıı fisfisfis kıskanılcakk ne vardı kii hala anlamıoruumm yaww ileride oğlumm evlense eşine böyle süprizler yapsaaa ben çokk sevinirim yaa alkisalkisalkis
hadi gözün aydın şeker.. kocacın gelmiş..yerimsenibengünaydınlarrrrr
iyi pazarlar herkese
babamız geldi gece kayseriye de uğramış sabah karşı geldi pastırma getirmiş bize alkisalkisalkis
kerem de uyandı sabahın köründe kahvaltısını verdim şimdi tepinio oyun halısında
meran hoş geldin merak etmiştik seni Şeniz
hadi yaa takma napalım.. bazen sen alttan alıcan bazen o..evlilik böyle ir şey işte.. napalım..üzme kendini..:teselli:çok moralim bozuk.sabah 8 de kalktık kızmla.şimdi o uyuyo ben de geçtim hem geçmişi okuyum hem de üzüntümü paylaşayım dedim.
leyla nasıl oldu hacer.inşallah iyidir şimdi.zambakçım siz nasıl oldunuz?hasta tüm bebişlere geçmiş olsun diyim.
bu arada hoşgeldin merancım.bu kadar gerilmenize ve topiğe ara vermenize hiç gerek yoktu ama olan oldu boşver.biz de konuyu kapattık artık açmıyoruz.tamere de maşallahumarım 2 aya kadar yürür.
dün eşimle tartıştık ve 5 yıldan sonra ilk kez yatağa küs girdik.hatalı ama hatasını kabul etmedi.ben onunla konuşmadım surat yaptım neden konuşmuyosun benle,problemi oturup konuşalım ve çözelim demedi.onu da anlıyorum.çok bunaldı ama ben de bunaldım.sorunu şimdi uzun uzun anlatmak isterdim ama anlatmaya başlayınca ağlıyorum o yüzden hiç girmeyim konuya.birazdan dükkana gidip ben konuşacam onunla.biliyorum tatlıya bağlanacak ama ilk adımı ondan beklerdim.çünkü ben hatalı olduğumda ilk ben gidip özür diliyorum.neyse kızlar.moralim gerçekten çok bozuk.sonra görüşürüz.bugün belki giremeyebilirim.herkes kendine çok iyi baksın.öpüyorum sizi yanaklarınızdan
canımm bebeğin iyiyse sen anlarsın nasıl olduğunu.. götür.. sanada değişiklik olur..a.sGunaydin herkese iyi pazarlar bugun dayimin oglu ile teyzemin kizi nişanlaniyo aksam gitmemiz gerek simdidien bi kaygi aldi beni haceri gotursem bi turlu goturmesem baska turlu evde biraksam yine aglar mi acaba gotursem atesi felan cikarmi yine kalabalikta hasta felan edersem kirk yil basima kakar bu herif kizlar napiyim
ooo memleket havası iyi gelir şimdi sana.. ohh keyfini çıkar canım..:lepi:merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden
aslında şöyle pullu feside var ama sevmiyo taktırmıyo
aman ne güzel olur aynı zamanda olalım inşaallah.tamer paşanın sünnetinede geliriz.biz akikayı kesmiyecek sanırım vermeyi düşünüyoruz.aceba ben ne zaman kayseride oluruum fisfisfis aynı zamana denk gelse ii olur haa buluşmaya doyamadıımm wallaa kaydirigubbakcemile3 bugün annemle konuştum tamerin akika kurbanlarını kesmemiştikk hem onları kessek yazın hemde sünnetini yaptırsak diorum ama eşimle konuşmadım hala fisfisfis
lenn bide tamerin sünnetinde birlikte oluomuşuzz ne güzell olur haa :lepi: leylada gelirrr :lepi:
abbbooowww 200 tane gülmüüdelikafadulden.kız yazuk değilmi onu yerine çilek şeftali muz alsaymış yirdiniz bi güzel.artanınada 2tene 3 tene gül alsaymışkaydirigubbakcemile3millet gitti yaww delikafadulden len size kayınvalidemi çekiştirecektimm nereye gittinizz loo kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğe çağırmıştım ben onlarıı kayınvalidem vazodaki gülleri gördüü ne kadar çokmuşş dedii kaydirigubbakcemile3 20 tane vardı vazoda kaydirigubbakcemile3 nisanda babane babam bize süpriz yaptııı 200 tanee güll almışşş dediii delikafadulden anamm kayınvalide ve görümcee şookk oldularr yaww :1shok: 200 tane hee dedii Allah akıll fikir versinn dedii eşime dönüpp ama yüz halinii görmeliyizdiniz keşke bi fot çekip koysadımm beee tühhh kaydirigubbakcemile3 sever kayınvalidem benii kaydirigubbakcemile3 bende dediim Allah eşimin aklını fikrini eksik etmesinn dedimm birdee güzellcee güldüümm eşimii kocaman bi öptümm anam bunlarıın yarasıı geçmemişşş halaaa :dilcikar: oğlumm ne güzell olmuşş abii ne güzell bişeyy yapmışsınn diyemedilerr yawww fisfisfis bende güldümm geçtimm onlarınn halinee çünküü başka yapılacak bişeee yoktuuuu :sm_confused: düşünceli kocamm sağolsunn bizi çok özlemişş dedimm ağızlarını açıp tek kelime etmediler aman bi şiştiler bi şiştiler maden suyuna dadandılarrr kaydirigubbakcemile3 anca iner şişlerrii hazmedemediler kaydirigubbakcemile3 ben severim kayınvalidemii ama böyle yapıncaa şaşırdıım yaww o da benii sever biliorum ama yinedeee karnıı yemedii derler ya öyle olduu iştee :1closedeyes: bide dio ki bende güll isterimm çocukk sankii yaaa kaydirigubbakcemile3 bende dedim babam size alır herhaldeee yokkk babann bana ne zaman çiçekk almış kii şimdi alcakk dedi :çok üzgünüm: ee onada üzüldümm aslında amaa yinede eşime ve bana güzel bii söz söylememesinede kırıldıım ama yaşlıdırr deipp gülüpp geçtimm
annemler ablalarımm telefon açtılar kardeşim evin gül bahçesii olmuşş Allah mutluluğunuzu daim etsin dediler hatta eşimede bana böyle bir süpriz yaptığı için teşekkür ettileerr Şeniz ama kaynana görümceee tam tersinii yaptıı fisfisfis kıskanılcakk ne vardı kii hala anlamıoruumm yaww ileride oğlumm evlense eşine böyle süprizler yapsaaa ben çokk sevinirim yaa alkisalkisalkis
canım babası dikti dukkanda 23 nisan için okullara folklor kıyafeti dikiyodu terzi eşmde bende öğrenmek istiyom diye ilk dikiş denemesiyle hacere dikmiş cok hosuma gitti saklıyacam büyüdüğünde hatıra olur alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizde gülçenin akikasını kestik doğduktan 2 gün sonra
ya aşıdan sonra birkaç gün çok huzursuz oluyo gülçe sabaha kadar hiç uyumadı durmadan ağladı kuzum sabah biraz uyudu ama 10 dakikada bir uyandı sersem gibiiym
yarıda görümcem geliyo ama ev berbat durumda napcam bilmiyom kociş de çalışıyo
herkese ii pazarlar.umarım hersey yolundadır ve bebişler iidir.leylusum resim koymus hacerin.hemen bakiim kuzuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?