leyloş resimlerine baktım hepsi çok tatlı yaaaaaaaaa bayıldım allahım hep mutlu etsin onları
yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:
ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık
merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden
biz bursaya geldikkkkburası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:
hacer nasıl oldu iyileşti mi :uhm:
herkes nasıl bana özetleyin nennnnn
tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee kafamçokkarıştı ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa fisfisfis
neyse dünn oğlumm 7.aylıkkk olduuuuu hihoyyyt heyytttt yaşına ne kaldı kii yaww zaman nasılll bu kadar çabukk geçiooooo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bendenn herkesee dondurmaaa :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee kafamçokkarıştı ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa fisfisfis
neyse dünn oğlumm 7.aylıkkk olduuuuu hihoyyyt heyytttt yaşına ne kaldı kii yaww zaman nasılll bu kadar çabukk geçiooooo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bendenn herkesee dondurmaaa :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
:teytey::teytey::teytey:tamer paşanın 7.ayı kutlu olsun mutlu olsuuunn:teytey::teytey:tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee kafamçokkarıştı ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa fisfisfis
bugün misafirlerim vardı yemeğe çağırmıştım kayınvalidemleriiyoruldum yaa laelaelaelaelae
kızlar tamer gel gel yapıo,alkış yapıo birde hadi hadi diooobirde otururken elinden tutunca hop die kendisi kalkıor artık yatağını aşağı indircem kendi kendine kalkmaya başladı oğluşuumm alkisalkisalkis
yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:
ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık
aslında şöyle pullu feside var ama sevmiyo taktırmıyo
slm kızlar.. leyla Allah sabırlar versin arkadaşım.tamere de daha nice nice aylara yıllara inşallah.arkadaşlar bi şey danışcam.annem ananem teyzelerim toplanıp kırşehire teyzeme gidiolar.ben kusur kalmak istemiom.gidersem teyzemede büyük süpriz olcak.izmitten binsek 4 saat ankara 3 saatde kırşehirmiş aktarmalı.oğluşumla gidebilirmiyim yoksa otobüslerde rezil mi olurum.mızmız diil ama yine de çok kararsızım.o an nolur kestiremiorum.mızıklarda millet söylenirse gerilirim.dizimi kırıp oturayım mı gideyim mi ne dersiniz:uhm: akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?