2008 Ekim Anneleri

allahım ya bebişler ne kadar tatlı başka hiçbirşeyde tok bunların tadı gecenin 5inde artık uyutmamaya kara verdim ağlıyo diye kaldırdım oturttum aman o ne şirinlik bütün uykumu unuttum o kadar tatlı tatlı gülüyo ki bana bide utanmayı öğrendi iyice yakınlaşıp yüzüne bakınca boynunu büküp alttan alttan bakıp gülüyo kuzum

günaydıınnnn karılarr
hemen baktımm hacerin fotoğraflarıı çokkk güzellll lenn maşallahhhh

Son düzenleme:
tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee kafamçokkarıştı ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa fisfisfis
neyse dünn oğlumm 7.aylıkkk olduuuuu hihoyyyt heyytttt yaşına ne kaldı kii yaww zaman nasılll bu kadar çabukk geçiooooo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bendenn herkesee dondurmaaa :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:

ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık

nası sığmazzzz :uhm: 5-6 yaşına kadar yatırırız diye aldık nen o yatakları , iş çıkarma şimdi :dilcikar:

merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden

biz bursaya geldikkkk burası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:

hacer nasıl oldu iyileşti mi :uhm:

herkes nasıl bana özetleyin nennnnn

bursa mı alkisalkisalkis kestane şekeri isterizzzzz delikafadulden delikafadulden

hayırlı olsun 7. ayınız :teytey: :teytey: :teytey: evet çok çabuk geçiyor zaman , yaşlarına bişeycik kalmadıııııı, seneye bu zamanlar neler konuştukalrını anlatırız birbirimize delikafadulden bu arada maşallah tamere alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:

ben yedimm dondurmamıı:icecream:
7 ayınız hayırlı olsunn:teytey:

leylaaaaa maşallahhhh hacerime ne güzel olmuş o biblo gibi maşallahhh

bugün kızım çok iştahsız , sabah kahvaltısını zorla yedi , az önce de tavuklu sebze püresi yapmıştım yedirinceye kadar ter topuğumdan çıktı , sanırım üst dişler çıkacak eli ağzından hiç çıkmıyor

bi de bişey dikkatimi çekti, kahvaltıda yumurta sarısı verdiğimizde bu çocuk resmen safra kusuyor , daha önceleri reflüsüne bağlamıştım ama yumurta yeyince daha çok oluyor , acaba neden

:teytey::teytey::teytey:tamer paşanın 7.ayı kutlu olsun mutlu olsuuunn:teytey::teytey:
:icecream::icecream:hee dondurmada pek gözelmiş benimki çilekliii:icecream:

slm kızlar
herkese güzel haftasonları diliyorum burda hava çokkkk güzel hiç evde durasım yok ama sabah beri iş yapıyom evi mok götürüyoo bi de cesaret geldi iki haftadır ütü bekliyodu onlara el atacamkafamçokkarıştı kolay gelsin diyin de çabuk bitsin emiyerimseniben

dün bi girdim ama anca yazılanları okudum yazamadan çıktım leyloşum babannen vefat etmiş canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş allah sizlere sabır versin tatlım
hacer de hala iileşmemiş valla çok üzüldüm nasıl etkilendi yavrucak aşıdan

celen kız konuşamadık senle bi daha bak sana özelden tel imi yolluyom beni çaldırırsın alınca
geliceniz ya çıktığınızda filan yoldayken mesaj atarsın banayerimseniben bi de neleri seviyin söle de sana özel mamalar yapıım bak akşam yemeğine kalıcanızzz ona göre Şeniz

slm kızlar.. leyla Allah sabırlar versin arkadaşım.tamere de daha nice nice aylara yıllara inşallah.arkadaşlar bi şey danışcam.annem ananem teyzelerim toplanıp kırşehire teyzeme gidiolar.ben kusur kalmak istemiom.gidersem teyzemede büyük süpriz olcak.izmitten binsek 4 saat ankara 3 saatde kırşehirmiş aktarmalı.oğluşumla gidebilirmiyim yoksa otobüslerde rezil mi olurum.mızmız diil ama yine de çok kararsızım.o an nolur kestiremiorum.mızıklarda millet söylenirse gerilirim.dizimi kırıp oturayım mı gideyim mi ne dersiniz:uhm: akıl verin

ayyy hava kapalı dışarı çıkmaktan vazgeçtik
kardeşim gelicek birazdan..
evde takılacaz :lepi:

geçmişi okumaya çalışıyorummm kafamçokkarıştı

merancım tamerin 8. ayı hayırlı uğurlu olsun canım :teytey:
ayy alkış yapmasını yerim ben onunnn biz de ne zamandır uğraşıyoruz eylül yapsın diye ama kendi elini benim elime vuruyo çak yapıyomuş kaydirigubbakcemile3 ama alkış yapamıyo kaydirigubbakcemile3

leylacım babannen vefat etmiş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
benim canım babannecim de ben 20 haftalık hamileydim vefat ettiğinde :çok üzgünüm:

hacerin folklor kıyafetlerine bayıldımmm resimleri çok güzel çıkmış bize de yapın bize deeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

öğlen meyve yedirdim zor bela oynata oynata, tam son kaşığı verdim hepsini kustu :1shok: :çok üzgünüm: üstümüz başımız her yer battııı o kadar uğraşarak yedirdiğime yanıyorum :çok üzgünüm: uyansın banyo yaptırcam

maşalahhhhh...neler yapıomuss yaaa:teytey::1shok:
yaaaa, yalan oldu yani biizim yatak, ee nerde yatırcam o zaman ben yav :uhm:

ya park yatağa sığmaz ki bu sıpaalar artık

nasıl sıgmaz canım ya benımkı jenny craft.4 yasınsa kadar rahat kullanabılırım..buyuk bıle..

aslında şöyle pullu feside var ama sevmiyo taktırmıyo

kıss neler gıydırıosunn kuzuyaa..can ım benım cok tatlı yaaa

biz de ankaradan bursaya geldik otobüsle
ben de çok korkuyordum ama çok rahat geldikkk

sana şunu söyleyeyim mutlaka ama mutlaka bebeğin için ayrı bilet al.. kucakta okadar yol perişan olur.. bak ben eylülü cam kenarındaki koltuğa yatırdım.. bebekler yeri belli olunca sorun çıkarmazlar ama yazık okadar saat kucakta hem sen hem de o çok yorulur..

yanına mutlaka penye battaniye, yastık, oyuncak al yerimseniben
emziriyorsan eğer koyu renk bi örtü al iki ucunu bağlayıp boynuna asarsın rahat emzirirsin ama benim gibi renkli örtü koyarsan yol boyu çekecem diye uğraşır sen de delirirsin kaydirigubbakcemile3

biberon alıyosa biberona toz muhallebi koy, yolda sulandırır yedirirsin..

yanımıza meyve ve yoğurt da aldık..

bizim biberonumuz avent marka ve kapağı var saklama kabı olarak kullanılabiliyor, eylül biberon almadığı için bu şekilde mama koydum yolda sıcak su istersin onu normal suyla karıştırıp mamaya ekledinmi tamamdır kaydirigubbakcemile3

aklıma şimdilik bunlar geliyor acaip rahat ettim hiç sorun yaşamadım inşallah sen de rahat gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…