2008 Ekim Anneleri

ah canıım.geçende aynısı bana oldu.öyle zor yedirdimki anlatamam son kaşığıda verim dedim zorla.hepsini kustu çok üzüldüm.şimdide yedirdim ama korka korka öğüre böğüre yedi.neyle kandıracağımı şaşırdım.çay içmiştim bardakta yanımda duruyordu bardağı kaldırdım onu gösteriyordum yutsun diye ayy şar diye çocuğun üstüne kanepeye benim üstüme bişey döküldü.meğer çayı tam bitirmemişim soğumuş diye.ay bir korktuk sorma.feyzada neye uğradıuğını şaşırdı.sonra ana kız güldük halimize.şimdi kanepeyi sil işin yoksa-tatlicadiarzu-

teytey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aynen yaaa ben de meyve ve sebze yedirmekten nefret ediyorum -tatlicadiarzu-

sagol canim :teselli:bugün daha iyiyiz:Saruboceq: bakalim elimden geleni yapiyorum :çok üzgünüm:herkese iyi pazarlar:1hug:

leylaaaaa maşallahhhh hacerime ne güzel olmuş o biblo gibi maşallahhh

hepiniz sagolun kzlar iyiki varsınız ŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bişey sorcam şimdi rep veıyoruz ya ben verince rep fazla puan nasl veriliyo mesela şimdi nihale puan verdi 56 ydı 58 oldu ama gecen benim puanım 82ydi bi kişi bana puan vermiş 118 olmuş benim puanlar neden az

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21
anaaaaaaaaaaaa hekesss gitmiş bende gidiyim bariimirmirmirmir

az önce herkes burdaydı kaçırdım tam o sırada babaneyle dede geldi keremi sevmeye yarm saat durdu gittiler keremin uyku saati gelmişti
sabah salonun 3camını sildim tülleri güneşlikleri yıkadık eşim astı saolsun bi oda bitti sayılır yavaş yavaş yapalım bahar temizliğimizi dimi :lepi:

tamer paşanın yeni ayı kutlu olsun yeni ayında yeni yeni güzel şeyler öğrensin inşallah :teytey::teytey::teytey:
çarşamba da kerem 8.ayını dolduruyor ya doğum günümüze 4ay kaldı :teytey::hooray:

güle güle kirletin camlarınızı perdelerinizi . evet bahar temizliğinin tam zamanı hava çok güzel, ben de 2 gündür gardrop yerleştiriyorum, kışlıklar yıkandı kalktı, yazlıklar yıkandı ütülendi yerleşti , ben de helak oldum akşam da görümcem yemeğe davet etti , ayakta duracak halim kalmadı ama gideriz sanırım -tatlicadiarzu-

maşalalh tamere kocaman oldu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yaşını da kutlarız inşallah beraber bu tamere Şeniz

oğlun mızmız değilse bence de dbestin söylediklerini uygulayarak gidebilirsin gittiğin yerde rahat edebileceğini biliyorsan bence süper olur değişiklik ikinize de iyi gelir

aynen yaaa ben de meyve ve sebze yedirmekten nefret ediyorum -tatlicadiarzu-
bende :enbuyukkk:

aaaa çok az kalmış yaaaaa kocaman oldular bnlar maşalalha hepsine

Son düzenleme:

saol canım...gardrop da başlı başına bi iş basit bişeymiş gibi görünüo ama detaylı
afiyet olsun şimdiden cokacimcoook

kızlar bişey sorcam şimdi rep veıyoruz ya ben verince rep fazla puan nasl veriliyo mesela şimdi nihale puan verdi 56 ydı 58 oldu ama gecen benim puanım 82ydi bi kişi bana puan vermiş 118 olmuş benim puanlar neden az
rep ne yahu nasıl veriliyor.teşekkür gibi bişeymi.önceden vardı hoşuma gidenlere veriyordum :1rolleyes:

güle güle kirlet canım ellerine sağlık.valla ben annemi bekliyorum.benim birde yünlerim var.geçen yazda hiç değmedik bu sene bir el atmak lazım.ben hiç anlamamda annem ii yaparhihoyyyt

saol canm daha çok iş var yapcak da yavaş yavaş regl oldum dün belim ağrıo biraz...fazla zorlamayım kendimi dedim:1closedeyes:

saol canm daha çok iş var yapcak da yavaş yavaş regl oldum dün belim ağrıo biraz...fazla zorlamayım kendimi dedim:1closedeyes:

ohhhhhhhhhh misss gibi bigun bende kardesimi cagırcam hacerı oynatsn bende başlayım hele şu nzlılıgı gesınde çok nazlı oldy bi doku bin ah işitiyon:teselli:

şimdi nihalcim mesaj yazdığımız yerde sağda terazi varya orayı tıklıyorsun katılıyorum dersen puan vermiş oluyorsun

canım bu kösede puanlar yazıyyo biri sana rep verdikçe o artıyo kullanıcı panelıne gırdığinde sana puan verenlerin ve hangı mesajına puan verenlerin bilgisi yaıyo rep de şöyle verıyono köşede terazı işareti varya kime vermek istiyosan onun terazisine tıklayı veriyon denemek istersen benden başlaya bılırsın meselaa kaydirigubbakcemile3

ya kızlar yazlık elbiselerin altından giydirmek için şu külotlarda arıyorum ama erzurumda bulamadım :çok üzgünüm: ama ben çok istiyom aramadığım yer kalmdı sinir oluyorum

Eklentiler

• $diapercoverfirfirli%20copy.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $0902151941ResimGosterCAR0UVZX.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…