ayyy hava kapalı dışarı çıkmaktan vazgeçtik
kardeşim gelicek birazdan..
evde takılacaz :lepi:
geçmişi okumaya çalışıyorummm kafamçokkarıştı
merancım tamerin 8. ayı hayırlı uğurlu olsun canım :teytey:
ayy alkış yapmasını yerim ben onunnn biz de ne zamandır uğraşıyoruz eylül yapsın diye ama kendi elini benim elime vuruyo çak yapıyomuş kaydirigubbakcemile3 ama alkış yapamıyo kaydirigubbakcemile3
leylacım babannen vefat etmiş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
benim canım babannecim de ben 20 haftalık hamileydim vefat ettiğinde :çok üzgünüm:
hacerin folklor kıyafetlerine bayıldımmmresimleri çok güzel çıkmış bize de yapın bize deeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
öğlen meyve yedirdim zor bela oynata oynata, tam son kaşığı verdim hepsini kustu :1shok: :çok üzgünüm: üstümüz başımız her yer battııı o kadar uğraşarak yedirdiğime yanıyorum :çok üzgünüm: uyansın banyo yaptırcam
tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee kafamçokkarıştı ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa fisfisfis
neyse dünn oğlumm 7.aylıkkk olduuuuu hihoyyyt heyytttt yaşına ne kaldı kii yaww zaman nasılll bu kadar çabukk geçiooooo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bendenn herkesee dondurmaaa :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
ah canıım.geçende aynısı bana oldu.öyle zor yedirdimki anlatamam son kaşığıda verim dedim zorla.hepsini kustu çok üzüldüm.şimdide yedirdim ama korka korka öğüre böğüre yedi.neyle kandıracağımı şaşırdım.çay içmiştim bardakta yanımda duruyordu bardağı kaldırdım onu gösteriyordum yutsun diye ayy şar diye çocuğun üstüne kanepeye benim üstüme bişey döküldü.meğer çayı tam bitirmemişim soğumuş diye.ay bir korktuk sorma.feyzada neye uğradıuğını şaşırdı.sonra ana kız güldük halimize.şimdi kanepeyi sil işin yoksa-tatlicadiarzu-
kısmet canım dikkat et yağmura göğsünü ayağını sıcak tut ben havluyu ütü il ısıtıp göğsüne koyuyodum yağmurun bide oda nemlensin rahat nefes alsın burun spreyi ilede çek burnunu aç
leyla canım başın sağolsun
leylaaaaa maşallahhhh hacerimene güzel olmuş o biblo gibi maşallahhh
slm kızlar
herkese güzel haftasonları diliyorum burda hava çokkkk güzel hiç evde durasım yok ama sabah beri iş yapıyom evi mok götürüyoo bi de cesaret geldi iki haftadır ütü bekliyodu onlara el atacamkafamçokkarıştı kolay gelsin diyin de çabuk bitsin emiyerimseniben
dün bi girdim ama anca yazılanları okudum yazamadan çıktım leyloşum babannen vefat etmiş canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş allah sizlere sabır versin tatlım
hacer de hala iileşmemiş valla çok üzüldüm nasıl etkilendi yavrucak aşıdan
celen kız konuşamadık senle bi daha bak sana özelden tel imi yolluyom beni çaldırırsın alınca
geliceniz ya çıktığınızda filan yoldayken mesaj atarsın banayerimseniben bi de neleri seviyin söle de sana özel mamalar yapıım bak akşam yemeğine kalıcanızzz ona göre Şeniz
slm kızlar.. leyla Allah sabırlar versin arkadaşım.tamere de daha nice nice aylara yıllara inşallah.arkadaşlar bi şey danışcam.annem ananem teyzelerim toplanıp kırşehire teyzeme gidiolar.ben kusur kalmak istemiom.gidersem teyzemede büyük süpriz olcak.izmitten binsek 4 saat ankara 3 saatde kırşehirmiş aktarmalı.oğluşumla gidebilirmiyim yoksa otobüslerde rezil mi olurum.mızmız diil ama yine de çok kararsızım.o an nolur kestiremiorum.mızıklarda millet söylenirse gerilirim.dizimi kırıp oturayım mı gideyim mi ne dersiniz:uhm: akıl verin
ayyy hava kapalı dışarı çıkmaktan vazgeçtik
kardeşim gelicek birazdan..
evde takılacaz :lepi:
geçmişi okumaya çalışıyorummm kafamçokkarıştı
merancım tamerin 8. ayı hayırlı uğurlu olsun canım :teytey:
ayy alkış yapmasını yerim ben onunnn biz de ne zamandır uğraşıyoruz eylül yapsın diye ama kendi elini benim elime vuruyo çak yapıyomuş kaydirigubbakcemile3 ama alkış yapamıyo kaydirigubbakcemile3
leylacım babannen vefat etmiş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
benim canım babannecim de ben 20 haftalık hamileydim vefat ettiğinde :çok üzgünüm:
hacerin folklor kıyafetlerine bayıldımmmresimleri çok güzel çıkmış bize de yapın bize deeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
öğlen meyve yedirdim zor bela oynata oynata, tam son kaşığı verdim hepsini kustu :1shok: :çok üzgünüm: üstümüz başımız her yer battııı o kadar uğraşarak yedirdiğime yanıyorum :çok üzgünüm: uyansın banyo yaptırcam
az önce herkes burdaydı kaçırdım tam o sırada babaneyle dede geldi keremi sevmeye yarm saat durdu gittiler keremin uyku saati gelmişti
sabah salonun 3camını sildim tülleri güneşlikleri yıkadık eşim astı saolsun bi oda bitti sayılır yavaş yavaş yapalım bahar temizliğimizi dimi :lepi:
tamer paşanın yeni ayı kutlu olsun yeni ayında yeni yeni güzel şeyler öğrensin inşallah :teytey::teytey::teytey:
çarşamba da kerem 8.ayını dolduruyor ya doğum günümüze 4ay kaldı :teytey::hooray:
tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee kafamçokkarıştı ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa fisfisfis
neyse dünn oğlumm 7.aylıkkk olduuuuu hihoyyyt heyytttt yaşına ne kaldı kii yaww zaman nasılll bu kadar çabukk geçiooooo :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bendenn herkesee dondurmaaa :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
oğlun mızmız değilse bence de dbestin söylediklerini uygulayarak gidebilirsin gittiğin yerde rahat edebileceğini biliyorsan bence süper olur değişiklik ikinize de iyi gelirslm kızlar.. leyla Allah sabırlar versin arkadaşım.tamere de daha nice nice aylara yıllara inşallah.arkadaşlar bi şey danışcam.annem ananem teyzelerim toplanıp kırşehire teyzeme gidiolar.ben kusur kalmak istemiom.gidersem teyzemede büyük süpriz olcak.izmitten binsek 4 saat ankara 3 saatde kırşehirmiş aktarmalı.oğluşumla gidebilirmiyim yoksa otobüslerde rezil mi olurum.mızmız diil ama yine de çok kararsızım.o an nolur kestiremiorum.mızıklarda millet söylenirse gerilirim.dizimi kırıp oturayım mı gideyim mi ne dersiniz:uhm: akıl verin
bende :enbuyukkk:aynen yaaa ben de meyve ve sebze yedirmekten nefret ediyorum -tatlicadiarzu-
aaaa çok az kalmış yaaaaa kocaman oldular bnlar maşalalha hepsineaz önce herkes burdaydı kaçırdım tam o sırada babaneyle dede geldi keremi sevmeye yarm saat durdu gittiler keremin uyku saati gelmişti
sabah salonun 3camını sildim tülleri güneşlikleri yıkadık eşim astı saolsun bi oda bitti sayılır yavaş yavaş yapalım bahar temizliğimizi dimi :lepi:
tamer paşanın yeni ayı kutlu olsun yeni ayında yeni yeni güzel şeyler öğrensin inşallah :teytey::teytey::teytey:
çarşamba da kerem 8.ayını dolduruyor ya doğum günümüze 4ay kaldı :teytey::hooray:
güle güle kirletin camlarınızı perdelerinizi . evet bahar temizliğinin tam zamanı hava çok güzel, ben de 2 gündür gardrop yerleştiriyorum, kışlıklar yıkandı kalktı, yazlıklar yıkandı ütülendi yerleşti , ben de helak oldumakşam da görümcem yemeğe davet etti , ayakta duracak halim kalmadı ama gideriz sanırım -tatlicadiarzu-
rep ne yahu nasıl veriliyor.teşekkür gibi bişeymi.önceden vardı hoşuma gidenlere veriyordum :1rolleyes:kızlar bişey sorcam şimdi rep veıyoruz ya ben verince rep fazla puan nasl veriliyo mesela şimdi nihale puan verdi 56 ydı 58 oldu ama gecen benim puanım 82ydi bi kişi bana puan vermiş 118 olmuş benim puanlar neden az
az önce herkes burdaydı kaçırdım tam o sırada babaneyle dede geldi keremi sevmeye yarm saat durdu gittiler keremin uyku saati gelmişti
rep ne yahu nasıl veriliyor.teşekkür gibi bişeymi.önceden vardı hoşuma gidenlere veriyordum :1rolleyes:
güle güle kirlet canım ellerine sağlık.valla ben annemi bekliyorum.benim birde yünlerim var.geçen yazda hiç değmedik bu sene bir el atmak lazım.ben hiç anlamamda annem ii yaparhihoyyyt
saol canm daha çok iş var yapcak da yavaş yavaş regl oldum dün belim ağrıo biraz...fazla zorlamayım kendimi dedim:1closedeyes:
rep ne yahu nasıl veriliyor.teşekkür gibi bişeymi.önceden vardı hoşuma gidenlere veriyordum :1rolleyes:
güle güle kirlet canım ellerine sağlık.valla ben annemi bekliyorum.benim birde yünlerim var.geçen yazda hiç değmedik bu sene bir el atmak lazım.ben hiç anlamamda annem ii yaparhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?