canım bu kösede puanlar yazıyyo biri sana rep verdikçe o artıyo kullanıcı panelıne gırdığinde sana puan verenlerin ve hangı mesajına puan verenlerin bilgisi yaıyo rep de şöyle verıyono köşede terazı işareti varya kime vermek istiyosan onun terazisine tıklayı veriyon denemek istersen benden başlaya bılırsın meselaa kaydirigubbakcemile3
saol canm daha çok iş var yapcak da yavaş yavaş regl oldum dün belim ağrıo biraz...fazla zorlamayım kendimi dedim:1closedeyes:
ya özge uyumuşken tatlı yapıyım da görümceme götüreyim dedim ama karar veremedim :uhm: o ne yapar acaba :uhm: pişti olmayalım sonra kaydirigubbakcemile3
hadi bi fikir verin ... aklıma gelenler profiterol, alman pastası, revani ...........sizce :uhm:
ya özge uyumuşken tatlı yapıyım da görümceme götüreyim dedim ama karar veremedim :uhm: o ne yapar acaba :uhm: pişti olmayalım sonra kaydirigubbakcemile3
hadi bi fikir verin ... aklıma gelenler profiterol, alman pastası, revani ...........sizce :uhm:
zambakımm bende cok seviyom kış için olanları vardı poposunda gul var böyle fırfıflı top gibi ama bulamadım istanbulada baktı babaannesi girdiği yerde yokmus
sabah salonun 3camını sildim tülleri güneşlikleri yıkadık eşim astı saolsun bi oda bitti sayılır yavaş yavaş yapalım bahar temizliğimizi dimi :lepi:
bayılırım şekerpareye hımmmmmm, ağızda da dağılıyo mu zambak :asigim: üşenmeyim de kalkıp yapıyım hemennndelikafadulden
huhu dbest ne zaman görüşüozkaç kere sordum görmedin mi:mymeka:
dbesssssssst neydisen eylül hanımlar nasıl yabancılık falan çektimi
canım ya özele de mesaj atmışsın gördüm ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kalmıştım inşallah ayarlayalım görüşelim keroşla lülü de arkadaş olsunlarrr alkisalkisalkis
ben geldimmhihoyyyttık tıkkk kımse yoğğmiiiiiiiii:sm_confused:
çok güzel oluyo benim şekerpare portakal ağacı sitesindeki tarifle yapıyorum çok güzel oluyo sık sık yapıyorum gülçeye rağmen yapabiliyorum yarım saat bile sürmüyo çok kolay vede hımmmmmmmmm cokacimcoook
erzurumda "neydisen" nasılsın anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?