2008 Ekim Anneleri

benden de delikafadulden benden de delikafadulden

ya özge uyumuşken tatlı yapıyım da görümceme götüreyim dedim ama karar veremedim :uhm: o ne yapar acaba :uhm: pişti olmayalım sonra kaydirigubbakcemile3
hadi bi fikir verin ... aklıma gelenler profiterol, alman pastası, revani ...........sizce :uhm:

zambakımm bende cok seviyom kış için olanları vardı poposunda gul var böyle fırfıflı top gibi ama bulamadım istanbulada baktı babaannesi girdiği yerde yokmus

şekerpare yaptım ben hem basit hem güzelcokacimcoook

herkese merhaba ,akşam annemlerde kaldık.daha doğrusu kamayacaktık sonradan karar değiştirdik, şuruplarımızı fln yanıma almıştım da kalmayı düşünmediğimiz için ,burun açıcı damlammızı almamıştım.gece d eiyiy gibiydi zaten.sabah bir uyandık oğlumun burnu neredeyse tamamem n tıkalı, doktor gold mix diye bir damala önermişti yastığına kıyafetine damlatabilrisin diye.bitkisel bir damlaymış .ama ne burun açıcı damlayı , nede bunu yanıma alamıştım,oğlumun burnu da çok tıkanmış zor nefes alıyor emmemeyecek kadar:çok üzgünüm:.annemlede allahtan evelrimiz yakın yoksa eczane arayacağız pazar pazar .hemen bii koşu eve gelip aldım.oğlumda rahtladı.
sabah salonun 3camını sildim tülleri güneşlikleri yıkadık eşim astı saolsun bi oda bitti sayılır yavaş yavaş yapalım bahar temizliğimizi dimi :lepi:

ne güzel ya .bende ne zamndır istiyorum eve bi girişeyim ama daha fırsat olamdı.ev temiz olunca da insan da bi rahatlık oluyor.ev misi gibi kokuyor.kolay gelsin özlemcim.
tamerinde bu arada 7.ayı kutlu olsun.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bayrama yapmıştım bundan , benimkinin ölçüleri birazcık farklı ama güzel oluyo gerçekten .oyalamaz mı ki şimdi bu , daha pratik bişey olsa , elimi hamura bulaştırmaya üşendim :)

bayılırım şekerpareye hımmmmmm, ağızda da dağılıyo mu zambak :asigim: üşenmeyim de kalkıp yapıyım hemennndelikafadulden

bayılırım şekerpareye hımmmmmm, ağızda da dağılıyo mu zambak :asigim: üşenmeyim de kalkıp yapıyım hemennndelikafadulden

çok güzel oluyo benim şekerpare portakal ağacı sitesindeki tarifle yapıyorum çok güzel oluyo sık sık yapıyorum gülçeye rağmen yapabiliyorum yarım saat bile sürmüyo çok kolay vede hımmmmmmmmm cokacimcoook

huhu dbest ne zaman görüşüoz kaç kere sordum görmedin mi:mymeka:

canım ya özele de mesaj atmışsın gördüm ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kalmıştım inşallah ayarlayalım görüşelim keroşla lülü de arkadaş olsunlarrr alkisalkisalkis

dbesssssssst neydisen eylül hanımlar nasıl yabancılık falan çektimi

çekmez miii sorma yaa eylül 2 aylıktan beri yabancılara tepki veriyor, 4 aylık olana kadar kafasını diğer tarafa çevirir görmek istemezdi yabancıları kaydirigubbakcemile3 2 aydır deli gibi ağlıyo kafamçokkarıştı

yarım saat gibi bi alışma süresi var sonra normale dönüyo allahtan kaydirigubbakcemile5

canım ya özele de mesaj atmışsın gördüm ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kalmıştım inşallah ayarlayalım görüşelim keroşla lülü de arkadaş olsunlarrr alkisalkisalkis

inşallah canım..:1rolleyes: yanlız kerem ilk gördüğü bayan arkadaşlarının elini tutuor merhaba der gibi korkmaz dimi lülüŞeniz

tık tıkkk kımse yoğğmiiiiiiiii:sm_confused:
ben geldimmhihoyyyt

bende kemalpaşa tatlısı aldım bugün derin dondurucuya attım annemler gelince yapcam cokacimcoook
hakiki kemalpaşa tatlısı taze oluo kuru kuru marketlerde satılandan değil o yüzden 3günde bozuluor ama süppperrr oluo bayıllıorum doğumdan sonra 1paketi tek başıma yiyodum ya çüş diom kendime şimdi bu halde olmamın tek sebebi tatlılarrrrrrrrrr:mymeka:

Canim tatli istedi ya gece gece girer girmez seker paraler kemal pasalari profiterolleri okuyunca bende en cok şöbiyete bayilirim hazir tabiki yapamam onu

Bizde nisana gittik geldik hacer evde babaannesiyle kaldi akilli durmus ama simdi kudurdu uyutamiyom ve surekli agliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…