2008 Ekim Anneleri

benim herif adak adamışmış, bu yaz adak kurbanımızı kescez, akikanın da birini seneye kescez,kurbanda da kendimiz içn birer tane kescez, bi yılda 4 tane kurban olucik ayol birini öbür seneye aktaralım artıkın :çok üzgünüm:
ay benim bi arkadaş birileriylen kavga ettiydi, msnsine hazımsızlık sorunu çekenlere soda ikram ediorum diye yazmışmış, msndelerse sende yaz len:roflol::roflol: yafrim üzme kendini , sonuçta tipik ekim hödüğü :teselli:

ateşi geçtiyse götür bişey olmaz havalar güzelleşti
merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden

biz bursaya geldikkkk burası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:

hacer nasıl oldu iyileşti mi :uhm:

herkes nasıl bana özetleyin nennnnn

hoşgeldin lennnnnn Şeniz
teyzelerii kızım halay cekiyoo biliyomusunuz minyatür folklorcu maşallah kuzuma cok tatlı olduu

ayleyla çok tatlıııııııııııııııııııı
ayy kıyamaz ona iboş deezesi Şeniz haydeeeeeeeeee tamerciğimin halayına buyrunnnnn :teytey::teytey::teytey:

yumurtanın tadını beğenmiyo olabilirmi, yumurtayı tek başınamı veriyon, bişeylerin ieçine karıştırırsan bence yer, ben bugün ilk defa elceyzlerimlen kahvaltı hazırladım, içine de 1-8 yumurta koydum, bebe bisküvisi pekmez filen, çok sevdi, şok oldum diyebilirim yani:1shok:
kızlar bişey sorcam şimdi rep veıyoruz ya ben verince rep fazla puan nasl veriliyo mesela şimdi nihale puan verdi 56 ydı 58 oldu ama gecen benim puanım 82ydi bi kişi bana puan vermiş 118 olmuş benim puanlar neden az

rep fazla puan verilmiyo cicim, sen sadece repiini verirsin, o şöyle oluyor, itibar puanı yüksek birisi sana rep verdiğinde puanın daha çok yükselir,ama itibar puanı düşük olan biri rep verdiğinde pek fazla oynama olmaz, anladınmı şekeryerimseniben
ya kızlar yazlık elbiselerin altından giydirmek için şu külotlarda arıyorum ama erzurumda bulamadım :çok üzgünüm: ama ben çok istiyom aramadığım yer kalmdı sinir oluyorum

biz onlardan giymeyiz malesef baa sorma :dilcikar:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.. bugün giremedim fazla..misafirlerim vardı.. umarım her şey yolundadır..
tamer 7 aylık olmuş artık abi olmuş maşallah:teytey::teytey:
dbest ana kuzusu olmuş oh ne güzel..:lepi:
keremin annesi bir de çakıl temizlik yapmış galiba. vallahi bana da lazım kadını çağırayım bu ara..:1ninca:
hacerde iyileşmiş çok sevindim..Şeniz
başka bir şeyler daha yazzacaktım ama unuttum.. aklımda bunlar kaldı..

bizbugün herifimlen temizlik ettik, ama camlar kapılar duruyi:çok üzgünüm:

off be ne yorulduum bugünn nedir benimm 2 gündürr çektiğimm yaaa kayınvalidemler ben ankaradayken ev tutmuşlar taşıncaklardıı bende geldim evi gördümm beğenmedimm başıma iş aldımm..kayınvalimde çok etkilenir benim söylediklerimden evi tutmaktann vazgeçtii ve bii arkadaşım başka bi ev tavsiye etmiştii ona gidip bakayıım dediim gittikk ana ev çokk güzell fiyatıda çok uygunn sonra gittim kayınvalidemi aldım onuda götürdüm kadın eve hayran kaldıı içi çok güzellll yeni bi ev..neyse ii dio sende beğendin burayı tutalım...ev sahibiyle konuştuk o geldi tekrar kayınbabamı getirdim falan derkenn kontrat yapıldıı ev tutulduu iyi oldu ama bende bütün günümüü ona ayırmış oldumm şimdi sırada taşınma varr kayınvalidemin evidee nasıll gereksizz eşyaa doluu nasıl taşıncaakk bilmem laelaelaelaelae beni bi kaygı aldıı bende çok tez canlıyımm bu konularda hemen olsun bitsin yerleşsiin isterimm delikafadulden ayy uzak durayıım diorum yorum yapmayayım diorumm ama imkansızz yaa acaibim acaipp :bbo:

len ne karışıyon naparlarsa yapsınlar, başına iş almışın durduk yere
Ben kacar kizlar hadi byy

hee bende kaçar yafrim, yarına aşımız var, sabahleycem, bu gece erken yatiim de uykumu aliim bari, beni özlemeyin anacım baaaaaaaaaayyy :a015:

len olmuyoo iştee yapamıorum gözünün içe baka baka beğendim deyip geçemiyorum napıımm yaa :çok üzgünüm: aslında ben hamile hamile evimi taşıdım bi işin ucundan tutmadıı sebebide ben beğenmezmişim diyee hemde nasıll bulantım vardıı ağlaya ağlaya yerleştim evimi ama eşimm çok yardımm etti sağolsuunn :asigim: iyilik yap denize at demişler balık bilmezse halik(Allah) bilir demişler...annem hepp bunu söylerdii Allah bilsinn napiimm yaa :çok üzgünüm: yardım etcemm durumam kiii :çok üzgünüm:

aşınızı ateşsizz atlatırsınız inş. canımm :Saruboceq: bizimde rutin kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor teyze fisfisfis

ya sen daha iyisini bilirsin de geç, böle yapınca başında patlıyo işte, neyse şekerim boşver olur geçer inşallah, inşallah bizde ateşsiz atlatırız yaa, korkyom ben, yarın gece buralardayım canı sıkılan olursa beklerim kaydirigubbakcemile3 hayde bu sefer ben gittim, beni özlemeyin anacım baaaayyy kaydirigubbakcemile3

ateşiniz çıkmaz güzel güzell uyursunuz inş.tamerin çıkmamıştıı yaw inş.yusufumkide çıkmaz :Saruboceq: yarınn 2 de tamerin randevusu var sonrada kayınvalideme gitcemm mutfağını salonunu toplayayım diorum eşşekk kadar ev 5 oda 1 salon düşünn gece kaçta gelirsem artıkk kafamçokkarıştı aslında kıllatsakk hiçtee fenaa olmazz yaniii delikafadulden

günaydın benneyaptımki yine geldi pazartesi :1shok: ne çabuk geçiyo zamannnnn hafta sonu geldi diye sevinirken bakıyorum bitmişşşşş senağlama

günaydınnnn
herkese iyi haftalar oh bu hafta sonu bizde angaraya gidiyoz çok sıkıldıydım değişiklik iyi gelcek
bu arada biz bu haftasonu ilk traşımızı olduk çok kısaltmadık ama biraz uçlarından aldırdık oğlşum şimdik erkeke benzedi:lepi:

oyyy oyy erkek olmuş da traş olurmuş alkisalkisalkis
benim keroşumun saçı daha yeni yeni uzuyor sarı ya belli olmuo ama

günaydın bütün hafta sonu ev aradık halimiz yoklen kiralar 1000 ytl bilmiyom ne yapcazzzz heeeeeeeeeeeee
ne yapıyonuz kızlar bu arada leylaaaaaa kız folklor kıyafetinden istiyoz yağmura haberin ola heeeeeeee feci kıskandım
meran tamerin 7. ayı kutlu mutlu olsun halaya katılamıyom ayaklarım zonkluyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ibolya yusuf inşallah atlatır hemen valla zordu bizimki 2 gün çırladıı
aman eray beyi yesinler damat traşınıda görürsün inşallah annesi

yağmurum allah kolaylık versin zor ev bulmak
Allah ev sahiplerine de insaf versin biraz bu krizde kiralar düştü diyolar bide kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…