akika kurbanı canım..kız çocuğuna 1 tane erkek çocuğuna 2 tane kesilir..nisan için kesmiştikk..şimdi tamerin kurbanları var 2 tane kescez inş...
sünneti ben düşünüorum düğün falan yok sessiz sedasız olsun bitsin hastanede sünnetini yaptıralım diorum...annem mevlüt yemek falan diordu bakalım nasıl olursa artıkk fisfisfis ben annemi yormak istemiyorum illaki eş dost yemek olayı olayı olcaksa dışarıda bir yerde olsun diorum amaa annem dinlemez illaaa yorulcaakkk
millet gitti yaww delikafadulden len size kayınvalidemi çekiştirecektimm nereye gittinizz loo kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğe çağırmıştım ben onlarıı kayınvalidem vazodaki gülleri gördüü ne kadar çokmuşş dedii kaydirigubbakcemile3 20 tane vardı vazoda kaydirigubbakcemile3 nisanda babane babam bize süpriz yaptııı 200 tanee güll almışşş dediii delikafadulden anamm kayınvalide ve görümcee şookk oldularr yaww :1shok: 200 tane hee dedii Allah akıll fikir versinn dedii eşime dönüpp ama yüz halinii görmeliyizdiniz keşke bi fot çekip koysadımm beee tühhh kaydirigubbakcemile3 sever kayınvalidem benii kaydirigubbakcemile3 bende dediim Allah eşimin aklını fikrini eksik etmesinn dedimm birdee güzellcee güldüümm eşimii kocaman bi öptümm anam bunlarıın yarasıı geçmemişşş halaaa :dilcikar: oğlumm ne güzell olmuşş abii ne güzell bişeyy yapmışsınn diyemedilerr yawww fisfisfis bende güldümm geçtimm onlarınn halinee çünküü başka yapılacak bişeee yoktuuuu :sm_confused: düşünceli kocamm sağolsunn bizi çok özlemişş dedimm ağızlarını açıp tek kelime etmediler aman bi şiştiler bi şiştiler maden suyuna dadandılarrr kaydirigubbakcemile3 anca iner şişlerrii hazmedemediler kaydirigubbakcemile3 ben severim kayınvalidemii ama böyle yapıncaa şaşırdıım yaww o da benii sever biliorum ama yinedeee karnıı yemedii derler ya öyle olduu iştee :1closedeyes: bide dio ki bende güll isterimm çocukk sankii yaaa kaydirigubbakcemile3 bende dedim babam size alır herhaldeee yokkk babann bana ne zaman çiçekk almış kii şimdi alcakk dedi :çok üzgünüm: ee onada üzüldümm aslında amaa yinede eşime ve bana güzel bii söz söylememesinede kırıldıım ama yaşlıdırr deipp gülüpp geçtimm
annemler ablalarımm telefon açtılar kardeşim evin gül bahçesii olmuşş Allah mutluluğunuzu daim etsin dediler hatta eşimede bana böyle bir süpriz yaptığı için teşekkür ettileerr Şeniz ama kaynana görümceee tam tersinii yaptıı fisfisfis kıskanılcakk ne vardı kii hala anlamıoruumm yaww ileride oğlumm evlense eşine böyle süprizler yapsaaa ben çokk sevinirim yaa alkisalkisalkis
yafrim üzme kendini , sonuçta tipik ekim hödüğü :teselli:çok moralim bozuk.sabah 8 de kalktık kızmla.şimdi o uyuyo ben de geçtim hem geçmişi okuyum hem de üzüntümü paylaşayım dedim.
leyla nasıl oldu hacer.inşallah iyidir şimdi.zambakçım siz nasıl oldunuz?hasta tüm bebişlere geçmiş olsun diyim.
bu arada hoşgeldin merancım.bu kadar gerilmenize ve topiğe ara vermenize hiç gerek yoktu ama olan oldu boşver.biz de konuyu kapattık artık açmıyoruz.tamere de maşallahumarım 2 aya kadar yürür.
dün eşimle tartıştık ve 5 yıldan sonra ilk kez yatağa küs girdik.hatalı ama hatasını kabul etmedi.ben onunla konuşmadım surat yaptım neden konuşmuyosun benle,problemi oturup konuşalım ve çözelim demedi.onu da anlıyorum.çok bunaldı ama ben de bunaldım.sorunu şimdi uzun uzun anlatmak isterdim ama anlatmaya başlayınca ağlıyorum o yüzden hiç girmeyim konuya.birazdan dükkana gidip ben konuşacam onunla.biliyorum tatlıya bağlanacak ama ilk adımı ondan beklerdim.çünkü ben hatalı olduğumda ilk ben gidip özür diliyorum.neyse kızlar.moralim gerçekten çok bozuk.sonra görüşürüz.bugün belki giremeyebilirim.herkes kendine çok iyi baksın.öpüyorum sizi yanaklarınızdan
Gunaydin herkese iyi pazarlar bugun dayimin oglu ile teyzemin kizi nişanlaniyo aksam gitmemiz gerek simdidien bi kaygi aldi beni haceri gotursem bi turlu goturmesem baska turlu evde biraksam yine aglar mi acaba gotursem atesi felan cikarmi yine kalabalikta hasta felan edersem kirk yil basima kakar bu herif kizlar napiyim
merhaba kızlarrrrrrrr delikafadulden delikafadulden
biz bursaya geldikkkkburası çok güzell çok seviyorum yaa memleketim benimmmm :asigim:
hacer nasıl oldu iyileşti mi :uhm:
herkes nasıl bana özetleyin nennnnn
teyzelerii kızım halay cekiyoo biliyomusunuz minyatür folklorcumaşallah kuzuma cok tatlı olduu
allahım ya bebişler ne kadar tatlı başka hiçbirşeyde tok bunların tadı gecenin 5inde artık uyutmamaya kara verdim ağlıyo diye kaldırdım oturttum aman o ne şirinlik bütün uykumu unuttum o kadar tatlı tatlı gülüyo ki bana bide utanmayı öğrendi iyice yakınlaşıp yüzüne bakınca boynunu büküp alttan alttan bakıp gülüyo kuzum
haydeeeeeeeeee tamerciğimin halayına buyrunnnnn :teytey::teytey::teytey:tühh bee unuttuumm dün oğlum 7 aylıkk olmuşş halayyy çekmedikk bee ticker olmayıncaa unutttum gittiii yaaa
neyse dünn oğlumm 7.aylıkkk olduuuuu heyytttt yaşına ne kaldı kii yaww zaman nasılll bu kadar çabukk geçiooooo :teytey: :
bendenn herkesee dondurmaaa
bugün kızım çok iştahsız , sabah kahvaltısını zorla yedi , az önce de tavuklu sebze püresi yapmıştım yedirinceye kadar ter topuğumdan çıktı , sanırım üst dişler çıkacak eli ağzından hiç çıkmıyor
bi de bişey dikkatimi çekti, kahvaltıda yumurta sarısı verdiğimizde bu çocuk resmen safra kusuyor , daha önceleri reflüsüne bağlamıştım ama yumurta yeyince daha çok oluyor , acaba neden
kızlar bişey sorcam şimdi rep veıyoruz ya ben verince rep fazla puan nasl veriliyo mesela şimdi nihale puan verdi 56 ydı 58 oldu ama gecen benim puanım 82ydi bi kişi bana puan vermiş 118 olmuş benim puanlar neden az
ya kızlar yazlık elbiselerin altından giydirmek için şu külotlarda arıyorum ama erzurumda bulamadım :çok üzgünüm: ama ben çok istiyom aramadığım yer kalmdı sinir oluyorum
Bizde nisana gittik geldik hacer evde babaannesiyle kaldi akilli durmus ama simdi kudurdu uyutamiyom ve surekli agliyoo
iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.. bugün giremedim fazla..misafirlerim vardı.. umarım her şey yolundadır..
tamer 7 aylık olmuş artık abi olmuş maşallah:teytey::teytey:
dbest ana kuzusu olmuş oh ne güzel..:lepi:
keremin annesi bir de çakıl temizlik yapmış galiba. vallahi bana da lazım kadını çağırayım bu ara..:1ninca:
hacerde iyileşmiş çok sevindim..Şeniz
başka bir şeyler daha yazzacaktım ama unuttum.. aklımda bunlar kaldı..
şş leyla hacer nasıl iimi
off be ne yorulduum bugünn nedir benimm 2 gündürr çektiğimm yaaakayınvalidemler ben ankaradayken ev tutmuşlar taşıncaklardıı bende geldim evi gördümm beğenmedimm başıma iş aldımm..kayınvalimde çok etkilenir benim söylediklerimden evi tutmaktann vazgeçtii ve bii arkadaşım başka bi ev tavsiye etmiştii ona gidip bakayıım dediim gittikk ana ev çokk güzell fiyatıda çok uygunn sonra gittim kayınvalidemi aldım onuda götürdüm kadın eve hayran kaldıı içi çok güzellll yeni bi ev..neyse ii dio sende beğendin burayı tutalım...ev sahibiyle konuştuk o geldi tekrar kayınbabamı getirdim falan derkenn kontrat yapıldıı ev tutulduu iyi oldu ama bende bütün günümüü ona ayırmış oldumm şimdi sırada taşınma varr kayınvalidemin evidee nasıll gereksizz eşyaa doluu nasıl taşıncaakk bilmem laelaelaelaelae beni bi kaygı aldıı bende çok tez canlıyımm bu konularda hemen olsun bitsin yerleşsiin isterimm delikafadulden ayy uzak durayıım diorum yorum yapmayayım diorumm ama imkansızz yaa acaibim acaipp :bbo:
Ben kacar kizlar hadi byy
len ne karışıyon naparlarsa yapsınlar, başına iş almışın durduk yere
hee bende kaçar yafrim, yarına aşımız var, sabahleycem, bu gece erken yatiim de uykumu aliim bari, beni özlemeyin anacım baaaaaaaaaayyy :a015:
len olmuyoo iştee yapamıorum gözünün içe baka baka beğendim deyip geçemiyorum napıımm yaa :çok üzgünüm: aslında ben hamile hamile evimi taşıdım bi işin ucundan tutmadıı sebebide ben beğenmezmişim diyee hemde nasıll bulantım vardıı ağlaya ağlaya yerleştim evimi ama eşimm çok yardımm etti sağolsuunn :asigim: iyilik yap denize at demişler balık bilmezse halik(Allah) bilir demişler...annem hepp bunu söylerdii Allah bilsinn napiimm yaa :çok üzgünüm: yardım etcemm durumam kiii :çok üzgünüm:
aşınızı ateşsizz atlatırsınız inş. canımm :Saruboceq: bizimde rutin kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor teyze fisfisfis
ya sen daha iyisini bilirsin de geç, böle yapınca başında patlıyo işte, neyse şekerim boşver olur geçer inşallah, inşallah bizde ateşsiz atlatırız yaa, korkyom ben, yarın gece buralardayım canı sıkılan olursa beklerim kaydirigubbakcemile3 hayde bu sefer ben gittim, beni özlemeyin anacım baaaayyy kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn
herkese iyi haftalar oh bu hafta sonu bizde angaraya gidiyoz çok sıkıldıydım değişiklik iyi gelcek
bu arada biz bu haftasonu ilk traşımızı olduk çok kısaltmadık ama biraz uçlarından aldırdık oğlşum şimdik erkeke benzedi:lepi:
günaydın bütün hafta sonu ev aradık halimiz yoklen kiralar 1000 ytl bilmiyom ne yapcazzzz heeeeeeeeeeeee
ne yapıyonuz kızlar bu arada leylaaaaaa kız folklor kıyafetinden istiyoz yağmura haberin ola heeeeeeee feci kıskandım
meran tamerin 7. ayı kutlu mutlu olsun halaya katılamıyom ayaklarım zonkluyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ibolya yusuf inşallah atlatır hemen valla zordu bizimki 2 gün çırladıı
aman eray beyi yesinler damat traşınıda görürsün inşallah annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?