2008 Ekim Anneleri

istee tabi kizim halayi yanlizmi ceksin sizede dikelimde yanina durun dusunseni bunlarin o kiyafetle halay cektigini aralara da erkekler onlarada kyafet :teytey::teytey:

kızlar anneler günü yaklaşıo ne alcam anneme karar veremiyorum ya:uhm:
geçen yıl bişey alamamıştım...abimler bulaşık makinası almışlardı anneme
bide kayınvalide var tabi onun da bulaşık makinası yok hem çocuğa bakıo alalım dedim eşime o da babasına çıtlatmış özlem böyle dio die sakın almayın demiş kayınpeder biz karşılık için bakmıoz demiş yer yok koymaya falan demiş ama kayınvalidem istio biliorum...
annemin de ufak tefek bişeye ihtiyacı yok çok şükür.mutfağının mermerini değiştirmek istio ne zamandır arkaya su akıtıo die parasını versem onu mu yaptırsa diom ama o da hedie olur mu bilmem...abimlerle konuşup süpriz yaptırmak olabilir evde yokken ozaman hoş olabilir:uhm:

ay daha yeni gördüm hacerin kıyafetini çok şeker ya maşallah nerden buldun leyla onukaydirigubbakcemile3

günaydıınn kızlarr
dişimm ağrıoo şişmişşş off offf dişçiye gitmekk enn sevmediğim şeyy yaa :çok üzgünüm: korkmuyorumm ama sevmoruummm dişçi muhabbetiniiii Çok üzgünüm çoook

oyyy oyy erkek olmuş da traş olurmuş alkisalkisalkis
benim keroşumun saçı daha yeni yeni uzuyor sarı ya belli olmuo ama
keroş mu keloş mukaydirigubbakcemile3
şaka şaka keremime yakışıyo daha karizmatik duruyo heleŞeniz
canım llah yardımcınız olsun valla bi de bebişle
damat traşı mı:1shok: abowwwwwwwwwwkafamçokkarıştı
bu arada bize ne alacak acaba bebişkolarımızın babişkolarıdelikafadulden

valla ne alırlarsa onu biçerler ( bu söz böle deildi ama:roflol:)
yani ondan sonra babişler günü var bakalımm:1closedeyes:

geçmiş olsun nesrincim çürük mü var:çok üzgünüm::teselli:

sğl yağmurcuumm Şeniz

taşınmak zor canım yaa kolay gelsin sana insaflı bir ev sahibine denk gelirsinve uygun bir ev bulursun inş. :Saruboceq:
evet özlemcimm anneler günüü gelioo napcazz bilmiorumm :uhm: burda hem kayınvalide var hemde teyze onada hediye almak gerekio...ama ben anneler gününde hem teyzeyi hem kayınvalidemii çokk değişikk bir yere yemeğe götürcemm aylar öncesinden planlamıştım bunu :lepi:
kendi anneme de alıcam hediyeyi ben düşünmücemm eşim düşüncek artık ne yapar bilmemm delikafadulden

bizede mi hediye alcaklarr yaa delikafadulden erkek olmakk zor bee kadınların özel günlerii hiiçç bitmioo kaydirigubbakcemile3 (erkek die beni topikten atarlarsa şaşırmayıınn kaydirigubbakcemile3)

herkese selam.hastaneden geldik şimdi.cemre cok hasta.torba yapıstırdık çiş nöbetindeyiz.de torba tutmuı yaa.alttan acılıo.butun çiş beze.hem kültür tahlili hem tam idrar istediği için torbayı baya doldurması gerekiomus.şimdi evdeyiz.yaptıktan 45 dk sonra hastaneye ulastırmak zorundayız.o torbanın kaymaması için yada daha kolay idrarı almamız için vereceğiniz taktik varmı baa??

Ayy evet gecen sene hamileydim hamile kiyafeti almisti penye bu sene ne alir acaba

Cok gecmis olsun canim yaa diş agrisida cok zor olur bi kere babamin gece agrisi tutmustu cocuktuk daha kivraniyo ben bu disi kirmazssam neyim diyo adam çare ariyo elinde kerpeten almis ben bu disi cikaracam diyo agrisindan ne yaptigini bilmiyo bide elinden aldik tabi sabah gitti cektirdi agrisi gecince gece yaptigi aklina geldikce kendine guluyodu

Gecmis olsun ya ne oldu atesi felan mi vardi kiyamam ya canim bizde cumartesi gunu gittik yapistirdilar tuttum iyce hatta cikarirken fistigi acidi kizimin yasiskani cekince keske bi kac yedek poset alsaydin bu konuda erkek ler sansli yav

hoşgeldinn yavruss Şeniz
geçmişş olsun yaa huzursuzluğu devam ediomu cemreminn :çok üzgünüm: aslında torba çok kolayy canım ya yapışkanlarını iyice tutturdun mu tamamdır...birde bezini ters bağlama yöntemi var bunu hastanede görmüştümm....iki bez bağlıorsun du şöyle anlatayım....
ilk bezini ters bağlıorsunn bezin emen kısmının arkası bezin dış yüzeyi yanii sonrada diğer bezide ters bağlıorsun çiş bezin içinde kalıor ama emmiyor haliyle bezin ters kısmı olduğu içinn anladınmıı canım fisfisfis 2 bez bağlaycaksın ikise ters olcak sonrada bunu bi kaba boşaltırsıp götürüsün

Gecmis olsun ya ne oldu atesi felan mi vardi kiyamam ya canim bizde cumartesi gunu gittik yapistirdilar tuttum iyce hatta cikarirken fistigi acidi kizimin yasiskani cekince keske bi kac yedek poset alsaydin bu konuda erkek ler sansli yav

saol leylacım.ates falan yoktu.ama butun ek gıdaları red etmeye basladı.kilo kaybı vardı.ve hep ağlıodu.doktor dişte olabilir enfeksiyonda dedi ve tahlil istedi.bende baya yapıstırdım.hatta 10 cc kadar yapmıstı yeter die cıkarırken onunda canı yandı.ama yetmez diince bi daha yapıstırdık.ya alttan ıslanınca yapıskanı atıo.yanımda suan 4 tane yedek var.ama olmuo.işte alttan acılıo.

yani bezin resimlli yerlerimi içine gelcek.yoksa öne gelen popoya mı gelcek?kapta verdilerde biz alamayız die geri verdik.

hava güzel haa şimdii cadde de olmakkk vardııı beee

He hacer uyansinda cikacam bu ordu evinin karsisinda magzalar varya oradan kendime biseyler alcam kotalog diye yer var tam benlik seyler satilolar bakiyim bi tranvay yapildiya calismiyosa gecerik karsiyo yoksa alt geciti arabayla kullanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…