günaydın bütün hafta sonu ev aradık halimiz yoklen kiralar 1000 ytl bilmiyom ne yapcazzzz heeeeeeeeeeeee
ne yapıyonuz kızlar bu arada leylaaaaaa kız folklor kıyafetinden istiyoz yağmura haberin ola heeeeeeee feci kıskandım
meran tamerin 7. ayı kutlu mutlu olsun halaya katılamıyom ayaklarım zonkluyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ibolya yusuf inşallah atlatır hemen valla zordu bizimki 2 gün çırladıı
aman eray beyi yesinler damat traşınıda görürsün inşallah annesi
keroş mu keloş mukaydirigubbakcemile3oyyy oyy erkek olmuş da traş olurmuş alkisalkisalkis
benim keroşumun saçı daha yeni yeni uzuyor sarı ya belli olmuo ama
canım llah yardımcınız olsun valla bi de bebişlegünaydın bütün hafta sonu ev aradık halimiz yoklen kiralar 1000 ytl bilmiyom ne yapcazzzz heeeeeeeeeeeee
ne yapıyonuz kızlar bu arada leylaaaaaa kız folklor kıyafetinden istiyoz yağmura haberin ola heeeeeeee feci kıskandım
meran tamerin 7. ayı kutlu mutlu olsun halaya katılamıyom ayaklarım zonkluyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu arada bize ne alacak acaba bebişkolarımızın babişkolarıdelikafadulden
günaydıınn kızlarr
dişimm ağrıoo şişmişşş off offf dişçiye gitmekk enn sevmediğim şeyy yaa :çok üzgünüm: korkmuyorumm ama sevmoruummm dişçi muhabbetiniiii Çok üzgünüm çoook
sğl yağmurcuumm Şenizgünaydın bütün hafta sonu ev aradık halimiz yoklen kiralar 1000 ytl bilmiyom ne yapcazzzz heeeeeeeeeeeee
evet özlemcimm anneler günüü gelioo napcazz bilmiorumm :uhm: burda hem kayınvalide var hemde teyze onada hediye almak gerekio...ama ben anneler gününde hem teyzeyi hem kayınvalidemii çokk değişikk bir yere yemeğe götürcemm aylar öncesinden planlamıştım bunu :lepi:kızlar anneler günü yaklaşıo ne alcam anneme karar veremiyorum ya:uhm:
geçen yıl bişey alamamıştım...abimler bulaşık makinası almışlardı anneme
bide kayınvalide var tabi onun da bulaşık makinası yok hem çocuğa bakıo alalım dedim eşime o da babasına çıtlatmış özlem böyle dio die sakın almayın demiş kayınpeder biz karşılık için bakmıoz demiş yer yok koymaya falan demiş ama kayınvalidem istio biliorum...
annemin de ufak tefek bişeye ihtiyacı yok çok şükür.mutfağının mermerini değiştirmek istio ne zamandır arkaya su akıtıo die parasını versem onu mu yaptırsa diom ama o da hedie olur mu bilmem...abimlerle konuşup süpriz yaptırmak olabilir evde yokken ozaman hoş olabilir:uhm:
geçmiş olsun nesrincim çürük mü var:çok üzgünüm::teselli:
ay daha yeni gördüm hacerin kıyafetini çok şeker ya maşallah nerden buldun leyla onukaydirigubbakcemile3
Babasi dikti canimm cok komik ama dimi
günaydıınn kızlarr
dişimm ağrıoo şişmişşş off offf dişçiye gitmekk enn sevmediğim şeyy yaa :çok üzgünüm: korkmuyorumm ama sevmoruummm dişçi muhabbetiniiii Çok üzgünüm çoook
Bugunde hava guzel disari cikicaz biraz parka gidelim
herkese selam.hastaneden geldik şimdi.cemre cok hasta.torba yapıstırdık çiş nöbetindeyiz.de torba tutmuı yaa.alttan acılıo.butun çiş beze.hem kültür tahlili hem tam idrar istediği için torbayı baya doldurması gerekiomus.şimdi evdeyiz.yaptıktan 45 dk sonra hastaneye ulastırmak zorundayız.o torbanın kaymaması için yada daha kolay idrarı almamız için vereceğiniz taktik varmı baa??
hoşgeldinn yavruss Şenizherkese selam.hastaneden geldik şimdi.cemre cok hasta.torba yapıstırdık çiş nöbetindeyiz.de torba tutmuı yaa.alttan acılıo.butun çiş beze.hem kültür tahlili hem tam idrar istediği için torbayı baya doldurması gerekiomus.şimdi evdeyiz.yaptıktan 45 dk sonra hastaneye ulastırmak zorundayız.o torbanın kaymaması için yada daha kolay idrarı almamız için vereceğiniz taktik varmı baa??
Gecmis olsun ya ne oldu atesi felan mi vardi kiyamam ya canim bizde cumartesi gunu gittik yapistirdilar tuttum iyce hatta cikarirken fistigi acidi kizimin yasiskani cekince keske bi kac yedek poset alsaydin bu konuda erkek ler sansli yav
hoşgeldinn yavruss Şeniz
geçmişş olsun yaa huzursuzluğu devam ediomu cemreminn :çok üzgünüm: aslında torba çok kolayy canım ya yapışkanlarını iyice tutturdun mu tamamdır...birde bezini ters bağlama yöntemi var bunu hastanede görmüştümm....iki bez bağlıorsun du şöyle anlatayım....
ilk bezini ters bağlıorsunn bezin emen kısmının arkası bezin dış yüzeyi yanii sonrada diğer bezide ters bağlıorsun çiş bezin içinde kalıor ama emmiyor haliyle bezin ters kısmı olduğu içinn anladınmıı canım fisfisfis 2 bez bağlaycaksın ikise ters olcak sonrada bunu bi kaba boşaltırsıp götürüsün
hava güzel haa şimdii cadde de olmakkk vardııı beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?