2008 Ekim Anneleri

çokkk güzel leylacım bunu erkek için olanı varsa gelince eşine rica etsekte tamerede diktirsekk çokk hoşumaa gittiii yaaaa delikafadulden

Normalde erkeklerede dikiliyo salvar yelek bele baglanan bez kemer gibi biseyler eger kumas varsa elinde diker canim neden dikmesin

neyse ben kaçar.bugunluk kk faslı yeter.fazlası zarar.haden byınızz

ay celen kızım o çiş alma çok sakat iş ben hastanede 6 saat bekledim oyüzden baktım olmuyo su verdim bezi açtım hafif edinede hemen kutuyu önüne tuutum şaşı oldum bakcam diye ama aldım sonunda idrar torbasını beceremedim ben hep beze aktı

neyse ben kaçar.bugunluk kk faslı yeter.fazlası zarar.haden byınızz

haber verr gelincee merakta bırakmaa delikafadulden fazlası kime zararr len burasıı bizimmm temem miii Çok üzgünüm çoook kıskananlaarr çatlasınnn kıskananlaarrr çatlasınnnn lülülülülülü

canim hecrde oyle endise etme hic bisey yediremiyodum. emmiyoduda gectigimiz ay hic beslenmedi desem yeridi ve hic kilo almamis vermis gibi bisey di dr normal dis istahsizligi dedi ama kafama takilip duruyodu asi sonrasi 4gun atesde dusmeyince ozele goturdum aile hekimi anlamiyo diye kan tahlili idrar bizde yaptirdik hepsi temiz cikti dise bagladik artik cok gecmis olsun ins bisey yoktur

ay evet bende bekledim bayagi yamadi sonra bi yapmis zilli torbayi doldurmus cikaramiyacam artik orda bi hemsireden yardim istedim o cikarirken dokuldu beze oda oteki hemsireyi cagirdi yetis dokuluyo diye artik yarisini kurtardik oylelikle

ay evet bende bekledim bayagi yamadi sonra bi yapmis zilli torbayi doldurmus cikaramiyacam artik orda bi hemsireden yardim istedim o cikarirken dokuldu beze oda oteki hemsireyi cagirdi yetis dokuluyo diye artik yarisini kurtardik oylelikle

aslında torbayı yapıştırmaktan korktuğumuz için olmuyo...kukusunu tam içine alcak şekilde olcak ama torbanın aşağı kısmını iyice yapıştırmak lazım...nisandan dolayı öğrendim

ya arada geçmişide okuorumdaa burdaki muhabbetten şikayet edio bızdıkcan işte herkes kendi arasında konuşuo falan filann demiş...
gelmeyeceksiniz bize neden bahane buluorsunuz..bunu ben üzerime alındığım için cevap yazıorum....siz gelinn yeterkii eskisi gibi muhabbet edinn biz çıkarız aradann ama hem gelmeyeceksiniz hemde bize laff edeceksiniz yokk öyleee şeyyyy....pazartesi günü yoklama alınacaktıı niye gelmedinizz.....niyetiniz üzüm yemek değill bağcıyıı dövmekk....

2 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir

msjım gitmiştir herhaldee 4 misafir olduğuna göree baya kalabalıkk alkisalkisalkis

ibolya yavrum kepekli ekmek verilebilir meran öyle demişti demişsin ama yanlış anlamışsın galiba...ben tam tahıllı dedim a.s bebeklere ve hamilelere kepekli ekmek önerilmez kansızlık yapar çünküü :1rolleyes:

He hacer uyansinda cikacam bu ordu evinin karsisinda magzalar varya oradan kendime biseyler alcam kotalog diye yer var tam benlik seyler satilolar bakiyim bi tranvay yapildiya calismiyosa gecerik karsiyo yoksa alt geciti arabayla kullanamam

akıll edip bi asansör koyamıorlar o alt geçitlere sanki bu ülkede bebek arabası kullanılmıoo yada özürlü insan yokk kötükedihüso en çok kızdığım şeyde yürüyen merdivenlerde bebek arabası kullamayın işareti var ve orda asansörr yokkk kötükedihüso insanlar bebeklerini arabasına koyup rahat rahatt gezemio

hadi güle gülee gitt :a015: benim içindee gezz temem miii senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…