yani bezin resimlli yerlerimi içine gelcek.yoksa öne gelen popoya mı gelcek?kapta verdilerde biz alamayız die geri verdik.
evet canım bezin resimli kısmı içe gelcek..
çokkk güzel leylacım bunu erkek için olanı varsa gelince eşine rica etsekte tamerede diktirsekk çokk hoşumaa gittiii yaaaa delikafadulden
yani bezin resimlli yerlerimi içine gelcek.yoksa öne gelen popoya mı gelcek?kapta verdilerde biz alamayız die geri verdik.
Normalde erkeklerede dikiliyo salvar yelek bele baglanan bez kemer gibi biseyler eger kumas varsa elinde diker canim neden dikmesin
evde plastik bardak yok mu celenim...ama pamuklu suyla iyice temizle kukusunu
neyse ben kaçar.bugunluk kk faslı yeter.fazlası zarar.haden byınızz
saol leylacım.ates falan yoktu.ama butun ek gıdaları red etmeye basladı.kilo kaybı vardı.ve hep ağlıodu.doktor dişte olabilir enfeksiyonda dedi ve tahlil istedi.bende baya yapıstırdım.hatta 10 cc kadar yapmıstı yeter die cıkarırken onunda canı yandı.ama yetmez diince bi daha yapıstırdık.ya alttan ıslanınca yapıskanı atıo.yanımda suan 4 tane yedek var.ama olmuo.işte alttan acılıo.
ay celen kızım o çiş alma çok sakat iş ben hastanede 6 saat bekledim oyüzden baktım olmuyo su verdim bezi açtım hafif edinede hemen kutuyu önüne tuutum şaşı oldum bakcam diye ama aldım sonunda idrar torbasını beceremedim ben hep beze aktı
ay evet bende bekledim bayagi yamadi sonra bi yapmis zilli torbayi doldurmus cikaramiyacam artik orda bi hemsireden yardim istedim o cikarirken dokuldu beze oda oteki hemsireyi cagirdi yetis dokuluyo diye artik yarisini kurtardik oylelikle
He hacer uyansinda cikacam bu ordu evinin karsisinda magzalar varya oradan kendime biseyler alcam kotalog diye yer var tam benlik seyler satilolar bakiyim bi tranvay yapildiya calismiyosa gecerik karsiyo yoksa alt geciti arabayla kullanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?