hoşgeldiin yaa bi konuşamadıkk bee özleştikk haa Şenizben yine herkes gidince geldim.. :çok üzgünüm:
ne sanssizim yahu..
hoşgeldin canım Şeniz kardeşi geldii haa gözünn aydınnn hihoyyytselam kızlar ben geldim..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aşılarımızı olduk geldik.. beklemedeyim şimdilik ateş filan yok inşallah da olmaz.:Saruboceq:. bir dahaki aşımıza inşallah yürüyerek gitçez..:lepi:
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamıycam.:bbo:. kardeşim geldi onunla sohbet ediyoz :içelim:ama yarın gidecek..:çok üzgünüm:
öptüm sizi bayyyy..:1hug:
herkese merhabaahihoyyythihoyyythihoyyyt
kaç gündür girmedim gözümde tüttünüz leynnnŞeniz
havalar ısındı ya gezmelere gidiyoz bu aralar..gerçi iki gündür hava kötü:çok üzgünüm:bide oğluşu kocişle zor zaptediyoz artık..Allah'ım şu dişler biran önce çıksın lütfeeeennnn:Saruboceq::Saruboceq:tıbbi anlamda bildiğim herşeyi uyguluyom da ayrıyetten bi diş duası falan bilen yokmu yaaaaa:mymeka:dün yine gezmeye gidip 1 sa.sonra kös kös eve döndük.arabaya binince sevinçten çıldıran çocuk sürekli viyak viyak
bu arada dün oğlumun ay dönümüydü ama fırsat bulup giremedim.
artık 8. aya girmiş bulunuyoruz:teytey::teytey::teytey:haydin halaya:teytey::teytey:
ne zaman bitti 7 ay yaaa:sm_confused:gerçi evlat yaramaz olunca gün gün hatırlıyon herşeyi ama sana canım feda canım oğlummmmmm:asigim:
umarım herkes ve kuzuları iyidir:Saruboceq:geçmişe bakamadım..bugün sanki sessiz buralar:uhm:bende girip albümümü düzenliyim bariimirmirmirmir
mrb kızlarr biz geldik doktordann tamer 3 gün ventolin alcakk yine koruma amaçlı göğsünden çok az bi ses gelio hırıltı değil ama 3 gün ventolin alsa iyi olcak dedi doktorumuz..
onun dışındaa çokk şükür herşey yolundaa boyumuzz çokk güzell uzamışş 76 cm olmuşuzzellerinden tutunca kalkmasını hareketlerini çokk beğendi doktorumuz...hiç yabancılamıo dedi belki önümüzdeki ay yabancılamaya başlar dedi....4.ay ve 8.aylarda etrafınkileri yabancılama durumu olumuş delikafadulden şimdilik tamerde yok nisanda da hiiiçç olmamıştı yabancılamaa herkese gülücüükk samimiyet haddinden fazla tamerde de alkisalkisalkis dişlerimizde gelebilirmiş ama üstten gelcek galiba dedi üst damağı daha çok kızarmışş bilmiorum ne zaman çıkar dişi..ablası gibi tamerde üstten çıkaracak galibaa kaydirigubbakcemile3
kilo durumuda ayda 1-1,5 kilo alıordu bu ay 600 gr almışızz :lepi: doktorumuz tamere göre iyi dedi iri bi bebek çünkü
hoşşgeldin fatoşumm Şeniz limon sürüormusunn yavrum ya ben arada limon suyu sürüorum ahmet marankinin kitabında okumuştum dişlerin kolay ve çabuk çıkması için limon suyu sürmek gerekiormuş damaklarınaa aklında olsuun a.s
EŞİM VERDİ GELDİ ŞİMDİ TORBAYI.20 cc cıktı.kültür için yeter ama tam idrar için yetmezmiş.yarın sabah bi tane daha takıcaz yin vericez.antibiyortik yazmıslar bide ağrı kesici dolven die.sonuca göre kullanıcaz.
bebekler yabancılar bu çok doğal bi durum dedi a.smaşallah tamerehihoyyyt.çok sevindim herşeyin iyi olmasına . sen gel de yabancılamayı bizde görkaydirigubbakcemile3gerçi dikkat ettim bu hafta boyunca gördüğü yabancılara ağlamadı.alışcak galibakaydirigubbakcemile2
canım limon olayını burda bi arkadaş söylemişti,uygulıcaktım hatta.tamamen aklımdan çıkmış.:1no2: hemen uygulıycam,söylediğin için teşekkür ederim canımŞenizalkisalkisalkis
EŞİM VERDİ GELDİ ŞİMDİ TORBAYI.20 cc cıktı.kültür için yeter ama tam idrar için yetmezmiş.yarın sabah bi tane daha takıcaz yin vericez.antibiyortik yazmıslar bide ağrı kesici dolven die.sonuca göre kullanıcaz.
iyi yapmışsınız gezmeye gitmekle,oh ne güzel burda hava kötü..ama burnundan getirdi zilli dimi?yağızda aynı durumda.ama sakın hırpalama,ben geçen gün kötü davrandım diye koca gün ağladımsenağlama.şimdi naparsa yapsın içimden dua ediyom çok zor dayanıyo insan:çok üzgünüm:Slm ben geldimm kizlar sabah ciktik kizimla hava cok guzleldi gezdik biraz hic bierde kendime gore kiyafet bulamadim fazla bi yerede bakmadim sonra babamizin yanina dukkana gittik babasi hacer aldi gitti bende nereye gittlerse diyom bi baktim karsidaki oyuncakciya girmisler yürütec almis babasi bu sallananlardan cok guzel ama fusya pembe istersen ayaginin altina takilan bi bez parcasi var onu takinca yuruyemiyo istersende sallanma bolumune getirip atli karinca yapiyon neyse yugmur yagmaya esmeye basladi babamiz bizi eve birakti gitti allahim hacere bisey oldu nasil agliyo anlatamam susturamiyom cinnet gecirecedim yarim saat agdi en siddetlisinde hirpalayacaktim artik sinir etti zorla kucagimda uyurttum oh cektim basim sisti neyi var anlamadim
Merancim tamerimize masallah dis belirtisi olarak baska ne dedi ya bakiyom bisey gozukmuyo hacer cok huysuz oldu artik dun gece durmadan kalkip kalkip agladi ya belki 2 satte bi kalkti saate bakmadim ama 2dk bi kalti gibi geldi tam en tatli uykuya daliyorum uyaniyo allahtan her uyandiginda emdi simdi yine oyle zor uyuttum agliyo boyuna
iyi yapmışsınız gezmeye gitmekle,oh ne güzel burda hava kötü..ama burnundan getirdi zilli dimi?yağızda aynı durumda.ama sakın hırpalama,ben geçen gün kötü davrandım diye koca gün ağladımsenağlama.şimdi naparsa yapsın içimden dua ediyom çok zor dayanıyo insan:çok üzgünüm:
sanki yağızdan bahsediyosun.2 dakikada bi ağlıyo gibi geliyo banada.bütün gece yat,kalk bi bakıyom hiç uyumadan sabah olmuş..6.30 da ayakta bide ha,öğleye kadar da uyumuyobizim dr.diş gözükmüyo dedi ama yağızınki %99 diş sıkıntısı.bazı bebeklerde diş çıkmasa bile önceden böyle huzursuzluğu başlarmış.diş çıkınca ne etcek bu velet hiç bimiyom valla:1no2:yandık ki ne yandıksenağlama
ahanda uyandı işte.kaçtım ben kızlar iki muhabbet edemedik..öpüyorum hepinizi:a015:
Kizlar bu cadi uyandi ve yine ayni agliyo acaba biyeri mi agriyo mineset versem olurmu agrisi varsa diye neden boyle huysuz ya ne dismis bu cikmak bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?