merancım tamer ventolin alacakmış tedbir amaçlıymış heralde.a.s. iyi olsun da kuzucuk..:Saruboceq: maşallah tamere ayrıca ne güzel uzamış..mrb kızlarr biz geldik doktordann tamer 3 gün ventolin alcakk yine koruma amaçlı göğsünden çok az bi ses gelio hırıltı değil ama 3 gün ventolin alsa iyi olcak dedi doktorumuz..
onun dışındaa çokk şükür herşey yolundaa boyumuzz çokk güzell uzamışş 76 cm olmuşuzzellerinden tutunca kalkmasını hareketlerini çokk beğendi doktorumuz...hiç yabancılamıo dedi belki önümüzdeki ay yabancılamaya başlar dedi....4.ay ve 8.aylarda etrafınkileri yabancılama durumu olumuş delikafadulden şimdilik tamerde yok nisanda da hiiiçç olmamıştı yabancılamaa herkese gülücüükk samimiyet haddinden fazla tamerde de alkisalkisalkis dişlerimizde gelebilirmiş ama üstten gelcek galiba dedi üst damağı daha çok kızarmışş bilmiorum ne zaman çıkar dişi..ablası gibi tamerde üstten çıkaracak galibaa kaydirigubbakcemile3
kilo durumuda ayda 1-1,5 kilo alıordu bu ay 600 gr almışızz :lepi: doktorumuz tamere göre iyi dedi iri bi bebek çünkü
hoşgeldiin yaa bi konuşamadıkk bee özleştikk haa Şeniz
hoşgeldin canım Şeniz kardeşi geldii haa gözünn aydınnn hihoyyyt
hadi sizede geçmiş olsun...inş.ateşi çıkmaz :Saruboceq: ibolyada gitcekti bugün bakalım o netttii fisfisfis
hoşşgeldin fatoşumm Şeniz limon sürüormusunn yavrum ya ben arada limon suyu sürüorum ahmet marankinin kitabında okumuştum dişlerin kolay ve çabuk çıkması için limon suyu sürmek gerekiormuş damaklarınaa aklında olsuun a.s
geçmiş olsun canım.. inşallah bir şey çıkmaz.:Saruboceq:EŞİM VERDİ GELDİ ŞİMDİ TORBAYI.20 cc cıktı.kültür için yeter ama tam idrar için yetmezmiş.yarın sabah bi tane daha takıcaz yin vericez.antibiyortik yazmıslar bide ağrı kesici dolven die.sonuca göre kullanıcaz.
allah allah niye böyle yapıyo bu çocuk.. ama bence kesin dişin sıkıntısı..:çok üzgünüm:Slm ben geldimm kizlar sabah ciktik kizimla hava cok guzleldi gezdik biraz hic bierde kendime gore kiyafet bulamadim fazla bi yerede bakmadim sonra babamizin yanina dukkana gittik babasi hacer aldi gitti bende nereye gittlerse diyom bi baktim karsidaki oyuncakciya girmisler yürütec almis babasi bu sallananlardan cok guzel ama fusya pembe istersen ayaginin altina takilan bi bez parcasi var onu takinca yuruyemiyo istersende sallanma bolumune getirip atli karinca yapiyon neyse yugmur yagmaya esmeye basladi babamiz bizi eve birakti gitti allahim hacere bisey oldu nasil agliyo anlatamam susturamiyom cinnet gecirecedim yarim saat agdi en siddetlisinde hirpalayacaktim artik sinir etti zorla kucagimda uyurttum oh cektim basim sisti neyi var anlamadim
eplasyona gitmem lazım benimde.. insan kendini çok rahatlamış hisseiyoo epilasyondan sonra..alkisalkisalkisben geldimmm
epilasyona gittim valla oğluşla hadi hayırlısı başladık yine iğneleri yemeyekafamçokkarıştı
celencim cemre hasta olmuş çok geçmiş olsun inş tahlil sonucu önemli bi şey çıkmaz bu durumda yarın dönmüyosnuz anladığım kadarıyla ben de yarına bekliyodm sizi:çok üzgünüm: neyse cemrecik iyi olsun da mühim deil
tel ini kaydettim gelceğiniz zzaman haber ver ama olur musengözlerimebaksanab
leylacım patoşcm valla sizi çok iyi anlıyom eray da nerdeyse iki haftadır öle uyyo her 1 1,5 saate bir uyanıyo öğle uykusuna dalması zorlaşıyo uyumuyo uyutmuyo deli ediyo valla
ah ah benim de arkadaki 32 lik dişim çıkıyo şuan ama ben hiç öle huysuzz deilimkaydirigubbakcemile3
bu arada yeni takvimimiz nasıl olmuş
bu arada yeni takvimimiz nasıl olmuş
gezdin mii leenSlm ben geldimm kizlar sabah ciktik kizimla hava cok guzleldi gezdik biraz hic bierde kendime gore kiyafet bulamadim fazla bi yerede bakmadim sonra babamizin yanina dukkana gittik babasi hacer aldi gitti bende nereye gittlerse diyom bi baktim karsidaki oyuncakciya girmisler yürütec almis babasi bu sallananlardan cok guzel ama fusya pembe istersen ayaginin altina takilan bi bez parcasi var onu takinca yuruyemiyo istersende sallanma bolumune getirip atli karinca yapiyon neyse yugmur yagmaya esmeye basladi babamiz bizi eve birakti gitti allahim hacere bisey oldu nasil agliyo anlatamam susturamiyom cinnet gecirecedim yarim saat agdi en siddetlisinde hirpalayacaktim artik sinir etti zorla kucagimda uyurttum oh cektim basim sisti neyi var anlamadim
sğl leylacımmMerancim tamerimize masallah dis belirtisi olarak baska ne dedi ya bakiyom bisey gozukmuyo hacer cok huysuz oldu artik dun gece durmadan kalkip kalkip agladi ya belki 2 satte bi kalkti saate bakmadim ama 2dk bi kalti gibi geldi tam en tatli uykuya daliyorum uyaniyo allahtan her uyandiginda emdi simdi yine oyle zor uyuttum agliyo boyuna
sğll canımm Şeniz inş.sizin gibi hissetmeden çıkarırızz...ela ve giray bu konuda örnek olsunn bizimkilereemerancım gözün aydın olsun kuzucuk iyiymiş maşallah.dişlerinizde ağrısız çıksın bizim gibi inşallahhhhhhhh.
hoşgeldinn canımm Şenizselam millet ben geldimhem özledim hem merak ettim sizi..umarım herkes iyidir...bebişlerde sağlıklıdır...kaydirigubbakcemile3
ben ağrı kesici ateş düşürücü vermek konusunda çok negatifim leylacım....çok çokk çokk sıkıntıda değilse ağrı kesici ateş düşürücü verilmemeli...damaklarına limon sürmeyi dene soğuk bişeyler ver eline bence minoset verme fisfisfisKizlar bu cadi uyandi ve yine ayni agliyo acaba biyeri mi agriyo mineset versem olurmu agrisi varsa diye neden boyle huysuz ya ne dismis bu cikmak bilmedi
sğll canım Şenizmerancım tamer ventolin alacakmış tedbir amaçlıymış heralde.a.s. iyi olsun da kuzucuk..:Saruboceq: maşallah tamere ayrıca ne güzel uzamış..
merancım kardeşim iş arkadaşlarıyla tatile gelmişti göynüğe.. dönüştede bana uğradı.. ama yarın gidecek..:a015:
geçmiş olsun canım.. inşallah bir şey çıkmaz.:Saruboceq:
allah allah niye böyle yapıyo bu çocuk.. ama bence kesin dişin sıkıntısı..:çok üzgünüm:
eplasyona gitmem lazım benimde.. insan kendini çok rahatlamış hisseiyoo epilasyondan sonra..alkisalkisalkis
canım kuzuznu resmine bayıldım maşallah ona..
ben armutlu muhallebiyi gün ortasında yediriorum...kavanozdaki gece tahıllarını tamerde çok sevio hemen hemen her gece yiyoruz onu...ben kendim muz yada elma veriorum....7 tahıllı olan mamanın içine muz ezip geceleri onu veriorum genelde....yumurtayı bulamaç veriıorum peynir olarakta keçi peyniri denedim ama sert ve tuzlu olduğu için vazgeçtim beyaz peynir veya labne veriorum...kızlar akşamları bebeğinize ne yediriyorsunuz.. ben bazen milupanın kavanoz armutlu muhallebisini yada yine kavanoz gece tahılını yediriyirum.
muhallebiyi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa benim gibi hazır mı veriyorsunuz.:uhm:
milupanın toz muhallebisiide aldım ama onu sevmiyor. kavanozlar tercihi..a.s
birde sabahları yumurtayı ayrı mı veriyorsunuz yoksa bulamaç halinde mi.. peynir olarak da keçi peyniri tavsiye ediyorlar sşz ne veriyorsunuz.
ayrıca öğlen sebze pürelerine her gün tavuk et filan koyuyor musunuz. ben bir gün koyarsam öbür gün koymuyorum. ağır gelir diye. siz ne yapıyorsunuz.
yoğurt da her gün mayalamıyorum. iki günde bitiriyoruz biz..
bitip tükenmek bilmeyen sorularıma cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkeür ediyorum ve kocaman öpüyorum.Şenizyerimseniben
:
eplasyona gitmem lazım benimde.. insan kendini çok rahatlamış hisseiyoo epilasyondan sonra..alkisalkisalkis
canım kuzuznu resmine bayıldım maşallah ona..
tam bal yanak ısırmalık cokacimcoook
güle güle kullanın ben beceremedim walla anca bu kadar oluyo..
buarada eraya bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar akşamları bebeğinize ne yediriyorsunuz.. ben bazen milupanın kavanoz armutlu muhallebisini yada yine kavanoz gece tahılını yediriyirum.
muhallebiyi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa benim gibi hazır mı veriyorsunuz.:uhm:
milupanın toz muhallebisiide aldım ama onu sevmiyor. kavanozlar tercihi..a.s
birde sabahları yumurtayı ayrı mı veriyorsunuz yoksa bulamaç halinde mi.. peynir olarak da keçi peyniri tavsiye ediyorlar sşz ne veriyorsunuz.
ayrıca öğlen sebze pürelerine her gün tavuk et filan koyuyor musunuz. ben bir gün koyarsam öbür gün koymuyorum. ağır gelir diye. siz ne yapıyorsunuz.
yoğurt da her gün mayalamıyorum. iki günde bitiriyoruz biz..
bitip tükenmek bilmeyen sorularıma cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkeür ediyorum ve kocaman öpüyorum.Şenizyerimseniben
hoşgeldin.epeyir görünmüyordun.izinde nerdeydin?İYİ AKŞAMLAR herkese arkadaşlar ben geldim yaklaşık 2 aydır yoktum izindeydik.sizler çooooookkk ilerlemişsiniz okumakla bitmiyor valla.hızınıza yetişmek ne mümkün ben çook geri kaldım vallakaydirigubbakcemile3 bu arada hepinbiz iisinizdir bebişlerde iyidir inşallah.benim kızım daha diş çıkarmadı arkadaşlar 7 ay bitecek yakında dişi çıkmayan bebişimiz varmııı takip edemedimde geçmişi
alexa başın saolsun demiş leylaya nooldu..birimi vefat etti..geçmişi okumaya fırsatım olmadı...
İYİ AKŞAMLAR herkese arkadaşlar ben geldim yaklaşık 2 aydır yoktum izindeydik.sizler çooooookkk ilerlemişsiniz okumakla bitmiyor valla.hızınıza yetişmek ne mümkün ben çook geri kaldım vallakaydirigubbakcemile3 bu arada hepinbiz iisinizdir bebişlerde iyidir inşallah.benim kızım daha diş çıkarmadı arkadaşlar 7 ay bitecek yakında dişi çıkmayan bebişimiz varmııı takip edemedimde geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?