2008 Ekim Anneleri

gamzecim nasılsn döndün mü
valla bu ekim bebeleri anlaşıyo anacım biri başlıyo sonra arkadan hepsi dökülüyo tabi arada istisna kuralı bozan uslu bebişler var ama eray öle dil malesef(

merancım tamer ventolin alacakmış tedbir amaçlıymış heralde.a.s. iyi olsun da kuzucuk..:Saruboceq: maşallah tamere ayrıca ne güzel uzamış..

merancım kardeşim iş arkadaşlarıyla tatile gelmişti göynüğe.. dönüştede bana uğradı.. ama yarın gidecek..:a015:
geçmiş olsun canım.. inşallah bir şey çıkmaz.:Saruboceq:
allah allah niye böyle yapıyo bu çocuk.. ama bence kesin dişin sıkıntısı..:çok üzgünüm:
eplasyona gitmem lazım benimde.. insan kendini çok rahatlamış hisseiyoo epilasyondan sonra..alkisalkisalkis
bu arada yeni takvimimiz nasıl olmuş

canım kuzuznu resmine bayıldım maşallah ona..

kızlar akşamları bebeğinize ne yediriyorsunuz.. ben bazen milupanın kavanoz armutlu muhallebisini yada yine kavanoz gece tahılını yediriyirum.
muhallebiyi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa benim gibi hazır mı veriyorsunuz.:uhm:
milupanın toz muhallebisiide aldım ama onu sevmiyor. kavanozlar tercihi..a.s
birde sabahları yumurtayı ayrı mı veriyorsunuz yoksa bulamaç halinde mi.. peynir olarak da keçi peyniri tavsiye ediyorlar sşz ne veriyorsunuz.
ayrıca öğlen sebze pürelerine her gün tavuk et filan koyuyor musunuz. ben bir gün koyarsam öbür gün koymuyorum. ağır gelir diye. siz ne yapıyorsunuz.
yoğurt da her gün mayalamıyorum. iki günde bitiriyoruz biz..

bitip tükenmek bilmeyen sorularıma cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkeür ediyorum ve kocaman öpüyorum.Şenizyerimseniben

gece ya tahıl yada muhallebi veriyorum muhallebiyi ben yapıyorum aptamilde koyuyom bide meyve suyu koyuyom çünkü benim kız meyve suyu asla içmiy
tahıl dışında mamalardan vermedim
yumurta bir gün verip birgün vermiyom
bazen ağzına veriyom bazaen bulamaca katıyom
peynir labne ve keçi birgün labne birgün keçi
tavuk hiç vermedim kıyma yiyoz şimdilik
buarada eraya bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar hacer yurutece bayildi muzugni caliyo bitane telefon var oyuncak onu cikariyo odada turlamaya basladi once arka arkaya gitti sonra tabi kanepeye gelince gidecek yer kalmadi bu defada yan yan gitti donup duruyo

geçmişi fln okuyamadım . oğluşum durmuyor , hep ilgi sitiyor. bizde şimdi kule yapıyoruz.gamyoncuiremsu daha doğrusu ben yapıyorum o deviriyor.biraz oynayalım da sonra zaten banyosunu yaptırıyp uyutacağım.
cemre hasta mısın kuzum , geçmiş olsun.umarım çarçabuk toparlanırsınız.bizmde hırıltı devam ediyor.bu hafta kontrole götüreceğiz bakalım.

gezdin mii leen
yürütecinizi güle güle kullanınn canımm alkisalkisalkis önce yan yan giidorlar 1 hafta içinde keşfedip evi talan eder haberin olsun delikafadulden
sğl leylacımm
walla ben nisanda hep alta bakıordum sonra üstten çıkardı hiiç bir belirtiside olmamıştı galiba...ilk dişi çok önemsemiorum kolay çıkarır gibi gelio ama azılarr zorr yaa o zaman napcaklar bilmiorum nisan azıları çokk zor çıkarmıştııı :çok üzgünüm: doktorumuz şişlik ve beyazlık var demişti ama biz anlayamayız ki o ışıkla ve çubukla dokunarak anlıo fisfisfis

merancım gözün aydın olsun kuzucuk iyiymiş maşallah.dişlerinizde ağrısız çıksın bizim gibi inşallahhhhhhhh.
sğll canımm Şeniz inş.sizin gibi hissetmeden çıkarırızz...ela ve giray bu konuda örnek olsunn bizimkileree azılar benii çok korktuoo yaa ilk diş ne ki azının yanındaa
selam millet ben geldim hem özledim hem merak ettim sizi..umarım herkes iyidir...bebişlerde sağlıklıdır...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn canımm Şeniz
Kizlar bu cadi uyandi ve yine ayni agliyo acaba biyeri mi agriyo mineset versem olurmu agrisi varsa diye neden boyle huysuz ya ne dismis bu cikmak bilmedi
ben ağrı kesici ateş düşürücü vermek konusunda çok negatifim leylacım....çok çokk çokk sıkıntıda değilse ağrı kesici ateş düşürücü verilmemeli...damaklarına limon sürmeyi dene soğuk bişeyler ver eline bence minoset verme fisfisfis
ben nisanın ateşi çıkınca vişne suyu verirdim ama bu 1 yaştan sonra oldu vişnenin ateş düşürücü özelliği vardır benim bile ateşim çıkınca canım vişne suyu ister belki sizdede vardır...vücut onu istior yani...çok çok zor durumda kalınmıyorsaa ilaç kullanmaya karşıyımm ben yasakkelime
sğll canım Şeniz
kardeşin antalyada kalmıor galiba demi canım..yolu açık olsun güle güle gitsinn :Saruboceq:
ben armutlu muhallebiyi gün ortasında yediriorum...kavanozdaki gece tahıllarını tamerde çok sevio hemen hemen her gece yiyoruz onu...ben kendim muz yada elma veriorum....7 tahıllı olan mamanın içine muz ezip geceleri onu veriorum genelde....yumurtayı bulamaç veriıorum peynir olarakta keçi peyniri denedim ama sert ve tuzlu olduğu için vazgeçtim beyaz peynir veya labne veriorum...
sebze püresinide hazır veriorum hippin hindili patateslisini sevior...evde de tamer için yaptığım herşeye tavuk et kıyma koyuyorum...ama artık bizim yediğimiz şeylerden yemeye başladı tamer onların içindede illaki kıyma oluyo eşim kıymasız yemek sevmez çünkü...yoğurt hergün veremiorum aksattım bugünlerde kafamçokkarıştı normalde bende 2 günde bir yapıordum yoğurtu a.s

kizlar selam,
merancim masallah tamere.. kocaman olmus. disleri de dertsiz tasasiz cikar insallah.
hergun disari cikariyorum ardayi. butun gun evde oyalayamiyorum. yurutece koyuyorum. onceleri meranin dedigi gibi yan yan gidiyodu simdi iyce ogrendi. calisma odasindaki kitapliga bayiliyor. boyunun yettigi gözlerde kitap, kutu ne varsa asagi indiriyor. bi de elilne gecirdigini cope atmayi ogrendi. nerden ogrendiyse. valla herseyi copten toplar oldum. iki dakika bakma, yeni bi yraamazlik yapiyor. ben de havalar guzel diye atiyorum disari.
bu arada bizim evin balkonu cok kucuk ama yine de cicekler ektim bi dolu. iki buyuk saksiya da maydanoz, feslegen, sogan falan ektim. ordan toplayip salataya katiyorum. bahcecilik oynuyorum yani kaydirigubbakcemile3 yere de biseyler koyup gunduzleri arada bir ardayla orda oturayim diyorum. degisiklik olur.
bu arada bizim araba bozuldu. bi de 6 ay oldu alali. sinir oldum. bi dolu isim vardi bu ara, kaldi. yarin alex goturcek servise, insallah hemen hallederler.
ya sizin bebislere hastayim. benimki hala bisi yemiyo. zorla biberon mamasina karistirip veriyorum. ille sut kivaminda olcak. agzina puturuk gelince yemiyo. naapcam ben bu cocukla bilmem. haftaya asisi var. burdaki doktrolar da hicbirsey soylemiyolar. valla ataturk, beni turk doktorlarina emanet edin diye bosa dememis. ardanin doktorunu degistirdim. bu da ayni oburu gibi. hicbisey anlatmiyor. sinir!
leylacim basin sagolsun canim bu arada. Allah sabirlar versin.
celencim cemreye de gecmis olsun..
ee kizlar sizler neler yapiyosunuz baska?

canım biz geceleri benim yaptığım muhallebiyi yiyoz çok mhallebi denedim eray en çok ARI markanın 7 vitaminli pirinçunundan yaptığım muhallebiyi seviyo hatta çıldırıyo

sabahları yumurtayı bulamaç halinde veriyom ben peynir olarak labne veriyorum keçi peyniri denemedik:uhm:

öğlen pürelerini de kendim yapıyorum ama hergün sebze püresi vermiyorum baen yoğurt çorbası tarhana çorbası filan da yapıyorm ama her yemeğine tavk yada kıyma koyuyorum tat katıyo zati çok tatsız tuzsuz yiyo kuzucuklarcokacimcoook

yoğurdu da hep iki kavanoz olarak mayalıyom yani 2 günde bir kapişyerimseniben

ya eray deli gibi çığlıklar atmaya başladı kedi gibi tiz ince cart bi ses neresinden çıkarıyosa o sesi ben beceremiyom valla

ıYı AKŞAMLAR herkese arkadaşlar ben geldim yaklaşık 2 aydır yoktum izindeydik.sizler çooooookkk ilerlemişsiniz okumakla bitmiyor valla.hızınıza yetişmek ne mümkün ben çook geri kaldım vallakaydirigubbakcemile3 bu arada hepinbiz iisinizdir bebişlerde iyidir inşallah.benim kızım daha diş çıkarmadı arkadaşlar 7 ay bitecek yakında dişi çıkmayan bebişimiz varmııı takip edemedimde geçmişi

oğluşumu yıkdaım, muhallebisini yerididim, uyuyttum geldim. geçmişi okudum okuyabildiğim kadar. valla batuyla bişiy yapamıyorum.pc de tv de öyle kendi kendine aık duruyorlar laelaelaelaelae geçen süt sağma pompsını alırken hediye çeeki vermişlerdi , biz de onlarla playskool oyuncaklar almıştık.hani böyle küpleri büyükte küçüğe doğru üst üste renk renk dizip kule yapılıyorya onlarla oynadık.ben stüse dizioru o yaklamaya çalışıken deviriyor ve nasıl bakıyo görelisini.heyecanlayakalamaya çalışıyor, ağzınaalmaya çlışıyor, fln sonra kutucukların iiçine ellerini sokup vuruşturdum tok tok diye ses geliyor.alkisalkisalkis dikkatlice bakıyor.ses neereden gelyor, elleri nerede diye.güzelce oynadık eğlendik.ama ben bişy yapamadım ortalık dağınık.şimdi etrafı toparlayacağım.kafamçokkarıştı

hoşgeldin.epeyir görünmüyordun.izinde nerdeydin?
alexa başın saolsun demiş leylaya nooldu..birimi vefat etti..geçmişi okumaya fırsatım olmadı...

leylanın babaannesi vefat etti:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım ..eh iyi olmaya çalışıoruz..çoğumuz diş çıkarmadık ama niyetine girdik bakalım..bütün bebişler huysuz bu aralar dişe bağldık...umarım bir an önce çıkarırlarda onlarda rahatlar bizde rahatlarız...yerimseniben

leylacım, yürüecini ayırlı odsun. hacer ülegüle gezinsin.
bizdede var.lam verdi biz eama b hala mbaından çıkarıp oğluma kullndırdımbkalım ne zmn sefalayacğız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…