leylacım, yürüecini ayırlı odsun. hacer ülegüle gezinsin.
bizdede var.lam verdi biz eama b hala mbaından çıkarıp oğluma kullndırdımbkalım ne zmn sefalayacğız
Sagol canim ya hic keyfi yok yuretecine bile bindiremedik dogru durust ay aksam olsada alsalar artik bu bebeyi kucagimdan dedim benim cocugum olmasa agzina bitane yapistirirdim o sinirle okadar yani ins distir baska derdi olmasinda zorla uyuttuk geri uyandi aynen agla agla susmuyo bide yuzune kirmizi kirmizi doktu yine neden oluyo anlamiyorum hadi dedim esime bi banyo yaptiralim belki rahatlar kuvete soktuk nasil keyiflendi cadi nasil oynadi banyo yapan cocuk yatip uyumaz mi yokk geri bastan emziremedimde biseyde yemedi sabahtan beri kase kase mama hazirliyom hazirliyom dokuyom belki bi umut yer diye yeniden meyve puresi hazirladim yok yusuf eymen gibi su delisi ancak su iciyo bende meyveyi az suyla karistirip biberonla verdim icti zorla uyuttum ins biraz uyur ya bu arada ibolya nerde asi olacalardi bugun neden gelmedi daha
ben kaçtım kızlar..hepinize iyi geceler...
günaydıınn kızlarr
dişimm ağrıoo şişmişşş off offf dişçiye gitmekk enn sevmediğim şeyy yaa korkmuyorumm ama sevmoruummm dişçi muhabbetiniiii
herkese selam.hastaneden geldik şimdi.cemre cok hasta.torba yapıstırdık çiş nöbetindeyiz.de torba tutmuı yaa.alttan acılıo.butun çiş beze.hem kültür tahlili hem tam idrar istediği için torbayı baya doldurması gerekiomus.şimdi evdeyiz.yaptıktan 45 dk sonra hastaneye ulastırmak zorundayız.o torbanın kaymaması için yada daha kolay idrarı almamız için vereceğiniz taktik varmı baa??
hoşgeldinn yavruss
geçmişş olsun yaa huzursuzluğu devam ediomu cemreminn aslında torba çok kolayy canım ya yapışkanlarını iyice tutturdun mu tamamdır...birde bezini ters bağlama yöntemi var bunu hastanede görmüştümm....iki bez bağlıorsun du şöyle anlatayım....
ilk bezini ters bağlıorsunn bezin emen kısmının arkası bezin dış yüzeyi yanii sonrada diğer bezide ters bağlıorsun çiş bezin içinde kalıor ama emmiyor haliyle bezin ters kısmı olduğu içinn anladınmıı canım 2 bez bağlaycaksın ikise ters olcak sonrada bunu bi kaba boşaltırsıp götürüsün
Normalde erkeklerede dikiliyo salvar yelek bele baglanan bez kemer gibi biseyler eger kumas varsa elinde diker canim neden dikmesin
haber verr gelincee merakta bırakmaa delikafadulden fazlası kime zararr len burasıı bizimmm temem miii kıskananlaarr çatlasınnn kıskananlaarrr çatlasınnnn
canim hecrde oyle endise etme hic bisey yediremiyodum. emmiyoduda gectigimiz ay hic beslenmedi desem yeridi ve hic kilo almamis vermis gibi bisey di dr normal dis istahsizligi dedi ama kafama takilip duruyodu asi sonrasi 4gun atesde dusmeyince ozele goturdum aile hekimi anlamiyo diye kan tahlili idrar bizde yaptirdik hepsi temiz cikti dise bagladik artik cok gecmis olsun ins bisey yoktur
ya arada geçmişide okuorumdaa burdaki muhabbetten şikayet edio bızdıkcan işte herkes kendi arasında konuşuo falan filann demiş...
gelmeyeceksiniz bize neden bahane buluorsunuz..bunu ben üzerime alındığım için cevap yazıorum....siz gelinn yeterkii eskisi gibi muhabbet edinn biz çıkarız aradann ama hem gelmeyeceksiniz hemde bize laff edeceksiniz yokk öyleee şeyyyy....pazartesi günü yoklama alınacaktıı niye gelmedinizz.....niyetiniz üzüm yemek değill bağcıyıı dövmekk....
ibolya yavrum kepekli ekmek verilebilir meran öyle demişti demişsin ama yanlış anlamışsın galiba...ben tam tahıllı dedimbebeklere ve hamilelere kepekli ekmek önerilmez kansızlık yapar çünküü
hadii bende kaçarrdoktor teyzemisiii görcezz çokk seviorumm onu yaa
selam kızlar ben geldim..
aşılarımızı olduk geldik.. beklemedeyim şimdilik ateş filan yok inşallah da olmaz bir dahaki aşımıza inşallah yürüyerek gitçez..::
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamıycam.::. kardeşim geldi onunla sohbet ediyoz :içelim:ama yarın gidecek.
öptüm sizi bayyyy..
herkese merhabaa
kaç gündür girmedim gözümde tüttünüz leynnn
havalar ısındı ya gezmelere gidiyoz bu aralar..gerçi iki gündür hava kötü:çok üzgünüm:bide oğluşu kocişle zor zaptediyoz artık..Allah'ım şu dişler biran önce çıksın lütfeeeennnn::tıbbi anlamda bildiğim herşeyi uyguluyom da ayrıyetten bi diş duası falan bilen yokmu yaaaaa::dün yine gezmeye gidip 1 sa.sonra kös kös eve döndük.arabaya binince sevinçten çıldıran çocuk sürekli viyak viyak::
bu arada dün oğlumun ay dönümüydü ama fırsat bulup giremedim.
artık 8. aya girmiş bulunuyoruz:teytey:haydin halaya:teytey:
ne zaman bitti 7 ay yaaagerçi evlat yaramaz olunca gün gün hatırlıyon herşeyi ama sana canım feda canım oğlummmmmm::
umarım herkes ve kuzuları iyidir::geçmişe bakamadım..bugün sanki sessiz buralar::bende girip albümümü düzenliyim bariimirmirmirmir
mrb kızlarr biz geldik doktordann tamer 3 gün ventolin alcakk yine koruma amaçlı göğsünden çok az bi ses gelio hırıltı değil ama 3 gün ventolin alsa iyi olcak dedi doktorumuz..
onun dışındaa çokk şükür herşey yolundaa boyumuzz çokk güzell uzamışş 76 cm olmuşuzzellerinden tutunca kalkmasını hareketlerini çokk beğendi doktorumuz...hiç yabancılamıo dedi belki önümüzdeki ay yabancılamaya başlar dedi....4.ay ve 8.aylarda etrafınkileri yabancılama durumu olumuş delikafadulden şimdilik tamerde yok nisanda da hiiiçç olmamıştı yabancılamaa herkese gülücüükk samimiyet haddinden fazla tamerde de alkisalkisalkis dişlerimizde gelebilirmiş ama üstten gelcek galiba dedi üst damağı daha çok kızarmışş bilmiorum ne zaman çıkar dişi..ablası gibi tamerde üstten çıkaracak galibaa
kilo durumuda ayda 1-1,5 kilo alıordu bu ay 600 gr almışızz :lepi: doktorumuz tamere göre iyi dedi iri bi bebek çünkü
hoşgeldiin yaa bi konuşamadıkk bee özleştikk haa Şeniz
hoşgeldin canım kardeşi geldii haa gözünn aydınnn
hadi sizede geçmiş olsun...inş.ateşi çıkmaz :: ibolyada gitcekti bugün bakalım o netttii
hoşşgeldin fatoşumm Şeniz limon sürüormusunn yavrum ya ben arada limon suyu sürüorum ahmet marankinin kitabında okumuştum dişlerin kolay ve çabuk çıkması için limon suyu sürmek gerekiormuş damaklarınaa aklında olsuun a.s
bebekler yabancılar bu çok doğal bi durum dedi a.s
ibolya söylemiş meran limon diyo diye geçmişte öyle görmüştüm yanlış hatırlamıorsam fisfisfis
geçmiş olsun celenim sonucu iyi çıkar inş. :Saruboceq:
Slm ben geldimm kizlar sabah ciktik kizimla hava cok guzleldi gezdik biraz hic bierde kendime gore kiyafet bulamadim fazla bi yerede bakmadim sonra babamizin yanina dukkana gittik babasi hacer aldi gitti bende nereye gittlerse diyom bi baktim karsidaki oyuncakciya girmisler yürütec almis babasi bu sallananlardan cok guzel ama fusya pembe istersen ayaginin altina takilan bi bez parcasi var onu takinca yuruyemiyo istersende sallanma bolumune getirip atli karinca yapiyon neyse yugmur yagmaya esmeye basladi babamiz bizi eve birakti gitti allahim hacere bisey oldu nasil agliyo anlatamam susturamiyom cinnet gecirecedim yarim saat agdi en siddetlisinde hirpalayacaktim artik sinir etti zorla kucagimda uyurttum oh cektim basim sisti neyi var anlamadim
Kizlar hacer yurutece bayildi muzugni caliyo bitane telefon var oyuncak onu cikariyo odada turlamaya basladi once arka arkaya gitti sonra tabi kanepeye gelince gidecek yer kalmadi bu defada yan yan gitti donup duruyo
İYİ AKŞAMLAR herkese arkadaşlar ben geldim yaklaşık 2 aydır yoktum izindeydik.sizler çooooookkk ilerlemişsiniz okumakla bitmiyor valla.hızınıza yetişmek ne mümkün ben çook geri kaldım vallakaydirigubbakcemile3 bu arada hepinbiz iisinizdir bebişlerde iyidir inşallah.benim kızım daha diş çıkarmadı arkadaşlar 7 ay bitecek yakında dişi çıkmayan bebişimiz varmııı takip edemedimde geçmişi
Sagol canim ya hic keyfi yok yuretecine bile bindiremedik dogru durust ay aksam olsada alsalar artik bu bebeyi kucagimdan dedim benim cocugum olmasa agzina bitane yapistirirdim o sinirle okadar yani ins distir baska derdi olmasinda zorla uyuttuk geri uyandi aynen agla agla susmuyo bide yuzune kirmizi kirmizi doktu yine neden oluyo anlamiyorum hadi dedim esime bi banyo yaptiralim belki rahatlar kuvete soktuk nasil keyiflendi cadi nasil oynadi banyo yapan cocuk yatip uyumaz mi yokk geri bastan emziremedimde biseyde yemedi sabahtan beri kase kase mama hazirliyom hazirliyom dokuyom belki bi umut yer diye yeniden meyve puresi hazirladim yok yusuf eymen gibi su delisi ancak su iciyo bende meyveyi az suyla karistirip biberonla verdim icti zorla uyuttum ins biraz uyur ya bu arada ibolya nerde asi olacalardi bugun neden gelmedi daha
günaydın.babiş bi torba daha çiş götürdü hastaneye.inşallah sorunsuz cıkar.gecmiş olsun diyen tüm canlarıma teşekkür ediyoruz.
edhakcım sanırım haftasonuna kadar burdayız.cemrenin tahlil sonucları için kalıcaz.siz ctesi mi geliceksinşz?cuma mı?olmazsA haftasonu burda görüşürüz.hangi orduevinde kalcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?