2008 Ekim Anneleri

leylacım, yürüecini ayırlı odsun. hacer ülegüle gezinsin.
bizdede var.lam verdi biz eama b hala mbaından çıkarıp oğluma kullndırdımbkalım ne zmn sefalayacğız

Sagol canim ya hic keyfi yok yuretecine bile bindiremedik dogru durust ay aksam olsada alsalar artik bu bebeyi kucagimdan dedim benim cocugum olmasa agzina bitane yapistirirdim o sinirle okadar yani ins distir baska derdi olmasinda zorla uyuttuk geri uyandi aynen agla agla susmuyo bide yuzune kirmizi kirmizi doktu yine neden oluyo anlamiyorum hadi dedim esime bi banyo yaptiralim belki rahatlar kuvete soktuk nasil keyiflendi cadi nasil oynadi banyo yapan cocuk yatip uyumaz mi yokk geri bastan emziremedimde biseyde yemedi sabahtan beri kase kase mama hazirliyom hazirliyom dokuyom belki bi umut yer diye yeniden meyve puresi hazirladim yok yusuf eymen gibi su delisi ancak su iciyo bende meyveyi az suyla karistirip biberonla verdim icti zorla uyuttum ins biraz uyur ya bu arada ibolya nerde asi olacalardi bugun neden gelmedi daha

ah canım yaa.ağlmalalrı çok kötü oluyor.daha dayoruyorlar hem bizi hem kenilerini.batuhanın da bu sıralar uyuması zor oluyor.uyumak istemiyor genelde.büyüdüler ya ondan mı acep.alamaktan ı kıarıyor.nide ki.?
yusuf eymen aşısını olmuş, ama ateşi yükselmiş bira.keyfi iyiymiş şimdilik.inşallah da öyle olur. bizde ilk defa bu aşıda ateş yükseltik.

bak şimdi benim pc ortağının gelmesine yakın asçacaksınız bi muhabbet, bend eiki ileti bi alıntı yapamadan gitmek zorunda kalcam.nirelerdesiniz huu.zati gündüzleri de yokum.yarın için de moralim fısır.yarın okulda tam günüm . kötü hava nedeniyle biz töreni salıya eertelemiştik.müdür de törenden sonra bizim bücürler içni de eğitim olacak dedi. parmak kadar çocuklar.sabahım 9 dan aklşamın 5 i ne kadar olur mu dedik.dinlemedi. yazık ya çocuklaraaaa

hayırlı geceler hanımlar naptınız bakalım .herkes iyimi.hacerde sonunda annesini çileden çıkartmış hadi hayırlısı

günaydıınn kızlarr
dişimm ağrıoo şişmişşş off offf dişçiye gitmekk enn sevmediğim şeyy yaa korkmuyorumm ama sevmoruummm dişçi muhabbetiniiii

ayyyyyy diş mi delikafadulden ya benim de çürükler var korkuyom, bu diş illeti ne korkunç bişi yaaa, geçmiş olsun kuşum kıyamam yaaaa :teselli:
haydaaaaaaa o nerden çıktı len, hani iyleştiydi cemre, neden dra gittiniz, sorun neymiş, sonuçları filen aldınız mı, kıyamam ben köfte dudaklıma, geçmiş olsun minik kuzuma :çok üzgünüm:
aaaaaa bu iyiymiş bak aklımda olsun kızları olan arkadaşlara söölerim Şeniz
Normalde erkeklerede dikiliyo salvar yelek bele baglanan bez kemer gibi biseyler eger kumas varsa elinde diker canim neden dikmesin

bende istiom bendeeeeeeeee delikafadulden
haber verr gelincee merakta bırakmaa delikafadulden fazlası kime zararr len burasıı bizimmm temem miii kıskananlaarr çatlasınnn kıskananlaarrr çatlasınnnn

aynen katılıyorum
leyla hacer nasıl oldu ateşi düştümü
meroşum sakin ol len aaaa, öyle demek istemedi o, vardır takıldığı bi nokta, gelince konuşuruz hallederi z şekerim Şeniz
ibolya yavrum kepekli ekmek verilebilir meran öyle demişti demişsin ama yanlış anlamışsın galiba...ben tam tahıllı dedimbebeklere ve hamilelere kepekli ekmek önerilmez kansızlık yapar çünküü

haaa hadi yaa, aklımda öle kaldı benim, sanki kepekli olunca damağına yapışmaz gibi algılamıştım, kusura bakma yafrim yanlış anlamışım, arkadaşlara da yanlış anlatmışım, benim akıl gelip gidiyo arada gittiği bi vakte denk gelmiş herhal kaydirigubbakcemile3
hadii bende kaçarr doktor teyzemisiii görcezz çokk seviorumm onu yaa

şşş geldinizmi len drdan, nettiniz neler dedi dr, tamer neler etmiş bu ay
geçmiş olsun yavrum inşallah sorunsuz atlatırsınız, biz de aşımızı olduk bugün, çok ağladık çooookkk, ilk aşıyı yaparken pek bişey anlamadı, biraz ağladı sonra kandırdım oyunlar ettim sustu, gülücükler saçmaya başladı ki tam arkasından ikinci aşıyı yaptı hemşire, o da yakıyomuş galiba, çok bağırdı hiç susmadı, dudaklarını büze büze ağladı, bikaç saniye susar belki diye bekledim ama susmuyo, çok acıdı canı kuzumun, dayanamadım sarıldım, bende ağladım, kendimi sıkıyom ağlamamak için gözümden yaşlar akıyo, sora bi baktım annem de ağlıyo, hemşire bileme ağleycekti nerdeyse senağlama sora üçüncü aşıyı yaptık bi çığlık daha, sağlık ocağını birbirine kattık, bi daha istemiyom ben aşıya götürmek, babasına söledim ben bi daha götürmücem dayanamıyom sen götür diye işten izin alsın götürsün ben gitmek istemiyom, yüreğim dayanmıyo, çok ağlıyo kuşum, senağlama ben de nöbetteyim, dayanabildiğim kadar dayancam bakalım, gündüz annem gelince uyudum biraz şimdilik iyiyim, öğleye yakın gitmiştik aşı olmaya, eve gelince baktım ateşi yoktu, akşam üzeri bi baktım 37,5 olmuş, fitil verdim, bikaç saat önce yine yükselmiş bi daha verdim, bakalım inşallah yükselmez, ara ara ölçüyom ateşini, her aşıda böle ateş oluyoz yaaaa :çok üzgünüm:
haydeeeeeee ben icik geç kaldım ama yağızın teyteyine başliiim bari kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:
abbavvvv maşşallah tamere ule, yir onu iboş deezesi kaydirigubbakcemile3 amanin benim sıpada da yok hiç yabancılama, cumartesi gün markete gittik, orda idari bölümdeki bi görevli geldi tesadüfen, amanin bi yapıştı çocuğa bırakmadı, bu sıpa da kakara kikiri gülüyo herife, kasiyer kız da çok sıcak hiç yabancılamıyo insanları dedi, aslında bi yönden iyi değil benim çocuuğum da böyle dedi, gel diyenin peşine düşer gider o yüzden yanlız bırakamıom sokakta dedi, amanin inşallah yabancılamayı öğreninrler, iyi diil bi bakıma yav, yafrim bizim aşı olayını da yukarda anlattım okursun herhal, saat 4.30 oldu bu mesajı yazarkene ve ben hala nöbet bekliom :1ninca:kaydirigubbakcemile3
ivet doğru hatırlıyon kaydirigubbakcemile3
anaaaaa niye öle etti ki, ara ara sancı filenmi giriyo acaba bi yerlerine :uhm:
Kizlar hacer yurutece bayildi muzugni caliyo bitane telefon var oyuncak onu cikariyo odada turlamaya basladi once arka arkaya gitti sonra tabi kanepeye gelince gidecek yer kalmadi bu defada yan yan gitti donup duruyo

ayyyyy yisinler onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim hala çıkmadı -tatlicadiarzu-
haydaaaaaaaaaa bi su manyaı daha kaydirigubbakcemile3 yafrim geldim geldim de gecenin 5i oldu yavkaydirigubbakcemile3

alıntılar bitti ama bende bittim vallaha, aceyip uykum geldi, yatiiim barik, birazdan herüfcüğüm kalkcek zaten, nöbeti ona devrediiim, beni yarın burlarda göremeybilirsiniz anacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayden size şimdiden günaydınlar bana da iyi uykularkaydirigubbakcemile3

Gumaydinn bugum erkenden aciyom dukkani kocis istanbula uctu sabah onu yolcu ettim sorunsuz gider gelir ins.ibosum gecelemissin ins sizinde bizim gibi 4gun atesiniz surmezki sonrasi tam bi felaket oluyo cocuk zivanadan cikti zambakima dua ediyom cunki o hep oyle allah tum bebislere saglik sihhat ve usluluk versin

günaydın benimkide babasını işe yolladı şimdi ayaktayız ama benim çok uykum war bakalım kaçta yatıcak..kafamçokkarıştı

günaydın herkese kızım artık eskiden yediğinide yemiyo hep huysuz ne dişmiş be çıkcaksa çıksın artık topluca tüm bebişlerin
ibolya nöbetlemişsin anam kolay gelsin bugünüde atlatta hayırlısıyla

Son düzenleme:
günaydın.babiş bi torba daha çiş götürdü hastaneye.inşallah sorunsuz cıkar.gecmiş olsun diyen tüm canlarıma teşekkür ediyoruz.
edhakcım sanırım haftasonuna kadar burdayız.cemrenin tahlil sonucları için kalıcaz.siz ctesi mi geliceksinşz?cuma mı?olmazsA haftasonu burda görüşürüz.hangi orduevinde kalcaksınız?

canım çok geçmiş olsun iyileşemedi bi türlü cemrecik angarada göze mi geldi noldu valla nazar duası bilem oku kuzuya
inş test sonuçlarında bişey çıkmaz
biz cumartesi gelicez büyük ihtimal eşimin arkadaşının düğünü varmış cumartesi akşama ona gidicez herhald
merkez orduevinde kalalım diyo benimkisi ben sıhhıye yi istiyom ama onda çok park sorunu oluyo gelince haberleşiriz ozaman canım
olmazsa da sağlık olsun artık cemrecik iyi olsun da :Saruboceq:

anaa sdece ikimis varmışız celen yaww
nerde bu millet
iboşum da gece nöbetteymiş üfff inş bugün düşer yusufumun ateşi bu aşı da helak ediyo çockları yawww
bizim aşı tarihi 4 ü ama gitmeden önce gidiim diyom sağlık ocağına ankarada nasıl gidicem tek başıma
bu arada uzun bi aradan sonra ilk defa bu gece oğluşum 3 kez uyandı çok mutlu oldum saat başı ağlıya bağıra uyanmasından deli olmuştumkafamçokkarıştı
inş bundan sonra böle olur maşallah deyin olur mu

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
askbuya, Bulcuk, ELALI, Fatos_55, gulican, handan2546, kayaemel, nazyaz, NURHAYATK, papaatya, pembeinci, yasemin1984, zynp.ZEYNEP

2009 ekim analarına bakın ah ahhh bi zamanlar bizde böleydiksenağlama

günaydın hanımlar.herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum.ibolya sabahlamış sanırım.ya benim kız ateşi yükselince uyuyorsada uyanıp ağlamaya başlıyor.ben ateşli olduğu günlerde yanıma alıyorum arada dalsamda sık sık uyanıp ölçüyorum ateşini eğer yükselirse çok huzursuz oluyor zaten ağlamaya başlıyor.
celencim inşaallah cemrenin idrar tahlilleri temiz çıkar.kıyamam ben ya.bebeklerimiz hasta olmasın inşaallah tabi bizlerde yoksa onlara kim bizim gibi bakabilir.Allah tüm annelere babalara ve bebeklere sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…