günaydıınnn kızlarrr
ayy çok güldük yaa :roflol:
kuzu nasıl anlat bakimm 2 aydır yoktunn delikafadulden
denk getirio muhtemelen bilerek yaptığını sanmıyorum ama çok hoşuma gidio alkisalkisalkis
len bu diş manyaq bişi walla bugün iyice şişmişşş :çok üzgünüm:
lenn çok muu ağladıı yusufumm bee 3 tane aşıı yaa kolay mıı :çok üzgünüm: bize bi tane tetanoz yapıolar 2 hafta kol yerinden kalkmıoo napsın yavrular bee yine ii dayanıorlar walla :çok üzgünüm:
yabancılama konusunda da 4.ayda yabancılamaya başlamadıysa 8.ayda yabancılayabilir dedii kaydirigubbakcemile3 öbür ay yabancılamaya başlamazlarsa işimiz var lenn bunlar herkesinn peşine takılupp gidebilüüü kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem yesin die zorlama sakın :1no2: bu sefer kusmayı öğrenir bi dinlenme dönemi arada olur acıkınca yiyecek başka çaresi yokk a.s
ayy çöpemii atıoo kaydirigubbakcemile3 çok akıllıı bunlar varyaa çokkkizlar selam,
merancim masallah tamere.. kocaman olmus. disleri de dertsiz tasasiz cikar insallah.
hergun disari cikariyorum ardayi. butun gun evde oyalayamiyorum. yurutece koyuyorum. onceleri meranin dedigi gibi yan yan gidiyodu simdi iyce ogrendi. calisma odasindaki kitapliga bayiliyor. boyunun yettigi gözlerde kitap, kutu ne varsa asagi indiriyor. bi de elilne gecirdigini cope atmayi ogrendi. nerden ogrendiyse. valla herseyi copten toplar oldum. iki dakika bakma, yeni bi yraamazlik yapiyor. ben de havalar guzel diye atiyorum disari.
bu arada bizim evin balkonu cok kucuk ama yine de cicekler ektim bi dolu. iki buyuk saksiya da maydanoz, feslegen, sogan falan ektim. ordan toplayip salataya katiyorum. bahcecilik oynuyorum yani kaydirigubbakcemile3 yere de biseyler koyup gunduzleri arada bir ardayla orda oturayim diyorum. degisiklik olur.
bu arada bizim araba bozuldu. bi de 6 ay oldu alali. sinir oldum. bi dolu isim vardi bu ara, kaldi. yarin alex goturcek servise, insallah hemen hallederler.
ya sizin bebislere hastayim. benimki hala bisi yemiyo. zorla biberon mamasina karistirip veriyorum. ille sut kivaminda olcak. agzina puturuk gelince yemiyo. naapcam ben bu cocukla bilmem. haftaya asisi var. burdaki doktrolar da hicbirsey soylemiyolar. valla ataturk, beni turk doktorlarina emanet edin diye bosa dememis. ardanin doktorunu degistirdim. bu da ayni oburu gibi. hicbisey anlatmiyor. sinir!
leylacim basin sagolsun canim bu arada. Allah sabirlar versin.
celencim cemreye de gecmis olsun..
ee kizlar sizler neler yapiyosunuz baska?
hoşgeldinn canımmmŞenizİYİ AKŞAMLAR herkese arkadaşlar ben geldim yaklaşık 2 aydır yoktum izindeydik.sizler çooooookkk ilerlemişsiniz okumakla bitmiyor valla.hızınıza yetişmek ne mümkün ben çook geri kaldım vallakaydirigubbakcemile3 bu arada hepinbiz iisinizdir bebişlerde iyidir inşallah.benim kızım daha diş çıkarmadı arkadaşlar 7 ay bitecek yakında dişi çıkmayan bebişimiz varmııı takip edemedimde geçmişi
kuzu nasıl anlat bakimm 2 aydır yoktunn delikafadulden
nurçecim bizimde var o küplerden tamer çokk sevio iç içine sokuor onlarıoğluşumu yıkdaım, muhallebisini yerididim, uyuyttum geldim. geçmişi okudum okuyabildiğim kadar. valla batuyla bişiy yapamıyorum.pc de tv de öyle kendi kendine aık duruyorlar laelaelaelaelae geçen süt sağma pompsını alırken hediye çeeki vermişlerdi , biz de onlarla playskool oyuncaklar almıştık.hani böyle küpleri büyükte küçüğe doğru üst üste renk renk dizip kule yapılıyorya onlarla oynadık.ben stüse dizioru o yaklamaya çalışıken deviriyor ve nasıl bakıyo görelisini.heyecanlayakalamaya çalışıyor, ağzınaalmaya çlışıyor, fln sonra kutucukların iiçine ellerini sokup vuruşturdum tok tok diye ses geliyor.alkisalkisalkis dikkatlice bakıyor.ses neereden gelyor, elleri nerede diye.güzelce oynadık eğlendik.ama ben bişy yapamadım ortalık dağınık.şimdi etrafı toparlayacağım.kafamçokkarıştı
yavrum derdi olmasa ağlamaz demii :çok üzgünüm: bu çocuğun bir derdi varr 2-3 daha devam edersee mutlaka mutlaka doktora götürr lütfen :çok üzgünüm:Sagol canim ya hic keyfi yok yuretecine bile bindiremedik dogru durust ay aksam olsada alsalar artik bu bebeyi kucagimdan dedim benim cocugum olmasa agzina bitane yapistirirdim o sinirle okadar yani ins distir baska derdi olmasinda zorla uyuttuk geri uyandi aynen agla agla susmuyo bide yuzune kirmizi kirmizi doktu yine neden oluyo anlamiyorum hadi dedim esime bi banyo yaptiralim belki rahatlar kuvete soktuk nasil keyiflendi cadi nasil oynadi banyo yapan cocuk yatip uyumaz mi yokk geri bastan emziremedimde biseyde yemedi sabahtan beri kase kase mama hazirliyom hazirliyom dokuyom belki bi umut yer diye yeniden meyve puresi hazirladim yok yusuf eymen gibi su delisi ancak su iciyo bende meyveyi az suyla karistirip biberonla verdim icti zorla uyuttum ins biraz uyur ya bu arada ibolya nerde asi olacalardi bugun neden gelmedi daha
hoşgeldin iboşuumm Şenizayyyyyy diş mi delikafadulden ya benim de çürükler var korkuyom, bu diş illeti ne korkunç bişi yaaa, geçmiş olsun kuşum kıyamam yaaaa :teselli:
geçmiş olsun yavrum inşallah sorunsuz atlatırsınız, biz de aşımızı olduk bugün, çok ağladık çooookkk, ilk aşıyı yaparken pek bişey anlamadı, biraz ağladı sonra kandırdım oyunlar ettim sustu, gülücükler saçmaya başladı ki tam arkasından ikinci aşıyı yaptı hemşire, o da yakıyomuş galiba, çok bağırdı hiç susmadı, dudaklarını büze büze ağladı, bikaç saniye susar belki diye bekledim ama susmuyo, çok acıdı canı kuzumun, dayanamadım sarıldım, bende ağladım, kendimi sıkıyom ağlamamak için gözümden yaşlar akıyo, sora bi baktım annem de ağlıyo, hemşire bileme ağleycekti nerdeyse senağlama sora üçüncü aşıyı yaptık bi çığlık daha, sağlık ocağını birbirine kattık, bi daha istemiyom ben aşıya götürmek, babasına söledim ben bi daha götürmücem dayanamıyom sen götür diye işten izin alsın götürsün ben gitmek istemiyom, yüreğim dayanmıyo, çok ağlıyo kuşum, senağlama ben de nöbetteyim, dayanabildiğim kadar dayancam bakalım, gündüz annem gelince uyudum biraz şimdilik iyiyim, öğleye yakın gitmiştik aşı olmaya, eve gelince baktım ateşi yoktu, akşam üzeri bi baktım 37,5 olmuş, fitil verdim, bikaç saat önce yine yükselmiş bi daha verdim, bakalım inşallah yükselmez, ara ara ölçüyom ateşini, her aşıda böle ateş oluyoz yaaaa :çok üzgünüm:
abbavvvv maşşallah tamere ule, yir onu iboş deezesi kaydirigubbakcemile3amanin benim sıpada da yok hiç yabancılama, cumartesi gün markete gittik, orda idari bölümdeki bi görevli geldi tesadüfen, amanin bi yapıştı çocuğa bırakmadı, bu sıpa da kakara kikiri gülüyo herife, kasiyer kız da çok sıcak hiç yabancılamıyo insanları dedi, aslında bi yönden iyi değil benim çocuuğum da böyle dedi, gel diyenin peşine düşer gider o yüzden yanlız bırakamıom sokakta dedi, amanin inşallah yabancılamayı öğreninrler, iyi diil bi bakıma yav, yafrim bizim aşı olayını da yukarda anlattım okursun herhal, saat 4.30 oldu bu mesajı yazarkene ve ben hala nöbet bekliom :1ninca:kaydirigubbakcemile3
len bu diş manyaq bişi walla bugün iyice şişmişşş :çok üzgünüm:
lenn çok muu ağladıı yusufumm bee 3 tane aşıı yaa kolay mıı :çok üzgünüm: bize bi tane tetanoz yapıolar 2 hafta kol yerinden kalkmıoo napsın yavrular bee yine ii dayanıorlar walla :çok üzgünüm:
yabancılama konusunda da 4.ayda yabancılamaya başlamadıysa 8.ayda yabancılayabilir dedii kaydirigubbakcemile3 öbür ay yabancılamaya başlamazlarsa işimiz var lenn bunlar herkesinn peşine takılupp gidebilüüü kaydirigubbakcemile3
hoşşgeldin canım Şeniz nerelerdeydinn yaw fisfisfisuzun bir aradan sonra herkese gunaydinnnnnnnnnnn.
günaydın yağmurcumgünaydın herkese kızım artık eskiden yediğinide yemiyo hep huysuz ne dişmiş be çıkcaksa çıksın artık topluca tüm bebişlerin
ibolya nöbetlemişsin anam kolay gelsin bugünüde atlatta hayırlısıyla
sana tavsiyem yesin die zorlama sakın :1no2: bu sefer kusmayı öğrenir bi dinlenme dönemi arada olur acıkınca yiyecek başka çaresi yokk a.s
günaydın.babiş bi torba daha çiş götürdü hastaneye.inşallah sorunsuz cıkar.gecmiş olsun diyen tüm canlarıma teşekkür ediyoruz.
QUOTE]
günaydın yavruss kuzunun sonucu inş. iyi çıkar :Saruboceq:
günaydın hanımlar.herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum.ibolya sabahlamış sanırım.ya benim kız ateşi yükselince uyuyorsada uyanıp ağlamaya başlıyor.ben ateşli olduğu günlerde yanıma alıyorum arada dalsamda sık sık uyanıp ölçüyorum ateşini eğer yükselirse çok huzursuz oluyor zaten ağlamaya başlıyor.
celencim inşaallah cemrenin idrar tahlilleri temiz çıkar.kıyamam ben ya.bebeklerimiz hasta olmasın inşaallah tabi bizlerde yoksa onlara kim bizim gibi bakabilir.Allah tüm annelere babalara ve bebeklere sağlık sıhhat versin.
günaydın canım Şeniz iyi dileklerin duaların için sğl...hasta olmasın bebekleerrr yaa :çok üzgünüm: