2008 Ekim Anneleri

günaydıınnn kızlarrr

ayy çöpemii atıoo kaydirigubbakcemile3 çok akıllıı bunlar varyaa çokk ayy çok güldük yaa :roflol:
hoşgeldinn canımmmŞeniz
kuzu nasıl anlat bakimm 2 aydır yoktunn delikafadulden
nurçecim bizimde var o küplerden tamer çokk sevio iç içine sokuor onları denk getirio muhtemelen bilerek yaptığını sanmıyorum ama çok hoşuma gidio alkisalkisalkis
yavrum derdi olmasa ağlamaz demii :çok üzgünüm: bu çocuğun bir derdi varr 2-3 daha devam edersee mutlaka mutlaka doktora götürr lütfen :çok üzgünüm:
hoşgeldin iboşuumm Şeniz
len bu diş manyaq bişi walla bugün iyice şişmişşş :çok üzgünüm:

lenn çok muu ağladıı yusufumm bee 3 tane aşıı yaa kolay mıı :çok üzgünüm: bize bi tane tetanoz yapıolar 2 hafta kol yerinden kalkmıoo napsın yavrular bee yine ii dayanıorlar walla :çok üzgünüm:

yabancılama konusunda da 4.ayda yabancılamaya başlamadıysa 8.ayda yabancılayabilir dedii kaydirigubbakcemile3 öbür ay yabancılamaya başlamazlarsa işimiz var lenn bunlar herkesinn peşine takılupp gidebilüüü kaydirigubbakcemile3
uzun bir aradan sonra herkese gunaydinnnnnnnnnnn.
hoşşgeldin canım Şeniz nerelerdeydinn yaw fisfisfis
günaydın yağmurcum
sana tavsiyem yesin die zorlama sakın :1no2: bu sefer kusmayı öğrenir bi dinlenme dönemi arada olur acıkınca yiyecek başka çaresi yokk a.s

meraaan bacım tamerin herşey yolundaymış.şu küçük hırıltısıda geçer inşaallah.ventolini hastanedemi veriyorlar

Hahh meran burdaymis sorayim az once marketten geldim canim hacere alis veris yaptim simdi ilk defa kiyma ve tavuk vercem tavuk fleto ve kiyma aldim sbunlari azar azar dolaba koycam ben hic vermedim daha once tavuk suyuyla mi baslamak lazim canim yoksa tavugun kendisini verebilrimiyim blenderdan cekip

bende albüm yaptım hanımlar.ama sadece arkadaşlarım görebilir demi.öyle bir şık vardı bende onu işaretledim:))

slm , ben geldim, okula gititm törenimizi yaptık geldim.oğluşumu doyurup biraz sevip , oynayıp tekrar okula gideceğim.cemre nasılsın kuzum .
yusuf eymen ne yaptı ibolyam nöbetçi anne yapmış seni ,ama umarım başka sorun çıkarmazlar.bizim öksürüğümüzde azaldı sanki(siz sormasanız da söylim didim)

geçenlerde arıkanda söyledi sadece tavuk ve et suyunun bi faydası yok leylacım...tavuğun ve etin kendisini vermek daha iyi....çorbalarına koy sen hem suyunu hem etini almış olur....mesela bugün çorba yap pirinç havuç patates içinede tavuk koy önce tavuk vermeni tavsiye ederim ben daha çok seviorlar sanki tavuğu...iyice blendırdan geçirirsin çorbayı verirsin...

Cemrenin tahliller temiz cikar ins yaa bu bebisler valla ayni anda yasiyo herseyi simdide dis telasesi basladi yav bu sipalarin isede zor ya aciyom valla

leylacım bende çok üzülüorum dertlerini anlatamıorlar acı çekiorlar ama bağırmaktan başka çareleri yokk...ee onlar acı çekerken üzerine bizde bağırırsak sinirlensek olurmu :çok üzgünüm:
ben hep yaşlılığımı düşünürüm çocuklarıma hiiçç kıyamam...düşünsene yaşlanınca bizde onların şuanki hallerinde olcaz belki derdimizi anlatamıcaz huysuz yaşlı insanlar olcaz...onların bize nasıl davranmalarını istersek bizde onlara şuan da öyle davranmalıyız....sakin olmak lazım hemde çokk sakinn onlar derdini anlatamayan melekler ....hiçbir bebek derdi sıkıntısı olmadan keyif için ağlamaz...daha rahat olup sevgiyle yatıştırmak lazımm :asigim:

Canim sagol bugun dediginden yapiyim bakalim kucuk paralara ayirip posetledim dolaba koydum ins yerde

duygulandirdin beni valla cok doguru diyonn

leylacım sade mercimeği denedin mii sen fisfisfis bak bunun içinede tavuk koyunca çokk güzell oluoo dene belki sever hacer...kırmızı mercimeği ve tavuğu haşlıorsun sonra blendırdan geçiriorsun...yalnız kaynadıktan sonra 5 dak.dan fazla kaynatma...sonra unu yağ ile çok az kavur yakmadan..sonra çorbanın içine ekle tekrar blendırdan geçir çorbayı...azcık koyu kıvamlı olsun...içine ekmek koysanda olur onuda belndırdan geçir bakalım beğencek mii kuzuu

celenim noluyor ya bu bızdığa idrar yolu enfeksiyonu falan mı Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah çok geçmiş olsun

bacım senin kız da az yiyor ama bak sıkma canını yanlış hatırlamıyorsam bu ay 500 gram almıştı dimi yemediği halde bide yese nolacak kimbilir bizimkide öyle bu aralar

Kizlar su alti ayakkabi tabanli coraplar varya ondan kullanan varmi hacer yurutece binince ayaginda ayakkabi durdurmuyo birbirine surte surte cikarityo corapla yere bassin istemiyom ondan alsin diyimde babasi numaralimi oluyo onlar

kızlar ben 1 -2 haftadır uykusuzum oğlum uyutmuyor diş desem hiçbir kabarıklık yok acile gidecek derece ağlıyor battabiyeyle sallıyoruz susmuyor sonra bir bakıyorum pırt pırt hatta zort sesleri geliyor uykuya dalıyor ya doktorumuz bu aydan sonra gaz beklemeyiz dedi ama ilk 3ayda bile böyle sancı çekmedi kuzum ayakları kaskatı kalıyor muayenesinde hiçbişey çıkmadı idrar tahlili yapıldı temiz çıktı ne bu yani gerçekten gazımız tekar mı geldi birde ben son 2 haftadır falan çilek veriyorum acaba ondan dolayı rahatsızlanmış olabilirmi papatya çayı veriyorum ,metsil damla veriyoruz kar etmiyor

Sade mercimegi tavuksuz az bulgurla denedim ama yemedi merancim ama tavukla yarinda oyle yapiyim istahi varkende hic yemedi corba sevmiyo sebzeyi pure yapip veriyom onuda yeniyo sebze puresini yogurtla karistirip verdim bazen akli eserse yiyo yogurt corbasi yaptim 1 kasik bile yemedi corbayi hic sevmiyo kahvaltiyida cok nadir yiyo 2gundur yapip yapip dokuyom dr muz ilk defa denedigin seyleri aç ken ver dedi reddetmesin diye simdi uyuya kahvaltisini yemedi emdi sadece ac uyansin dedigin (tavuk havuc pirinc patates)corbayi deneyecem ins yer

Gecmis olsun canim gecen tv de gaz damlalari icin iyi seyler soylemediler bence verme allah korusun verme damlayi bana dr corekotu kaynat suyunu icir demisti dene bitane belki faydasi olur gazman bekire

Ibosuum yusuf eymen pasa nasil ins sizin atesiniz bizimki gibi 4gun surmez cok zor oluyoo ya gecmis olsun ohh kurtulduk 1yasina kadar yok asii

merhaba kızlarr mirmirmirmir gecenin 03:30 dan beri uyanığım eylül sabah 6 ya kadar çok sık uyandı benim de uykum kaçtı uyuyamadım :1no2:

cemre nasıl olmuş??? geçmişi okuyacam kaybolmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…