leylacım deri tabanlı üstü örgü patikler var onu mu diorsun aceba :uhm: 6-12 ay olanından die tarif et onlar bilir nasıl olsa a.s ben tamerde kullanmadım onlardan...örgü patik yada yumuşak patik kullanıorum yürütecindeyken çıkarmıorKizlar su alti ayakkabi tabanli coraplar varya ondan kullanan varmi hacer yurutece binince ayaginda ayakkabi durdurmuyo birbirine surte surte cikarityo corapla yere bassin istemiyom ondan alsin diyimde babasi numaralimi oluyo onlar
geçmiş olsun :çok üzgünüm: çilek alerjik olduğu için verilmemeli 1 yaşından önce...çilek verme :1no2:kızlar ben 1 -2 haftadır uykusuzum oğlum uyutmuyor diş desem hiçbir kabarıklık yok acile gidecek derece ağlıyor battabiyeyle sallıyoruz susmuyor sonra bir bakıyorum pırt pırt hatta zort sesleri geliyor uykuya dalıyor ya doktorumuz bu aydan sonra gaz beklemeyiz dedi ama ilk 3ayda bile böyle sancı çekmedi kuzum ayakları kaskatı kalıyor muayenesinde hiçbişey çıkmadı idrar tahlili yapıldı temiz çıktı ne bu yani gerçekten gazımız tekar mı geldi birde ben son 2 haftadır falan çilek veriyorum acaba ondan dolayı rahatsızlanmış olabilirmi papatya çayı veriyorum ,metsil damla veriyoruz kar etmiyor
inş.sever...mercimeği yaparsan içine azcık kimyon koymayı unutmaa canımSade mercimegi tavuksuz az bulgurla denedim ama yemedi merancim ama tavukla yarinda oyle yapiyim istahi varkende hic yemedi corba sevmiyo sebzeyi pure yapip veriyom onuda yeniyo sebze puresini yogurtla karistirip verdim bazen akli eserse yiyo yogurt corbasi yaptim 1 kasik bile yemedi corbayi hic sevmiyo kahvaltiyida cok nadir yiyo 2gundur yapip yapip dokuyom dr muz ilk defa denedigin seyleri aç ken ver dedi reddetmesin diye simdi uyuya kahvaltisini yemedi emdi sadece ac uyansin dedigin (tavuk havuc pirinc patates)corbayi deneyecem ins yer
merhaba kızlarr mirmirmirmir gecenin 03:30 dan beri uyanığımeylül sabah 6 ya kadar çok sık uyandı benim de uykum kaçtı uyuyamadım :1no2:
cemre nasıl olmuş??? geçmişi okuyacam kaybolmayınnnn
mrb kızlarr biz geldik doktordann tamer 3 gün ventolin alcakk yine koruma amaçlı göğsünden çok az bi ses gelio hırıltı değil ama 3 gün ventolin alsa iyi olcak dedi doktorumuz..
onun dışındaa çokk şükür herşey yolundaa boyumuzz çokk güzell uzamışş 76 cm olmuşuzzellerinden tutunca kalkmasını hareketlerini çokk beğendi doktorumuz...hiç yabancılamıo dedi belki önümüzdeki ay yabancılamaya başlar dedi....4.ay ve 8.aylarda etrafınkileri yabancılama durumu olumuş delikafadulden şimdilik tamerde yok nisanda da hiiiçç olmamıştı yabancılamaa herkese gülücüükk samimiyet haddinden fazla tamerde de alkisalkisalkis dişlerimizde gelebilirmiş ama üstten gelcek galiba dedi üst damağı daha çok kızarmışş bilmiorum ne zaman çıkar dişi..ablası gibi tamerde üstten çıkaracak galibaa kaydirigubbakcemile3
kilo durumuda ayda 1-1,5 kilo alıordu bu ay 600 gr almışızz :lepi: doktorumuz tamere göre iyi dedi iri bi bebek çünkü
geçmiş olsun :çok üzgünüm: çilek alerjik olduğu için verilmemeli 1 yaşından önce...çilek verme :1no2: sağol canım bende az önce netten baktım çilek allerjen bir meyveymiş verilmemesi gerekiyormuş inşallah düzelir[/QUOTE .!.:başka neler veriorsun yazarmısın belki yanlış bişe vardır yardımcı olmaya çalışırız
başka neler veriorsun yazarmısın belki yanlış bişe vardır yardımcı olmaya çalışırız
sabah kalvaltısında mamasının içine 1 çay kaşığı peynir 3 bebe bisküvisi birazda pekmez koyup veriyorum bazend e yumurta sarısıyla dönüşümlü oluyor 5 meyveli tahıllı muhallebi çorba(kabak patates havuç pirinç ve et) akşamlarıda yoğurt ama dediğim gibi yoğurdu sevmiyor diye içine çilek ve muz püresi koyuyordum ara ara her gün değil bide biberon almadığı için uykusunda veriyorum biberonu yani yatarken içiyor acaba yatarak içtiği içinmi gaz yapıyor
mrb canım hoşgeldin Şeniz
lülüye ne oldu yaw gaz sancısı falan mı aceba :uhm:
cemreyede antibiyotik ve dolven yazmış doktor...idrar verdiler bugün yine tahlilin sonucuna göre başlancaktı ilaçlara...calpol veriordu celen...bugün idrar tahlilinin sonucu belli olcak
kaydirigubbakcemile3 eylül 600 bile alamıyo kaç aydır kaydirigubbakcemile3 maşallah tamerime boyu da çok uzun yaw
yabancılama yok demek aslında senin için çok iyi ya eylül 2 aylıkkenn yabancılamaya başladı kafamçokkarıştı şimdi iyice sapıttı yabancı görünce deliriyo resmen delikafadulden
bi de bu aralar bana çok yapıştı hep üstümde kaydirigubbakcemile3
ya ben sütüm azaldı diye humana çaya başladım yine, 2 günde acaip arttı sütümama eylül bu durumu anında farketti sürekli meme emmek istiyo ya önceden kahvaltısını çok severek yapıyordu ama bu sabah yemek istemedi zorladım biraz sonra hepsini kustu delikafadulden dün de ne versem zor bela yarısını yedirebildim :çok üzgünüm: ama ellerini göğüslerime uzatıp ağzını açıyo kaydirigubbakcemile3 meme istiyomuş kaydirigubbakcemile3
napıcam bilmiyorum yaa :çok üzgünüm: 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama memeye çok düşkün olduğu için karnını onunla doyuruyo
Dbest hosgeldim lülüde mi uyuyamadi kiyamam terkencim kahvaltisina pekmez koyyuyomussunya pekmez sut ve sut urunleriyle verilmemeliymis ben meyvesune koyuyom yanlis meren gecen deedimye pekmez alerjisi olablir diye onu takip ediyorum pekmezli bisey vermedim sanki cildi duzeldi daha dogrussu yemedi bikac gun dun pekmezi meyveyle vedim aksam yuzu kizamik cikariyo gibi oldu ondan mi acaba nasil anlariz bide ne yapmak lazim
bende onla ilgisi yok ama sen bilirsin tabiki...kızımda kullandım tam doğumgününde yürüdü :lepi:kızlar bir ben kaldım heralde yürütec almayan kaynanam tutturdu sakın yürütece koyma geç yürür falan filan ama oğlumda hiç durmuyoki hep ayağa dikilmel istiyor yürütece koysam gerçekten geçmi yürür bide yürüteçte oldukları zaman peşlerinden koşmak zorunda kalıyomusunuz nasıl oluyor
bunların içinde en çok yoğurt gaz yapar canım onu sevmior demişsin ama yoğurt verme birkaçgün...birde metsil yerine kimyon tohumu demle çayını ver eğer gazdan diorsan kii çok rahatlatıor karşı komşum verior kimyon tohumu çayını o söylemişti...sabah kalvaltısında mamasının içine 1 çay kaşığı peynir 3 bebe bisküvisi birazda pekmez koyup veriyorum bazend e yumurta sarısıyla dönüşümlü oluyor 5 meyveli tahıllı muhallebi çorba(kabak patates havuç pirinç ve et) akşamlarıda yoğurt ama dediğim gibi yoğurdu sevmiyor diye içine çilek ve muz püresi koyuyordum ara ara her gün değil bide biberon almadığı için uykusunda veriyorum biberonu yani yatarken içiyor acaba yatarak içtiği içinmi gaz yapıyor
biberonunda mamayı tamerde yatarak içior onun yaz yaptığını düşünmüorum eğer biberonla yedirdikten sonra 10-15 dakika dik tutup ağzından çıkarırsa tabiki...yemek yedikten sonra gaz çıkarmasını sağlamak çok önemlii hele ki biberondan sonra mutlakaa dik tutmak lazım 10-15 dakika...midede gaz olduğu için kusmada meydana gelebilir dikkat etmek lazım
hoşbulduk canımmmm
ben de gaz diye düşündüm çünkü 2030 da uyudu, sabah 0330 da ağlamaya başladı ama uyuyo hala.. aldım su verdim yatırdım 10 dakka sonra yine ağlıyo aldım emzirdim derken bu böyle sabah 6 ya kadar sürdü.. sonra ağlamadı.. dün mercimek çorbasına soğan da koymuş annem sanırım o gaz yaptı :çok üzgünüm:
cemreye çok geçmiş olsun yavrum bi toparlanamadı :çok üzgünüm:
oyy kıyamam yaa :çok üzgünüm: kimyon koymamışmıydınız çorbasına :çok üzgünüm:
Dbest hosgeldim lülüde mi uyuyamadi kiyamam terkencim kahvaltisina pekmez koyyuyomussunya pekmez sut ve sut urunleriyle verilmemeliymis ben meyvesune koyuyom yanlis meren gecen deedimye pekmez alerjisi olablir diye onu takip ediyorum pekmezli bisey vermedim sanki cildi duzeldi daha dogrussu yemedi bikac gun dun pekmezi meyveyle vedim aksam yuzu kizamik cikariyo gibi oldu ondan mi acaba nasil anlariz bide ne yapmak lazim
maşallah de canım ya.ya ben sütüm azaldı diye humana çaya başladım yine, 2 günde acaip arttı sütümama eylül bu durumu anında farketti sürekli meme emmek istiyo ya önceden kahvaltısını çok severek yapıyordu ama bu sabah yemek istemedi zorladım biraz sonra hepsini kustu delikafadulden dün de ne versem zor bela yarısını yedirebildim :çok üzgünüm: ama ellerini göğüslerime uzatıp ağzını açıyo kaydirigubbakcemile3 meme istiyomuş kaydirigubbakcemile3
napıcam bilmiyorum yaa :çok üzgünüm: 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama memeye çok düşkün olduğu için karnını onunla doyuruyo
ne güzel işte ya bırak emsin benimkide böyle saldırsa keşke dün gün içine hiç emmedi göğsümde beze ler oluştu fena oldum gün içinde 1 yada 2 kere ancak emiyor birde gece keşke memeye düşkün olsa hani bebekleri 2 yaşında olupta nasıl memeden keseceğiz diye dertlenen anneler varya ben onlara imreniyorum ben herhalde en fazla 8 yada 9 ay emziiririm gibi geliyor bende böyleymişim 9 aylııkken bırakmışım annemi diğer 2 kardeşimde öyle
bende onla ilgisi yok ama sen bilirsin tabiki...kızımda kullandım tam doğumgününde yürüdü :lepi:
yürütece koyunca gözünün önünde olcak mutlaka ne yapacakları belli olmuorr delikafadulden
bunların içinde en çok yoğurt gaz yapar canım onu sevmior demişsin ama yoğurt verme birkaçgün...birde metsil yerine kimyon tohumu demle çayını ver eğer gazdan diorsan kii çok rahatlatıor karşı komşum verior kimyon tohumu çayını o söylemişti...
biberonunda mamayı tamerde yatarak içior onun yaz yaptığını düşünmüorum eğer biberonla yedirdikten sonra 10-15 dakika dik tutup ağzından çıkarırsa tabiki...yemek yedikten sonra gaz çıkarmasını sağlamak çok önemlii hele ki biberondan sonra mutlakaa dik tutmak lazım 10-15 dakika...midede gaz olduğu için kusmada meydana gelebilir dikkat etmek lazım
oyy kıyamam yaa :çok üzgünüm: kimyon koymamışmıydınız çorbasına :çok üzgünüm:
kimyon koymaz olur muyum koydum tabi ama ben eylüle soğan vermemiştim hiç dün annem soğan da koydu çorbasına ondan oldu sanırım
bende onla ilgisi yok ama sen bilirsin tabiki...kızımda kullandım tam doğumgününde yürüdü :lepi:
yürütece koyunca gözünün önünde olcak mutlaka ne yapacakları belli olmuorr delikafadulden
bunların içinde en çok yoğurt gaz yapar canım onu sevmior demişsin ama yoğurt verme birkaçgün...birde metsil yerine kimyon tohumu demle çayını ver eğer gazdan diorsan kii çok rahatlatıor karşı komşum verior kimyon tohumu çayını o söylemişti...
teşekkür ederim merancım şu kimyon tohumunu bir deneyim inşallah işe yarar a.s.[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?