2008 Ekim Anneleri

Kizlar su alti ayakkabi tabanli coraplar varya ondan kullanan varmi hacer yurutece binince ayaginda ayakkabi durdurmuyo birbirine surte surte cikarityo corapla yere bassin istemiyom ondan alsin diyimde babasi numaralimi oluyo onlar
leylacım deri tabanlı üstü örgü patikler var onu mu diorsun aceba :uhm: 6-12 ay olanından die tarif et onlar bilir nasıl olsa a.s ben tamerde kullanmadım onlardan...örgü patik yada yumuşak patik kullanıorum yürütecindeyken çıkarmıor
geçmiş olsun :çok üzgünüm: çilek alerjik olduğu için verilmemeli 1 yaşından önce...çilek verme :1no2:
inş.sever...mercimeği yaparsan içine azcık kimyon koymayı unutmaa canım

[QUOTE=

geçmiş olsun :çok üzgünüm: çilek alerjik olduğu için verilmemeli 1 yaşından önce...çilek verme :1no2:

sağol canım bende az önce netten baktım çilek allerjen bir meyveymiş verilmemesi gerekiyormuş inşallah düzelir

merhaba kızlarr mirmirmirmir gecenin 03:30 dan beri uyanığım eylül sabah 6 ya kadar çok sık uyandı benim de uykum kaçtı uyuyamadım :1no2:

cemre nasıl olmuş??? geçmişi okuyacam kaybolmayınnnn

mrb canım hoşgeldin Şeniz
lülüye ne oldu yaw gaz sancısı falan mı aceba :uhm:
cemreyede antibiyotik ve dolven yazmış doktor...idrar verdiler bugün yine tahlilin sonucuna göre başlancaktı ilaçlara...calpol veriordu celen...bugün idrar tahlilinin sonucu belli olcak

kaydirigubbakcemile3 eylül 600 bile alamıyo kaç aydır kaydirigubbakcemile3 maşallah tamerime boyu da çok uzun yaw

yabancılama yok demek aslında senin için çok iyi ya eylül 2 aylıkkenn yabancılamaya başladı kafamçokkarıştı şimdi iyice sapıttı yabancı görünce deliriyo resmen delikafadulden

bi de bu aralar bana çok yapıştı hep üstümde kaydirigubbakcemile3

kızlar bir ben kaldım heralde yürütec almayan kaynanam tutturdu sakın yürütece koyma geç yürür falan filan ama oğlumda hiç durmuyoki hep ayağa dikilmel istiyor yürütece koysam gerçekten geçmi yürür bide yürüteçte oldukları zaman peşlerinden koşmak zorunda kalıyomusunuz nasıl oluyor

hoşbulduk canımmmm
ben de gaz diye düşündüm çünkü 2030 da uyudu, sabah 0330 da ağlamaya başladı ama uyuyo hala.. aldım su verdim yatırdım 10 dakka sonra yine ağlıyo aldım emzirdim derken bu böyle sabah 6 ya kadar sürdü.. sonra ağlamadı.. dün mercimek çorbasına soğan da koymuş annem sanırım o gaz yaptı :çok üzgünüm:

cemreye çok geçmiş olsun yavrum bi toparlanamadı :çok üzgünüm:

boyu çok uzun teyzesi

yabancılama çok doğal bi süreç dedi doktor eğer 4.ayda yabancılamadıysa 8.ayda başlayabilir dedi kaydirigubbakcemile3 bakalım 8.ayda yabancılayacak mıı delikafadulden

herkese mavi boncuk dağıtıo geçen akşam yemeğe gitmiştikk herkese gülücük atıo 2 kişi dayanamadım geldim dedi almak istedi tamerde uzandı gitti hiiiççç yabancılama yok ama biraz olsa iyi olcak sankii CADIARZU

ya ben sütüm azaldı diye humana çaya başladım yine, 2 günde acaip arttı sütüm ama eylül bu durumu anında farketti sürekli meme emmek istiyo ya önceden kahvaltısını çok severek yapıyordu ama bu sabah yemek istemedi zorladım biraz sonra hepsini kustu delikafadulden dün de ne versem zor bela yarısını yedirebildim :çok üzgünüm: ama ellerini göğüslerime uzatıp ağzını açıyo kaydirigubbakcemile3 meme istiyomuş kaydirigubbakcemile3

napıcam bilmiyorum yaa :çok üzgünüm: 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama memeye çok düşkün olduğu için karnını onunla doyuruyo

ne güzel işte ya bırak emsin benimkide böyle saldırsa keşke dün gün içine hiç emmedi göğsümde beze ler oluştu fena oldum gün içinde 1 yada 2 kere ancak emiyor birde gece keşke memeye düşkün olsa hani bebekleri 2 yaşında olupta nasıl memeden keseceğiz diye dertlenen anneler varya ben onlara imreniyorum ben herhalde en fazla 8 yada 9 ay emziiririm gibi geliyor bende böyleymişim 9 aylııkken bırakmışım annemi diğer 2 kardeşimde öyle

Dbest hosgeldim lülüde mi uyuyamadi kiyamam terkencim kahvaltisina pekmez koyyuyomussunya pekmez sut ve sut urunleriyle verilmemeliymis ben meyvesune koyuyom yanlis meren gecen deedimye pekmez alerjisi olablir diye onu takip ediyorum pekmezli bisey vermedim sanki cildi duzeldi daha dogrussu yemedi bikac gun dun pekmezi meyveyle vedim aksam yuzu kizamik cikariyo gibi oldu ondan mi acaba nasil anlariz bide ne yapmak lazim

ben geldimm merhaba kızlar... yorucu bir gecenin ardından buradayım... dün iki kez calpol verdim ateş olmadı. bi sabah aşıya gitmeden bir de akşam üzeri 5 gibi verdim.

sabaha kadar ara ara kalkıp kontrol ettim şükür iyiydi.. sabah 6 gibi uyandı baktım biraz ateşi var ölçtüm 37.1 olmuş.. yine calpol verdim. şimdi de uyuyor. ateşi 36.5 di.. en son.. inşallah olmaz daha.:Saruboceq:.

sizler ne yapıyorsunuz geçmşe bakamadım. çok yorgun hissediyorum kendimi.kafamçokkarıştı. elanın çorbasını yaptım biraz önce..

kızlar benim yaptığım çorbalar öyle çok sulu olmuyor sebze püresinden az daha yumuşak oluyor. sizinkileer de öylemi..fisfisfis
bir de şu milupa kavanozlarının üzerinde sadece plastik kaşıkla karıştırı diyo ya bende slikon kaşık var. olmaz mı yani...fisfisfis

bir de suyu 10 dk mı kaynatıyrpsunuz.. ben iki taşım kaynayınca kapatıyprum. yani 100 derece olduktan sonra bir dakika ya da on dakika arasında fark varmıdır..fisfisfis

evet oğlumun da yüzünde sivilceler çıktı ben bisküvi dokundu sandım pekmezmi yapıyormuşş pekmezi doktor dedi kahvaltısının içine koy diye meyve püresinin içinde deneyim bende

Hacer de hic emmiyo gibi biseydi bu ara emiyo cok sukur memeyi gorunce aciyo agzina ama gogsumu bosaltmadan birakiyo onada sukur

bende onla ilgisi yok ama sen bilirsin tabiki...kızımda kullandım tam doğumgününde yürüdü :lepi:
yürütece koyunca gözünün önünde olcak mutlaka ne yapacakları belli olmuorr delikafadulden

leylacım lülü uyudu da beni uyutmadı :1no2: akşam 21 den önce uyuyo ve sabah 7buçuğa kadar uyanmıyo ama bazen susuyo mesela su veriyorum ya da sabah 4-5 gibi karnı acıkıyo bi kere emziriyorum..

ama dün gece 10 dakikada bi ağladı ama uyuyo bi taraftan ben de uyuyamadım sabaha kadar başını bekledim sonra da uykum kaçtı

maşallah de canım ya.. var ya elada çok emerdi ama katı gıdaya geçtik çocuk günde bir kere zor emiyor.. çok üzülüyorum.. bağrış çağrış bir görsen..eskiden gece emmek için uyanırdı şimdi gecede uyanmıyo.. vazgeçti bu çocuk memeden..:a015:

aynen canım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…