2008 Ekim Anneleri

bu mama sandalyeleri ne kadar pahalı yav dün biraz bakiyim dedim 250den aşağı bulamadım siz ne kadara aldınız

emsin yaa çok güzell keşke tamerde emseydii ah ahh :çok üzgünüm:
benim teyzemin kızınında dobalak bi bebeği vardı sadece anne sütü alıordu ama ek gıda almıordu...6.aydan sonra yine anne sütünü bırakmadı şimdi 1,5 yaşında anne sütüne güvenip bişe yemiormuş sadece emmek istiormuş o da memeden kesmeye karar vermiş ama kesemiormuş zor zamanlar yaşıoruz dedi...banada 1 yaşında kes sütten dedi şimdi iyice zorlaştı bıraktırmak dio.kendiside çalışıo bende bırak emsin diorum o da hiiççç bişe yemio dio çok zayıflamışş :çok üzgünüm: 6 aylıkken 8 kilodu şimdi 1,5 yaşında 10 kilo dio
tatlındırmak amaçlı süt ve süt ürünlerine pekmez konulabilir leylacım...
ama doğrusu işe yaramasını istiorsan meyveyle vermek en doğrusu...evet nisanın pekmez alerjisi vardı boynunun etrafından çene altında çok kızarıklık olmuştu...doktora götürmüştük pekmezi vermeyince geçmişti..ama şimdi alerjisi geçti pekmez içiriorum a.s

canım 37.1 ile ateş düşürücü vermemelisin bence..hastanelerde 38.5 a kadar ilaçla hiiççç müdahele etmiorlar etmemek gerektiğini söylüorlar...bence soymak lazım ılık suyla ıslatılmış mendillerle silmek gerekior...kendiliğinden düşebilicek bi ateş belkide :çok üzgünüm:
silikon kaşıkta olur...
ben hazır suyu kaynatmıorum...sen suyu ne için kaynatıorsun canım

kızlar oğlum uyandı gidiyimde çorbasını yapiyim bebişleri öpün benim içinnn akşama görüşürüzzz:a015:

merancım ben suyu hem içme suyu için kaynatıyorum hem de sabah kahvaltısı için devam maması kullanıyorum o yüzden bir de muhallebi yaparsam filan....a.s hazır suyu kaynatmadan veriyorsun öyle mi.. mamaları için muhallebi için filan öyle mi..
bir de ela ateşten çok etkileniyor.. allah korusun korkuyorum. 37 derece olduğunda eli ayağı yanıyor.. herkes için ateşin etkisi farklı olabilir diye okumuştum. yani 38 kimi için önemli değilken bazı bebekler için havale sebebi bile olabiliyormuş..:çok üzgünüm:

hazır suyu kaynatmamak lazım :1no2: mineralleri ölüor siyah dişlerin sebebidir hazır suyu kaynatmak....hemde dişleri çıkıor ki şimdi daha çok ihtiyacı var bunlara...yemeklerine çeşme suyu koyuyorum çünkü kaynıor yemekle birlikte çeşme suyunuda alsın hem...

ya ben ilaç konusunda her zaman çok negatif olduğumu söylüyorum...eğer senin ve eşinin geçmişinde düşük ateşten havale geçirme olayı varsa korkabilirsin...ama diğer türlü 37-37,5 derece ateşe hemen ateş düşürücü verilmemeli...ateşin yükselmesi bağışıklık sisteminin iyi çalıştığının göstergesidir vücudu bunu tolere edebilecekten ateş düşürücü vermek bana doğru gelmior canım a.s

naber kızlar?biz galiba nezle olduk.eylülün burnu akıyo.ben de ıhlamur kaynattım verdim.şimdi biraz daha iyi.sizler nasılsınız?hastalar iyileşti mi?şimdi pazara gitcem sonra görüşürüz.öptüm yanacıklarınızdann Şeniz

canım siz de arıtıcı varmı apartmanda.. biz de yok ve sular acayipp kireçli. bazen çay için çeşmeden alıyorum dibini görmelisin suyun içinde yüzüyor kireç parçaları..:çok üzgünüm:

ateş düşürücüler içinde haklı olabilrisn dediklerinde a.s.. çok doğru geldi aslında söylediklerin. işte korkuyorum napem..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..:teselli:

selam millet ammada kıllatmışınız yaww..ben temizlik yapıodum heryer heryerde..efe kaanı babanesine yolladım 1 saat anca dayandılar geldiler sora..şimdi uyuttum geldim..lülülülülülü
bende içme suyunu kaynatmıorum..mamasını hazırladığım suyu kaynatıp ılıtıorum...
biizde 3-4 gündür meywe yemeye başladık teyzeleri..muzla elmayı karıştırıp veriorum..birazda yoğurtun tadına bakıo..birkaç çeşit mama aldım yemio..zaten yedirdiklerimde 1 yemek kaşığını geçmio..şimdilik normalmi yoksa biraz daha uğraşıp yediriyimmi...zorlamıyım diom ama yanlışmı yapıom...mama yemio sürekli emmek istio..
daha hiç öğün olarak bişi yemedi hep aralarda tadımlık yiyo..

Merann corba cok guzel oldu ama cadi yemedi varya 2 yada 3kasik zorla hep su icmek istiyo biberonu gorunce deliriyo resmen cocuk ver diye susuyomu ac karnina su mu icilir ya agzina biberonu yaklastiriyom bi aciyo hemen cobayi sokuyom ciglik atiyo kandiriyon diye uyuz bu kiz yaa agzinadan cikardi mama onligi hem corba midemi bulandirdi

yavrum sağol yaa, inşallah uzun sürmez ateşi, 37.5 bulunca hemen bastım fitili, ara ara yükseliyo fitil veriyom düşüyo, keyfi filen yerinde ama gece boyunca inledi uykusunda kuşum senağlama gece 5.30a kadar bekledim, sora yattım eşim devraldı nöbeti, sora kalkamadım eşime yarım gün izin alsan olurm dedim, o da izin aldı bekledi çocuğun başını, daha biraz önce gitti işe, hala birazcık ateşi var ama huysuzluğu çok yok, azcık nazlanıyo işte, torpil yapıom bu ara ona, aşı oldu ya kuşum icik nazlansın :asigim: ay hacerim de niye öyle yapıyo ya, kesin bi derdi var ama, zambakın işi bizden de zor valla, onunkisi sürekli böle, benim sıpanın yine gece uykuları iyi, ama dün gece 12.30da uyandı, kaka yapmış zor uyuttuk :bbo:
ay sağol anam zor oluyo yaaaa -tatlicadiarzu-
yafrim geçmiş olsun tekrardan, hadi inşallah ikisinde de sorun çıkmaz :Saruboceq:
sağol yafrim, sabaha kadar hıııı hııı die die inledi kuzucumsenağlama ay inşallah eray da deliksiz uyumaya başlar yaa maşallahh allah bozmasın :Saruboceq:
olm onların bebe karınlarında, bol bol vakitleri var, biz öle diiliz artık, bizim cingöz bebelerimiz varkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
hee sabahladım anam, ya ben yanıma almaya kalkarsam uyanır benim kıpırtımdan çok kıpırdanırım ben yatarken, o yüzden yatağında yatırıyom hep

cok gecmis olsun canim.insallah bisey cikmaz.

babamız aradı şimdi senağlama diş ten dediğimiz huysuzluumuz meğer idrarla alakalıymıs.lökosit sayısı cok yüksek cıkmış.bu kültür mü yoksa tam idrar mı anlamadım ama.daha gelmedi.gelince yazarım.çpok moralim bozuk yaaa senağlama iboşum grecmişler olsun canımın içine...

ya işte ben de bunu diyorum memeye çok düşkün ya napacam bilmiyorum :çok üzgünüm: annem humana çayı içme diyo, sütüm azken yine daha güzel yiyodu diye.. ama ben de hem yesin hem de anne sütü alsın istiyorum yok mu bunun ortası :uhm: sanırım humana içmeyi bırakıcam

dbesttt nen nereyee gittinn bea :çok üzgünüm:

eylülü doyurdum canım oynaştık geri uyudu :asigim:

hangi çorbaaaa delikafadulden tarifi nerde nerdeeeeee delikafadulden delikafadulden

dbest cim mesjını aldım ama cemreyle yuprasmaktan yazamadım kusura bakma nolur.eylülümü öp pamukumu ısır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…