babamız aradı şimdi senağlama diş ten dediğimiz huysuzluumuz meğer idrarla alakalıymıs.lökosit sayısı cok yüksek cıkmış.bu kültür mü yoksa tam idrar mı anlamadım ama.daha gelmedi.gelince yazarım.çpok moralim bozuk yaaa senağlama iboşum grecmişler olsun canımın içine...
dbest cim mesjını aldım ama cemreyle yuprasmaktan yazamadım kusura bakma nolur.eylülümü öp pamukumu ısır..
Kizlar su alti ayakkabi tabanli coraplar varya ondan kullanan varmi hacer yurutece binince ayaginda ayakkabi durdurmuyo birbirine surte surte cikarityo corapla yere bassin istemiyom ondan alsin diyimde babasi numaralimi oluyo onlar
kızlar ben 1 -2 haftadır uykusuzum oğlum uyutmuyor diş desem hiçbir kabarıklık yok acile gidecek derece ağlıyor battabiyeyle sallıyoruz susmuyor sonra bir bakıyorum pırt pırt hatta zort sesleri geliyor uykuya dalıyor ya doktorumuz bu aydan sonra gaz beklemeyiz dedi ama ilk 3ayda bile böyle sancı çekmedi kuzum ayakları kaskatı kalıyor muayenesinde hiçbişey çıkmadı idrar tahlili yapıldı temiz çıktı ne bu yani gerçekten gazımız tekar mı geldi birde ben son 2 haftadır falan çilek veriyorum acaba ondan dolayı rahatsızlanmış olabilirmi papatya çayı veriyorum ,metsil damla veriyoruz kar etmiyor
Ibosuum yusuf eymen pasa nasil ins sizin atesiniz bizimki gibi 4gun surmez cok zor oluyoo ya gecmis olsun ohh kurtulduk 1yasina kadar yok asii
merhaba kızlarr mirmirmirmir gecenin 03:30 dan beri uyanığımeylül sabah 6 ya kadar çok sık uyandı benim de uykum kaçtı uyuyamadım :1no2:
cemre nasıl olmuş??? geçmişi okuyacam kaybolmayınnnn
ya ben sütüm azaldı diye humana çaya başladım yine, 2 günde acaip arttı sütümama eylül bu durumu anında farketti sürekli meme emmek istiyo ya önceden kahvaltısını çok severek yapıyordu ama bu sabah yemek istemedi zorladım biraz sonra hepsini kustu delikafadulden dün de ne versem zor bela yarısını yedirebildim :çok üzgünüm: ama ellerini göğüslerime uzatıp ağzını açıyo kaydirigubbakcemile3 meme istiyomuş kaydirigubbakcemile3
napıcam bilmiyorum yaa :çok üzgünüm: 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama memeye çok düşkün olduğu için karnını onunla doyuruyo
ben geldimm merhaba kızlar...yorucu bir gecenin ardından buradayım... dün iki kez calpol verdim ateş olmadı. bi sabah aşıya gitmeden bir de akşam üzeri 5 gibi verdim.
sabaha kadar ara ara kalkıp kontrol ettim şükür iyiydi.. sabah 6 gibi uyandı baktım biraz ateşi var ölçtüm 37.1 olmuş.. yine calpol verdim. şimdi de uyuyor. ateşi 36.5 di.. en son.. inşallah olmaz daha.:Saruboceq:.
sizler ne yapıyorsunuz geçmşe bakamadım. çok yorgun hissediyorum kendimi.kafamçokkarıştı. elanın çorbasını yaptım biraz önce..
kızlar benim yaptığım çorbalar öyle çok sulu olmuyor sebze püresinden az daha yumuşak oluyor. sizinkileer de öylemi..fisfisfis
bir de şu milupa kavanozlarının üzerinde sadece plastik kaşıkla karıştırı diyo ya bende slikon kaşık var. olmaz mı yani...fisfisfis
bir de suyu 10 dk mı kaynatıyrpsunuz.. ben iki taşım kaynayınca kapatıyprum. yani 100 derece olduktan sonra bir dakika ya da on dakika arasında fark varmıdır..fisfisfis
naber kızlar?biz galiba nezle olduk.eylülün burnu akıyo.ben de ıhlamur kaynattım verdim.şimdi biraz daha iyi.sizler nasılsınız?hastalar iyileşti mi?şimdi pazara gitcem sonra görüşürüz.öptüm yanacıklarınızdann Şeniz
Merann corba cok guzel oldu ama cadi yemedi varya 2 yada 3kasik zorla hep su icmek istiyo biberonu gorunce deliriyo resmen cocuk ver diye susuyomu ac karnina su mu icilir ya agzina biberonu yaklastiriyom bi aciyo hemen cobayi sokuyom ciglik atiyo kandiriyon diye uyuz bu kiz yaa agzinadan cikardi mama onligi hem corba midemi bulandirdi
kızlar akşamları bebeğinize ne yediriyorsunuz.. ben bazen milupanın kavanoz armutlu muhallebisini yada yine kavanoz gece tahılını yediriyirum.
muhallebiyi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa benim gibi hazır mı veriyorsunuz.:uhm:
milupanın toz muhallebisiide aldım ama onu sevmiyor. kavanozlar tercihi..a.s
birde sabahları yumurtayı ayrı mı veriyorsunuz yoksa bulamaç halinde mi.. peynir olarak da keçi peyniri tavsiye ediyorlar sşz ne veriyorsunuz.
ayrıca öğlen sebze pürelerine her gün tavuk et filan koyuyor musunuz. ben bir gün koyarsam öbür gün koymuyorum. ağır gelir diye. siz ne yapıyorsunuz.
yoğurt da her gün mayalamıyorum. iki günde bitiriyoruz biz..
bitip tükenmek bilmeyen sorularıma cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkeür ediyorum ve kocaman öpüyorum.Şenizyerimseniben
Kizlar hacer yurutece bayildi muzugni caliyo bitane telefon var oyuncak onu cikariyo odada turlamaya basladi once arka arkaya gitti sonra tabi kanepeye gelince gidecek yer kalmadi bu defada yan yan gitti donup duruyo
babamız aradı şimdi senağlama diş ten dediğimiz huysuzluumuz meğer idrarla alakalıymıs.lökosit sayısı cok yüksek cıkmış.bu kültür mü yoksa tam idrar mı anlamadım ama.daha gelmedi.gelince yazarım.çpok moralim bozuk yaaa senağlama iboşum grecmişler olsun canımın içine...
IBOLYACIm simdi gordum cok gecmis olsun sanada,ne oluyor boyle yine yaaa..Yusufcugun atesi umarim en kisa zamanda normale doner.
MERANcım hosbulduk,ev tasidim,ama 3 haftadir hala yerlesemedik,resmen cadir gibi yasiyoruz.tasinmamiz tam paskalya tatiline denk geldi,ne tesisatcisi calisir burda ne elektrikcisi,ne marangozu....birde ev yeni,bir suru eksigi var.
TERKENcim, bizimde cok gazımız oluyor 10 dk da bir uyaniyor,az gaz cikariyor sonra devam.
Ben buyuk oglumda yurutec kullanmistim,cok seviyordu bende cok rahat etmistim.Ama herkes ogluma bu cok erken yururecek kesin gozuyle bakılıyordu ama gec yurudu.simdide internette hep olumsuz yazilar okuyorum ne yapsam bilemedim.yurutecle ilgili o yaziyi tekrar bulursam paylasayim,sizinde fikrinizi alayim..
hee onlardan gördüm de çok hoşuma gitmişti ama bizim bez ayakkabımız var onu kullanıyoz şimdilik, seneye kış düşünüyorum ben
yafrim tam bilmiom ama çileği önermiyolarmış yaa, alerjan etkisi varmış galiba, belki de çilekten yapıyo olabilir
yavrum sabahtan 37.2ye düşmüştü şimdik 37.8 olmuş cayır cayır yanıyo vücdu, yüzü kırmızı kırmızı, ev de buz gibi mecburen elektrikli sobayı yaktım içerisi ılısın biraz diye, yüzü ondan mı kızardı bilmiyom, şimdi uyuttum, polar battaniyemiz vardı peluş battaniyemize göre daha ince, şimdi onu örttüm üzerine, zaten içinde bi çıtçıtlı badisi var, üzerinde de ince pijaması var öyle yatıyo, bu gece de nöbet tutcam korkuyom yaa, bu çocuk her aşıda ateşleniyo, bünyesine ağır gleiyo kuzumun :çok üzgünüm:
anaaa lülü niye uyumadı len
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 lülüye bak sen, ah meme biti lülü benim oğlana da öğretseydin ya böle meme bitliği tekniğini yaaaasenağlama
geçmiş olsun yavrum size de, inşallah bi daha ateşi çıkmaz elamın :Saruboceq:
geçmi ş olsun size de yafrim :çok üzgünüm::Saruboceq:
leylaaa bak ne dicem, bi yerde okudum, diyo ki çorbaları ya kaşıkla verin ya da bardakla sakın biberonla vermeyin diyo, len senin hacer bardaktan su içiyodu, bi de öyle denesene beki öle içer
kızlar merhaba uzun zamandır giremedim kusura bakmayın.Abdullah hiç durmuyor bensiz yaaa...hep yanında istiyor beni...hasta olanlar varmış çok geçmişler olsun hemen iyileşin yaaaa....bebişlere bişi olmasın yaaa çok üzülüyorum...bu aralar canım hiçbirşey yapmak istemiyor...sinir oluyorum kendime.hep günü geçiştiriyorum...dün akşamda deprem oldu çok korktuk..hemen oğlum geldi aklıma.insan çocuğu olunca kendini düşünemiyormuş böle durumda onu anladım.ne yaparız acaba dedim hep...Allahım göstermesin bir daha...oğluşumu uyuttum ancak öle girebildim...offf evi süpürmem lazım yemek yapmam lazımmm....hadi ben gideyimde bir ucundan başlıyım işlerin bari.....görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın tamam mı?döverim bakkaydirigubbakcemile5
ibolyacım aşı olmuşsunuz hee geçmiş olsun yusuf eymen nasıl oldu şimdi Şeniz
ya meme biti olsun istiyosun da herşeyin kararı iyi.. abartınca da olmuyo işte yemek yemek istemiyo çünkü sürekli meme emdiği için karnı tokkkk
onu bugun sabah verdik 2 gün sonra cıkıcakmıs.ya dbestcim antibiyotik tedVİsiylen gecer dimiiii senağlama yine hastaneye yatmayız dşmiiii senağlama:çok üzgünüm: çok geçmiş olsun celencim kıyamam yaaa :çok üzgünüm:
idrarda lökositi tam idrar tahlilinde görüyolar kültür sonucu ne zaman çıkacakmış? cemre nasıl görünüyo peki huzursuz mu :çok üzgünüm:
ibolyacım aşı olmuşsunuz hee geçmiş olsun yusuf eymen nasıl oldu şimdi Şeniz
ya meme biti olsun istiyosun da herşeyin kararı iyi.. abartınca da olmuyo işte yemek yemek istemiyo çünkü sürekli meme emdiği için karnı tokkkk
he biliyim yavrus bende onu kastederekden söylediydim ne boş vaktimis varmış ah......ah......bak şimdi geçmişi okuyana kadar benimki uyandı bilem yine mesai başlıısağol yafrim, sabaha kadar hıııı hııı die die inledi kuzucumsenağlama ay inşallah eray da deliksiz uyumaya başlar yaa maşallahh allah bozmasın:Saruboceq:
olm onların bebe karınlarında, bol bol vakitleri var, biz öle diiliz artık, bizim cingöz bebelerimiz varkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm.. :çok üzgünüm:bu güzel kıza nazar mı oluyor ne.. hemencecik iyileşsin kuzu..:teselli:
mrb arkadaşlar napıyosunuz akşam netim gitti giremedim bana hoşgeldin diyenlerin hepsine hoşbulduk diyorummmmm hihoyyyt kızım bu arlar çok yaramaz geceleri hiç uyumuyor çok sık uyanıyor sizinkilerde böylemiiii niye çok sık uyanıyor
onu bugun sabah verdik 2 gün sonra cıkıcakmıs.ya dbestcim antibiyotik tedVİsiylen gecer dimiiii senağlama yine hastaneye yatmayız dşmiiii senağlama
cemrede son 1 haftadır hiç bir gidayı almıodu.sadece emmek istiodu.ama artık sütüm dourmuo.süt var ama doymuo.bu hastalık iştahsızlıkta yaparmıs.ya aklıma geldi leylada bi baktırsaydı hacere :uhm:
ibooooşşşş geccek dimiii senağlama köfte dudaklım bal yanaklım kuzucum uf oldu genee senağlama
benimkisi geceleri iyi uyurdu da dün inledi durdu sabaha kadar, aşıdan sanırsam :çok üzgünüm:
geçççek yafrim geçççek :teselli:
şşş baa bak sen yufusa dünden beri ne kadar fitil attın?yavrum fitili suruba raamen düşmüosa atman lazım biliin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?