2008 Ekim Anneleri

iboşum çelenim çok geçmiş olsun..Allahım acil şifalar versin..ay hastalık lafı duyunca fena oluyorum..Allah sizede sabır wersin güç versin ne diim..çabucak iyileşin kuzulaaaaaarııımm....

galiba arıtıcı yok ama fisfisfis
1 yemek kaşığını yavaş yavaş arttırır inş. zorlama kusmaya alıştırma yoksa her ek gıda verdiğinde öğürür aklında olsun canım
bu kadar su içmek istemesinin bi sebebi olsa gerek ya..senin sütünü yeterince alamıor galiba susuz kaldığı için vücut istiyor olabilir....su ver bakalım yemek konusunda ısrar etme 2-3 gün dene böyle devam ederse doktora götürürsün

geçmiş olsun prensesime:çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin canım ya bebekle ev taşımak zor gerçekten :çok üzgünüm:
yok benim ki maşallah akşam 22 civarı uyuyor sabah 7 de uyanıor
iştahları ve uykuları tamere benzesinn,diş çıkarmadaki kolayları ela ve giraya benzesin alkisalkisalkis ya bunu smileyda aynı tamer gibi haa alkisalkisalkis herşeye böyle yapıoo alkisalkisalkis

inşallah yaaa :çok üzgünüm: ay kız tameri bööle bi görmek isterdim, videoya çekip yollasana msnden çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum

Eklentiler

• $Görüntü029.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $Görüntü013.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
selam kızlar çok fazla vaktim yok hemen bi de diyip çıkacağım geçmişi bu nedenle okuyamadım bu gün benim doğum günüm görümcem hazırlık yapmış zira kızıda bugün doğdu oraya gidiyoruz hepinizi öpüyorum

yok ben elinden tutup yürütüyorum ama şoktayım yav, daha önce de denemiştim hiç niyetlenmemişti bölye bişeye, biraz önce öylesine tuttum belinden, baktım ki adım atıyo, hemen ayağa kalktım elinden tutup yürütmeye başladım gayet hevesli zevkle yürüyo şoktayım yav

evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum

ooooooooooo sizinki yakında bakkaladan ekmek almaya gider annesi ne güzel öyle ya
sizinmi bisiklet
cemreye geçmiş olsun varmış sıkıntısı kuzucuğun ondanmış demek iyleşsin biran önce:Saruboceq:
terken kızım bu gazda ne oluyyyyyyyyyy çilek verme canım ya 1 yaşına kadar yasak diye biliyom ben mama sandalyesi sormuşun 130a aldık biz

:yusuf adımmı atıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tey tey buyrun halaya:teytey:
yeşimmmerveninde doğumgünüymüş mutlu birhdaya.s.
tamerin videosunu isterikkkkkkkkkkkkkkk bide gül sonrası kaynana ve görümce bozulma anı videosuuuuuuuuuuuuu:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…