galiba arıtıcı yok ama fisfisfiscanım siz de arıtıcı varmı apartmanda.. biz de yok ve sular acayipp kireçli. bazen çay için çeşmeden alıyorum dibini görmelisin suyun içinde yüzüyor kireç parçaları..:çok üzgünüm:
ateş düşürücüler içinde haklı olabilrisn dediklerinde a.s.. çok doğru geldi aslında söylediklerin. işte korkuyorum napem..:çok üzgünüm:
1 yemek kaşığını yavaş yavaş arttırır inş. zorlama kusmaya alıştırma yoksa her ek gıda verdiğinde öğürür aklında olsun canımselam millet ammada kıllatmışınız yaww..ben temizlik yapıodum heryer heryerde..efe kaanı babanesine yolladım 1 saat anca dayandılar geldiler sora..şimdi uyuttum geldim..lülülülülülü
bende içme suyunu kaynatmıorum..mamasını hazırladığım suyu kaynatıp ılıtıorum...
biizde 3-4 gündür meywe yemeye başladık teyzeleri..muzla elmayı karıştırıp veriorum..birazda yoğurtun tadına bakıo..birkaç çeşit mama aldım yemio..zaten yedirdiklerimde 1 yemek kaşığını geçmio..şimdilik normalmi yoksa biraz daha uğraşıp yediriyimmi...zorlamıyım diom ama yanlışmı yapıom...mama yemio sürekli emmek istio..
daha hiç öğün olarak bişi yemedi hep aralarda tadımlık yiyo..
bu kadar su içmek istemesinin bi sebebi olsa gerek ya..senin sütünü yeterince alamıor galiba susuz kaldığı için vücut istiyor olabilir....su ver bakalım yemek konusunda ısrar etme 2-3 gün dene böyle devam ederse doktora götürürsünMerann corba cok guzel oldu ama cadi yemedi varya 2 yada 3kasik zorla hep su icmek istiyo biberonu gorunce deliriyo resmen cocuk ver diye susuyomu ac karnina su mu icilir ya agzina biberonu yaklastiriyom bi aciyo hemen cobayi sokuyom ciglik atiyo kandiriyon diye uyuz bu kiz yaa agzinadan cikardi mama onligi hem corba midemi bulandirdi
geçmiş olsun prensesime:çok üzgünüm:babamız aradı şimdi senağlama diş ten dediğimiz huysuzluumuz meğer idrarla alakalıymıs.lökosit sayısı cok yüksek cıkmış.bu kültür mü yoksa tam idrar mı anlamadım ama.daha gelmedi.gelince yazarım.çpok moralim bozuk yaaa senağlama iboşum grecmişler olsun canımın içine...
Allah kolaylık versin canım ya bebekle ev taşımak zor gerçekten :çok üzgünüm:IBOLYACIm simdi gordum cok gecmis olsun sanada,ne oluyor boyle yine yaaa..Yusufcugun atesi umarim en kisa zamanda normale doner.
MERANcım hosbulduk,ev tasidim,ama 3 haftadir hala yerlesemedik,resmen cadir gibi yasiyoruz.tasinmamiz tam paskalya tatiline denk geldi,ne tesisatcisi calisir burda ne elektrikcisi,ne marangozu....birde ev yeni,bir suru eksigi var.
TERKENcim, bizimde cok gazımız oluyor 10 dk da bir uyaniyor,az gaz cikariyor sonra devam.
Ben buyuk oglumda yurutec kullanmistim,cok seviyordu bende cok rahat etmistim.Ama herkes ogluma bu cok erken yururecek kesin gozuyle bakılıyordu ama gec yurudu.simdide internette hep olumsuz yazilar okuyorum ne yapsam bilemedim.yurutecle ilgili o yaziyi tekrar bulursam paylasayim,sizinde fikrinizi alayim..
yok benim ki maşallah akşam 22 civarı uyuyor sabah 7 de uyanıormrb arkadaşlar napıyosunuz akşam netim gitti giremedim bana hoşgeldin diyenlerin hepsine hoşbulduk diyorummmmm hihoyyyt kızım bu arlar çok yaramaz geceleri hiç uyumuyor çok sık uyanıyor sizinkilerde böylemiiii niye çok sık uyanıyor
iştahları ve uykuları tamere benzesinn,diş çıkarmadaki kolayları ela ve giraya benzesin alkisalkisalkis ya bunu smileyda aynı tamer gibi haa alkisalkisalkis herşeye böyle yapıoo alkisalkisalkisyafrim geçmişler olsun yaa, deprem korkutuu oluyo evet, bi de artık ne olsa hemen ilk aklına bebecikler geliyo dimi, annelik bööle bişimiş :çok üzgünüm:
ya ateşimiz 37.8 olmuş fitil verdim uyuttum, yüzü kırmızı kırmızı, vücudu yanıyo, bi atlatsaydık :çok üzgünüm: ya yavrum benimkisi emmiyo da noluyo yine yemiyo yine yemiyo, çocuğuna bakar bu, bak tamere maşallah ne güzel yiyo herşeycikleri, benim sıpa da azcık örnek alsa ya abisinden :mymeka:
iboşum çelenim çok geçmiş olsun..Allahım acil şifalar versin..ay hastalık lafı duyunca fena oluyorum..Allah sizede sabır wersin güç versin ne diim..çabucak iyileşin kuzulaaaaaarııımm....
galiba arıtıcı yok ama fisfisfis
1 yemek kaşığını yavaş yavaş arttırır inş. zorlama kusmaya alıştırma yoksa her ek gıda verdiğinde öğürür aklında olsun canım
bu kadar su içmek istemesinin bi sebebi olsa gerek ya..senin sütünü yeterince alamıor galiba susuz kaldığı için vücut istiyor olabilir....su ver bakalım yemek konusunda ısrar etme 2-3 gün dene böyle devam ederse doktora götürürsün
geçmiş olsun prensesime:çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin canım ya bebekle ev taşımak zor gerçekten :çok üzgünüm:
yok benim ki maşallah akşam 22 civarı uyuyor sabah 7 de uyanıor
iştahları ve uykuları tamere benzesinn,diş çıkarmadaki kolayları ela ve giraya benzesin alkisalkisalkis ya bunu smileyda aynı tamer gibi haa alkisalkisalkis herşeye böyle yapıoo alkisalkisalkis
inşallah yaaa :çok üzgünüm: ay kız tameri bööle bi görmek isterdim, videoya çekip yollasana msnden çok merak ettim kaydirigubbakcemile3
dün biraz güneş evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum
evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum
yusuf eymen adım atıyoooo :1shok::1shok:
selam kızlar çok fazla vaktim yok hemen bi de diyip çıkacağım geçmişi bu nedenle okuyamadım bu gün benim doğum günüm görümcem hazırlık yapmış zira kızıda bugün doğdu oraya gidiyoruz hepinizi öpüyorum
yusuf eymen adım atıyoooo :1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?