selam kızlar çok fazla vaktim yok hemen bi de diyip çıkacağım geçmişi bu nedenle okuyamadım bu gün benim doğum günüm görümcem hazırlık yapmış zira kızıda bugün doğdu oraya gidiyoruz hepinizi öpüyorum
yusuf eymen adım atıyoooo :1shok::1shok:
maşallah yusuf eymene tutunmadan yürüyeceği günleri de görürüz inşalah bakalım topiğimizin ilk şampiyonu kim olacakyusuf eymen adım atıyoooo :1shok::1shok:
doğum günün kutlu olsun canımselam kızlar çok fazla vaktim yok hemen bi de diyip çıkacağım geçmişi bu nedenle okuyamadım bu gün benim doğum günüm görümcem hazırlık yapmış zira kızıda bugün doğdu oraya gidiyoruz hepinizi öpüyorum
yok canım bizim diil komşumuzun kızıma ben en güzelinden alcam ama seneye inşallahooooooooooo sizinki yakında bakkaladan ekmek almaya gider annesi ne güzel öyle ya
sizinmi bisiklet
cemreye geçmiş olsun varmış sıkıntısı kuzucuğun ondanmış demek iyleşsin biran önce:Saruboceq:
terken kızım bu gazda ne oluyyyyyyyyyy çilek verme canım ya 1 yaşına kadar yasak diye biliyom ben mama sandalyesi sormuşun 130a aldık biz
çikolata napiiiiiioooo maşallah sakın korkutma çocuğu bağırıpta sen heyecanlısın çünkü:1shok:
hanımlar yürüteç bakıyorum netten ama fiyatlar uçmuş ya.leyla sen ne kadara almıştın.bide fotosunu koysana
selam kızlar çok fazla vaktim yok hemen bi de diyip çıkacağım geçmişi bu nedenle okuyamadım bu gün benim doğum günüm görümcem hazırlık yapmış zira kızıda bugün doğdu oraya gidiyoruz hepinizi öpüyorum
Canim bizimki bu sallananlardan normalde onlar pahali 60 uzerinde biz komsu dukkandan aldik indir yapti 40 a vermis bide mama sandalyesi soran omus onuda 145 mis oda komsu dukkandi 117 ye verdi esnafin komsusuda esnaf oluyo onlarda kiyafet alinca biz indirim yapiyok
Masallah hacer yaklasik 1 aydir adimliyo evin icinde dun yurutece koydum odayi dolandi hemen ama yan yan ve geri geri bide tamer hani elinden tutunca kalkiyo demistiya meran onda masallah hacerde oyle onuda 1aydir yapiyo elinden tutuyom hemen ayaga dikiliyo hatta gecen orta sehpanin onunde ydik oturdu bende yanindayin belinden tuttum sehpanin ucundan tuttu kalti ayaga ben belinden tutmasam duserdi kendi kalkti erken mi yuruyecek acep bu zilli halsi 9aylikken yurumus olabilir bekli
Dogum gunun kutlu olsun canim
Meran cok su icmesinin ne gibi bi sebei olurki ya bu biberona heves ediyo aslinda disini mi kasiyo napiyosa mesela bgun meyvesini yemedi bende suyla sivilastirip biberona koydum onuda icti kasikla verince yemedi anlamiyom ben bu kuzuyu
hee yürütecle yapıyodu zaten onları, zaten tutunca ayağa kalkma olayımız çoktan beri var, elini tuttuğum an kendini öne çekiyodu, ama ilk defa adım attığını gördüm bugün, ay çok mutluyum çok alkisalkisalkisalkisalkisalkis:asigim:
ben de bu gün kıymalı mıymalı çorba yapmıştım yalan oldu :çok üzgünüm: dünkü tavuklu çorba da yalan olduydu :çok üzgünüm: bi gün de uğraştırmadan yese yaaaaaa :mymeka:
geçmiş olsun canım..:teselli:
Eylulcum gecmis olsun
babamız aradı şimdi senağlama diş ten dediğimiz huysuzluumuz meğer idrarla alakalıymıs.lökosit sayısı cok yüksek cıkmış.bu kültür mü yoksa tam idrar mı anlamadım ama.daha gelmedi.gelince yazarım.çpok moralim bozuk yaaa senağlama iboşum grecmişler olsun canımın içine...
dün akşam yarım verdim, gece 1 gibi bi yarım daha verdik, sabah eşim bi yarım daha vermiş, bi de ben 1 saat kaar önce bi yarım verdim toplam 2 ftil oldu, nasıl yani anlamadım ben
evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum
Hadi gozun aydin daha nelerini gorecez ibosumm buyusunlerde anne diyecekler yuruyup kosacaklar sarilacaklar okula gidecekler asik olacaklar ergen olacaklar evlenecekler torun bile sevecez allahim uzun ve saglikli omurler versin yeterki guzel gunlerini gormeyi nasip etsin hayirli evlatlar olsunlar bide bu gecede bekliyecemissin bugece herkes gelsin herif istabula gitti aksama ucak bulamamis otobule gelecekk sabah evde olur yanliz yatacam korkarim killatak bari yoklama yapacam ona gore
Evet yaa bende sabah yaptim tavuklu sebze corbasi yemedi tencerede biraz kaldi dolaba koyduydum isitsam simdi geri versem bisey olurmu ya 3 4 saat oldu herhalde artik degil zarari olurmu hos yemez amaboyle yap yap dok nereye kadar ya
İyi akşamlar, uzun bir aradan sonra bir ce-e deyip gideceğim. Maşallah kuzulara büyümüşler. CELENCİM Cerene geçmişler olsun Allah acil şifalar versin.
Yusufcuk da bir daha ateşlenmez inşallah. Biz de yarın yaptıracağız aşımızı. İBOLYAM memleketteyim ben de özlemişim buraları 9 aydır gelememiştim hasret gideriyorum.
MERAN maşallah Tamer paşaya.
BEYAZZAMBAK kızın ata binmiş ya nasip dicek yakında :)
YEŞİM doğumgünün kutlu olsun.
TERKEN geçmiş olsun bebişine, peynire de dikkat et istersen süt alerjisi de gaz ve huzursuzluk yapıyor, bir de ishal ve mukuslu kaka yapabiliyor. Çileği kestiğinde huzursuzluk geçmezse peyniri kesip dene.
atladığım bişi varsa kusura bakmayın.
Bütün bebişlere bol bol sağlık, afiyet, iştah ve uyku diliyorum Allahtan. Hadi bayyyyy !!!!
yusufumun da mı ateşi var iboşum.geçmiş olsun.noluyo ki bu ekim bebişlerine yaa.gerçekten çok üzülüyorum.inşallah hepsinin ateşi,hastalığı geçer.dişleri hemencecik ağrısız çıkar yavrularımın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?