anaaaaaaa denizlidemisin len :1shok:
iboş sorma yavrum.eylül de işine gelince atıyo ama bugünlerde üzerine düştük sanki yürüyo canımın içi.gamyoncuiremsu hele de tv açıkken oraya doğru hızlı hızlı atıyo adımlarını.paytak paytak çok komik oluyokaydirigubbakcemile3
evet denizlideyim canım, ama ilçesinde.
iboş bu defa bizim ateşimiz olmadı ya.valla bu aşı çok rahattı eylül maşallahinşallah çabucak geçer ateşi falan.huzursuzluğu var mı peki?
maşallah gülçeye büyümüşte bisiklete binmiş...
yusufumada maşallah adım atmaya başlamış...efe kaanda bayadır adım atıo..hiç oturmak istemio hep ayakta durcak..pestil etti artık beni...
şu yürüteç işi benide düşündürüo bi doktor kullanmayın dio başka doktor kullanabilirsiniz dio napcaz anlamadım..:1shok:
2-3 gündür bizimkiler eylülün ağzına lokum sokuyolar.olmadı bisküvi veriyolar o da olmadı gofret veriyolar.bizim cadı da hiççç itiraz etmiyo.ben de sesimi çıkaramıyorum.napcam bilmiyorum.çocuk için hepsi zararlı.kayınvalideme babam gidince söylüyorum ama yok anlamıyolar.ayy valla çocuğu alıp kaçacam haa
2-3 gündür bizimkiler eylülün ağzına lokum sokuyolar.olmadı bisküvi veriyolar o da olmadı gofret veriyolar.bizim cadı da hiççç itiraz etmiyo.ben de sesimi çıkaramıyorum.napcam bilmiyorum.çocuk için hepsi zararlı.kayınvalideme babam gidince söylüyorum ama yok anlamıyolar.ayy valla çocuğu alıp kaçacam haa
oy benim minik yusufum adım atmaya başlamış maşallah beyimize inş en yakın zamanda böle böletaklalarını da görürsün
yeşimmerve cim yeni yaşın kutlu olsun tatlım bizim içinde ye görümcenin hazıladıklarını özellikle tatlı varsa onları regl olcam durmadan tatlı istiyooooomcokacimcoook
zambak cım gülçe ye de bittim valla ben de çok heves ediyom bisiklete ama 1 yaşına kadar beklememiz lasıma.s
ayy inşallah kaydirigubbakcemile3 ay ben ne desem, bugün daireden arkadaş geldi öğlen arasında, gelirken de yusuf eymenle bana topitop getirmiş kaydirigubbakcemile3 bende deminden beri emiyom emiyom canım sıkıldı aman be uğraşamıcam dedim, takır takır yemeye başladım, ana bi baktım şekerin içinde yımışak bişiy var, ben onu yumuşak şeker filen sanıyom, yutcam diye uğraşıyom, meğerseme sakızmış :roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin len iboş.topitop ha.valla canım çekti şimdi yolla len yusufunkini.onun canı şimdi istemez.hasta o hasta:roflol:
kıs allah iyiliğini vermesin topitop ha e seninkini sen yedin yusufun topitop u herüfüne vereydin şöyle karşılıklı emip .....:jeyyar::jeyyar: bak o zaman canın sıkılmazdı:icecream::roflol::roflol:
ay kızlar nooldu bilseniz.....
hala titriyorum.. bebefondan bi ses geldi dinledim kesildi ses sora dayanamadım çıktım yukarı bi bakarımki benimki yorganınnın altına girmiş çıkamamış vee nefes alamıo...ay naapcamı şaşırdım kaldırdım hemen yawrum çok korkmuş bi nefes alışı vardı hızlı hızlı..Allahım korudu ya yukarı çıkmasaydım düşünmek bile istemiorum...ilk işim uyku tulumu almak olcak....
aklım çıktı hala titriyorum yaa aywrum benim çok korktum ama yaaaa....
ay kızlar nooldu bilseniz.....
hala titriyorum.. bebefondan bi ses geldi dinledim kesildi ses sora dayanamadım çıktım yukarı bi bakarımki benimki yorganınnın altına girmiş çıkamamış vee nefes alamıo...ay naapcamı şaşırdım kaldırdım hemen yawrum çok korkmuş bi nefes alışı vardı hızlı hızlı..Allahım korudu ya yukarı çıkmasaydım düşünmek bile istemiorum...ilk işim uyku tulumu almak olcak....
aklım çıktı hala titriyorum yaa aywrum benim çok korktum ama yaaaa....
annaaaa kıyamam yaaa :1shok::1shok: neyse ucuz atlatmışsınız, gelmiş gçmiş olsun inşallah bi daha böle bişey olmaz, bi zamanlar çıtırın kızı da böle olmuştu dikkat etmek lazım, ya sen battaniyeyi örterken kollarının altından poposunun atlından kıstırmıyomuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?