2008 Ekim Anneleri

canım çok çok geçmiş olsun.nolur dikkat edin yavrulara.artık iyice hareketlendiler tutamıyoruz artık.çıtırın da başına gelmişti.Allahtan farketmişsin.Allah kimsenin başına vermesin.oyy tüylerim diken diken oldu

saolun kızlar..bende kontrol ediom ama benimki tilki uykusuna yatıyo çıt seste açıo gözlerini o yüzden pek git gel yapmıom odaya ama kapıdan dinliom....
zaten gerildim yandaki kiracımızda da war 3 tane çocuk hepsi canavar gibi bi ses bi gürültü sormayın..şimdi çıkıp ne warsa sölicem olmıcak yüz yüze bakıoz ama bu kadarda olmaz onlar mı ew sahibi bizmi kiracı belli deil..birazda çocuğumu yukarda o yüzden yatırıom daha az ses gidio die ...ooooff naapcamı şaşırdım artık..sinirim bozuldu..

canım çok geçmiş olsun iyiki de gitmişin oy kıyamam nasıl da korkmuştur yavrucak

evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum
ayy canım maşallah çok tatlı görünüyor..
yusuf eymen adım atıyoooo :1shok::1shok:
oo bir maşallah da yusuf eymen beyimize..
leylaa inşallah canım.. allah evlatlarımızın iyi günlerini göstersin hepimize..:Saruboceq:
:1shok::1shok: yok artık..

canımm gelmiş geçmiş olsun.. çoook dikkat etmek lazım artık. iyice hareketlendiler.:1no2:.

yavrum benimkisi de balık gibi kıvrılıp duruyo yatakta , yay gibi oluyo, başını geri atıyo ayaklarını da geri atıyo, nasıl rahat ediyo bilmem, geldiğimde bi bakıyorum ayaklarıyla başı geride öylece uyyo, üzerini de açmış beline kadar inmiş oluyo battaniyesini, ben de ellerini büktürüp kıstırıyorum altından, hatta şimdi battaniyeye dolayarak yatırıyoruz, bunu da eşim keşfetti, istese de üstünü açamıyo yani, rulo yapıyoruz, bi de öyle denesen çok mu terler acbaa kuzucuk

Kızar dÜn eylÜlÜn altını aÇtım bezını atmaya gıttım.geldıĞımde eylÜl ayak baŞ parmaĞını aĞz<ına sokmuŞ emmeye ÇalıŞıyo.nasıl gÜlÜyorum ama anlatamam

amann çıkıyo arada öyle densizler üzme canını, olmadı eşini yolla uyarsın, valla eski kaldığımız evde üst kattan sürekli tak tuk geliyodu, zaten çock da uyumuyodu o zamanlarda, on dakkada bi vaaa diye uyanıyodu, dedim git şunlara bişey söyle elimden kaza çıkcak, eşim sakindir bukonularda, gitmiş uyarmış ondan sonra ses kesilmişti, insanlar önce kendini düşünüyo canım, sen de önce kendini düşünceksin bebeğini düşünceksin,rahatsız oluyosanız güzzellikle gidin uyarın, hiçkimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil dimi

Kızar dÜn eylÜlÜn altını aÇtım bezİnİ atmaya gİttİm.geldİĞİmde eylÜl ayak baŞ parmaĞını aĞz<ına sokmuŞ emmeye ÇalıŞıyo.nasıl gÜlÜyorum ama anlatamam

sen bide benimkinin limonla s oğan yiyişini görsen yerlere yatarsın, resmen kavga ediyo :roflol::roflol:

:roflol:QUOTE=ibolya;6588894]sen bide benimkinin limonla s oğan yiyişini görsen yerlere yatarsın, resmen kavga ediyo :roflol::roflol:[/QUOTE]

:roflol:kaydirigubbakcemile3:lepi:

Kızlar eylÜlÜn ÖksÜrÜĞÜ tuttu yıne.azcık ıhlamur daha vereyım barı.hadı ÖptÜĞm sızı yanaklarınızdan

off canım sıkıldıı nisan ishal olduu ilk defaa senağlama akşam 4 gibi başladı ishali 1 saat içinde 3 kere yaptı kuzum hemen doktora götürdük doktorda şimdilik önemli bişe yok ateşi yok rengi iyi döküntüsü yok bulantısı yok dedi...gaita testi yapcaklar az önce yaptı yine babasıyla beraber hastaneye gittiler yarım saate çıkacakmış sonucu diğerlerinkide yarın çıkcakmışş senağlama
okula bi veli pasta getirmiş aceba ondanmı olmuştur dedim öğretmeniyle konuştum kimsede böyle bişey yokmuş..arkadaşlarını aradım ishal olan yok...bizden farklı bişey yemedikii neden ishal olduu yaa senağlama anne bişeyim yok dio yemekte yedi ama ishal hemde sümüksü kesin bakteri aldı bi yerden senağlama rotavirüs aşısıını yaptırdığımız için rotavirüs değildir ama nerden aldı bakteriyii off off

arıkancım öğretmen sudan geçmiş olabilir dedi...çeşme suyu içmioruz ama belki banyodan falan almıştır...salgınmış aman çeşme suyuna daha çokk dikkat ett :çok üzgünüm:

canımm çook geçmiş olsun..:çok üzgünüm: geçer inşallah hemen. :Saruboceq:
bu antalyanın suyuna hiç güve olmuyor gerçekten. istediğin kdar dikkat et meyve sebze yıkarken yüzünü yıkarken banyoda filan her yerden alabilşir.. allahım şifa versin.. hemencecik geçsin.. :Saruboceq:

anaa kıyamam nisanageçmiş olsun len,bence de rotavirüs diildir, aşı yaptırdık demiştin çünkü önceleri, dediğin gibi sulardan falan almış olabilir, inşallah çabucak atlatırsınısz :Saruboceq:

evet ya senağlama ilerlemese bari 5 yaşında ilk defa ishal oluyor :çok üzgünüm: bol su verdim salatalık yoğurt pilav muz yedirdim ama biraz işe yarasa :çok üzgünüm: öğretmen dediki bikaç okul 23 nisana katılamamış ishal bulantı gibi rahatsızlardan dolayı senin kulağına geldimi böyle bişey :çok üzgünüm:

gecmiş olsun nisana ( anacım nisan ekim bebeside deil ona noluo bizimkiler hepbirlik gene bşi tutturdu :) cemrenin sancisi var sanırım.hep ağlıo.ağrı kesici verdim.uyuyo umarım uyanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…