ay kızlar nooldu bilseniz.....
hala titriyorum.. bebefondan bi ses geldi dinledim kesildi ses sora dayanamadım çıktım yukarı bi bakarımki benimki yorganınnın altına girmiş çıkamamış vee nefes alamıo...ay naapcamı şaşırdım kaldırdım hemen yawrum çok korkmuş bi nefes alışı vardı hızlı hızlı..Allahım korudu ya yukarı çıkmasaydım düşünmek bile istemiorum...ilk işim uyku tulumu almak olcak....
aklım çıktı hala titriyorum yaa aywrum benim çok korktum ama yaaaa....
hala titriyorum.. bebefondan bi ses geldi dinledim kesildi ses sora dayanamadım çıktım yukarı bi bakarımki benimki yorganınnın altına girmiş çıkamamış vee nefes alamıo...ay naapcamı şaşırdım kaldırdım hemen yawrum çok korkmuş bi nefes alışı vardı hızlı hızlı..Allahım korudu ya yukarı çıkmasaydım düşünmek bile istemiorum...ilk işim uyku tulumu almak olcak....
ayy canım maşallah çok tatlı görünüyor..evvelki gün biraz güneş vardı kızımı evin öüne çıkardım bakın neler yaptı kuzum
oo bir maşallah da yusuf eymen beyimize..yusuf eymen adım atıyoooo :1shok::1shok:
leylaa inşallah canım.. allah evlatlarımızın iyi günlerini göstersin hepimize..:Saruboceq:Hadi gozun aydin daha nelerini gorecez ibosumm buyusunlerde anne diyecekler yuruyup kosacaklar sarilacaklar okula gidecekler asik olacaklar ergen olacaklar evlenecekler torun bile sevecez allahim uzun ve saglikli omurler versin yeterki guzel gunlerini gormeyi nasip etsin hayirli evlatlar olsunlar bide bu gecede bekliyecemissin bugece herkes gelsin herif istabula gitti aksama ucak bulamamis otobule gelecekk sabah evde olur yanliz yatacam korkarim killatak bari yoklama yapacam ona gore
:1shok::1shok: yok artık..2-3 gündür bizimkiler eylülün ağzına lokum sokuyolar.olmadı bisküvi veriyolar o da olmadı gofret veriyolar.bizim cadı da hiççç itiraz etmiyo.ben de sesimi çıkaramıyorum.napcam bilmiyorum.çocuk için hepsi zararlı.kayınvalideme babam gidince söylüyorum ama yok anlamıyolar.ayy valla çocuğu alıp kaçacam haa
saol iboşum..battaniye örtmüom ben alerji yapıo die yasak bize yorganını örtüom...onuda ayarlıom çok örtmüom..artık dönmeye başladı ya kaymış gitmiş yorganın altına çırpınıp duruyodu bide ağlamıo korkudan sessizce bekliodu yawrum...
ben bi gidip bakiim..aklım kulağım kalbim onda..
saolun kızlar..bende kontrol ediom ama benimki tilki uykusuna yatıyo çıt seste açıo gözlerini o yüzden pek git gel yapmıom odaya ama kapıdan dinliom....
zaten gerildim yandaki kiracımızda da war 3 tane çocuk hepsi canavar gibi bi ses bi gürültü sormayın..şimdi çıkıp ne warsa sölicem olmıcak yüz yüze bakıoz ama bu kadarda olmaz onlar mı ew sahibi bizmi kiracı belli deil..birazda çocuğumu yukarda o yüzden yatırıom daha az ses gidio die ...ooooff naapcamı şaşırdım artık..sinirim bozuldu..
Kızar dÜn eylÜlÜn altını aÇtım bezİnİ atmaya gİttİm.geldİĞİmde eylÜl ayak baŞ parmaĞını aĞz<ına sokmuŞ emmeye ÇalıŞıyo.nasıl gÜlÜyorum ama anlatamam
Kızlar eylÜlÜn ÖksÜrÜĞÜ tuttu yİne.azcık ıhlamur daha vereyİm barİ.hadİ ÖptÜĞm sİzİ yanaklarınızdan
erayın uykusu geldi ben çıkar kıslar hepiciğinize iyi geceler bebelere deliksiz uykular...
Kızlar eylÜlÜn ÖksÜrÜĞÜ tuttu yİne.azcık ıhlamur daha vereyİm barİ.hadİ ÖptÜĞm sİzİ yanaklarınızdan
off canım sıkıldıı nisan ishal olduu ilk defaa senağlama akşam 4 gibi başladı ishali 1 saat içinde 3 kere yaptı kuzum hemen doktora götürdük doktorda şimdilik önemli bişe yok ateşi yok rengi iyi döküntüsü yok bulantısı yok dedi...gaita testi yapcaklar az önce yaptı yine babasıyla beraber hastaneye gittiler yarım saate çıkacakmış sonucu diğerlerinkide yarın çıkcakmışş senağlama
okula bi veli pasta getirmiş aceba ondanmı olmuştur dedim öğretmeniyle konuştum kimsede böyle bişey yokmuş..arkadaşlarını aradım ishal olan yok...bizden farklı bişey yemedikii neden ishal olduu yaa senağlama anne bişeyim yok dio yemekte yedi ama ishal hemde sümüksü kesin bakteri aldı bi yerden senağlama rotavirüs aşısıını yaptırdığımız için rotavirüs değildir ama nerden aldı bakteriyii off off
arıkancım öğretmen sudan geçmiş olabilir dedi...çeşme suyu içmioruz ama belki banyodan falan almıştır...salgınmış aman çeşme suyuna daha çokk dikkat ett :çok üzgünüm:
off canım sıkıldıı nisan ishal olduu ilk defaa senağlama akşam 4 gibi başladı ishali 1 saat içinde 3 kere yaptı kuzum hemen doktora götürdük doktorda şimdilik önemli bişe yok ateşi yok rengi iyi döküntüsü yok bulantısı yok dedi...gaita testi yapcaklar az önce yaptı yine babasıyla beraber hastaneye gittiler yarım saate çıkacakmış sonucu diğerlerinkide yarın çıkcakmışş senağlama
okula bi veli pasta getirmiş aceba ondanmı olmuştur dedim öğretmeniyle konuştum kimsede böyle bişey yokmuş..arkadaşlarını aradım ishal olan yok...bizden farklı bişey yemedikii neden ishal olduu yaa senağlama anne bişeyim yok dio yemekte yedi ama ishal hemde sümüksü kesin bakteri aldı bi yerden senağlama rotavirüs aşısıını yaptırdığımız için rotavirüs değildir ama nerden aldı bakteriyii off off
arıkancım öğretmen sudan geçmiş olabilir dedi...çeşme suyu içmioruz ama belki banyodan falan almıştır...salgınmış aman çeşme suyuna daha çokk dikkat ett :çok üzgünüm:
canımm çook geçmiş olsun..:çok üzgünüm: geçer inşallah hemen. :Saruboceq:
bu antalyanın suyuna hiç güve olmuyor gerçekten. istediğin kdar dikkat et meyve sebze yıkarken yüzünü yıkarken banyoda filan her yerden alabilşir.. allahım şifa versin.. hemencecik geçsin.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?