anaa kıyamam nisanageçmiş olsun len,bence de rotavirüs diildir, aşı yaptırdık demiştin çünkü önceleri, dediğin gibi sulardan falan almış olabilir, inşallah çabucak atlatırsınısz :Saruboceq:
gecmiş olsun nisana( anacım nisan ekim bebeside deil ona noluo bizimkiler hepbirlik gene bşi tutturdu :) cemrenin sancisi var sanırım.hep ağlıo.ağrı kesici verdim.uyuyo umarım uyanmaz...
canım çok üzme kendiin bak 5 yaşına kadar ishal etmemişisn çocuğu.. ne yapçan oluyor işre. böyle böyle büyüyecekler. :teselli:evet ya senağlama ilerlemese bari 5 yaşında ilk defa ishal oluyor :çok üzgünüm: bol su verdim salatalık yoğurt pilav muz yedirdim ama biraz işe yarasa :çok üzgünüm: öğretmen dediki bikaç okul 23 nisana katılamamış ishal bulantı gibi rahatsızlardan dolayı senin kulağına geldimi böyle bişey :çok üzgünüm:
gecmiş olsun nisana( anacım nisan ekim bebeside deil ona noluo bizimkiler hepbirlik gene bşi tutturdu :) cemrenin sancisi var sanırım.hep ağlıo.ağrı kesici verdim.uyuyo umarım uyanmaz...
canım çok üzme kendiin bak 5 yaşına kadar ishal etmemişisn çocuğu.. ne yapçan oluyor işre. böyle böyle büyüyecekler. :teselli:
dediğin mevzuyuda duymadım canım ama olabilir..:çok üzgünüm:
celenn geçmiş olsun tekrar. kıyamam :çok üzgünüm:yaa..
aşı olduğu halde rotavirüs olanlar varmış :çok üzgünüm: inş. bir an önce geçsinn yaa ishall ne kötüü bişee :çok üzgünüm:
meraaaan nisan ishal olmuş galiba çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır
bence türütec=rahatlıkya kızlar şimdi biz yürüteç alalım mı almayalım mı anlamadım:uhm:
bende istiyooooooooooom çok seferim cokacimcoookayy inşallah kaydirigubbakcemile3 ay ben ne desem, bugün daireden arkadaş geldi öğlen arasında, gelirken de yusuf eymenle bana topitop getirmiş kaydirigubbakcemile3 bende deminden beri emiyom emiyom canım sıkıldı aman be uğraşamıcam dedim, takır takır yemeye başladım, ana bi baktım şekerin içinde yımışak bişiy var, ben onu yumuşak şeker filen sanıyom, yutcam diye uğraşıyom, meğerseme sakızmış :roflol::roflol::roflol:
aaa allah korumuş canım alah hiçbirinin acısını göstermesin bizlereay kızlar nooldu bilseniz.....
hala titriyorum.. bebefondan bi ses geldi dinledim kesildi ses sora dayanamadım çıktım yukarı bi bakarımki benimki yorganınnın altına girmiş çıkamamış vee nefes alamıo...ay naapcamı şaşırdım kaldırdım hemen yawrum çok korkmuş bi nefes alışı vardı hızlı hızlı..Allahım korudu ya yukarı çıkmasaydım düşünmek bile istemiorum...ilk işim uyku tulumu almak olcak....
aklım çıktı hala titriyorum yaa aywrum benim çok korktum ama yaaaa....
iyi akşamlarrrr herkese
biz 4 kardeşiz annemde bana çok düşkündür.. ama küçükken ben ağır bi bronşit geçirmişim ondan benim gözümün içine bakar. seninde öyle bir şey mi.. nisanda çok mu hasta olur..:çok üzgünüm:nisanın yaşadığı şeylere daha hassasım senağlama tamerde olsa aynı olay daha rahat bakabiliorum olaya ama nisanda deliye dönüorumm ooff senağlama
eşimle konuştum rotavirüs ve birkaç hastalığın testini yapmışlar çok şükür negatif çıkmış...amip testinin sonucu yarın çıkacakmışş...ama amipte bulantı olur bulantısıda yoktuu bu ne acebaa :çok üzgünüm:
off kızlar bulantı yok demiştim ama nisanın midesi bulanmış arabada kusmuşş senağlama birazdan gelirler çıkıyorum senağlama
biz 4 kardeşiz annemde bana çok düşkündür.. ama küçükken ben ağır bi bronşit geçirmişim ondan benim gözümün içine bakar. seninde öyle bir şey mi.. nisanda çok mu hasta olur..:çok üzgünüm:
canım tekrar geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şey değildir ve hemen geçer..:Saruboceq:
sana rep verdim yerimseniben hayırlı olsun güle güle kullan lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?