2008 Ekim Anneleri

aşı olduğu halde rotavirüs olanlar varmış :çok üzgünüm: inş. bir an önce geçsinn yaa ishall ne kötüü bişee :çok üzgünüm:

gamzecim gecmiş olsun.okuyunca cıtırın yasadıkları geldi aklıma.uyku tulumu ii fikir anacım..

gecmiş olsun nisana ( anacım nisan ekim bebeside deil ona noluo bizimkiler hepbirlik gene bşi tutturdu :) cemrenin sancisi var sanırım.hep ağlıo.ağrı kesici verdim.uyuyo umarım uyanmaz...

sğl cnm ya :çok üzgünüm: kıskandıı sizinkilerii cadıı :çok üzgünüm:
cemrem nasıll kuzum ya antibiyotiğe başladınız mıı :çok üzgünüm:

canım çok üzme kendiin bak 5 yaşına kadar ishal etmemişisn çocuğu.. ne yapçan oluyor işre. böyle böyle büyüyecekler. :teselli:
dediğin mevzuyuda duymadım canım ama olabilir..:çok üzgünüm:
gecmiş olsun nisana ( anacım nisan ekim bebeside deil ona noluo bizimkiler hepbirlik gene bşi tutturdu :) cemrenin sancisi var sanırım.hep ağlıo.ağrı kesici verdim.uyuyo umarım uyanmaz...

celenn geçmiş olsun tekrar. kıyamam :çok üzgünüm:yaa..

kızlar nisan için araştırırken şunu buldum sizde okuyun isterseniz

sabah yeşil ve sümüksü kaka yaptı. sizi okuduğum kadarıyla yeşil kaka çok yemekle alakalıymış. sümüksü olmasıda normal mi?

Esasında "yeşil kaka" gıdaların, barsaktan hızlı geçtiğinin bir işaretidir. Daha geniş bir açıdan bakarsak, barsağı hızlandıran "ishal" de de yeşil kaka çıkar.. Biz hep sağlam çocuktan bahsettiğimiz için, ishal durumunu konuşmamıştık. Eğer ishal varsa, çocuk yeşil ve sümüksü kakalar çıkarabilir.
Bazı gripal hastalıklarda barsaklarda da bir bozulma oluyor. Sakın antibiyotik vermeyin, kendiliğinden geçecektir

nisanın yaşadığı şeylere daha hassasım senağlama tamerde olsa aynı olay daha rahat bakabiliorum olaya ama nisanda deliye dönüorumm ooff senağlama

ay bende onu düşündüydüm haaaaa, noluyo bu bebelere yav
aşı olduğu halde rotavirüs olanlar varmış :çok üzgünüm: inş. bir an önce geçsinn yaa ishall ne kötüü bişee :çok üzgünüm:

yaa evetöyle bi ihtimal varmış ama çok hafifgeçirirlermiş diye duymuştum, o yüzden nisanınki sanki rotvirüs değilmiş gibi geliyo bana fisfisfis

eşimle konuştum rotavirüs ve birkaç hastalığın testini yapmışlar çok şükür negatif çıkmış...amip testinin sonucu yarın çıkacakmışş...ama amipte bulantı olur bulantısıda yoktuu bu ne acebaa :çok üzgünüm:

off kızlar bulantı yok demiştim ama nisanın midesi bulanmış arabada kusmuşş senağlama birazdan gelirler çıkıyorum senağlama

ya kızlar şimdi biz yürüteç alalım mı almayalım mı anlamadım:uhm:
bence türütec=rahatlık
bende istiyooooooooooom çok seferim cokacimcoook
aaa allah korumuş canım alah hiçbirinin acısını göstermesin bizlere

canım ya çok zor cemremize geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah kuzucuk gülçe hanım da orta kulak iltihabı oldu yine antibiyotik kullanıyos

nisanın yaşadığı şeylere daha hassasım senağlama tamerde olsa aynı olay daha rahat bakabiliorum olaya ama nisanda deliye dönüorumm ooff senağlama
biz 4 kardeşiz annemde bana çok düşkündür.. ama küçükken ben ağır bi bronşit geçirmişim ondan benim gözümün içine bakar. seninde öyle bir şey mi.. nisanda çok mu hasta olur..:çok üzgünüm:

off kızlar bulantı yok demiştim ama nisanın midesi bulanmış arabada kusmuşş senağlama birazdan gelirler çıkıyorum senağlama

canım tekrar geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şey değildir ve hemen geçer..:Saruboceq:

ben saçımı boyattım bu arada röfle için gittim eşim öyle istiyodu ama kuaför 2.5 saat deyince mecburen boyattım sadece

sana rep verdim yerimseniben hayırlı olsun güle güle kullan lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…