2008 Ekim Anneleri

valllaa istesem de bi yere gidemiyom, daha çocuğun karnı doyurulcak vitaminin verdim bekletiyorum, sonra ateşi yine çıkmaya başladı onu takipteyim, uykum da var mirmirmirmir

Alacaniz olsu len bugun herif yok yanlizim birakmayin beni tek basima dedim kimse yok 1kayitli sifir misafir halilo bilenem yok küstüm size klava:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak, leyla21+
leyla cım sadece ikimis kalmışız yine mesajını aldım canım valla hacere hasta oldum ne tatlı o zilli valla

Sagol teyzesi erayda cok tatli masallah takvimdeki resmine bayildim sapkasini sevsinler

Ahh cok gecmis olsun yaa dikkat etmek lazim

Meraan canim cok gecmis olsun uzuldum yaa nisanimizda mi hasta olduu kiyamam ins kotu bisey cikmaz icini ferah tutmaya calis rotavurusu demeyin icim bi garip oluyoo uyuz dr yuzunden kacirdik ahh ahh ozamanlar gelince ben ne dertler le bogusacam ya rotavurusu olduysa diye ilk aklima gelen o olacak off

ya leyla öle deme, bi de şu açıdan düşün, eskiden rotavirüs aşısı bilinmiyodu bile, sana bana yapıldımı hayır yapılmadı, allah korusun böyle bişey olursa da hemen dra koşturacanız, belki de hiç olmayacak rhat ol lütfen iyi düşün iyi olsun, negatif enerci yayma evrene

be n nöbet bekliim anam mirmirmirmir

anacım dünde nöbetteydin.ateş halamı devam ediyor.bu arad yusuf yürüyormuşalkisalkisalkisaferin onaaa.ya baksana yanına al yusufu sende yat.zaten tedirgin olduğun için uyuyamazsın.ara ara ölçersin ateşini.zaten yavrum ateşlenirse uyuyamaz uyanır ağlar

Iboss sen burdaydi ama bu topikte degildin bende pesinden geldim o ben gormedim cocugum gorsun diyenlerdenmisin topigini yazdigin yazi beni cok etkiledi biliyomusn canim yaa ayni duygulari hemen hemen hepimiz yasadik cocuktuk bilmiyoduk belki ama en ufak sey mutlu ediyodu dimi

bizde iboşun peşinden sürükleniyoruz kaydirigubbakcemile3 ilahi leyla iyi geziyor demiii.arada takılmak lazım peşine.ben bi buraya bakıyorum.anacım daha ne ilginç konular varmış.geçen eşarbımı nasıl bağlayım diyemi ne tam hatırlamıyorum.öyle bir konu açmışlarkaydirigubbakcemile3

he valla aynen nöbetteyim, herifim devralıyo nöbeti ben de yatacam şimdik, yok anam keyfi yerinde, uyuyo, mızıklanma falan yok ama yanıyo işte, 37.2ydi ateşi, biraz önce ölçtüm 38i vurmuş yine :çok üzgünüm: ya bi de bu çocuk altın sarısı kaka yapıyo ne iştir yaaa, önceden kahverengimsi gibi oluyodu, şimdi resmen anne sütü aldığı zamanlardaki gibi kaka yapıyo, yarına geçmesse dra götürcem, noluyo anlamıyom yaa, hacerden sora bi de biz çıktık hayırlısı bakam
dimi yaaa ne günlerdi senağlama
kız iboş gel bakiim nerelerde geziyon sen.çok utananımı okuyon:))ilahi çok güldümya kadın yıkılmış resmen

yok ay orayı tıkladım da okuyamadıydım, çocuklan uğraşyıdom, çıktım şimdi de okumadım yani, anam ben gidiyom ya uykum var yarın da koca gündüz uyumaz bu sıpa, dayanamaycam yoğsan, len fitili verdik ardından mıçtı yaa, bide mok kontrolü yapıyoz acaba fitil geri çıktımı diye, bulamadık ama bilmiyom, çıkmaz dimi len

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee o topici de inceliyom ara sıra, niise ben gittim anam hayde beni özlemeyin baaaayyy kaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese
çok yorgundum akşam bi girdim yazamadan çıktım işler yoğundu santrale gittik bide üstüne regl ...hem de çok yoğun :1no2:
bide üstüne kerem had safhada mızmız ve bir şey yemio çok mecbur kalınca emio babası aldı markete götürdü dedesiyle yemekten sonra ben uyudum iyi geldi
nisan ishal olmuş geçmiş olsun yavruma
yusufumun ateşi düşer inş
cemre de devam edio heralde hastalığı
çok bakamadım geçmişe hasta olan bebeklerimize acil şifalar
hepinizi öptüm iyi gecelerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…