benim gitmem lazım kızımın yine maşallahı var eeeeeeee aaaaaaaaaaaa diye bağırıyo güya ağlıyomuş
hoşgeldin a.s. nerelerdeydin sen ya
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak, leyla21+
leyla cım sadece ikimis kalmışız yine mesajını aldım canım valla hacere hasta oldum ne tatlı o zilli valla
ay kızlar nooldu bilseniz.....
hala titriyorum.. bebefondan bi ses geldi dinledim kesildi ses sora dayanamadım çıktım yukarı bi bakarımki benimki yorganınnın altına girmiş çıkamamış vee nefes alamıo...ay naapcamı şaşırdım kaldırdım hemen yawrum çok korkmuş bi nefes alışı vardı hızlı hızlı..Allahım korudu ya yukarı çıkmasaydım düşünmek bile istemiorum...ilk işim uyku tulumu almak olcak....
aklım çıktı hala titriyorum yaa aywrum benim çok korktum ama yaaaa....
Alacaniz olsu len bugun herif yok yanlizim birakmayin beni tek basima dedim kimse yok 1kayitli sifir misafir halilo bilenem yok küstüm sizeklava:
Meraan canim cok gecmis olsun uzuldum yaa nisanimizda mi hasta olduu kiyamam ins kotu bisey cikmaz icini ferah tutmaya calis rotavurusu demeyin icim bi garip oluyoo uyuz dr yuzunden kacirdik ahh ahh ozamanlar gelince ben ne dertler le bogusacam ya rotavurusu olduysa diye ilk aklima gelen o olacak off
hayırlı akşamlar neddünüz bakem
be n nöbet bekliim anam mirmirmirmir
Iboss sen burdaydi ama bu topikte degildin bende pesinden geldim o ben gormedim cocugum gorsun diyenlerdenmisin topigini yazdigin yazi beni cok etkiledi biliyomusn canim yaa ayni duygulari hemen hemen hepimiz yasadik cocuktuk bilmiyoduk belki ama en ufak sey mutlu ediyodu dimi
anacım dünde nöbetteydin.ateş halamı devam ediyor.bu arad yusuf yürüyormuşalkisalkisalkisaferin onaaa.ya baksana yanına al yusufu sende yat.zaten tedirgin olduğun için uyuyamazsın.ara ara ölçersin ateşini.zaten yavrum ateşlenirse uyuyamaz uyanır ağlar
Iboss sen burdaydi ama bu topikte degildin bende pesinden geldim o ben gormedim cocugum gorsun diyenlerdenmisin topigini yazdigin yazi beni cok etkiledi biliyomusn canim yaa ayni duygulari hemen hemen hepimiz yasadik cocuktuk bilmiyoduk belki ama en ufak sey mutlu ediyodu dimi
kız iboş gel bakiim nerelerde geziyon sen.çok utananımı okuyon:))ilahi çok güldümya kadın yıkılmış resmen
bizde iboşun peşinden sürükleniyoruz kaydirigubbakcemile3 ilahi leyla iyi geziyor demiii.arada takılmak lazım peşine.ben bi buraya bakıyorum.anacım daha ne ilginç konular varmış.geçen eşarbımı nasıl bağlayım diyemi ne tam hatırlamıyorum.öyle bir konu açmışlarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?