2008 Ekim Anneleri

günaydın herkese hade hastalar iyileşsin efe kaanın halayı war halay çekicez...:teytey::teytey:
benim oğlumda büyüdü yarı yaşına girdi bugün:dance:
ama gece hiç uyumadı gazı wardı:çok üzgünüm:yordu beni.kafamçokkarıştı
kayınvaldeme misafir gelio bugün orda olcam..görüşürüz öptüm hepinizi..Şeniz

sağol yafrim, gece 1 gibi ateşi yine 38i vurdu yaa, bu gün akşama kadar geçmesse dra gidiim diyom :çok üzgünüm:
haydeeeeeeeeeeeee efe kaanın halayına başliim ben :teytey::teytey::teytey:
günaydın herkeşe..
herkeşş nasıl??
hasta bebek mı var??

he hasta bebecikler var çıtırım senağlama

hadi ya tüh bu ay aşılar mahvetti bebeleri

günaydınlar bu arada işlerim yoğun bi bakem dedim.yarın izin alabilirim annemler gelio ev berbat -tatlicadiarzu-

merhabalar.
yusuf eymen inşalah bugün bari ateş yükseltmez de , annesini üzmez.
cemrecim artık yiyileşşş
nisan sanada geçmiş olsun canım.umarım çarçabuk iyileşirler.:çok üzgünüm:
efe kaan yarı yaşın kutlu olsunnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
çok yorgunum çok.sanki hasta oluyorum bende. oğlum iyileşti sıra bana geldi.
hı şimdi de mıçıy . gidiyim de temziliyim bari oğluşumu mis pak olsun.:asigim:
daha kahvaltı bile edemeyenlerdenim.kociş mal geldi diye gitti.yanlızım yaniiii

hadi ya tüh bu ay aşılar mahvetti bebeleri

günaydınlar bu arada işlerim yoğun bi bakem dedim.yarın izin alabilirim annemler gelio ev berbat -tatlicadiarzu-

he valla bu ayki aşılar ağır geldi bebelere, biraz önce ölçtü m ateşi 36.4 e düşmüş, akşama kadar tetikteyim, çıkmaz artık diye düşünüyorum ya bakalım inşallah çıkmaz
sağol canım inşallah yüklselmez artıkın

günaydın millet bi ce ee diyip çıkıcam geçmişi bile okuyamıcam bugün çok işim var akşama bitirince gelirim bi yere kaybolmayın
bu arada efe kaanın halayına yetiştimm:teytey::teytey: yarı yaşınız kutlu olsun canımalkisalkisalkis

güüüünaaayyyyddıııııınnnnnkaydirigubbakcemile3
bir sürü alıntı yaptıydım net bi kapandı hepsi uçtu :1no2:
miy,yağmur ankara,zeynep özdil,beyazzambak,ibolya,leyla,waterlilly,eylül,edhak aklımda kalanlar saolun canlarım seviyorum siziŞeniz
effekan geçmiş olsun yarı yaşınız kutlu olsunalkisalkisalkis
merancım nisana geçmişler olsun inşallah bir an önce iyleşir
ibolya yusufum ateşlenmiş kıyamam ben ona aşı mı oldunuz anacım
waterlilly hoş geldin memlekete hangi ilçedesin ne kadar kalacaksın çocuklar aşılarını olsun iyileşşin uzun kalacaksan ibolya sen ben bulaşalım sengözlerimebaksanab

off kızlar bulantı yok demiştim ama nisanın midesi bulanmış arabada kusmuşş senağlama birazdan gelirler çıkıyorum senağlama

aa sonuc noldu a merak ettım..nısana cok gecmıs olsunnn:teselli:
gamzecim gecmiş olsun.okuyunca cıtırın yasadıkları geldi aklıma.uyku tulumu ii fikir anacım..

efekkaannn gecmıs olsun neler hıssettını anlayabılıyorum...cokk cokk dıkkatlı olmak gerek

Meran hani su smiley ayni tamer gibi diyonya alkisalkisalkis alkisalkisalkis hah bu smleyde ayni hacer:teytey::teytey::teytey: takvimdeki resimle aynilar dimi

merhaba kızlar
merak ettiyseniz biz iyiyizz çok şükürrr

uyuz kardeşim pc yi vermiyo ben de dün akşam kardeşimin iphone unu çaldım :dilcikar: ondan bağlandım belki farketmişsinizdir ama onunla cevap yazmak kabus gibi laelaelaelaelaesinir oldum çıktım.. şimdi de misafir gelecek o yüzden hemen çıkıyorum

Kizlar bizim bebislerin simdi en iyi donemleri sanki uff icim daraldi tvde cocukl kazalarini anlatiilarda en ilginc ime gelen 1 2 yaslarinda bi cocuk yesil mercimegi burnuna sokmus aradan baygi zaman gecmis cocugun agzindan burnundan surekli koku geliyomus dr goturmusler ve dr burnundan cikarmis mercimegi filizlenmis mercimek burnunda ayy bu bebelerin yapmayacagi sey yok birininde evinde butun ilaclari hep yukarlara koymuzlr ulasamasin diye eve annanesi gelmis cantasini ortaya koymus cocuk cantasini karistirmis kimsenin gormedigi yerde icinde kadinin tansiyon ilaclari varmis tutmus seker sanip hepsini yemis intihar gibi temizlik malzemeleri kesici maddeler bebelrin dokup ulasamayacagi sey yok valla kiz cocuklarindada rastlaan bi kaza su kucuk tokalar varya kiskacli onlari cikarip yutuyolarmis cok korktum yavv

mrb kızlar

çok şükür kızımın önemli bi rahatsızlığı yokmuş :Saruboceq: amip die çok korkmuştum ama değilmiş...doktor üşütmüş olabilir dedi..tüm tahlilleri temiz çıktıı ama çokk korktum yaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…