iyi geceler herkese
çok yorgundum akşam bi girdim yazamadan çıktım işler yoğundu santrale gittik bide üstüne regl ...hem de çok yoğun :1no2:
bide üstüne kerem had safhada mızmız ve bir şey yemio çok mecbur kalınca emio babası aldı markete götürdü dedesiyle yemekten sonra ben uyudum iyi geldi
nisan ishal olmuş geçmiş olsun yavruma
yusufumun ateşi düşer inş
cemre de devam edio heralde hastalığı
çok bakamadım geçmişe hasta olan bebeklerimize acil şifalar
hepinizi öptüm iyi gecelerŞeniz
günaydın herkese hade hastalar iyileşsin efe kaanın halayı war halay çekicez...:teytey::teytey:
benim oğlumda büyüdü yarı yaşına girdi bugün:dance:
ama gece hiç uyumadı gazı wardı:çok üzgünüm:yordu beni.kafamçokkarıştı
kayınvaldeme misafir gelio bugün orda olcam..görüşürüz öptüm hepinizi..Şeniz
günaydın herkeşe..
herkeşş nasıl??
hasta bebek mı var??
sağol yafrim, gece 1 gibi ateşi yine 38i vurdu yaa, bu gün akşama kadar geçmesse dra gidiim diyom :çok üzgünüm:
haydeeeeeeeeeeeee efe kaanın halayına başliim ben :teytey::teytey::teytey:
he hasta bebecikler var çıtırım senağlama
çıtır nerde ya kaç gündür gelmemiş hatunn fisfisfis
hadi ya tüh bu ay aşılar mahvetti bebeleri
günaydınlar bu arada işlerim yoğun bi bakem dedim.yarın izin alabilirim annemler gelio ev berbat -tatlicadiarzu-
merhabalar.
yusuf eymen inşalah bugün bari ateş yükseltmez de , annesini üzmez.
cemrecim artık yiyileşşş
nisan sanada geçmiş olsun canım.umarım çarçabuk iyileşirler.:çok üzgünüm:
efe kaan yarı yaşın kutlu olsunnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
çok yorgunum çok.sanki hasta oluyorum bende. oğlum iyileşti sıra bana geldi.
hı şimdi de mıçıy . gidiyim de temziliyim bari oğluşumu mis pak olsun.:asigim:
daha kahvaltı bile edemeyenlerdenim.kociş mal geldi diye gitti.yanlızım yaniiii
saol canımŞenizyesımmervenın gecmıs dogum gunu kutlu olsunnnnnnnnnalkisalkisalkis
eşimle konuştum rotavirüs ve birkaç hastalığın testini yapmışlar çok şükür negatif çıkmış...amip testinin sonucu yarın çıkacakmışş...ama amipte bulantı olur bulantısıda yoktuu bu ne acebaa :çok üzgünüm:
off kızlar bulantı yok demiştim ama nisanın midesi bulanmış arabada kusmuşş senağlama birazdan gelirler çıkıyorum senağlama
off canım sıkıldıı nisan ishal olduu ilk defaa senağlama akşam 4 gibi başladı ishali 1 saat içinde 3 kere yaptı kuzum hemen doktora götürdük doktorda şimdilik önemli bişe yok ateşi yok rengi iyi döküntüsü yok bulantısı yok dedi...gaita testi yapcaklar az önce yaptı yine babasıyla beraber hastaneye gittiler yarım saate çıkacakmış sonucu diğerlerinkide yarın çıkcakmışş senağlama
okula bi veli pasta getirmiş aceba ondanmı olmuştur dedim öğretmeniyle konuştum kimsede böyle bişey yokmuş..arkadaşlarını aradım ishal olan yok...bizden farklı bişey yemedikii neden ishal olduu yaa senağlama anne bişeyim yok dio yemekte yedi ama ishal hemde sümüksü kesin bakteri aldı bi yerden senağlama rotavirüs aşısıını yaptırdığımız için rotavirüs değildir ama nerden aldı bakteriyii off off
arıkancım öğretmen sudan geçmiş olabilir dedi...çeşme suyu içmioruz ama belki banyodan falan almıştır...salgınmış aman çeşme suyuna daha çokk dikkat ett :çok üzgünüm:
gamzecim gecmiş olsun.okuyunca cıtırın yasadıkları geldi aklıma.uyku tulumu ii fikir anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?