günaydın millet bi ce ee diyip çıkıcam geçmişi bile okuyamıcam bugün çok işim var akşama bitirince gelirim bi yere kaybolmayın
bu arada efe kaanın halayına yetiştimm:teytey::teytey: yarı yaşınız kutlu olsun canımalkisalkisalkis
güüüünaaayyyyddıııııınnnnnkaydirigubbakcemile3
bir sürü alıntı yaptıydım net bi kapandı hepsi uçtu :1no2:
miy,yağmur ankara,zeynep özdil,beyazzambak,ibolya,leyla,waterlilly,eylül,edhak aklımda kalanlar saolun canlarım seviyorum siziŞeniz
effekan geçmiş olsun yarı yaşınız kutlu olsunalkisalkisalkis
merancım nisana geçmişler olsun inşallah bir an önce iyleşir
ibolya yusufum ateşlenmiş kıyamam ben ona aşı mı oldunuz anacım
waterlilly hoş geldin memlekete hangi ilçedesin ne kadar kalacaksın çocuklar aşılarını olsun iyileşşin uzun kalacaksan ibolya sen ben bulaşalım sengözlerimebaksanab
merhaba kızlar
merak ettiyseniz biz iyiyizz çok şükürrr
uyuz kardeşim pc yi vermiyoben de dün akşam kardeşimin iphone unu çaldım :dilcikar: ondan bağlandım belki farketmişsinizdir ama onunla cevap yazmak kabus gibi laelaelaelaelaesinir oldum çıktım.. şimdi de misafir gelecek o yüzden hemen çıkıyorum
Kizlar bizim bebislerin simdi en iyi donemleri sanki uff icim daraldi tvde cocukl kazalarini anlatiilarda en ilginc ime gelen 1 2 yaslarinda bi cocuk yesil mercimegi burnuna sokmus aradan baygi zaman gecmis cocugun agzindan burnundan surekli koku geliyomus dr goturmusler ve dr burnundan cikarmis mercimegi filizlenmis mercimek burnunda ayy bu bebelerin yapmayacagi sey yok birininde evinde butun ilaclari hep yukarlara koymuzlr ulasamasin diye eve annanesi gelmis cantasini ortaya koymus cocuk cantasini karistirmis kimsenin gormedigi yerde icinde kadinin tansiyon ilaclari varmis tutmus seker sanip hepsini yemis intihar gibi temizlik malzemeleri kesici maddeler bebelrin dokup ulasamayacagi sey yok valla kiz cocuklarindada rastlaan bi kaza su kucuk tokalar varya kiskacli onlari cikarip yutuyolarmis cok korktum yavv
mrb kızlar
çok şükür kızımın önemli bi rahatsızlığı yokmuş :Saruboceq: amip die çok korkmuştum ama değilmiş...doktor üşütmüş olabilir dedi..tüm tahlilleri temiz çıktıı ama çokk korktum yaa senağlama
merhaba kızlar
merak ettiyseniz biz iyiyizz çok şükürrr
uyuz kardeşim pc yi vermiyoben de dün akşam kardeşimin iphone unu çaldım :dilcikar: ondan bağlandım belki farketmişsinizdir ama onunla cevap yazmak kabus gibi laelaelaelaelaesinir oldum çıktım.. şimdi de misafir gelecek o yüzden hemen çıkıyorum
leylacım benim kızda küçükken 1.5 yasında falandı yeşil çağlayı çiğneyip sonrada burnuna sokmuş son anda fark ettik hemen acile gitmiştik doktor 24 saat içinde hapşırmayla çıkar demişti ben hiç uyku uyumadan başında beklemiştim soluk borusunu falan tıkarmı diye neyse ertesi gün dr nin dediği gibi hapşıra hapşıra çıkardı 6 parça çağlayı şimdi anlattık mı kızıyo anlatmayın utanıyorum diyorKizlar bizim bebislerin simdi en iyi donemleri sanki uff icim daraldi tvde cocukl kazalarini anlatiilarda en ilginc ime gelen 1 2 yaslarinda bi cocuk yesil mercimegi burnuna sokmus aradan baygi zaman gecmis cocugun agzindan burnundan surekli koku geliyomus dr goturmusler ve dr burnundan cikarmis mercimegi filizlenmis mercimek burnunda ayy bu bebelerin yapmayacagi sey yok birininde evinde butun ilaclari hep yukarlara koymuzlr ulasamasin diye eve annanesi gelmis cantasini ortaya koymus cocuk cantasini karistirmis kimsenin gormedigi yerde icinde kadinin tansiyon ilaclari varmis tutmus seker sanip hepsini yemis intihar gibi temizlik malzemeleri kesici maddeler bebelrin dokup ulasamayacagi sey yok valla kiz cocuklarindada rastlaan bi kaza su kucuk tokalar varya kiskacli onlari cikarip yutuyolarmis cok korktum yavv
geçmiş olsun canım şükür bişi yokmuşmrb kızlar
çok şükür kızımın önemli bi rahatsızlığı yokmuş :Saruboceq: amip die çok korkmuştum ama değilmiş...doktor üşütmüş olabilir dedi..tüm tahlilleri temiz çıktıı ama çokk korktum yaa senağlama
bizimde aşı yarın bende korkuyorum bakalım ateşlenirmiyiz gitmeden ateş düşürücü verdiniz mi önlem olarakhoşgeldin anacım nasılsın baken kaydirigubbakcemile2Şeniz
he yavrum aşı olduyduk ondan ateşlendi, şu anda iyi çıkmaz artık bi daha kanımca, valla bi de biz buluşalım meran, dbest, celen hatunlarından hevese geldim yav kaydirigubbakcemile3
len olum özledik gel artık şuraya yaaaa :mymeka:
leylaaa korkutma leeeen:1shok:
amannnn iyi hadi neyse geçmiş olsun, dert olduydu bana gece yaaa, haydi gelmi şgeçmiş olsun anacım, belki bahar geldi diye dikkat etmediyse okluda falan üşütmüş olabilir
slm hoş geldin canımSlm Kızlar
Tüm hasta bebişlere çok üzüldüm hepsine geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifalarını versin tüm küçük bebişlerimizi Korusun...
leylacım benim kızda küçükken 1.5 yasında falandı yeşil çağlayı çiğneyip sonrada burnuna sokmuş son anda fark ettik hemen acile gitmiştik doktor 24 saat içinde hapşırmayla çıkar demişti ben hiç uyku uyumadan başında beklemiştim soluk borusunu falan tıkarmı diye neyse ertesi gün dr nin dediği gibi hapşıra hapşıra çıkardı 6 parça çağlayı şimdi anlattık mı kızıyo anlatmayın utanıyorum diyor
geçmiş olsun canım şükür bişi yokmuş
bizimde aşı yarın bende korkuyorum bakalım ateşlenirmiyiz gitmeden ateş düşürücü verdiniz mi önlem olarak
slm hoş geldin canım
keremin diş gelior heralde sabah ishal gibi kaka yaptı tam da ishal değil de cıvık halbuki dün de yapmş öğlen normalde 2günde 1mıçıozkaydirigubbakcemile3
diş çıkarırken ishal durumları olurmuş doğru mu merancım:uhm:
nisanın iyi olmasına sevindim ayrıca bu yaşına kadar ishal olmadı demişsin tebrik ederim seni ya yılın annesi seçtim seni:hooray:
off canım sıkıldıı nisan ishal olduu ilk defaa senağlama akşam 4 gibi başladı ishali 1 saat içinde 3 kere yaptı kuzum hemen doktora götürdük doktorda şimdilik önemli bişe yok ateşi yok rengi iyi döküntüsü yok bulantısı yok dedi...gaita testi yapcaklar az önce yaptı yine babasıyla beraber hastaneye gittiler yarım saate çıkacakmış sonucu diğerlerinkide yarın çıkcakmışş senağlama
okula bi veli pasta getirmiş aceba ondanmı olmuştur dedim öğretmeniyle konuştum kimsede böyle bişey yokmuş..arkadaşlarını aradım ishal olan yok...bizden farklı bişey yemedikii neden ishal olduu yaa senağlama anne bişeyim yok dio yemekte yedi ama ishal hemde sümüksü kesin bakteri aldı bi yerden senağlama rotavirüs aşısıını yaptırdığımız için rotavirüs değildir ama nerden aldı bakteriyii off off
arıkancım öğretmen sudan geçmiş olabilir dedi...çeşme suyu içmioruz ama belki banyodan falan almıştır...salgınmış aman çeşme suyuna daha çokk dikkat ett :çok üzgünüm:
nisan çok hasta olan bi çocuk değil ama bebekken kalp rahatsızlığı vardı 2 yaşına geçti ama benim içimdeki yara geçmedii :çok üzgünüm: belki o yüzden nisana daha hassasım :çok üzgünüm:biz 4 kardeşiz annemde bana çok düşkündür.. ama küçükken ben ağır bi bronşit geçirmişim ondan benim gözümün içine bakar. seninde öyle bir şey mi.. nisanda çok mu hasta olur..:çok üzgünüm:
canım tekrar geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şey değildir ve hemen geçer..:Saruboceq:
güle güle kullannben saçımı boyattım bu arada röfle için gittim eşim öyle istiyodu ama kuaför 2.5 saat deyince mecburen boyattım sadece
off çok korktum yaa hemde çokk :çok üzgünüm:meran geçmiş olsun canım haber ver
effekan canım ya nasıl korkmuşundur tahmin edebiliyorum rabbim korusun rabbime emanet hepsi
evet leylacım üşütmüş olabilir dedi doktor :çok üzgünüm: nerden üşüttü nasıl üşüttüü kızım yaa :çok üzgünüm: okula bile göndermek istemiorum hep gözümün önünde olsun istiorumMeraan canim cok gecmis olsun uzuldum yaa nisanimizda mi hasta olduu kiyamam ins kotu bisey cikmaz icini ferah tutmaya calis rotavurusu demeyin icim bi garip oluyoo uyuz dr yuzunden kacirdik ahh ahh ozamanlar gelince ben ne dertler le bogusacam ya rotavurusu olduysa diye ilk aklima gelen o olacak off
canım özlettin kendinii işler yoğun ha Allah kolaylık versin evdede kerem zor walla yaa :Saruboceq:iyi geceler herkese
çok yorgundum akşam bi girdim yazamadan çıktım işler yoğundu santrale gittik bide üstüne regl ...hem de çok yoğun :1no2:
bide üstüne kerem had safhada mızmız ve bir şey yemio çok mecbur kalınca emio babası aldı markete götürdü dedesiyle yemekten sonra ben uyudum iyi geldi
nisan ishal olmuş geçmiş olsun yavruma
yusufumun ateşi düşer inş
cemre de devam edio heralde hastalığı
çok bakamadım geçmişe hasta olan bebeklerimize acil şifalar
hepinizi öptüm iyi gecelerŞeniz
efe kaanın yarı yaşı kutlu olsunn :teytey: :teytey: :teytey:günaydın herkese hade hastalar iyileşsin efe kaanın halayı war halay çekicez...:teytey::teytey:
benim oğlumda büyüdü yarı yaşına girdi bugün:dance:
ama gece hiç uyumadı gazı wardı:çok üzgünüm:yordu beni.kafamçokkarıştı
kayınvaldeme misafir gelio bugün orda olcam..görüşürüz öptüm hepinizi..Şeniz
sanada geçmiş olsun nen..iklim nasıllgünaydın herkeşe..
herkeşş nasıl??
hasta bebek mı var??
sğl canımmerhabalar.
yusuf eymen inşalah bugün bari ateş yükseltmez de , annesini üzmez.
cemrecim artık yiyileşşş
nisan sanada geçmiş olsun canım.umarım çarçabuk iyileşirler.:çok üzgünüm:
efe kaan yarı yaşın kutlu olsunnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
çok yorgunum çok.sanki hasta oluyorum bende. oğlum iyileşti sıra bana geldi.
hı şimdi de mıçıy . gidiyim de temziliyim bari oğluşumu mis pak olsun.:asigim:
daha kahvaltı bile edemeyenlerdenim.kociş mal geldi diye gitti.yanlızım yaniiii
doğum günün kutlu olsun canım a.s. telaşla görmemişimm kusura bakma yaa :çok üzgünüm:güüüünaaayyyyddıııııınnnnnkaydirigubbakcemile3
bir sürü alıntı yaptıydım net bi kapandı hepsi uçtu :1no2:
miy,yağmur ankara,zeynep özdil,beyazzambak,ibolya,leyla,waterlilly,eylül,edhak aklımda kalanlar saolun canlarım seviyorum siziŞeniz
effekan geçmiş olsun yarı yaşınız kutlu olsunalkisalkisalkis
merancım nisana geçmişler olsun inşallah bir an önce iyleşir
ibolya yusufum ateşlenmiş kıyamam ben ona aşı mı oldunuz anacım
waterlilly hoş geldin memlekete hangi ilçedesin ne kadar kalacaksın çocuklar aşılarını olsun iyileşşin uzun kalacaksan ibolya sen ben bulaşalım sengözlerimebaksanab
halayy çekio demii kaydirigubbakcemile3Meran hani su smiley ayni tamer gibi diyonya alkisalkisalkis alkisalkisalkis hah bu smleyde ayni hacer:teytey::teytey::teytey: takvimdeki resimle aynilar dimi
Kizlar bizim bebislerin simdi en iyi donemleri sanki uff icim daraldi tvde cocukl kazalarini anlatiilarda en ilginc ime gelen 1 2 yaslarinda bi cocuk yesil mercimegi burnuna sokmus aradan baygi zaman gecmis cocugun agzindan burnundan surekli koku geliyomus dr goturmusler ve dr burnundan cikarmis mercimegi filizlenmis mercimek burnunda ayy bu bebelerin yapmayacagi sey yok birininde evinde butun ilaclari hep yukarlara koymuzlr ulasamasin diye eve annanesi gelmis cantasini ortaya koymus cocuk cantasini karistirmis kimsenin gormedigi yerde icinde kadinin tansiyon ilaclari varmis tutmus seker sanip hepsini yemis intihar gibi temizlik malzemeleri kesici maddeler bebelrin dokup ulasamayacagi sey yok valla kiz cocuklarindada rastlaan bi kaza su kucuk tokalar varya kiskacli onlari cikarip yutuyolarmis cok korktum yavv
mrb kızlar
okulda üşüttü galiba aklıma bişe gelmio canım ya :çok üzgünüm:hoşgeldin anacım nasılsın baken kaydirigubbakcemile2Şeniz
he yavrum aşı olduyduk ondan ateşlendi, şu anda iyi çıkmaz artık bi daha kanımca, valla bi de biz buluşalım meran, dbest, celen hatunlarından hevese geldim yav kaydirigubbakcemile3
len olum özledik gel artık şuraya yaaaa :mymeka:
leylaaa korkutma leeeen:1shok:
amannnn iyi hadi neyse geçmiş olsun, dert olduydu bana gece yaaa, haydi gelmi şgeçmiş olsun anacım, belki bahar geldi diye dikkat etmediyse okluda falan üşütmüş olabilir
diş olabilir...diş çıkarırken ishal durumu oluor genelde a.skeremin diş gelior heralde sabah ishal gibi kaka yaptı tam da ishal değil de cıvık halbuki dün de yapmş öğlen normalde 2günde 1mıçıozkaydirigubbakcemile3
diş çıkarırken ishal durumları olurmuş doğru mu merancım:uhm:
nisanın iyi olmasına sevindim ayrıca bu yaşına kadar ishal olmadı demişsin tebrik ederim seni ya yılın annesi seçtim seni:hooray:
sğl cnm....nisanların sınıfında da var tuvalete girmeyen bi çocuk ama zor yaa nolcaksa o çocuğun hali :uhm:Meran hadi gecmis olsun canim ayy bizim bi akraba var cok tatli ve bilmis bi kizi var 6yasinda buyik ana okuluna basladi kiz okulun wc sinden tiksindiginde wc ye girmemiyomus ve tutuomus tuvaletini eve gelincede yapmamis herhaldee cocuk yapmaya yapmaya icinde kurumus bagirsaklari yapisacakmis artiik ne yaptiysa yaptirtamamis annesi dr da bisey yapamamis cocuk cerahhina mi ne gitmisler kocaman hortumlarla felan cocugu perisan etmisler poposu yara olmus ve oturamiyomus poposunu havaya dikip yatiyomus sabah yara kabugu dusmus kalkip gormus diyomuski popom dustu diye agliyomus
sğl cnm...walla sudan değilmiş bizimki gaitada rotavirüs amip bakteri parazit mikrop bi ton test yapmışlar hiçbişe çıkmamış..ama bende öğretmende sudan olduğunu düşünüorduk :çok üzgünüm:çok çok geçmiş olsun nisanıma.çıktı mı sonuçlar.başlayacam bu sulara da haa.neden bi çare bulunamıyo ki?barajlarımız da dolmuş.artık barajımızın suyunu versinler bize.hadi erişkinleri düşünmüyolar.ama çocukları hiç düşünmüyolar.inşallah bişiciği yoktur.:Saruboceq:
bu ne leylaa içim karardı valaa
nısan nasıl merancım sımdı?
iklimın bugun pek keyfı yok.yukarıda tadılat var gurultuden uyuyamıyor.saat 8 gıbı uyanmıstı hala hıc uyumadı.uyuyup uyanıp ıkıncıye yatması gerekırdı sımdi.mirmirmirmir
Slm Kızlar
Tüm hasta bebişlere çok üzüldüm hepsine geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifalarını versin tüm küçük bebişlerimizi Korusun...
Kizlar gecen bana kadinlar dediler ki biz hep cocuklarin disi cikarken hep ellerine yesil soganin sap kismini verirdik dediler n ne alaka bilmem ama galiba eskilerin bi bildigi vardir ben vermedim ama duydunuz mu hic hepsi dedi ver kemirsin diye hatt guldulerki bu kadarlik cocuklar o sira hep sogan kokardi diye bide pirasa sapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?