2008 Ekim Anneleri

hoşgeldin anacım nasılsın baken kaydirigubbakcemile2Şeniz
he yavrum aşı olduyduk ondan ateşlendi, şu anda iyi çıkmaz artık bi daha kanımca, valla bi de biz buluşalım meran, dbest, celen hatunlarından hevese geldim yav kaydirigubbakcemile3
len olum özledik gel artık şuraya yaaaa :mymeka:
leylaaa korkutma leeeen:1shok:
amannnn iyi hadi neyse geçmiş olsun, dert olduydu bana gece yaaa, haydi gelmi şgeçmiş olsun anacım, belki bahar geldi diye dikkat etmediyse okluda falan üşütmüş olabilir

Slm Kızlar
Tüm hasta bebişlere çok üzüldüm hepsine geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifalarını versin tüm küçük bebişlerimizi Korusun...

selamlar
effekaanın yarı yaşı kutlu olsun :teytey::teytey::teytey::teytey:

kız nerdesin sen bi telini vermedin görüşelim die arayamadım küstüm sanaaaaaklava:
foruma da giremiom çok kerem çılgın kaç gündür işler de yoğun
yarn izin alcam annemler gelecek biraz hazırlık yapam

leylacım benim kızda küçükken 1.5 yasında falandı yeşil çağlayı çiğneyip sonrada burnuna sokmuş son anda fark ettik hemen acile gitmiştik doktor 24 saat içinde hapşırmayla çıkar demişti ben hiç uyku uyumadan başında beklemiştim soluk borusunu falan tıkarmı diye neyse ertesi gün dr nin dediği gibi hapşıra hapşıra çıkardı 6 parça çağlayı şimdi anlattık mı kızıyo anlatmayın utanıyorum diyor

geçmiş olsun canım şükür bişi yokmuş

bizimde aşı yarın bende korkuyorum bakalım ateşlenirmiyiz gitmeden ateş düşürücü verdiniz mi önlem olarak

Slm Kızlar
Tüm hasta bebişlere çok üzüldüm hepsine geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifalarını versin tüm küçük bebişlerimizi Korusun...
slm hoş geldin canım

keremin diş gelior heralde sabah ishal gibi kaka yaptı tam da ishal değil de cıvık halbuki dün de yapmş öğlen normalde 2günde 1mıçıozkaydirigubbakcemile3
diş çıkarırken ishal durumları olurmuş doğru mu merancım:uhm:
nisanın iyi olmasına sevindim ayrıca bu yaşına kadar ishal olmadı demişsin tebrik ederim seni ya yılın annesi seçtim seni:hooray:

Meran hadi gecmis olsun canim ayy bizim bi akraba var cok tatli ve bilmis bi kizi var 6yasinda buyik ana okuluna basladi kiz okulun wc sinden tiksindiginde wc ye girmemiyomus ve tutuomus tuvaletini eve gelincede yapmamis herhaldee cocuk yapmaya yapmaya icinde kurumus bagirsaklari yapisacakmis artiik ne yaptiysa yaptirtamamis annesi dr da bisey yapamamis cocuk cerahhina mi ne gitmisler kocaman hortumlarla felan cocugu perisan etmisler poposu yara olmus ve oturamiyomus poposunu havaya dikip yatiyomus sabah yara kabugu dusmus kalkip gormus diyomuski popom dustu diye agliyomus

yok canım vermedim ben, akşam çıkmıştı zaten ateşi, ateş çıkana kadar bekledim ben, belki de ateş olmayacak durduk yere ilaç vermenin anlamı yok, ateşi çıkarsa verirsin
he yaa benimki de altın sarısı mıçıyo yaa, ib de öncekilere göre cıvık, ishal diil ama cıvık, anlamadım bende dişmi geliyo yoğsan :uhm:

çok çok geçmiş olsun nisanıma.çıktı mı sonuçlar.başlayacam bu sulara da haa.neden bi çare bulunamıyo ki?barajlarımız da dolmuş.artık barajımızın suyunu versinler bize.hadi erişkinleri düşünmüyolar.ama çocukları hiç düşünmüyolar.inşallah bişiciği yoktur.:Saruboceq:

nisan çok hasta olan bi çocuk değil ama bebekken kalp rahatsızlığı vardı 2 yaşına geçti ama benim içimdeki yara geçmedii :çok üzgünüm: belki o yüzden nisana daha hassasım :çok üzgünüm:
ben saçımı boyattım bu arada röfle için gittim eşim öyle istiyodu ama kuaför 2.5 saat deyince mecburen boyattım sadece
güle güle kullann
meran geçmiş olsun canım haber ver
effekan canım ya nasıl korkmuşundur tahmin edebiliyorum rabbim korusun rabbime emanet hepsi
off çok korktum yaa hemde çokk :çok üzgünüm:
evet leylacım üşütmüş olabilir dedi doktor :çok üzgünüm: nerden üşüttü nasıl üşüttüü kızım yaa :çok üzgünüm: okula bile göndermek istemiorum hep gözümün önünde olsun istiorum
canım özlettin kendinii işler yoğun ha Allah kolaylık versin evdede kerem zor walla yaa :Saruboceq:
efe kaanın yarı yaşı kutlu olsunn :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın herkeşe..
herkeşş nasıl??
hasta bebek mı var??
sanada geçmiş olsun nen..iklim nasıll
sğl canım
doğum günün kutlu olsun canım a.s. telaşla görmemişimm kusura bakma yaa :çok üzgünüm:

kaçç yaşınaa girdinn hee delikafadulden alkisalkisalkis
Meran hani su smiley ayni tamer gibi diyonya alkisalkisalkis alkisalkisalkis hah bu smleyde ayni hacer:teytey::teytey::teytey: takvimdeki resimle aynilar dimi
halayy çekio demii kaydirigubbakcemile3

ya kayseride komşumuzun torunu deri sandalyeden bi parça koparmış burnuna sokmuştuu ve çocuk acaip kokuordu neyse annesi doktora götürdü burnundaki deri parçası iltihap yapmışş...burun deliklerine bişey enjekte etmişler kocaman olmuş burun delikleri ve öyle çıkarmışlardııı :uhm: ne yapcakları hiiiç bellii olmazzz bu yaramazlarıın

iboşum biliyosunuz bizim hep kabızlık problemimiz vardı.şükür bitti.ama senin söylediğin gibi kakası altın sarısı.ishal değil ama yine de cıvık.galiba diş geliyyyyyyyyyy

bu ne leylaa içim karardı valaa

nısan nasıl merancım sımdı?
iklimın bugun pek keyfı yok.yukarıda tadılat var gurultuden uyuyamıyor.saat 8 gıbı uyanmıstı hala hıc uyumadı.uyuyup uyanıp ıkıncıye yatması gerekırdı sımdi.mirmirmirmir

ıyı hadı sevındımm:teytey:

okulda üşüttü galiba aklıma bişe gelmio canım ya :çok üzgünüm:
diş olabilir...diş çıkarırken ishal durumu oluor genelde a.s
sğl cnm....nisanların sınıfında da var tuvalete girmeyen bi çocuk ama zor yaa nolcaksa o çocuğun hali :uhm:
sğl cnm...walla sudan değilmiş bizimki gaitada rotavirüs amip bakteri parazit mikrop bi ton test yapmışlar hiçbişe çıkmamış..ama bende öğretmende sudan olduğunu düşünüorduk :çok üzgünüm:

şimdi iyi canım..zaten onun keyfi hep yerindeydi de işte ben çok korkuorum aman bissürüü felaket senaryosu yazıorum ya böyle olursa şöyle olursa diee :çok üzgünüm:

iklimin başka bişeyi yoktur inş...

Kizlar gecen bana kadinlar dediler ki biz hep cocuklarin disi cikarken hep ellerine yesil soganin sap kismini verirdik dediler n ne alaka bilmem ama galiba eskilerin bi bildigi vardir ben vermedim ama duydunuz mu hic hepsi dedi ver kemirsin diye hatt guldulerki bu kadarlik cocuklar o sira hep sogan kokardi diye bide pirasa sapi

evet annemde hep söylüo yeşil soğanın beyaz kısmını ver die burda yazdım die hatırlıorum ama :uhm: tamerde vermedim nisanda verdim ama çokk kötü kokuodu yaa :bbo:

Balkonumuzdaki koltuga bigusel gunes gelmis oturduk kizimla sicacik mercimekli corba yaptim meran dedigin gibi un kavurdum sirf mercimek sebze koymadim ama tavuk yerine kiyma koydum bakalim tavugu sevmedi kiymayi sevecekmi ins sever balonda iciriyim belki degisik gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…