Balkonumuzdaki koltuga bigusel gunes gelmis oturduk kizimla sicacik mercimekli corba yaptim meran dedigin gibi un kavurdum sirf mercimek sebze koymadim ama tavuk yerine kiyma koydum bakalim tavugu sevmedi kiymayi sevecekmi ins sever balonda iciriyim belki degisik gelir
evet annemde hep söylüo yeşil soğanın beyaz kısmını ver die burda yazdım die hatırlıorum ama :uhm: tamerde vermedim nisanda verdim ama çokk kötü kokuodu yaa :bbo:
afiyet bal şeker olsun hacerime.biz daha başlamadık kıymaya.başlasak mı acep yaaCADIARZU
efe kaanın yarı yaşı hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:günaydın herkese hade hastalar iyileşsin efe kaanın halayı war halay çekicez...:teytey::teytey:
benim oğlumda büyüdü yarı yaşına girdi bugün:dance:
ama gece hiç uyumadı gazı wardı:çok üzgünüm:yordu beni.kafamçokkarıştı
kayınvaldeme misafir gelio bugün orda olcam..görüşürüz öptüm hepinizi..Şeniz
iboşum geçmiş olsun canım yusufumuz hemen iyileşir inşallahsağol yafrim, gece 1 gibi ateşi yine 38i vurdu yaa, bu gün akşama kadar geçmesse dra gidiim diyom :çok üzgünüm:
mrb kızlar
çok şükür kızımın önemli bi rahatsızlığı yokmuş :Saruboceq: amip die çok korkmuştum ama değilmiş...doktor üşütmüş olabilir dedi..tüm tahlilleri temiz çıktıı ama çokk korktum yaa senağlama
hee valla banada dediler beyaz kismini ver kemirsin yaninda diye uyusturuyomus galiba jeli kimse onermiyo surenler surmesin alkol iceriyomus ve bobereklere zarari varmis ben int baktim birazda meran soguk seyler verin diyo suyunu meyvesini yogurdunuda soguk yedirin diyo bu defada midesini usutmezmi ya bende hep ilik su iciriyodum oda sicakligindan biraz ilik yogurt ve meyvesinide benmari usulu ilitiyodum sogguk yediriyimmi
ben anlamam sebze yemiyos :çok üzgünüm:kızlar çorba yaptım eylle.içinde envai her çeşit var.sakıncalı olan varsa söyleyin birdaha koymayım.
nane(taze),maydanoz,dere otu,mercimek,patates,havuç,soğan(kuru) bu kadder yavrular
Bende yeni basladim ilk kez yedirewcem
kizlar bisey soracam hacerin agzi kokuyo ya neden olabilirki demir damlasi kokusu degil buyuk adam gibi ne acaba
taze nane dereotu maydanoz bunları iyi küçültmek lazım tehlikeli olabilir...onun dışında zararı olağını düşünmüorum bende maydanoz dışında hepsini kullanıorum...kızlar çorba yaptım eylle.içinde envai her çeşit var.sakıncalı olan varsa söyleyin birdaha koymayım.
nane(taze),maydanoz,dere otu,mercimek,patates,havuç,soğan(kuru) bu kadder yavrular
sğl canımmefe kaanın yarı yaşı hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
iboşum geçmiş olsun canım yusufumuz hemen iyileşir inşallah
meran çok sevindim canım çok şükür ki bişey yokmuş
tavuk yemesiyle terinin pis kokması nasıl oldu yaa ilk defa duyuyorum...ben anlamam sebze yemiyos :çok üzgünüm:
dün ilk defa kıyma denedim bende yoğurt çorbasının içine koydum öyle severek yemedi ama dörtte bir kase yedi sadece yoğurt çorbası yiyo zaten kuzum önüne oyuncaklarını döküyom o oynarken ağzına tıkıyom kuzumun geçen hafta tavuklu yapmıştım allahım teri nasıl pis koktu anlatamam midem bulanıyordu ama kızım sevdi yiyo yani bide sebzeye alıştırsam tam süper olacak:lepi: tabi bide kaşığa :çok üzgünüm:
taze nane dereotu maydanoz bunları iyi küçültmek lazım tehlikeli olabilir...onun dışında zararı olağını düşünmüorum bende maydanoz dışında hepsini kullanıorum...
sğl canımm
tavuk yemesiyle terinin pis kokması nasıl oldu yaa ilk defa duyuyorum...
Teşekkür ederim canım hoşbulduk sende hoşgeldin....slm hoş geldin canım
nasılsın bızdığım.senin bebişin nasıl?burda herkes zor zamanlar geçiriyo.inşallah çabucak geçer
yaa ben celenii özlediiiimm senağlama celenn gel artııkk cemre nasıll olduuu yaa :çok üzgünüm:
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız herkes iyidir inşaallah.yavruşu uyuttum biraz takılayım dedim.bugün temizlik yaptım ama ne temizlik.eskiden olsa böylesini hergün yapıyordum yani üstünkörü.ama eskiden bu üstünkörü dediğim temizlik şimdi en ala temizlik oldu.napim valla bunada şükür.bebekli karıyım ben elimden bu geliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?