Bide dis cikinca istah duzeliyomu yavv corbayi icmedi yap yap dok bunaldim bide hacer neden bilmiyom yemedigi seyleri sivilastirip biberonla veriyom iciyo gerci ben beberon almadi alistirmamak icin kucuk su biberonuyla veriyom ama boyle oluyo bugun biberon alacam napiyim yesinde tek biberonla yesin yada yanlismi yapiyom ya kasigi unuturmu hep mi biberon ister
hadi yarı yaşınız hayırlı olsun:teytey::teytey:günaydın herkese hade hastalar iyileşsin efe kaanın halayı war halay çekicez...:teytey::teytey:
benim oğlumda büyüdü yarı yaşına girdi bugün:dance:
ama gece hiç uyumadı gazı wardı:çok üzgünüm:yordu beni.kafamçokkarıştı
kayınvaldeme misafir gelio bugün orda olcam..görüşürüz öptüm hepinizi..Şeniz
özledik seni bacumm.gel artıkınkaydirigubbakcemilemerhaba kızlar
merak ettiyseniz biz iyiyizz çok şükürrr
uyuz kardeşim pc yi vermiyoben de dün akşam kardeşimin iphone unu çaldım :dilcikar: ondan bağlandım belki farketmişsinizdir ama onunla cevap yazmak kabus gibi laelaelaelaelaesinir oldum çıktım.. şimdi de misafir gelecek o yüzden hemen çıkıyorum
yeter anlatma ya içim daraldı valla.felaket tellalımısındelikafaduldenAllah hepimizin bebeğini korusun inşaallah.illaki başımıza gelir bişeyler ama Allah kalıcı hasarlardan korusun inşaallah:Saruboceq:Kizlar bizim bebislerin simdi en iyi donemleri sanki uff icim daraldi tvde cocukl kazalarini anlatiilarda en ilginc ime gelen 1 2 yaslarinda bi cocuk yesil mercimegi burnuna sokmus aradan baygi zaman gecmis cocugun agzindan burnundan surekli koku geliyomus dr goturmusler ve dr burnundan cikarmis mercimegi filizlenmis mercimek burnunda ayy bu bebelerin yapmayacagi sey yok birininde evinde butun ilaclari hep yukarlara koymuzlr ulasamasin diye eve annanesi gelmis cantasini ortaya koymus cocuk cantasini karistirmis kimsenin gormedigi yerde icinde kadinin tansiyon ilaclari varmis tutmus seker sanip hepsini yemis intihar gibi temizlik malzemeleri kesici maddeler bebelrin dokup ulasamayacagi sey yok valla kiz cocuklarindada rastlaan bi kaza su kucuk tokalar varya kiskacli onlari cikarip yutuyolarmis cok korktum yavv
geçmiş olsun canım yaaaa.s.mrb kızlar
çok şükür kızımın önemli bi rahatsızlığı yokmuş :Saruboceq: amip die çok korkmuştum ama değilmiş...doktor üşütmüş olabilir dedi..tüm tahlilleri temiz çıktıı ama çokk korktum yaa senağlama
ayy leylaaaaaaaaaa Allah korusun kız anlatmaaMeran hadi gecmis olsun canim ayy bizim bi akraba var cok tatli ve bilmis bi kizi var 6yasinda buyik ana okuluna basladi kiz okulun wc sinden tiksindiginde wc ye girmemiyomus ve tutuomus tuvaletini eve gelincede yapmamis herhaldee cocuk yapmaya yapmaya icinde kurumus bagirsaklari yapisacakmis artiik ne yaptiysa yaptirtamamis annesi dr da bisey yapamamis cocuk cerahhina mi ne gitmisler kocaman hortumlarla felan cocugu perisan etmisler poposu yara olmus ve oturamiyomus poposunu havaya dikip yatiyomus sabah yara kabugu dusmus kalkip gormus diyomuski popom dustu diye agliyomus
az önce tv de dinledim küçük bebeklerde ağız kokusu reflüden dedi.kizlar bisey soracam hacerin agzi kokuyo ya neden olabilirki demir damlasi kokusu degil buyuk adam gibi ne acaba
Bide dis cikinca istah duzeliyomu yavv corbayi icmedi yap yap dok bunaldim bide hacer neden bilmiyom yemedigi seyleri sivilastirip biberonla veriyom iciyo gerci ben beberon almadi alistirmamak icin kucuk su biberonuyla veriyom ama boyle oluyo bugun biberon alacam napiyim yesinde tek biberonla yesin yada yanlismi yapiyom ya kasigi unuturmu hep mi biberon ister
Kizlar gecen bana kadinlar dediler ki biz hep cocuklarin disi cikarken hep ellerine yesil soganin sap kismini verirdik dediler n ne alaka bilmem ama galiba eskilerin bi bildigi vardir ben vermedim ama duydunuz mu hic hepsi dedi ver kemirsin diye hatt guldulerki bu kadarlik cocuklar o sira hep sogan kokardi diye bide pirasa sapi
Balkonumuzdaki koltuga bigusel gunes gelmis oturduk kizimla sicacik mercimekli corba yaptim meran dedigin gibi un kavurdum sirf mercimek sebze koymadim ama tavuk yerine kiyma koydum bakalim tavugu sevmedi kiymayi sevecekmi ins sever balonda iciriyim belki degisik gelir
hee valla banada dediler beyaz kismini ver kemirsin yaninda diye uyusturuyomus galiba jeli kimse onermiyo surenler surmesin alkol iceriyomus ve bobereklere zarari varmis ben int baktim birazda meran soguk seyler verin diyo suyunu meyvesini yogurdunuda soguk yedirin diyo bu defada midesini usutmezmi ya bende hep ilik su iciriyodum oda sicakligindan biraz ilik yogurt ve meyvesinide benmari usulu ilitiyodum sogguk yediriyimmi
efe kaanın yarı yaşı hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
iboşum geçmiş olsun canım yusufumuz hemen iyileşir inşallah
meran çok sevindim canım çok şükür ki bişey yokmuş
kizlar bisey soracam hacerin agzi kokuyo ya neden olabilirki demir damlasi kokusu degil buyuk adam gibi ne acaba
yok ya midesini üşütür soğuk olmazz..
ama soğuk bişeler verebiliriz eline...dişini kaşısın die...diş jeli kullanan rahatlattığını söyleyen zararı yok dien biçok doktor var ama ben kullanmıorum kullanmıcam....
koksada soğan verebiliriz ellerine tabi kaygan ve kırılmaya müsait olduğu için başında beklicez ellerine bişe verince...ben en çok ekmek soğuk salatalık veriorum eline hem dişini kaşıo hemde yiyoo delikafadulden
ben anlamam sebze yemiyos :çok üzgünüm:
dün ilk defa kıyma denedim bende yoğurt çorbasının içine koydum öyle severek yemedi ama dörtte bir kase yedi sadece yoğurt çorbası yiyo zaten kuzum önüne oyuncaklarını döküyom o oynarken ağzına tıkıyom kuzumun geçen hafta tavuklu yapmıştım allahım teri nasıl pis koktu anlatamam midem bulanıyordu ama kızım sevdi yiyo yani bide sebzeye alıştırsam tam süper olacak:lepi: tabi bide kaşığa :çok üzgünüm:
Teşekkür ederim canım hoşbulduk sende hoşgeldin....
Teşekkür ederim Eylülcüm iyiyiz Elhamdülillah bebeği daha doktora götüremedim ya kıyamıyorum yine kollarını delik deşik edecekler ama bu hafta götürmem lazım şimdi en büyük şikayetiminz her zamanki gibi iştahsızlık uğraşıyoruz artık benimde bebişiminde psikolojisi bozulma noktasına geldi ne yapacağımı bilemiyorum doktorlar sadece vitamin şurubu verebiliriz dedi bir süre sonra etkisi geçti yemiyor yine hemde hiçbişey ....
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız herkes iyidir inşaallah.yavruşu uyuttum biraz takılayım dedim.bugün temizlik yaptım ama ne temizlik.eskiden olsa böylesini hergün yapıyordum yani üstünkörü.ama eskiden bu üstünkörü dediğim temizlik şimdi en ala temizlik oldu.napim valla bunada şükür.bebekli karıyım ben elimden bu geliii
ohh çok sevindim canım hadi geçmiş olsun..Şenizmrb kızlar
çok şükür kızımın önemli bi rahatsızlığı yokmuş :Saruboceq: amip die çok korkmuştum ama değilmiş...doktor üşütmüş olabilir dedi..tüm tahlilleri temiz çıktıı ama çokk korktum yaa senağlama
canım diş çıkarırken mukuslu kakada yapabiliyormuş aklınızda bulunsun..a.skeremin diş gelior heralde sabah ishal gibi kaka yaptı tam da ishal değil de cıvık halbuki dün de yapmş öğlen normalde 2günde 1mıçıozkaydirigubbakcemile3
diş çıkarırken ishal durumları olurmuş doğru mu merancım:uhm:
nisanın iyi olmasına sevindim ayrıca bu yaşına kadar ishal olmadı demişsin tebrik ederim seni ya yılın annesi seçtim seni:hooray:
:1shok::1shok:Meran hadi gecmis olsun canim ayy bizim bi akraba var cok tatli ve bilmis bi kizi var 6yasinda buyik ana okuluna basladi kiz okulun wc sinden tiksindiginde wc ye girmemiyomus ve tutuomus tuvaletini eve gelincede yapmamis herhaldee cocuk yapmaya yapmaya icinde kurumus bagirsaklari yapisacakmis artiik ne yaptiysa yaptirtamamis annesi dr da bisey yapamamis cocuk cerahhina mi ne gitmisler kocaman hortumlarla felan cocugu perisan etmisler poposu yara olmus ve oturamiyomus poposunu havaya dikip yatiyomus sabah yara kabugu dusmus kalkip gormus diyomuski popom dustu diye agliyomus
merann o tarifi banada ver bana ne bana ne..alkisalkisalkisBalkonumuzdaki koltuga bigusel gunes gelmis oturduk kizimla sicacik mercimekli corba yaptim meran dedigin gibi un kavurdum sirf mercimek sebze koymadim ama tavuk yerine kiyma koydum bakalim tavugu sevmedi kiymayi sevecekmi ins sever balonda iciriyim belki degisik gelir
yaptılarını daha sulu ama kaşıkla versen almıyor mu şeker..fisfisfisBide dis cikinca istah duzeliyomu yavv corbayi icmedi yap yap dok bunaldim bide hacer neden bilmiyom yemedigi seyleri sivilastirip biberonla veriyom iciyo gerci ben beberon almadi alistirmamak icin kucuk su biberonuyla veriyom ama boyle oluyo bugun biberon alacam napiyim yesinde tek biberonla yesin yada yanlismi yapiyom ya kasigi unuturmu hep mi biberon ister
hee ibolya bu arada geçen tv de doktor altın sarısı kaka iyi dedi.o rengi korumaya çalışın dedi(nasıl olacaksa)bak sen yakalamışsın koru anam:)))
ay ben veriyom oldukça şapır şupur kemiriyo soora da leş gibi soğan kokuyo kaydirigubbakcemile3
benimki ikisini de sevmedi :çok üzgünüm:ben de bugün kahrıma tarhana çorbası yapmıştım daha önce, onun içine bebe ekmeği ufaladım şapır şupur yedi anlamadım yaaa -tatlicadiarzu-
hee ben de ılıtıp veriyom ya midesini üşütür diye korkuyom, soğanı limonu filen soğuk veriyom da, yoğurt midesine iniyo korkuyom üşütürümdiye
tenkyu canım Şeniz
allah allah niye ki:uhm:
meran soğan çıtırdak bişi diil yav, benimki geveliyo geveliyo ama bi türlü kopartamıyo kaydirigubbakcemile3 tabi yine başında bekliyorum da sanki kopartamazlarmış gibi geliyo bana, diş de yok ya fisfisfis
zambak kaşıklı biberon al len, ben faydasını gördüm sanki, şimdik sevdiği şeyleri vereceğim zaman normel kaşık kullanıyom ağzını açıyo, özellike peynirde :lepi:
bızdık aç olduğu haldemi bişiy yemiyo yaaa -tatlicadiarzu-
hoşgeldin anacım, valla bize o temizlik çok bile kaydirigubbakcemile3 evi mok götürmesin yeter yane :lepi:
yaa ben de mecbur kalıyom bazen biberonla veriyom, dün sana yazdıydım arada kaçtı galiba, sanırım bi yerde okumşutum, diyo ki bebelere ya kaşıkla yada bardakla verin diyo, kesinlikle biberon kullanmayın diyo, anam senin hacer bardağı seviyo, bardakla versene sen çorbaları
hee ibolya bu arada geçen tv de doktor altın sarısı kaka iyi dedi.o rengi korumaya çalışın dedi(nasıl olacaksa)bak sen yakalamışsın koru anam:)))
selam kızlar bengeldim
ohh çok sevindim canım hadi geçmiş olsun..Şeniz
canım diş çıkarırken mukuslu kakada yapabiliyormuş aklınızda bulunsun..a.s
:1shok::1shok:
merann o tarifi banada ver bana ne bana ne..alkisalkisalkis
yaptılarını daha sulu ama kaşıkla versen almıyor mu şeker..fisfisfis
o altın sarısı kaka anne sütü alırken olmuyor muydu..:uhm:
he bacim okudumda yazmayi unutmusum dun okuyunca hemen corbayi fincana koydum verdim agzina tuttum hemen saldirdi hupletti tadini alipta corba oldugunu anlayinca bi 2. Kez agzina almadi bunlar bizi parmaginda oynatiyo yaa
ibolyacim,yusufun atesi normale donmus.hadi atlattı kuzucuk.cemre ne yapti acaba..
benimki daha olmadı aşılarını.gecen sefer bizimde 3-4 gun atesimiz olmustu.bakalım bu sefer ne yapcez...
su aşıları aertık gelistirselerde her aşi sadece bir kere yapilsa keşke :) ,çok canları yaniyor kuzucukaların yaaa...
Ay bu benim kacom cok uyuz ya dun sabah 6da istanbula ucakla gitti aksama kadar hic durmadan biton alisveris yapmis bide bi kac farkli semtten sonra aksam geliste uygun saatte ucak olmadigindan otubuse bindi saat 8de bu sabah saat 8de indi direk dukkana gitmis insan bi eve gelir bi dus alir 1 2 saat uyur 2gundur yolda uyku yok yorgun argin bide calisiyo erken gel bari diye aradim calisiyoz hayatim diyo zaten seni dusunende kabahat ne halin varsa gor
bennnnnnn geldim 4gün evdeyimmmmmmmmmmmm:lepi:
bennnnnnn geldim 4gün evdeyimmmmmmmmmmmm:lepi:
ben bugün işe başladım biliyomusunuz hazirana kadar dı iznim ama il içi tayinler vardı ve bugün son günüydü tayin isteyecektim ama aylıksız izinde olduğumdan ve de 2 yılım dolmadığından göreve başlamak zorunda kaldım ama raporlarla geçiştirecez seminerlere kadar sonra da zaten eylüle kadar tatil bakalım inşallah tayinim de çıkar da rahatlarım görev yerim gidiş geliş yapılamayan çok uzak bir köy ilçe merkeze tayin istedim işte dua edin bana da olsun yoksa naparım bilmiyom
canım hayırlı olsun.. bende tayin istedim.. yeni evimize benim eski okulum çok uzak. o yüzden eve yakın bir okula istedim. olursa çok iyi olur. yürüme mesafesi 5 dakika..ben bugün işe başladım biliyomusunuz hazirana kadar dı iznim ama il içi tayinler vardı ve bugün son günüydü tayin isteyecektim ama aylıksız izinde olduğumdan ve de 2 yılım dolmadığından göreve başlamak zorunda kaldım ama raporlarla geçiştirecez seminerlere kadar sonra da zaten eylüle kadar tatil bakalım inşallah tayinim de çıkar da rahatlarım görev yerim gidiş geliş yapılamayan çok uzak bir köy ilçe merkeze tayin istedim işte dua edin bana da olsun yoksa naparım bilmiyom
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm... çok yoruldum bugün sabahtan beri mıçım yer görmedi...bittim walla.meleğimide uyuttum şimdi bira dinleneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?