yarı yaşımızda halay çeken teyzelerimizi öpüoz kuzucumla.Şeniz
nisana çok geçmiş olsun...a.s.
dbest ve çelen dönün artık ewinizeenbuyukkk:)
ve cemre kuzucuk sende artık iyi ol.kaydirigubbakcemile3..annesi sende kuzunun resmini geri koy göresim geldi özledim:mymeka::mymeka:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm... çok yoruldum bugün sabahtan beri mıçım yer görmedi...bittim walla.meleğimide uyuttum şimdi bira dinleneyim...
ben geldimmm
amaninnn efekaan 6 aylık olmuşş maşallahhh :teytey: :teytey: :teytey:
geçmişi okumaya çalışıcam ama çok birikmiş biri bana özetlese keşke sırnaşık şey
gamzecim geçmiş olsun kaza atlatmışsınız :çok üzgünüm:
bugün arkadaşlarım geldi onlar gelmeden hazırlanıyordum, eylülün park yatağını da getirdim buraya, 3 tarafa yastık koydum ortaya da eylülü koydum (yüzü kapıya dönük şekilde) önüne oyuncak koydum banyoya geçtim.. 5 dakika olmamıştı kontrol için geldim şok oldum yaa hala anlamadım nasıl becerdi acaba :uhm: geldiğimde eylül gözükmüyodu yastığın altındaydı :1shok: tam ters dönmüştü yüzü pencereye doğru yani 180 derece dönmüş, ve yatıyodu.. ayrıca koca yastığı da kucaklamıştı eylül gözükmüyodu yaaa :çok üzgünüm: hala anlamadım nasıl oldu yaa ama 5 dakika bile olmamıştı :1shok:
yusuf eymen adım atıyomuş hayırlı olsun :teytey: eylül de çok hareketli elinden tutunca hızlı hızlı yürüyo kaydirigubbakcemile3
bi de dünden beri dede diyoooo kaydirigubbakcemile3 dedesi hediye almaya gitti bakalım ne alacak kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum gece gelirim lütfen geçmişi özetleyin bana :çok üzgünüm:
ben geldim :çok üzgünüm: cemre kuzusuna antibyotik basladık.bugun doktora gittik.4 cıkması gereken sonuc 100 cıkmıs.lökosit yani.cok yuksek dediçhemen antibiyotiğe basla dedi.10 gğn kullan sonra yine tahlil dedi.:çok üzgünüm: sistit olmus dedi.bende cok sistit olurum ve bilirim sancısını acısını :1no2: o da acı cekiomu dedim evet dedi senağlama benm cektiğim o yanmalar sızlamalar aklıma geldide ah bebeğim nasılda canıın yanıyodur senağlama eve geldik yıkadık prensesi.antibiyotiide verdim.şimdilik keyfi yerinde.yatmadan da dolveni veriyorum.rahat uyusun die :Saruboceq: cok moralim bozuk coook senağlama tamam hasta ola ola buyuycekler ama dedim ya ben cok sistit olurum ve ömrümden ömür gider o zamanlrda.allahım cemremin o acıları cektiini düşünmek bile istemiyiyorum.neyse hastaneden gelince bezini bi actım ki minik bir damla kan.ya deliricem cok korkuyorum senağlama nolur bilen varsa yazsın nedir necidir bu kan.iye ilealakalımıdır senağlama
buarada merak eden arkadaslarım nolur dualrınızı esirgemeyin bizden :Saruboceq:
efekaanında yarı yası hayırlı uğurlu olsun Şeniz nisanada cok seevindim bşicii cıkmamıs :sm_cool: ya birine daha bişi yazıcaktım ama alıntı yapmadıım için unuttumkaydirigubbakcemile3
ben geldim :çok üzgünüm: cemre kuzusuna antibyotik basladık.bugun doktora gittik.4 cıkması gereken sonuc 100 cıkmıs.lökosit yani.cok yuksek dediçhemen antibiyotiğe basla dedi.10 gğn kullan sonra yine tahlil dedi.:çok üzgünüm: sistit olmus dedi.bende cok sistit olurum ve bilirim sancısını acısını :1no2: o da acı cekiomu dedim evet dedi senağlama benm cektiğim o yanmalar sızlamalar aklıma geldide ah bebeğim nasılda canıın yanıyodur senağlama eve geldik yıkadık prensesi.antibiyotiide verdim.şimdilik keyfi yerinde.yatmadan da dolveni veriyorum.rahat uyusun die :Saruboceq: cok moralim bozuk coook senağlama tamam hasta ola ola buyuycekler ama dedim ya ben cok sistit olurum ve ömrümden ömür gider o zamanlrda.allahım cemremin o acıları cektiini düşünmek bile istemiyiyorum.neyse hastaneden gelince bezini bi actım ki minik bir damla kan.ya deliricem cok korkuyorum senağlama nolur bilen varsa yazsın nedir necidir bu kan.iye ilealakalımıdır senağlama
efekaanında yarı yası hayırlı uğurlu olsun Şeniz nisanada cok seevindim bşicii cıkmamıs :sm_cool: ya birine daha bişi yazıcaktım ama alıntı yapmadıım için unuttumkaydirigubbakcemile3
canım ben aylıksız izinde olduğumdan diil 2 yılım dolmadığından isteyemedimcanım hayırlı olsun.. bende tayin istedim.. yeni evimize benim eski okulum çok uzak. o yüzden eve yakın bir okula istedim. olursa çok iyi olur. yürüme mesafesi 5 dakika..
yalnız bende ücretsiz izindeyim ama tayin istedim. olmuyormuymuş.. benim okul bir şey söylemedi.. :uhm:
hoşgeldin canım.. bu arada kuzunun yeni ayı hayırlı uğurlu olsun..:teytey::teytey:
hoşgeldiiiiiin seni çok özledim Şenizben geldimmm:
canım ya kıyamam çok zor allahım dua edelim de hemen geçsin kuzucuk acı çekmesinben geldim :çok üzgünüm: cemre kuzusuna antibyotik basladık.bugun doktora gittik.4 cıkması gereken sonuc 100 cıkmıs.lökosit yani.cok yuksek dediçhemen antibiyotiğe basla dedi.10 gğn kullan sonra yine tahlil dedi.:çok üzgünüm: sistit olmus dedi.bende cok sistit olurum ve bilirim sancısını acısını :1no2: o da acı cekiomu dedim evet dedi senağlama benm cektiğim o yanmalar sızlamalar aklıma geldide ah bebeğim nasılda canıın yanıyodur senağlama eve geldik yıkadık prensesi.antibiyotiide verdim.şimdilik keyfi yerinde.yatmadan da dolveni veriyorum.rahat uyusun die :Saruboceq: cok moralim bozuk coook senağlama tamam hasta ola ola buyuycekler ama dedim ya ben cok sistit olurum ve ömrümden ömür gider o zamanlrda.allahım cemremin o acıları cektiini düşünmek bile istemiyiyorum.neyse hastaneden gelince bezini bi actım ki minik bir damla kan.ya deliricem cok korkuyorum senağlama nolur bilen varsa yazsın nedir necidir bu kan.iye ilealakalımıdır senağlama
çıkmam lzımmmm :a015:
ohhhhh keroşla birlikte gel keyfim gel yapın artık :lepi:
hakkında hayırlısı olsun inşallah yafrim,i şe başladım deyince bende işe gidip geliyosun sandımdı kaydirigubbakcemile3 aslnıda bi yönden senin için iyi olur, gülçe çok yoruyo çünkü seni, hem birbirinizi de özlersiniz daha tatlı olur yerimseniben
canım sistit zaten iye lerden biri.. iye lerde idrarda kan görülebilir ama tit de kan çıkmamıştı yanlış mı hatırlıyorum :uhm: ultrason yapıldı mı yapılacak mı??? çok geçmiş olsun çabuk cevap yaz çıkmam lazım
canım ben aylıksız izinde olduğumdan diil 2 yılım dolmadığından isteyemedim
hoşgeldiiiiiin seni çok özledim Şeniz
canım ya kıyamam çok zor allahım dua edelim de hemen geçsin kuzucuk acı çekmesin
yok tit de kaan cıkmadı.bugun bezinde bi damla pembe leke vardı.usg yi sormayı unuttum cok üzüldüm cünkü :çok üzgünüm:
anaaa :1shok:çok dikkat etmek lazım..işimiz var vallahi..a.sgeçmişi okumaya çalışıcam ama çok birikmiş biri bana özetlese keşke sırnaşık şey
gamzecim geçmiş olsun kaza atlatmışsınız :çok üzgünüm:
bugün arkadaşlarım geldi onlar gelmeden hazırlanıyordum, eylülün park yatağını da getirdim buraya, 3 tarafa yastık koydum ortaya da eylülü koydum (yüzü kapıya dönük şekilde) önüne oyuncak koydum banyoya geçtim.. 5 dakika olmamıştı kontrol için geldim şok oldum yaa hala anlamadım nasıl becerdi acaba :uhm: geldiğimde eylül gözükmüyodu yastığın altındaydı :1shok: tam ters dönmüştü yüzü pencereye doğru yani 180 derece dönmüş, ve yatıyodu.. ayrıca koca yastığı da kucaklamıştı eylül gözükmüyodu yaaa :çok üzgünüm: hala anlamadım nasıl oldu yaa ama 5 dakika bile olmamıştı :1shok:
canım çoook geçmiş olsun.. iyileşsin artk bu güzel kuzu..:çok üzgünüm:ben geldim :çok üzgünüm: cemre kuzusuna antibyotik basladık.bugun doktora gittik.4 cıkması gereken sonuc 100 cıkmıs.lökosit yani.cok yuksek dediçhemen antibiyotiğe basla dedi.10 gğn kullan sonra yine tahlil dedi.:çok üzgünüm: sistit olmus dedi.bende cok sistit olurum ve bilirim sancısını acısını :1no2: o da acı cekiomu dedim evet dedi senağlama benm cektiğim o yanmalar sızlamalar aklıma geldide ah bebeğim nasılda canıın yanıyodur senağlama eve geldik yıkadık prensesi.antibiyotiide verdim.şimdilik keyfi yerinde.yatmadan da dolveni veriyorum.rahat uyusun die :Saruboceq: cok moralim bozuk coook senağlama tamam hasta ola ola buyuycekler ama dedim ya ben cok sistit olurum ve ömrümden ömür gider o zamanlrda.allahım cemremin o acıları cektiini düşünmek bile istemiyiyorum.neyse hastaneden gelince bezini bi actım ki minik bir damla kan.ya deliricem cok korkuyorum senağlama nolur bilen varsa yazsın nedir necidir bu kan.iye ilealakalımıdır senağlama
maşallah yusuf paşaya..hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin len du bi öpiiimm Şeniz
:1shok::1shok: nasıl becermiş yaaaa, anaaaamm geçmiş olsun len, yataklarında da bırakamıcaz artık netcez bu sıpalarlayaaa:1shok:
yaaaa gitmeeeeeeeee senağlama şşşşşş len ne dicem, bu gün mutfakta yemek hazırlarkene yusuf eymen hııııııı hıııı mammmm mammmm yaptı bana kaydirigubbakcemile3 bende muhallebi hazırladım ağzını aça aça yedi len, mama istiyom mu demek istio acabakaydirigubbakcemile3
çıkmam lzımmmm :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?