2008 Ekim Anneleri

nisan ishal mi olmuş :1shok:
off yeni okuyorum yaa bugün nasıl oldu acebaa :çok üzgünüm:

zambakcım ben de özledimmm ama uyuz kardeşim pc yi vermiyo cebren ve hile ile el koydum şimdi kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

ya geçmişi okuyamadım gülçe ile ilgili bi gelişme var mı merak ettimmm

gülçe orta kulak iltihabı oldu :çok üzgünüm: antibiyotik kullanıyos

gülçe orta kulak iltihabı oldu :çok üzgünüm: antibiyotik kullanıyos

hadi yaaa :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
şimdi gördüm geçmişi okuyorum da saçını boyatmışsın hee ne renk boyattın delikafadulden
ben de dün karamel rengi boyattım :1ninca:

selam,
geçmişi bend eokuyamanayanlardanım.bugün çok yoruldum çok , dünden kalma çoğu da , galiba hasta oluyorum. sanki tansiyonum düştü.
geçmişi okuyamadım ama , şu kuzularımız hasta olmasalar ,annelerin yüreklerini bu kadar sızlatmasalar.
cemre kuzum dualarımız seninle , çarçabuk iyilerş de anneciğini sevindir.
dualarımız diğer tüm bebişlere de tabi.
oğlum iyi iyi derken bizde bir 25 gün önce su çiçeği ile başladık , öksürük hırıltıyla tamamaladık.umarım tamamlamışsızdır.kuzularımızın biryeri ağrıyıp huzursuzlandıkça meğer annelere ne kadar çok üzülüyormuş.umarım daha fazla üzmezler.
oğluşum saat 7 gibi bi uykuya daldı hala uyuyyor.arada emmek için uyandı gene devam etti.ne zamn uyanır bilmiyorum.böyle yapmazdı.sabah 4 te uyammasa bari:1shok:

ben geldim millet..ama yatcam birazdan çok yoruldum..:bbo:
çelenim çok geçmiş olsun dualarım sizinle...Şeniz
hoşgeldin dbest kazayı sizde ucuz atlatmışınız..ewet artık daha dikkatli olmak gerekio...kafamçokkarıştı
kardeşinede selam söle bizi tanımıo daha klava:klava:

ben de delikafadulden ben de delikafadulden
karamele boyattım
boya kardeşi olalım mı yerimseniben yüzük kardeşliği gibi lülülülülülü

ben de delikafadulden ben de delikafadulden
karamele boyattım
boya kardeşi olalım mı yerimseniben yüzük kardeşliği gibi lülülülülülü

puhahaha kaydirigubbakcemile3 ya ben yine çok pis gaza geldim açık renk saç sevmem kiii kaydirigubbakcemile3 biraz kullanayım yine gider koyu boyatırım kaydirigubbakcemile3
aslında tenim beyaz bu renk de yakıştı ama aynaya bakınca garip geliyo yaw delikafadulden

kociş iki gündür tuhaf tuhaf bakıyo çok ilginç oldu saçın diyo bende daha yeni alıştım aynaya baktıkça tuhaf geldi

zambakcım işe başlamışsın hayırlı olsun
tayin işi de inşallah istediğin yer olur

olim sen yat kalk oku üfür bizim sıpaları işe yarıyo yav:roflol:
zambakcım ben de özledimmm ama uyuz kardeşim pc yi vermiyo cebren ve hile ile el koydum şimdi kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

ya geçmişi okuyamadım gülçe ile ilgili bi gelişme var mı merak ettimmm

koy koy kardeşin sooora da bakabilir kaydirigubbakcemile3

ben gidiyoooooooooooooooooooom kuzu uyudu gidip bende uyim ne uyusam o kar 2 gecedir yine feryat figan çünkü bazen yine yarım saat bir saat uyuyo ama 2 gecedir hiç uyumuyo dişmidir nedir çıkaramadı gitti hadi hepicünüzü öptüüüüm kimse özletmesin kendini haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…