2008 Ekim Anneleri

dbest hoşgeldin bursaya, nezamndır dicedm dicem anaca şimdi fırsat buldum.gezebildin mi hiç??????

benım kocam olsa ımkansız geberır vallaa.adamın yarım saat uykusu sasınca solenıoda solenıo.bas agrısı tutuokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3acayıp uykusuna duskun..
kocandakı bu calısma hırsı nasl bısı ya hayret dogrusu..:sm_confused:

bennnnnnn geldim 4gün evdeyimmmmmmmmmmmm:lepi:

ohh ya superrr
annende gelıyormus ne guzelllalkisalkisalkis

gecmiş olsun canım ya.:çok üzgünüm:.inş cabucak atlatır...sız eve donmedınız mı hala bu arada?

bugun amma cok gecmıs olsun dedım ya:çok üzgünüm:

saclarınızı boyatmısıınızz zambakk ve dbestt güle güle kullanın canlarummmdelikafadulden

İBUUUŞŞŞ nasıl ateş yok dimi :Saruboceq: inşallah sorunsuz bir gece olur hepimize...:Saruboceq: ii geceler tüm sevdiklerimeee :a015:

yafriler ateş düşüklüğü yaşıyoz yav bu seferde, üzerini örttüm baaam, biraz önce uyandı yeni uyuttum, az derinleştirsin yeniden bi ölçem ateşini

İBUUUŞŞŞ nasıl ateş yok dimi :Saruboceq: inşallah sorunsuz bir gece olur hepimize...:Saruboceq: ii geceler tüm sevdiklerimeee :a015:
celen cemre nasıl , iyi mi keyfi.kan vardı demişsin.sebebini öğrenebildiniz mi.
benim oğluşum daha yeni doğduğunda göbeğini batikonlarken hemşirelr biraz da primasına damlatışlar böyle minnacık , b end ekan zannedip idrar testi yaptırmıştık.korkmuştum.sonradan anladık ki batikonmuş
yafriler ateş düşüklüğü yaşıyoz yav bu seferde, üzerini örttüm baaam, biraz önce uyandı yeni uyuttum, az derinleştirsin yeniden bi ölçem ateşini

ateş düşüklüğü mü ? yusuf eymen illa farklı olicek bu çöcük de .o ne iş şimdiii

valla bilmiyorum, akşam ateşi 35.2ydi, sonra 35.5 olmuş, dah asonra 35.8 olmuş, biraz önce de uyandı, yeni uyuttum, az dalsın bi daha öllçem, üzerini falan kalınlaştırdım, yorgan falan örtüm, bu gece de nöbetçiyiz anasını satim, 3. gece bu gece yaa -tatlicadiarzu-

benim oğluşumun normaşl zamnlardaki ateşi böyle.inşallah yarın rahat bi uyursun.

günaydın..efe kaan beni katletti bu gece üçten beri ağlıyo bağırıyo uyuyo uyanıo ne yaptığı belli değil sinirlerimi zıplattı..şimdide oyun oynuyoo:1shok:..we ben uykusuzluktan gaberiom... nooluyo bu çocuğa anlamadım gitti ..uyusada bende uyusam..gerçi o benim uykum açılsın die beklio sora uyucak bende kalcam ortada zombi gibi..:1shok:

Gunaydinn bi zombi daha geldi benim zillide surekli uyandi kackare kalktim saymadim belki 2 saatte b i bekli 3 ama ben 2dk bi kallmis gibiyim yine ve uyuz kizim gunduz dolu memeyi emmiyo gece ceke ceke bos memeyle uyudu emzik yerine kulliyo hic bisy yemezsse ac karnina tabi uyuyamaz sabah karsi aldim artik yanima yatirdim verdim memeyi agzin, oyle uyuduk bugun biberona basliyacam napiyim tek midesine biseyler girsinde artik kasigada puturlu gidaya elbet birgun alisir ins baska care yok neyse ben gidip biraz yatiyim

günaydınlarrrrr temizlik yapıom sabah sabah oturma odasının camını sildim kanepelerin altını falan
annemler yarın gelcek bugün rahat rahat yaparım temzliğimi

günaydın.bu ağrı kesiciyi icad eden her kimse allah ondan razı olsun.aksam 9 da içirdim bucukta uyuttum teeee sabah 5 e kadar :lepi:

len iboş ates düşüklüüde ne olii kaydirigubbakcemile3 anacım ya yanlıs ölçmüşündür ya derecenin pili bitiodur yadaa normaldir bu ısısı o an için.angut karı o kadar fitile taban yaptı atesi puhahaaa :roflol: ver sen yusufu bana ben ikisinede bakarım :mymeka: :dilcikar:

kan bezinde vardı ama bizim batikonluk bi işimiz olmadıı için şüphedeyim.CADIARZU
günaydınlarrrrr temizlik yapıom sabah sabah oturma odasının camını sildim kanepelerin altını falan
annemler yarın gelcek bugün rahat rahat yaparım temzliğimi

kolay gelsin bacım.kardesin yeğenin falanda geliomu?büyümüştür prenses :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…