he başladım sağol canım benim sende bugünlerde başlayacaktın noldu merak ederim şimdi cevap verde öyle gidiiiim bari
ben 15gün sonra başlıcam :çok üzgünüm: ama gerçekten çalışcam senin gibi rapor alıp geçiştiremiyorum :çok üzgünüm:
Ay bu benim kacom cok uyuz ya dun sabah 6da istanbula ucakla gitti aksama kadar hic durmadan biton alisveris yapmis bide bi kac farkli semtten sonra aksam geliste uygun saatte ucak olmadigindan otubuse bindi saat 8de bu sabah saat 8de indi direk dukkana gitmis insan bi eve gelir bi dus alir 1 2 saat uyur 2gundur yolda uyku yok yorgun argin bide calisiyo erken gel bari diye aradim calisiyoz hayatim diyo zaten seni dusunende kabahat ne halin varsa gor
bennnnnnn geldim 4gün evdeyimmmmmmmmmmmm:lepi:
ben geldim :çok üzgünüm: cemre kuzusuna antibyotik basladık.bugun doktora gittik.4 cıkması gereken sonuc 100 cıkmıs.lökosit yani.cok yuksek dediçhemen antibiyotiğe basla dedi.10 gğn kullan sonra yine tahlil dedi.:çok üzgünüm: sistit olmus dedi.bende cok sistit olurum ve bilirim sancısını acısını :1no2: o da acı cekiomu dedim evet dedi senağlama benm cektiğim o yanmalar sızlamalar aklıma geldide ah bebeğim nasılda canıın yanıyodur senağlama eve geldik yıkadık prensesi.antibiyotiide verdim.şimdilik keyfi yerinde.yatmadan da dolveni veriyorum.rahat uyusun die :Saruboceq: cok moralim bozuk coook senağlama tamam hasta ola ola buyuycekler ama dedim ya ben cok sistit olurum ve ömrümden ömür gider o zamanlrda.allahım cemremin o acıları cektiini düşünmek bile istemiyiyorum.neyse hastaneden gelince bezini bi actım ki minik bir damla kan.ya deliricem cok korkuyorum senağlama nolur bilen varsa yazsın nedir necidir bu kan.iye ilealakalımıdır senağlama
buarada merak eden arkadaslarım nolur dualrınızı esirgemeyin bizden :Saruboceq:
efekaanında yarı yası hayırlı uğurlu olsun Şeniz nisanada cok seevindim bşicii cıkmamıs :sm_cool: ya birine daha bişi yazıcaktım ama alıntı yapmadıım için unuttumkaydirigubbakcemile3
Ben cikiyom geri ya uyuttum zilliyi bende uyuyum basim agriyo hepinize iyi uykular
celen cemre nasıl , iyi mi keyfi.kan vardı demişsin.sebebini öğrenebildiniz mi.İBUUUŞŞŞ nasıl ateş yok dimi :Saruboceq: inşallah sorunsuz bir gece olur hepimize...:Saruboceq: ii geceler tüm sevdiklerimeee :a015:
yafriler ateş düşüklüğü yaşıyoz yav bu seferde, üzerini örttüm baaam, biraz önce uyandı yeni uyuttum, az derinleştirsin yeniden bi ölçem ateşini
celen cemre nasıl , iyi mi keyfi.kan vardı demişsin.sebebini öğrenebildiniz mi.
benim oğluşum daha yeni doğduğunda göbeğini batikonlarken hemşirelr biraz da primasına damlatışlar böyle minnacık , b end ekan zannedip idrar testi yaptırmıştık.korkmuştum.sonradan anladık ki batikonmuş
ateş düşüklüğü mü ? yusuf eymen illa farklı olicek bu çöcük de .o ne iş şimdiii
valla bilmiyorum, akşam ateşi 35.2ydi, sonra 35.5 olmuş, dah asonra 35.8 olmuş, biraz önce de uyandı, yeni uyuttum, az dalsın bi daha öllçem, üzerini falan kalınlaştırdım, yorgan falan örtüm, bu gece de nöbetçiyiz anasını satim, 3. gece bu gece yaa -tatlicadiarzu-
kan bezinde vardı ama bizim batikonluk bi işimiz olmadıı için şüphedeyim.CADIARZUcelen cemre nasıl , iyi mi keyfi.kan vardı demişsin.sebebini öğrenebildiniz mi.
benim oğluşum daha yeni doğduğunda göbeğini batikonlarken hemşirelr biraz da primasına damlatışlar böyle minnacık , b end ekan zannedip idrar testi yaptırmıştık.korkmuştum.sonradan anladık ki batikonmuş
ateş düşüklüğü mü ? yusuf eymen illa farklı olicek bu çöcük de .o ne iş şimdiii
günaydınlarrrrr temizlik yapıom sabah sabah oturma odasının camını sildim kanepelerin altını falan
annemler yarın gelcek bugün rahat rahat yaparım temzliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?