2008 Ekim Anneleri

uzanıcam dedim ama ıh ıh gitti uyku başımda ağrıo..şimdi 2008 kasım annelerine bi göz attımda bebişlerin isimleri hep aynı iyiki hepimiz ekimde yada kasımda doğurmadık numara vermek gerekirdi o zaman..efe var ...kaan var..arda var.. eylül var..eymen var..kerem var..duru var..
bu arada bu saatte onlar tam kadro..
bizde ise Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
eFFeKaaN ......
bu üç misafirde kimse bilmiom yane...:1closedeyes:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr mirmirmirmir

dbest hoşgeldin bursaya, nezamndır dicedm dicem anaca şimdi fırsat buldum.gezebildin mi hiç??????

hoşbulduk.. yok canım hiç gezmedim hava kapalı diye çıkarmadım eylülü.. ben pazar günü babamı ve kardeşlerimi ayarttım gece 22 seansına sinemaya gittik 2210 da geri dönmek zorunda kaldım bil bakalım niye kaydirigubbakcemile3 eylül normalde 2030da uyur o akşam uyumucağı tuttu sanki anlamış gibi, ben de anneme dedim torun istiyodun al bak ben sinemaya gidiyom kaydirigubbakcemile3

eylül çılgınlar gibi ağlamışş annem susturamamış delikafadulden ben hazırlandım çıktım kapıdan, eylül ben hazırlanırken hep bana bakar, sabırla bekler sonra onu giydireceğimi bilir heyecanlanır :asigim: o gece de kendince belli bi süre beklemiş ben hazırlanıp onu da alıcam sanmış kaydirigubbakcemile3 annem diyo kafası kopcak sürekli kapıya bakıyo sonra ağlamaya başlamış susturamamış annem ben de taksiye atladım döndüm.. babam ve kardeşlerim izlediler

bi de önceki gün kuaföre gittim.. başka hiç çıkmadım anlıcağın.. arabam olsaydı her gün gezerdik ama arabasız çok zor yaa evde otururum daha iyi.. ama cuma günü babam evde ya gezdircek bizi alkisalkisalkis

saclarınızı boyatmısıınızz zambakk ve dbestt güle güle kullanın canlarummmdelikafadulden

saol canım
yıkandıktan sonra rengi daha çok hoşuma gitti ya fönlüyken daha açık duruyodu

selam kızlarr günaydınkaydirigubbakcemile2

allah allah niye acaba canım..gazı filan mı olduki.. :uhm:
yat güzelim yat dinlen biraz.. a.s
canım hadi bakalım fıstık iyileşiyor yavaş yavaş..:lepi:

günaydın canım.. sen eylül hanımı ne zannettin.. öyle bırakıp gitmek ha..yerimseniben
hangi filme niyetlendiydin güzelim..

kehanet çok güzelmiş yaw angaraya dönünce herüfle gitcez delikafadulden

cemre uyumuş heee ayy çok sevindimmm Şeniz ilaç alıyor ya rahatlamıştır kuzu

dbest dışarda buluşak mı hava güsel hem çocukları gezdirirz biraz msjı mı aldın mı

msjını aldım dbest tamam duruma göre bakarız kerem de uyucak şimdi
kociş samimiyetimizi bilmio ya biraz yadırgadı anlayışla karşılıycağını ümid ediyorum canım yerimseniben

efekaan ve hacer uyumamış gece :çok üzgünüm:
noluyo bu bebişlere yaw :uhm:

eylül de gece normalde bi kere uyanır emmek için buraya geldiğimizden beri uyku haram bana :çok üzgünüm: 4-6 arası 15 dakkada bi ağlıyodu dün gece 2:30 dan sabah 6 ya kadar çok sık ağladı ya ama ben biliyorumm neden böyle yaptığını

normalde dadısı ile aynı odada kalıyo ve sabaha kadar sadece1 kere uyanıyodu şimdi aynı odada yatıyoruz beşiğini getirdim beşiğinde yatıyo ama biliyo benim yanımda olduğumu sürekli meme istiyo yaa deli olcam :çok üzgünüm:

annem diyo iyi ki yanında değilmiş ayırmışsın diyo eylülün bu halini görünce şok oldu çünkü 2 aylık olana kadar da böyle yapıyodu hep emcek hep emcekkkk zaten işe başlıcam biberon da almıyo artık anne sütünü rüyasında görür

kendisi uyanmıyo, uyku arasında mızırdanıyo ağlıyo ama beni hiç uyutmuyo bu gece de kabus gibiydi.. ctesi döncez inşallah angaraya döndüğümüzde bu acaip davranışı devam etmez :çok üzgünüm:

yafriler ateş düşüklüğü yaşıyoz yav bu seferde, üzerini örttüm baaam, biraz önce uyandı yeni uyuttum, az derinleştirsin yeniden bi ölçem ateşini
o ne oliiiiiiiiiiiiii yaaaaa

canım gülçemi,n ateşi hep öyle yani normal 34.5 la 35 arası oluyo genelde
günaydınlarrrrr temizlik yapıom sabah sabah oturma odasının camını sildim kanepelerin altını falan
annemler yarın gelcek bugün rahat rahat yaparım temzliğimi
sana kocaman 10 puan yıldızlısından :lepi:

dbest dışarda buluşak mı hava güsel hem çocukları gezdirirz biraz msjı mı aldın mı

bugün yağmur yağacakmış hatta kar da olabilirmiş :jeyyar:
buluşmayın beeeeeee kıskanıyos

[

kızlar benim iznim de hazirana kadar ve sayfa açılıyordu aylıksız izinde özlük haklarınız korunur bir yanlışlık var sengözlerimebaksanab

bende ıstenmedıgını bılıyorum ama emın degılım...emın mısın sen?

msjını aldım dbest tamam duruma göre bakarız kerem de uyucak şimdi
kociş samimiyetimizi bilmio ya biraz yadırgadı anlayışla karşılıycağını ümid ediyorum canım yerimseniben

evinize gelsek kocan kovalardı bizi hee kaydirigubbakcemile3 hava da güzel hem ben de dışarı çıkmak istiyorum eylül uyansın mamasını yesin bakarımm neşesi yerindeyse çıkar geliriz kaydirigubbakcemile5

bugün güsel haberler alıom maaşıma zam gelmiş %10:lepi:

devlet memurlarına zam yok mi :a015:

sen de gel kızzz karamel karamel gezerük kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnn Şeniz
ya eylül hanım çok cadı çoooooook dbestçiğim işte gülçe aynen öyle yapıyo senin anlattığın gibi uyku arasında sürekli mızırdanıyo dolayısıyle uyutmuyo

bugün güsel haberler alıom maaşıma zam gelmiş %10:lepi:

harika hadi güle güle kullan

zambakcım Allah sabır versin sana ne diyim çok zor böyle yaa :1no2: eylül bikaç gündür böyle dayanamıyorum yaa hasta desem değil çünkü anormal neşeli, gündüz herşey yolunda, akşam da 2030da uyuyo, ama noluyosa sabaha karşı meme krizine giriyo yaaa :çok üzgünüm: ya bu sabah nolur sus da uyuyayım diye bağırdım yaaa senağlama o da ilk kez beni bağırırken gördü ve ağlıyodu ama uyuyodu yani uyanık değildi aklı çıktı çocuğun yaaa senağlama kendimden nefret ettim sonra aldım sarıldım öptüm memeleri emdi barıştık kaydirigubbakcemile3

esım ıdareci,ona sordum.ıstenebılır dıyor..
YILLIK IZINLER HARIÇ 2 yılın okulda dolması gerekırmiş..sart bu..

esım ıdareci,ona sordum.ıstenebılır dıyor..
YILLIK IZINLER HARIÇ 2 yılın okulda dolması gerekırmiş..sart bu..

doğrudur canım benim sayfada 31 ağustos itibariyle göreve başlayacağınızı belgeleyin diyordu ben okulumdan memnunum anadoludayım eşim istedi inşallah onun olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…