dbest hoşgeldin bursaya, nezamndır dicedm dicem anaca şimdi fırsat buldum.gezebildin mi hiç??????
saclarınızı boyatmısıınızz zambakk ve dbestt güle güle kullanın canlarummmdelikafadulden
allah allah niye acaba canım..gazı filan mı olduki.. :uhm:günaydın..efe kaan beni katletti bu gece üçten beri ağlıyo bağırıyo uyuyo uyanıo ne yaptığı belli değil sinirlerimi zıplattı..şimdide oyun oynuyoo:1shok:..we ben uykusuzluktan gaberiom...nooluyo bu çocuğa anlamadım gitti ..uyusada bende uyusam..gerçi o benim uykum açılsın die beklio sora uyucak bende kalcam ortada zombi gibi..:1shok:
yat güzelim yat dinlen biraz.. a.sGunaydinn bi zombi daha geldi benim zillide surekli uyandi kackare kalktim saymadim belki 2 saatte b i bekli 3 ama ben 2dk bi kallmis gibiyim yine ve uyuz kizim gunduz dolu memeyi emmiyo gece ceke ceke bos memeyle uyudu emzik yerine kulliyo hic bisy yemezsse ac karnina tabi uyuyamaz sabah karsi aldim artik yanima yatirdim verdim memeyi agzin, oyle uyuduk bugun biberona basliyacam napiyim tek midesine biseyler girsinde artik kasigada puturlu gidaya elbet birgun alisir ins baska care yok neyse ben gidip biraz yatiyim
canım hadi bakalım fıstık iyileşiyor yavaş yavaş..:lepi:günaydın.bu ağrı kesiciyi icad eden her kimse allah ondan razı olsun.aksam 9 da içirdim bucukta uyuttum teeee sabah 5 e kadar:lepi:
len iboş ates düşüklüüde ne olii kaydirigubbakcemile3 anacım ya yanlıs ölçmüşündür ya derecenin pili bitiodur yadaa normaldir bu ısısı o an için.angut karı o kadar fitile taban yaptı atesi puhahaaa :roflol: ver sen yusufu bana ben ikisinede bakarım :mymeka: :dilcikar:
kan bezinde vardı ama bizim batikonluk bi işimiz olmadıı için şüphedeyim.CADIARZU
kolay gelsin bacım.kardesin yeğenin falanda geliomu?büyümüştür prenses :asigim:
günaydın kızlarrr mirmirmirmir
hoşbulduk.. yok canım hiç gezmedim hava kapalı diye çıkarmadım eylülü.. ben pazar günü babamı ve kardeşlerimi ayarttım gece 22 seansına sinemaya gittik 2210 da geri dönmek zorunda kaldım bil bakalım niye kaydirigubbakcemile3 eylül normalde 2030da uyur o akşam uyumucağı tuttu sanki anlamış gibi, ben de anneme dedim torun istiyodun al bak ben sinemaya gidiyom kaydirigubbakcemile3
eylül çılgınlar gibi ağlamışş annem susturamamış delikafadulden ben hazırlandım çıktım kapıdan, eylül ben hazırlanırken hep bana bakar, sabırla bekler sonra onu giydireceğimi bilir heyecanlanır :asigim: o gece de kendince belli bi süre beklemiş ben hazırlanıp onu da alıcam sanmış kaydirigubbakcemile3 annem diyo kafası kopcak sürekli kapıya bakıyo sonra ağlamaya başlamış susturamamış annem ben de taksiye atladım döndüm.. babam ve kardeşlerim izlediler
bi de önceki gün kuaföre gittim.. başka hiç çıkmadım anlıcağın.. arabam olsaydı her gün gezerdik ama arabasız çok zor yaa evde otururum daha iyi.. ama cuma günü babam evde ya gezdircek bizi alkisalkisalkis
saol canım
yıkandıktan sonra rengi daha çok hoşuma gitti ya fönlüyken daha açık duruyodu
selam kızlarr günaydınkaydirigubbakcemile2
allah allah niye acaba canım..gazı filan mı olduki.. :uhm:
yat güzelim yat dinlen biraz.. a.s
canım hadi bakalım fıstık iyileşiyor yavaş yavaş..:lepi:
günaydın canım.. sen eylül hanımı ne zannettin.. öyle bırakıp gitmek ha..yerimseniben
hangi filme niyetlendiydin güzelim..
canım hayırlı olsun.. bende tayin istedim.. yeni evimize benim eski okulum çok uzak. o yüzden eve yakın bir okula istedim. olursa çok iyi olur. yürüme mesafesi 5 dakika..
yalnız bende ücretsiz izindeyim ama tayin istedim. olmuyormuymuş.. benim okul bir şey söylemedi.. :uhm:
kızlar benim iznim de hazirana kadar ve sayfa açılıyordu aylıksız izinde özlük haklarınız korunur bir yanlışlık var sengözlerimebaksanab
bugün güsel haberler alıom maaşıma zam gelmiş %10:lepi:
o ne oliiiiiiiiiiiiii yaaaaayafriler ateş düşüklüğü yaşıyoz yav bu seferde, üzerini örttüm baaam, biraz önce uyandı yeni uyuttum, az derinleştirsin yeniden bi ölçem ateşini
canım gülçemi,n ateşi hep öyle yani normal 34.5 la 35 arası oluyo geneldevalla bilmiyorum, akşam ateşi 35.2ydi, sonra 35.5 olmuş, dah asonra 35.8 olmuş, biraz önce de uyandı, yeni uyuttum, az dalsın bi daha öllçem, üzerini falan kalınlaştırdım, yorgan falan örtüm, bu gece de nöbetçiyiz anasını satim, 3. gece bu gece yaa -tatlicadiarzu-
sana kocaman 10 puan yıldızlısından :lepi:günaydınlarrrrr temizlik yapıom sabah sabah oturma odasının camını sildim kanepelerin altını falan
annemler yarın gelcek bugün rahat rahat yaparım temzliğimi
dbest dışarda buluşak mı hava güsel hem çocukları gezdirirz biraz msjı mı aldın mı
[
kızlar benim iznim de hazirana kadar ve sayfa açılıyordu aylıksız izinde özlük haklarınız korunur bir yanlışlık var sengözlerimebaksanab
dbest dışarda buluşak mı hava güsel hem çocukları gezdirirz biraz msjı mı aldın mı
msjını aldım dbest tamam duruma göre bakarız kerem de uyucak şimdi
kociş samimiyetimizi bilmio ya biraz yadırgadı anlayışla karşılıycağını ümid ediyorum canım yerimseniben
o ne oliiiiiiiiiiiiii yaaaaa
canım gülçemi,n ateşi hep öyle yani normal 34.5 la 35 arası oluyo genelde
sana kocaman 10 puan yıldızlısından :lepi:
bugün yağmur yağacakmış hatta kar da olabilirmiş :jeyyar:
buluşmayın beeeeeee kıskanıyos
günaydınnnnnn Şenizgünaydınnnnnnnnnnnn
ya eylül hanım çok cadı çoooooook dbestçiğim işte gülçe aynen öyle yapıyo senin anlattığın gibi uyku arasında sürekli mızırdanıyo dolayısıyle uyutmuyoefekaan ve hacer uyumamış gece :çok üzgünüm:
noluyo bu bebişlere yaw :uhm:
eylül de gece normalde bi kere uyanır emmek için buraya geldiğimizden beri uyku haram bana :çok üzgünüm: 4-6 arası 15 dakkada bi ağlıyodu dün gece 2:30 dan sabah 6 ya kadar çok sık ağladı ya ama ben biliyorumm neden böyle yaptığını
normalde dadısı ile aynı odada kalıyo ve sabaha kadar sadece1 kere uyanıyodu şimdi aynı odada yatıyoruz beşiğini getirdim beşiğinde yatıyo ama biliyo benim yanımda olduğumu sürekli meme istiyo yaa deli olcam :çok üzgünüm:
annem diyo iyi ki yanında değilmiş ayırmışsın diyo eylülün bu halini görünce şok oldu çünkü 2 aylık olana kadar da böyle yapıyodu hep emcek hep emcekkkkzaten işe başlıcam biberon da almıyo artık anne sütünü rüyasında görür
kendisi uyanmıyo, uyku arasında mızırdanıyo ağlıyo ama beni hiç uyutmuyo bu gece de kabus gibiydi.. ctesi döncez inşallah angaraya döndüğümüzde bu acaip davranışı devam etmez :çok üzgünüm:
esım ıdareci,ona sordum.ıstenebılır dıyor..
YILLIK IZINLER HARIÇ 2 yılın okulda dolması gerekırmiş..sart bu..
sen de gel kızzz karamel karamel gezerük kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?