doğrudur canım benim sayfada 31 ağustos itibariyle göreve başlayacağınızı belgeleyin diyordu ben okulumdan memnunum anadoludayım eşim istedi inşallah onun olur:Saruboceq:
uyu leylacım, bend eyatacağım şimdi benmi pc ortağı kızdırdı beni bugün.bend eo gelemeden hemne önc euyuyor numarası yapçam sengözlerimebaksanab
zambakcım Allah sabır versin sana ne diyim çok zor böyle yaa :1no2: eylül bikaç gündür böyle dayanamıyorum yaa hasta desem değil çünkü anormal neşeli, gündüz herşey yolunda, akşam da 2030da uyuyo, ama noluyosa sabaha karşı meme krizine giriyo yaaa :çok üzgünüm: ya bu sabah nolur sus da uyuyayım diye bağırdım yaaa senağlama o da ilk kez beni bağırırken gördü ve ağlıyodu ama uyuyodu yani uyanık değildi aklı çıktı çocuğun yaaa senağlama kendimden nefret ettim sonra aldım sarıldım öptüm memeleri emdi barıştık kaydirigubbakcemile3
canımanlıyorum seni geçen gün elada öyle oldu ama ben çözdüm neden olduğunu.. bueada havalar ısındı ve ben battaniyesini incelttim atrık penye battaniye örtüyorum üzerini. o akşam oda 23 dereceydi bende uyuyunca biraz daha kalın bi battaniye örttüm ve ela aynen dediğin gibi uykusunda ağlayıp durdu. uyanmıyor ama mızırdanıyordu. sonra o battaniyeyi aldım üzerinden uyudu. a.sefekaan ve hacer uyumamış gece :çok üzgünüm:
noluyo bu bebişlere yaw :uhm:
eylül de gece normalde bi kere uyanır emmek için buraya geldiğimizden beri uyku haram bana :çok üzgünüm: 4-6 arası 15 dakkada bi ağlıyodu dün gece 2:30 dan sabah 6 ya kadar çok sık ağladı ya ama ben biliyorumm neden böyle yaptığını
normalde dadısı ile aynı odada kalıyo ve sabaha kadar sadece1 kere uyanıyodu şimdi aynı odada yatıyoruz beşiğini getirdim beşiğinde yatıyo ama biliyo benim yanımda olduğumu sürekli meme istiyo yaa deli olcam :çok üzgünüm:
annem diyo iyi ki yanında değilmiş ayırmışsın diyo eylülün bu halini görünce şok oldu çünkü 2 aylık olana kadar da böyle yapıyodu hep emcek hep emcekkkkzaten işe başlıcam biberon da almıyo artık anne sütünü rüyasında görür
kendisi uyanmıyo, uyku arasında mızırdanıyo ağlıyo ama beni hiç uyutmuyo bu gece de kabus gibiydi.. ctesi döncez inşallah angaraya döndüğümüzde bu acaip davranışı devam etmez :çok üzgünüm:
bende sorun yok zaten canım. ben tercihlerimi yaptım okulda kabul etti..yerimsenibencanım hayırlı olsun.. bende tayin istedim.. yeni evimize benim eski okulum çok uzak. o yüzden eve yakın bir okula istedim. olursa çok iyi olur. yürüme mesafesi 5 dakika..
yalnız bende ücretsiz izindeyim ama tayin istedim. olmuyormuymuş.. benim okul bir şey söylemedi.. :uhm:
kızlar benim iznim de hazirana kadar ve sayfa açılıyordu aylıksız izinde özlük haklarınız korunur bir yanlışlık var sengözlerimebaksanab
ayyinan sonra ne kadar çok kızıyor kendine demi.. bende bir kere bağırdım ama kendi kendime söz verdim bir daha asla bağırmıycam diye..:çok üzgünüm:zambakcım Allah sabır versin sana ne diyim çok zor böyle yaa :1no2: eylül bikaç gündür böyle dayanamıyorum yaa hasta desem değil çünkü anormal neşeli, gündüz herşey yolunda, akşam da 2030da uyuyo, ama noluyosa sabaha karşı meme krizine giriyo yaaa :çok üzgünüm: ya bu sabah nolur sus da uyuyayım diye bağırdım yaaa senağlama o da ilk kez beni bağırırken gördü ve ağlıyodu ama uyuyodu yani uyanık değildi aklı çıktı çocuğun yaaa senağlama kendimden nefret ettim sonra aldım sarıldım öptüm memeleri emdi barıştık kaydirigubbakcemile3
benim karamel baya koyu bi karamel ben açık istedim ama koyu oldu senin istediğin gibi yani değişek mi yerimseniben
dbesssssssst eylül çok tatlı yaaaaaa malşallah annesi napsın meme biti o çok seviyo bırak emsin yarasın kuzuma
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bıde uykunun en tatlı oldugu saatler 4-7 arası.tam da o saatlerde uyanınca ınsan kotu oluyor..ama eylul baya erkn uyuyormus yaevdeyken bu saatte uyudugunda kacga uyanıyordu sabah?.ıklım 20:30 da uyusa ooo sabahın 5 nde dıkılır ayaga uyumaz bıda.10:00-10:30 gıbı uyuyor zaten.
dbest şu demir damlası dişte siyahlık yapar mı canım ya damlayı alınca çocuk sürekli ağzından hafif hafif çıkarıyor midesi lıkır lıkır oluyor
canımanlıyorum seni geçen gün elada öyle oldu ama ben çözdüm neden olduğunu.. bueada havalar ısındı ve ben battaniyesini incelttim atrık penye battaniye örtüyorum üzerini. o akşam oda 23 dereceydi bende uyuyunca biraz daha kalın bi battaniye örttüm ve ela aynen dediğin gibi uykusunda ağlayıp durdu. uyanmıyor ama mızırdanıyordu. sonra o battaniyeyi aldım üzerinden uyudu. a.s
belki eylülede ev sıcak gelmiştir..a.s
ayyinan sonra ne kadar çok kızıyor kendine demi.. bende bir kere bağırdım ama kendi kendime söz verdim bir daha asla bağırmıycam diye..:çok üzgünüm:
yok çişini yaparken silkiniyo.bööle üşüyomuş gibi..acıo heralde.kehanetçok güzelmiş yaw angaraya dönünce herüfle gitcez delikafadulden
cemre uyumuş heee ayy çok sevindimmm Şeniz ilaç alıyor ya rahatlamıştır kuzu
ii günlerde yiyin.komsuda pişer bizede düşer delikafaduldenbugün güsel haberler alıom maaşıma zam gelmiş %10:lepi:
aaah aaah al eylülü vur cemreyee şutarafagitti bizim zilloşta ankarada ööle oldu.mızıııır mızıııırrr neymiş emcekmiş.gerci biz bide sistiktik dimi :çok üzgünüm:efekaan ve hacer uyumamış gece :çok üzgünüm:
noluyo bu bebişlere yaw :uhm:
eylül de gece normalde bi kere uyanır emmek için buraya geldiğimizden beri uyku haram bana :çok üzgünüm: 4-6 arası 15 dakkada bi ağlıyodu dün gece 2:30 dan sabah 6 ya kadar çok sık ağladı ya ama ben biliyorumm neden böyle yaptığını
normalde dadısı ile aynı odada kalıyo ve sabaha kadar sadece1 kere uyanıyodu şimdi aynı odada yatıyoruz beşiğini getirdim beşiğinde yatıyo ama biliyo benim yanımda olduğumu sürekli meme istiyo yaa deli olcam :çok üzgünüm:
annem diyo iyi ki yanında değilmiş ayırmışsın diyo eylülün bu halini görünce şok oldu çünkü 2 aylık olana kadar da böyle yapıyodu hep emcek hep emcekkkkzaten işe başlıcam biberon da almıyo artık anne sütünü rüyasında görür
kendisi uyanmıyo, uyku arasında mızırdanıyo ağlıyo ama beni hiç uyutmuyo bu gece de kabus gibiydi.. ctesi döncez inşallah angaraya döndüğümüzde bu acaip davranışı devam etmez :çok üzgünüm:
barısmanızı yiyim sizin kaydirigubbakcemile3 olur bacım uyku bölününce ister istemez sinirlerde zıplar :teselli:zambakcım Allah sabır versin sana ne diyim çok zor böyle yaa :1no2: eylül bikaç gündür böyle dayanamıyorum yaa hasta desem değil çünkü anormal neşeli, gündüz herşey yolunda, akşam da 2030da uyuyo, ama noluyosa sabaha karşı meme krizine giriyo yaaa :çok üzgünüm: ya bu sabah nolur sus da uyuyayım diye bağırdım yaaa senağlama o da ilk kez beni bağırırken gördü ve ağlıyodu ama uyuyodu yani uyanık değildi aklı çıktı çocuğun yaaa senağlama kendimden nefret ettim sonra aldım sarıldım öptüm memeleri emdi barıştık kaydirigubbakcemile3
bende boyattım :1closedeyes: mavi siyah benümkübenim karamel baya koyu bi karamel ben açık istedim ama koyu oldu senin istediğin gibi yani değişek mi yerimseniben
dbest şu demir damlası dişte siyahlık yapar mı canım ya damlayı alınca çocuk sürekli ağzından hafif hafif çıkarıyor midesi lıkır lıkır oluyor
yok çişini yaparken silkiniyo.bööle üşüyomuş gibi..acıo heralde.
ii günlerde yiyin.komsuda pişer bizede düşer delikafadulden
aaah aaah al eylülü vur cemreyee şutarafagitti bizim zilloşta ankarada ööle oldu.mızıııır mızıııırrr neymiş emcekmiş.gerci biz bide sistiktik dimi :çok üzgünüm:
barısmanızı yiyim sizin kaydirigubbakcemile3 olur bacım uyku bölününce ister istemez sinirlerde zıplar :teselli:
bende boyattım :1closedeyes: mavi siyah benümkücok asil bi renk gelio bu bana ya :lepi:
bizim doktor siyah cıkarabilir dedü :çok üzgünüm:
sizin doktor çok biliyo sırnaşık şey ayrıca demir eksikliği de dişte renk bozukluğu yapıyo.. demir tedavisinin dişleri siyah yaptığını hiç duymadım ben seçim senin yerimseniben
evet saç rengin çok harika aslında ben de öyle istiyordum koyu renk saça bayılıyorum ama senin saçın dümdüz ve mavisiyah acaip yakışıyo ve parlak duruyo.. benimki dalgalı ya yakışacağını sanmıyorum :çok üzgünüm:
ya pc kitlenio sinir oldum
celen geçmiş olsun ya cemre kuzuma neden olur ki bu enfeksiyonmuydu:uhm:
debst sana mahfelde pasta ısmarlıycamdelikafaduldencokacimcoook
saol özlemcim.buyuk ihtimal kakası tutşa bulaştı.bi ara sert yapıodu ozman hep tutuşa yapısıodu moku.:çok üzgünüm:
bende gelceeemmm delikafadulden banada ısmarlaaaaaa delikafadulden mmmmm cokacimcoook meeveli olsun benümkü cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?