2008 Ekim Anneleri

doğrudur canım benim sayfada 31 ağustos itibariyle göreve başlayacağınızı belgeleyin diyordu ben okulumdan memnunum anadoludayım eşim istedi inşallah onun olur:Saruboceq:

işte aynı böyle canıom belgeleyin diyordu sayfam da açık olunca güvendik ama tercihleri yapınca 2 yılınız dolmadığından tercih yapamazsınız dedi sistem kabul etmedi yani

kciş uyuyo görümcem gül kızıma bakıyo bende bir yandan kahvaltı hazırlasam iyi olacak arada gelirim burdayım yani kaçmayın haaaaaa

uyu leylacım, bend eyatacağım şimdi benmi pc ortağı kızdırdı beni bugün.bend eo gelemeden hemne önc euyuyor numarası yapçam sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bıde uykunun en tatlı oldugu saatler 4-7 arası.tam da o saatlerde uyanınca ınsan kotu oluyor..ama eylul baya erkn uyuyormus yaevdeyken bu saatte uyudugunda kacga uyanıyordu sabah?.ıklım 20:30 da uyusa ooo sabahın 5 nde dıkılır ayaga uyumaz bıda.10:00-10:30 gıbı uyuyor zaten.

dbest şu demir damlası dişte siyahlık yapar mı canım ya damlayı alınca çocuk sürekli ağzından hafif hafif çıkarıyor midesi lıkır lıkır oluyor

canımanlıyorum seni geçen gün elada öyle oldu ama ben çözdüm neden olduğunu.. bueada havalar ısındı ve ben battaniyesini incelttim atrık penye battaniye örtüyorum üzerini. o akşam oda 23 dereceydi bende uyuyunca biraz daha kalın bi battaniye örttüm ve ela aynen dediğin gibi uykusunda ağlayıp durdu. uyanmıyor ama mızırdanıyordu. sonra o battaniyeyi aldım üzerinden uyudu. a.s

belki eylülede ev sıcak gelmiştir..a.s

benim karamel baya koyu bi karamel ben açık istedim ama koyu oldu senin istediğin gibi yani değişek mi yerimseniben

lülülülülülü yok ben beğendimmm vermemmmm kaydirigubbakcemile3 havam değişti ayolll kaydirigubbakcemile3

dbesssssssst eylül çok tatlı yaaaaaa malşallah annesi napsın meme biti o çok seviyo bırak emsin yarasın kuzuma

ya öyle diyosun da açlığından emmiyo ki.. mesela dün çok güzel yedirdim herşeyi zar zor da olsa :çok üzgünüm: kahvaltı yaptı, meyve yedi, yoğurt yedi, öğlen tavuk-şehriye-kabak çorbası yedirdim yedi.. istedikçe emzirdim karnı tok yani.. ama sabah 4-7 arası meme istiyo sırf keyfi için

yok canım eylülün düzeni böyle (idi senağlama).. akşam 2030 da yatarsa sabah 7-7buçuk gibi kalkıyo 11 saat uyuyo yani.. 4 aylıktan beri böyle ama 3-4 gündür :1no2:
akşam 21 de yatırayım desem dayanamıyo çok yoruluyo uykusu geliyo muhallebisini bile zar zor uyuklarken yiyo kaydirigubbakcemile3 alıştı yani saat 20 olunca altı değişiyo mama yiyo ve yatağa atıyorum uyuyo du.. senağlama senağlama

dbest şu demir damlası dişte siyahlık yapar mı canım ya damlayı alınca çocuk sürekli ağzından hafif hafif çıkarıyor midesi lıkır lıkır oluyor

hayır canım yapmaz.. midesi lıkır lıkır da olmaz bikaç damla veriyosun zaten kaydirigubbakcemile3

ev sıcak ama hafif giydiriyorum battaniyesi de penye.. bilmiyorum artık inşallah dönünce düzelir senağlama

Son düzenleme:
kehanet çok güzelmiş yaw angaraya dönünce herüfle gitcez delikafadulden

cemre uyumuş heee ayy çok sevindimmm Şeniz ilaç alıyor ya rahatlamıştır kuzu
yok çişini yaparken silkiniyo.bööle üşüyomuş gibi..acıo heralde.
bugün güsel haberler alıom maaşıma zam gelmiş %10:lepi:
ii günlerde yiyin.komsuda pişer bizede düşer delikafadulden
aaah aaah al eylülü vur cemreyee şutarafagitti bizim zilloşta ankarada ööle oldu.mızıııır mızıııırrr neymiş emcekmiş.gerci biz bide sistiktik dimi :çok üzgünüm:
barısmanızı yiyim sizin kaydirigubbakcemile3 olur bacım uyku bölününce ister istemez sinirlerde zıplar :teselli:
benim karamel baya koyu bi karamel ben açık istedim ama koyu oldu senin istediğin gibi yani değişek mi yerimseniben
bende boyattım :1closedeyes: mavi siyah benümkü cok asil bi renk gelio bu bana ya :lepi:

bizim doktor siyah cıkarabilir dedü :çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlarrr
meran nerde yaa bilmek istiyoruzzz :enbuyukkk: dün de gelmedi sanırım de mi :çok üzgünüm:

sizin doktor çok biliyo sırnaşık şey ayrıca demir eksikliği de dişte renk bozukluğu yapıyo.. demir tedavisinin dişleri siyah yaptığını hiç duymadım ben seçim senin yerimseniben

evet saç rengin çok harika aslında ben de öyle istiyordum koyu renk saça bayılıyorum ama senin saçın dümdüz ve mavisiyah acaip yakışıyo ve parlak duruyo.. benimki dalgalı ya yakışacağını sanmıyorum :çok üzgünüm:

len karı docent kaydirigubbakcemile3 zaten cıkar demedi cıkabilir dedi.meyve püresinin içine kat dedi.saf vemiceemişim kaydirigubbakcemile3
şşşş şu da aynı iboşa benziii alkisalkisalkis alkisalkisalkis puhahaaaa kaydirigubbakcemile3

ya pc kitlenio sinir oldum
celen geçmiş olsun ya cemre kuzuma neden olur ki bu enfeksiyonmuydu:uhm:
debst sana mahfelde pasta ısmarlıycamdelikafaduldencokacimcoook

hazır demir damlası demişken bu iğrenç damla aç mı verilmeli yoksa tok mu yani reçetede yemeğin hemen ardından dio öyle versem hemen kusar kerem
yemekten önce veriom ben doğru mu:uhm:

ya pc kitlenio sinir oldum
celen geçmiş olsun ya cemre kuzuma neden olur ki bu enfeksiyonmuydu:uhm:
debst sana mahfelde pasta ısmarlıycamdelikafaduldencokacimcoook

saol özlemcim.buyuk ihtimal kakası tutşa bulaştı.bi ara sert yapıodu ozman hep tutuşa yapısıodu moku.:çok üzgünüm:
bende gelceeemmm delikafadulden banada ısmarlaaaaaa delikafadulden mmmmm cokacimcoook meeveli olsun benümkü cokacimcoook

tamam seninki meyveli ben çikolatalıdan vazgeçmem alkisalkisalkis

keremin de bacağının üstünde kızarıklık vardı dün krem sürdüm geçmedi ya bişey mi dokundu desem değişik bişey vermedik resmini çekip koycaktım size bu nedir die :uhm:

Zor bela kahvaltisini yaptirmaya cabaladik agzina zorla sokuyom ve yiyo uyuz ya agzina girsin yeterki yiyo ama mesele agzina sokmakta uyuz etti beni gulduruyom gulerken hemen agzina dogrumu yapiyom bilmiyom ama bi sekilde bisey yemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…