Wawwww demek öyle bir derdin yok Allah bereketini versin o zaman ne diyim. Kızım niye dikkatli okuyun dedim o aslında çift taraflıııııııııı
heeee , zaten mantıklı olanı da çift taraflı olmasıydı :uhm: demek bundan sonra başım ağrıyo demeden önce iyice düşünmek , herşeyi göze almak lazımmmmm
Olcayım bitanem benim daha geçmişi yeni okudum yapma sensiz zaten çekilmiyor buralar sen bi tanesin küsmezsin küsemezsin ki demiBIZDIKIMMMMMMMMMMMMM sen nerdesin güselim bugün sendemi kızdın bu gacılara bak ben kızdığımı küstüğümü beyan etmeme rağmen kimseler oralı olmamış.Yarın da protesyo edek gelmiyek varmısın???:dilcikar:Çok üzgünüm çoook
leeenn biri bana acciiiiil akıl versin.çok kötü sıkıştııımm:çok üzgünüm: azönce ankaradan eşimin aile dostlarından birinin kızı aradı.4 sene burda okudu kız.bu aksam otobüse biniomus diploöasını alıcakmıs yarın.pteside sevgiliyle bulusup (o da d.bakırdan gelicak)didime gidiceklermiş.pazara kadar sizde kalsam dedi.o an bişe diyemedim.olur tabi yarın aksam abin gelio dedim.ctesi kontrolümüz var birazda işlerimiz var ama ev senn tabi dedim.ama şimdide ne yaparımda sıyırırım diyorum:çok üzgünüm: 15 günde 2 günlüğüne kocişim gelicek.tamam çiçek sulama olayı falan yok ama adam evinde 2 günlüğüne rahat etmye gelio.nolur bi akıl verin bana..:çok üzgünüm:
Ahanda geldim işte.Amma geçmişi okuyupta geldim...EDHAK,NİSA 38,memleketlim gıymatlım ÇAKILTAŞI' M ve de BIZDIK' ım benimle özel olarak ilgilenmişler ondan geldim yanim yoksam gelmeyecektim.:dilcikar:Hele de BIZDIK' om demiş ki sensiz buralar çekilmiyor canım yaaaaaaaaaaŞenizHe bi de DESTİNA' m yoklamaya yok yazmış işte neyse sefiyonus beni diyem geldim dayanamadım gene
akıl verilecek bişey kalmamış ki, sen tamam demişin bi kere , şimdi vazgeçtim diyemezsin ya:sm_confused:
Ahanda geldim işte.Amma geçmişi okuyupta geldim...EDHAK,NİSA 38,memleketlim gıymatlım ÇAKILTAŞI' M ve de BIZDIK' ım benimle özel olarak ilgilenmişler ondan geldim yanim yoksam gelmeyecektim.:dilcikar:Hele de BIZDIK' om demiş ki sensiz buralar çekilmiyor canım yaaaaaaaaaaŞenizHe bi de DESTİNA' m yoklamaya yok yazmış işte neyse sefiyonus beni diyem geldim dayanamadım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?