2008 Ekim Anneleri

amma haberin tersi olaydı yani kocişin bana tazminat davası açması riski olsaydı tutuşurdummmm :))))))))))))

Wawwww demek öyle bir derdin yok Allah bereketini versin o zaman ne diyim. Kızım niye dikkatli okuyun dedim o aslında çift taraflıııııııııı

Wawwww demek öyle bir derdin yok Allah bereketini versin o zaman ne diyim. Kızım niye dikkatli okuyun dedim o aslında çift taraflıııııııııı

heeee , zaten mantıklı olanı da çift taraflı olmasıydı :uhm: demek bundan sonra başım ağrıyo demeden önce iyice düşünmek , herşeyi göze almak lazımmmmm

leenn dedikocu karılar sizii..doğurunda görem sizi ben ulen kızımın canı krep istemiş kırk yılın başı çocuk anne şunu istiyom dedi onunla uğraşıyommcokacimcoook

canınınzda çekse kolay nasısa kalkın yapın ama bu sıcakta ocağın başı insanı bunalıma sokuyoo

celen hanım konuya gelince doğumdan sonra korunma yöntemleri diye bi topic açmıştı haziran anneleride hidenişko demişki biz kondom hap yada sprail kullanmıyoruz eşim korunuyooç...işte bizde öyle korunuyodukta hamile kaldım dikkat et deyii yazdım yani tamamen teorik ....

nisanurcum banada verdi o ilaçtan kullanmadım valla bol bol su içtim bide çamaşırımı günde 3-4 kez değiştiriyorum kaynar suda yıkıyıp ütülüyorum bi sıkıntım yok şimdilikk..ama senin şikayetine gçörede değişir tabbii..

bızdıkcım hadi hayırlı olsun gelininiz bol bol eğlen az oyna çoçuğu doğurma halay başlarında:teytey:

Olcayım bitanem benim daha geçmişi yeni okudum yapma sensiz zaten çekilmiyor buralar sen bi tanesin küsmezsin küsemezsin ki demi
Kızlar ben kaçar akşama dediklerinizi yapçam valla çok hoşuma giderse duramam doğurma tehlikem % kaç bilmiyorum ama oynicam banane hadi ben çıktım hazırlanacam daha

ben buralardayım çıtır, ama galiba sadece ben buralardayım diğerleri firar

leeenn biri bana acciiiiil akıl versin.çok kötü sıkıştııımm:çok üzgünüm: azönce ankaradan eşimin aile dostlarından birinin kızı aradı.4 sene burda okudu kız.bu aksam otobüse biniomus diploöasını alıcakmıs yarın.pteside sevgiliyle bulusup (o da d.bakırdan gelicak)didime gidiceklermiş.pazara kadar sizde kalsam dedi.o an bişe diyemedim.olur tabi yarın aksam abin gelio dedim.ctesi kontrolümüz var birazda işlerimiz var ama ev senn tabi dedim.ama şimdide ne yaparımda sıyırırım diyorum:çok üzgünüm: 15 günde 2 günlüğüne kocişim gelicek.tamam çiçek sulama olayı falan yok ama adam evinde 2 günlüğüne rahat etmye gelio.nolur bi akıl verin bana..:çok üzgünüm:

Ahanda geldim işte.Amma geçmişi okuyupta geldim...EDHAK,NİSA 38,memleketlim gıymatlım ÇAKILTAŞI' M ve de BIZDIK' ım benimle özel olarak ilgilenmişler ondan geldim yanim yoksam gelmeyecektim.:dilcikar:Hele de BIZDIK' om demiş ki sensiz buralar çekilmiyor canım yaaaaaaaaaaŞenizHe bi de DESTİNA' m yoklamaya yok yazmış işte neyse sefiyonus beni diyem geldim dayanamadım gene

akıl verilecek bişey kalmamış ki, sen tamam demişin bi kere , şimdi vazgeçtim diyemezsin ya:sm_confused:

hoşgeldin bayan kapris naniknanik

olcay = bayan kapris
çakıl = bayan işgüzar
celen = bayan evham
nisanur = bayan soğukkanlı
destina = bayan her derde deva
bızdık = bayan libido
kajo = bayan tembel

Bu arada NİSA 38 ben oğluşumun bazı çamaşırlarını yıkadım bende dalinin deterjanını aldım bingonunda beyaz yumuşatıcısını kullanıyorum ben zaten bebek için oda devamlı kullandığım için onun kokusunu severim ben yıllardır bebek için olduğundan dalinin yumuşatıcısını almadım ama deterrjanı güsel misler gibi oldu bebek kokuyor çamaşırlar ama akşam makineme çok sinirlendim çok çamaşır yıkamıştım h.sonu ondanmıdır nedir beyni sulandı galiba sıkmadı çamaşırları sadece sıkma yaptırdım program bitince ama gene sıkmadı sinir oldum valla elimde sıktım tektek umarım bozulmamıştır kıslar ya daha yıkanacak çok şey varrrrrrrrrr umarım geçicidir :Saruboceq:nolurrrrrrrrr bozulmamış olsun nolurrrrrr

geçti borun pazarı tamam demeseydin olurdu emme şimdi bahane bulduğunu anlarr..
boşver be güselim iki güncük nolurr alır kocanı dışarda gezersin sıkma kendini kız çok dayanılmaz gibiyse başkada artık bi kere gel demişsin..-tatlicadiarzu-

akıl verilecek bişey kalmamış ki, sen tamam demişin bi kere , şimdi vazgeçtim diyemezsin ya:sm_confused:

ya o an bişi diyemedim.ne diyeceğimi şaşırdım:çok üzgünüm: acil ne cıkarsam?biyere gidebilirim mesela??yada baska birileri bana gelebilir gibi??yaaa ltfeeennn:çok üzgünüm:

ah olacyım inan aklımdaısn ama suara aklım o kadar kalabalık ki bos bi anını bulup yazamıyorum nerelerdesin die.
1. si şafak sayıyorum kocacım gelicek
2.si bebişin hareketlerini sayıyorum suara yavaslamıstı
3.sü ve en cıkmazı kocacımın geldiği gün yatılı misafir gelio ve kocacımın gideceği gün gidicekbenneyaptımki
oooofff:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…