ya o an bişi diyemedim.ne diyeceğimi şaşırdım:çok üzgünüm: acil ne cıkarsam?biyere gidebilirim mesela??yada baska birileri bana gelebilir gibi??yaaa ltfeeennn:çok üzgünüm:
geçti borun pazarı tamam demeseydin olurdu emme şimdi bahane bulduğunu anlarr..
boşver be güselim iki güncük nolurr alır kocanı dışarda gezersin sıkma kendini kız çok dayanılmaz gibiyse başkada artık bi kere gel demişsin..-tatlicadiarzu-
ya dayanılmaz deil ama tüm başbaşa gecirilcek zamanlar suya düştüsenağlama
Bayan kapris hımmmmmmmmmm öylemi dedin gı hiçteki bilem dün sen de dahil hiçbiriniz şımarıklığımı çekmediniz :dilcikar:Benim ilgiye ihtiyacım var kısım ana yok baba yok kimse şımartmıyo bizi nolur siz şımartsanız tek başınıza doğumdan korkmaya başlamak nasıl bir duygu biliyonus mu siz kimse yok yanınızda hem bebeğinizi istiyorsunuz bir an önce hemde korkuyosunuz ya ona yetemezsem diye anam olsaydı yanımda olur yetişemediğimde soluğumu onda alırdım diye hiç içlendiğiniz oldu mu neyse ya gene sulandım ben bi wc ye gideyim bi tek kocişinize kaldınız mı hiç onunda canı isteyecekte ilgilencek sizle soracak niye durgunsun diye yoksa yok
repulationa ekle diyor ya oraya basman yeterli , ben sana verdim şimdi, olcaya da verdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?