2008 Ekim Anneleri

kıs olcay bozulduysada yaptır doğum öncesi öyle şeylerle uğraşmann..
hem ne kızıyosunuz anlamıyom valla herkeste bi sitem bi sitemm .
kim her dakka tekip etcek kim giriyo kim girmiyo göze batınca soruyos işte bu arada kevsercim 4 gündür yokk..yağmurda hala dönmedi yaww-tatlicadiarzu-

ya o an bişi diyemedim.ne diyeceğimi şaşırdım:çok üzgünüm: acil ne cıkarsam?biyere gidebilirim mesela??yada baska birileri bana gelebilir gibi??yaaa ltfeeennn:çok üzgünüm:

olmaz bence , baştan bahanen olsa ayıp olmazdı ama şimdi tamam dedikten sonra bahane ayıp olur , ama kırılırlarsa kırılsınlar benim ve eşim için çok da önemli değiller diyorsan ayrı mesele tabii

Bayan kapris hımmmmmmmmmm öylemi dedin gı hiçteki bilem dün sen de dahil hiçbiriniz şımarıklığımı çekmediniz :dilcikar:Benim ilgiye ihtiyacım var kısım ana yok baba yok kimse şımartmıyo bizi nolur siz şımartsanız tek başınıza doğumdan korkmaya başlamak nasıl bir duygu biliyonus mu siz kimse yok yanınızda hem bebeğinizi istiyorsunuz bir an önce hemde korkuyosunuz ya ona yetemezsem diye anam olsaydı yanımda olur yetişemediğimde soluğumu onda alırdım diye hiç içlendiğiniz oldu mu neyse ya gene sulandım ben bi wc ye gideyim bi tek kocişinize kaldınız mı hiç onunda canı isteyecekte ilgilencek sizle soracak niye durgunsun diye yoksa yok

ya dayanılmaz deil ama tüm başbaşa gecirilcek zamanlar suya düştüsenağlama

ah canım benimm..beni sedyeye yatırana kadar kahkalar atıyodum espriler yapıyodum hemşireler falan kopuyoz sonra giydirdiler ameliyat elbisemi yatırdılar sedyeye kardeşimi yengemi arkadaşımı falan öptüm eşim geldi alnımdan öptü bişiy istermisin diye bi başladım böğürerek ağlamaya annemi istiyom ben diyesenağlama
valla herkeside ağlattım odadakii ..napcıcas güselim bizimde kaderimiz böyleymiş allah evlatlarımızdan ayırmasın inşallah:Saruboceq:

Ayyyy celen çok acıdım haline ama davet etmişsin bikere canım kıvırmak ayıp olur odanızda artık koklaşıp hasret giderirsiniz kocişinin bi sonraki gelişinde dikkatli ol kismeyi kabul etme bahaneleri şimdiden hazırla hem tanrı misafiri bak hamişsin sevap olur bebeğine hayır duası iste o kızdan

kızlar bişi sorcem ben yine, ayıptır sölemesi benim göğüsler akıyo böle sarı sarı nokta nokta oluyo iç çamaşırlarım sürekli, vede çıkmıyo o lekelerrrrr klava:ayy sizede oluyomu:uhm:

olcayım dün ben çıktıktan sonra gelmişsin ben gelince de sen gitmişsin ............o korkuları hepimiz yaşıyoruz , takma kafanı bebeğim öyle şeylere

oy celenim yazık sana:çok üzgünüm: ama canım yapılcak bişey bende bulmadım 2 gün sıkcan dişini artıkım nsılsa bi ömür sizin
ben de ütüyü bitirdim nihayet ama bende bitmişim kan ter içinde kendimi duşa zor attım:icecream:
ooo ben yokken olcayım kırılganım daa gelmiş a.s. gel sen foruma ben seni sarar severim merak etme:1hug:

Neyse ya geçer az sonra oluyo bööle arada bir başa çıkmayı öğrenemedim bi türlü şimdi duygusallıkta katlandı tabii eskidende duygusaldım ama şimdi kapı gıcırtısına ağlar oldum neyse sizide üzdüm DESTİNA' m bacım sende de mi yok ana bilmiyodum ya kusura bakma bu aralar hep hastane senaryoları kuruyom ben işte geçer napalım neleri geçirmedik ki ben nikah masasında da tıransa geçmişim zaten nikah memuru adınız soyadınız demiş ben habire adımı söylüyomuşum ay ne rezalet ama kimse bilmezki içindekileri bi de sürekli ayağımı sallamışım masada ağlamamak için makyajım çok güsel olmuştuda akmasın diyem ağlamadıydım :roflol:O makyajı yapana kadarda makyajcıyı öldürmüştüm kaç kere silmek zorunda kaldı bir bilseniz tam yapıyo bişeyler ben hüngürt bi görseydiniz nikah günü halimi

çakılım o puan verme işi nsıl çözemedim bastım teraziye ama yorum yap diyo yorum yapmadan onaylarsam puan vermiyo mu sana puan vermeyi denedim ama olmadı acep

olcaycım ben 13 yaşındaydımm yani daha hiç bişiyimi paylaşamamıştım ne ilk aşkımı ne gönül yaramı oyüzden işte erkenden okulu falan bırakıp evlendimm..hani diyosun ya yaşından olgunsun diyee ben insanı büyütenin zorluklar olduğunu düşünüyorumm..

ama çok şükür eşimle evladımla çok mutluyum sende çok üzme kendini eşinin yapcağı bişiy olsaydı hiç evlenmezdi senle rahat bebeğinizin gelince artık tam anlamıyla bi aile olacaksınız onu düşün

repulationa ekle diyor ya oraya basman yeterli , ben sana verdim şimdi, olcaya da verdimm

CELEN' im ya ben de aynı dertten müzdaribim.Seni çok iyi anlıyorum biz böyler yumuşak yüzlü davranıyos sonra da kurtaramıyos paçamızı...Benim kocişinde çok yakın arkadaşı var bahsetmiştim size AVUSTRALYA' dan gelcek diye hatırladınız mı önümüzdeki hafta yola çıkıyormuş hem bizimki geldim mi öyle 2 günlüğüne değil en az 1 aylığına geliyor...Oğlanın odasını vereceğiz mecbur çünkü şu anda boş ben titiz bir kadınım istemiyorum ya daha odayı yeni boyadık çocuğun eşyalarını gaza gelip yıkamaya başladım bayrama gider umarım bi de kardeşim gelecek bayrama 15-20 eylül gb oğlanın odası gelecekti trafiğe bak ya sinir oluyorum getirmicem bende herkes gitsin öyle diyorm eğer hala doğurmazsam bu arada yerleştiririz hiçbişey senin planladığın gb olmuyor maalesef çiçek sulamanın son günleri nerden çıktı bu arkadaş bayrama niye geliyo misafir hayatımın en önemli kişisini bebeişimin gelişini neden istediğim şekilde karşılayamıyorum daha bi sürü şey bööle geriliyorum geriliyorum resmen bazen kendimi patlayacak gb hissediyorum...Hem ben akşamşları eve gidince nasıl nerde yatacağımı şaşırıyorum rahat bişeyler giyip üztüme dolaşıyorum şimdi o çocuğun yanında ne kadar rahat edicem offfffff ya offfffffffffff anladın mı şeker beterin beteri var bizim otel önümüzdeki hafta sezonu açıyor doğuma kadar açık ondan sonra da doğumdan mütevelit açarız zaten insan kendi evinde istediği zaman istediği gb davranamayıpta ne zaman nerde davrancak sinir oluyom ya haline şükret kızım sadece 2 günnnnnnnnnnnnnnn

ah celen ne ayıpp vallaaa:mymeka:
kız kalabılır mıyım dıye bırde sormuş yanı arayıp,sende ohh ohh gel ne guzel derken ıyıydia.s
kendını ayarlamıştır sımdı ona gore planını yapmıştır oda.
artık ona bahane sunman yanlış olur bence.aradığında soyleseydın bişiler olurdu daa..şimdi arayıp yaa boyle boyle demek olmaz bence.
eşin yanında olcak hem nasılsa ne var ki..başbaşa gezinirsınız.ılla kı koklaşcam ben dersen gecın odanıza hayrett bişiii:1closedeyes
bak banaa yarın 2 hafta olacak misafırım var.kafamçokkarıştı
cmt gıderler heralde.tatılden berı keyfıme bakamadıme evimde.daha tatılden geldığımız aksamına geldı mısafırlerımız,halıme bak şükretta.s

şimdik almanyadaki teyzemlken konustum.pazartesi geliceklerdi ama büyük ihtimal o kcasından önce gelicekmiş.belki yarı belki ctesi.aksamüstü hbr vericek kesinleşip kesinleşmediğini.yani bilet alıcak.ööle diicem.off basıma ağrı attı.acıktımda.kuaförede gidicem.havada sıcak.e bide hamileyim.oofffff

bak olcaycım da aynı dertteee:çok üzgünüm:
aynen canım bende senın düşündüklerını düşünüyorum vee canımı ıyıce sıkıyorum boyle düşündukce...kafammı yormamaya calısıyorum bende fazla napiiim:uhm:
evde rahat dolaşamamak ve titizlikten dolayı coğu seyden rahatsızlık duymak en nefret ettiğim konuların başında gelıyor.
hamıle halımızlee hayret bişiiii yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…