2008 Ekim Anneleri

ya ben derdimi anlatamadımı..ben misafir istememzlik yapmıyorum.tabilki basımın üstündee yeri var.ama eşim 15 günde bir evine gelio.istanbulda orduevinde ne kadar rahat olailirki.yeri gelio evde boxerla dolasıo yeri gelio uzanıo kalkıo.yeri gelio göbüşü okşayıp öpüo.bunların hangini kızın yannda yapabilir.bir dahaki geliş,i 15 gün sonra.zaten hamileliğimi tek basıma yasıyorum.bu haftayıda bööle gecricez.zaten ben kıza dedim tel.de teyzemde gelebilir die.aman neyse ya.bosverin...ben hallederim..

Bazen ne düşünüyorum biliyomusun demişsin ya paylaşımım aolmadı diye belki de böylesi daha iyi paylaşımlar arttıkça ayrılıklar zorlaşıyo sonra da korkuyorum böyle düşündüğüme diyorum ki ALLAH' ım korusun evladımı bana beni evladıma bağışlasın diye ben oğluşumun mürüvetini görmek istiyom bende sana katılıyorum ve diyorum ki insanı zorluklar büyütüyor bazen gün içinde burda öyle şeyler oluyor ki şaşarsın 45-50 yaşındakiler ve daha da büyükler abuk subuk şeylerin dedikodusunu yapıp uğraşıyorlar birileriyle hepsinin tuzu kuru inan bana ne acı yaşamışlar ne de kayıp bilmezler derinlerde neler var yaşanmış ve inan bana çok komikler ve de zavallılar ya...Bi de kıs DESTİNA yukarıda yasdığın bişeyi anlamadm ne demek istedin ki dur bak kopyalıyorum eşinin yapcağı bişiy olsaydı hiç evlenmezdi senle ne demek istedin sence pişmanmıdır benle evlendiğine???Ben öyle anladım sen de bunu mu anlatmaya çalıştın???

Canımmmmmmm işte benimde anlatmak istediğim o zaten...İnsan evinde istediği zaman istediği gb dolaşamayacakta ne zaman nerde nasıl dolaşcak hayır bi de bizler herzamanki gb değiliz ki şu anda hamileyiz hamile kimse bunu anlamıyooooooooo valla akşamları eve gittiğimde ayaklarımı koyacak yer arıyorum puf puf şişler ya ayaklarımı ayırıp oturuyom misafirin yanınd hadi otur bakalım

haklısınız ne diyim benim de şehir dışından görümcem geldi ama valla yemeğe bile alamadım, çaya davet ettim , hem hamileyim hem çalışıyorum zor oluyor ..................işin kötüsü diğer görümcem de bayramda gelecek, gerçi bende kalmaz ama yemeğe filan almak lazım , anlayacağınız benim de şimdiden tutuştu :)

kıs olcay yanış anlamışsın yavrumm..
hani diyodun ya sen telden kıs sesi geliyo fırlıyorum beni aldatırmı diye düşünüyorum diye işte diyomki bişey yapıcak olsa gözü dışarda olsa niye evlensin senle niye çocuk yapsın sen abuk sabuk düşünüp onuda kendinide üzme deyi söyledim sen onun bebişini taşıyosun senden daha kıymetli bi kadın olabilirmi onun içinn:1hug:a.s.

Ya bu şimdi misafiri sevmemezlik felan olmuyo valla bak sadece misafirin seni anlaması lazım biraz düşünce hepsi bu ya bu kadınlar normal değil şu anda hamileler doğurduktan sonra lohusalık var bebeğin bakımı var sözüm ona yardıma geliniyor d.sonrası gececeksiniz bunları ben çok gördüm millet keyfi gidiyor ya ne yardımı bi de hizmet bekleniyor senden kendinle mi uğraşcan ,bebeklemi uğraşcan gelenlerle mi ne severim şu lafı ziyaretin en makbul olanı en kısa olanıdır...

bu ne leeeeennnnnnnnnnnnn herkes bunalım bugünnnnnnnnnnnnnnnn...................................hadi değişin bakalım mevzuyuuuuuuuuuuuuuuu

He anladım şimdi seni kıs ben bu aralar bi tuhaf oldum herşeyi gerisinden anlıyom onada haksızlık ediyom bazen herhal geçende dedim bi günahı olduğunuda düşünmüyom ama kıskanıyom diye galiba kimsesizlikten ötürü herşeyim yapmış durumdayım kocişi ben ilgilenilmeye aç koca bebek yapmaz demi gı bişi hem yapcak olsa yapardı ben kıymetliyim de mi bi de bunu arada birde belli etse nolur kiBana kendimi iyi hissettirdin çok sağol a.s.Şeniz

sahi çıtır demişken kıs çıtır sen bizim 3 de birimiz kadar anca mesaj göndermişin o kadar puanı nasıl topladın bakiimmmmm

ne bılım ben ya sımdık farkettım bak. nasıl verılıyor bu puanlar ve neye gore??

İyi ÇAKILIM seni bunaltcez hadi değiştirek bakalım konuyu ya kıslar benim yaklaşık 1 haftadır sol kaburgam fena ya sizede oluyomu önce ceyranda mı kaldım yel mi dedim ama geçmiyor dünde sırtımdan dolaştı dolaştı geldi göğsümün altına oturdu fena canım acıyor hareketlerimi kısıtlıyor tecrübeliler bebek ayağını dayıyor diyor ama öyle olsa geçer ara ara diyorum benimki resmen yerleşti yani bu ağrı oğluşun ayakları olsa ara ara gelir geçer benimki sürekli haftaya dr kontrolüm var soracağım ama sizede oluyormu tlf lamı sorsam acaba ya çok canım yanıyorrrrrrr

telefonla olmaz , git doktoruna da bahaneyle oğluşunu görürsün akıllım, celen sana öğretmedi mi doktora sık gitme yollarını :)

bakın şimdi az önce bizim bşk ile aramızda geçen replik aynen şööle =
( dün bana bi personeli sordu izinli yarın gelecek demiştim , az önce yanıma geldi ki o personel yanımda )

başkan= abla , hani gelmedi diyordun gelmiş ya
çakıl = bugün geldi
başkan= hı abla hani gelmediydi
çakıl= dün izinliydi de bugün geldi
başkan = ablaa hani gelmediydi
çakıl = ( sessizlik )
başkan = hıı ?
çakıl = (sessizlik )
başkan = abla gelmiş ya burda ya işte
çakıl = başkanım bugün geldi dedim ya ( tabii elinde olmadan ses tonu yüksek )

SONUÇ: Surat asıldı ve düşmana bakar gibi bi bakış atılıp çıkıldı dışarı

Nasıl ? hoş mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…