olcaycım ben 13 yaşındaydımm yani daha hiç bişiyimi paylaşamamıştım ne ilk aşkımı ne gönül yaramı oyüzden işte erkenden okulu falan bırakıp evlendimm..hani diyosun ya yaşından olgunsun diyee ben insanı büyütenin zorluklar olduğunu düşünüyorumm..
ama çok şükür eşimle evladımla çok mutluyum sende çok üzme kendini eşinin yapcağı bişiy olsaydı hiç evlenmezdi senle rahat bebeğinizin gelince artık tam anlamıyla bi aile olacaksınız onu düşün
ya ben derdimi anlatamadımı..ben misafir istememzlik yapmıyorum.tabilki basımın üstündee yeri var.ama eşim 15 günde bir evine gelio.istanbulda orduevinde ne kadar rahat olailirki.yeri gelio evde boxerla dolasıo yeri gelio uzanıo kalkıo.yeri gelio göbüşü okşayıp öpüo.bunların hangini kızın yannda yapabilir.bir dahaki geliş,i 15 gün sonra.zaten hamileliğimi tek basıma yasıyorum.bu haftayıda bööle gecricez.zaten ben kıza dedim tel.de teyzemde gelebilir die.aman neyse ya.bosverin...ben hallederim..
herşeyide bil sen:dilcikar:
bana niye vermiyon ben sana verdimm:roflol:
kıs olcay yanış anlamışsın yavrumm..
hani diyodun ya sen telden kıs sesi geliyo fırlıyorum beni aldatırmı diye düşünüyorum diye işte diyomki bişey yapıcak olsa gözü dışarda olsa niye evlensin senle niye çocuk yapsın sen abuk sabuk düşünüp onuda kendinide üzme deyi söyledim sen onun bebişini taşıyosun senden daha kıymetli bi kadın olabilirmi onun içinn:1hug:a.s.
vermez olur muyum şekerim sana da verdim celene de verdimmmm , çıtıra daaa
vere vere geziyon yanii:roflol::roflol:a.s.
vermez olur muyum şekerim sana da verdim celene de verdimmmm , çıtıra daaa
ama bak yabancı yok aramızda yani biz bizeyiz:teselli::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?