olcay = bayan kapris
çakıl = bayan işgüzar
celen = bayan evham
nisanur = bayan soğukkanlı
destina = bayan her derde deva
bızdık = bayan libido
kajo = bayan tembel
kıslarr meraba..ya sinirlerm çok bozuk..az önce hastaneden geldim..şikayetim vardı idrara yaparken yanma kasık ağrısı gibi.allah dedim gene idrar yolu enfeksiyonu....off gittim hastaneye bi idrar tahlili yaptırdım. doğru walla bol lökosit var...ayy inanmıyorum yaa daha 2 ay bile olmadan 3,geçirdiğim enfeksiyon.yaa bundan önce 2 defa daha oldu antibiyotik kullandım ikisindede.işin kötüsü doktorum tatile çıkmış.cep telefonunu istedim hastane veremeyiz dedi..ayy iyice gerildim..yaa geçmiyor bu iltihap yaa ben ne yapacağımm..erken doğum riski bu...o kadar dikkat ediyorum bol su içiyorum ama tekrarlayıp duruyor işte off offff.....
referans aralığı ne prize yani kaç çıktı lökasitt..
prizecım geçmiş olsun. verilen ilacı mutlaka kullan en azından ateşinin çıkmasınında önüne geçmiş olursun. hamiş bayanların ateşlenmesinin bebişlere zararı olabiliyoo.
çokta fazla değil değerler..bundan önceki enfeksiyonda kültür sonucumu aldın antibiyotikleri..
eğer illede ilaç alıcaksan kültür yaptır bakterinin direncine bakılsın canım ayrıca nası doktor buya cepten ulaşamıyosun benim iki doktorumada cepten ulaşabiliyorumm..
olcay qıı bak banada hatırlattın şimdi. önce 1cm 2 cm oldu 5 gr falan oldu dioduk eşimle hatta cetvelle gösteriodum :) şimdi karnımdan kafasını farkedioom doğum için gün sayıyomm. :1rolleyes:ayyyyyyyy o günlerden bugünlere geldik sonra kalp atışı için çağırmıştı ne günlerdi yav bak hatırladım şimdi RABBİM hayırlısıyla hepimizi tamamına erdirsin...Olmayıpta evladı isteyen herkese de nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ALLAH' ım...:Saruboceq:
PRIZE geçmiş olsun cnm ya görüş mutlaka dr.la sor bi bakalım ne biçim iş ya ne demek dr cep tlf.vermiyolar ya valla ben çok rahatsız etmemekle birlikte arıyom her istediğimde cebinden genelde hastaneye not bırakıyom dönmezse ki genelde geri dönüyor zaten o zaman arıyorum cepten...Hamileyiz kısım biz ay banada bakarmısın bugünkü sloganım bu oldu hamileyiz biz:roflol:Ben gebeliğimi ilk öğrendiğim gün aradım doktorumu cepten valla sevincimi paylaşmak için o da nasıl sevindi bi bilsen bana hemen kan tahlilimdeki değeri sormuştu sonra da çrş gel göriyim dedi pazar günüydü aradım onu hamileyim diye aaaa dr.cum yarın geliyorum dediydim bende iyi sabırsız gel bakalım demişti çrş gel demesinin sebebiyse keseyi görememe ihtimaline karşınmış ayyyyyyyy o günlerden bugünlere geldik sonra kalp atışı için çağırmıştı ne günlerdi yav bak hatırladım şimdi RABBİM hayırlısıyla hepimizi tamamına erdirsin...Olmayıpta evladı isteyen herkese de nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ALLAH' ım...:Saruboceq:
teşekkür ederim canım..bakalım bi şekilde doğuracağım ama nası bende bilmiyorum...allah hayırlı doğular versin hepimize.erken doğum olmasından korkuyorum sadece...senin doktorun bayağı ilgiliymiş vesselam.hangi doktor hangi hastane..öyle doktor bulamadık gitti..:1no2:
celenciiim nerdesisnnn?
kıss biraz geç kaldım ama şu misafir için sana bi yalanbuldum tabi hala gelmediysee
sen izmirde oturuyodun dimi. ona dki kusura bakma eşimle konuşmadan sana gel dedim . senle konuştuktan sonra onunla görüştük manisaya gitme durumumuz var (eşinin arkadaşı falan orda olabilir veya bi hasta ziyareti falan gibi bişeyy nebiliim orasınıda sen uydyr. )hani manisa yakın ya o bakımdan. eğer oralarda yakalanırsanız manisadan döndük dersiniz..
aklıma bundan başka bişey gelmedii. bizde bi ara haftada bir görüşüyoduk o arada misafirin çıkması ne kötü bişey bilirim.
teşekkürler canım.bende bol su içiyorum karpuz falan yiyorum ama yaz ayındayıs işte..üşüttüğümü anlıyamıyorum herhalde.ceyranda kalıyorsun.klimayı açıyosun.bende hep ateş zati yanıyorum her gün..eşim bile ne kadar sıcaksın diyor bana ..ben bu sıcaklığın hamilelikten olduğunu düşünüyordum.acaba enfeksiyondan ötürümüydü..prize geçmiş olsun canım bende hamileliğimin ilk döneminde çok şiddetli bir enfeksyon geçirmiştim.Ama ilaç almadım ve 1 hafta boyunca su ve ıhlamur içtim öyle iyileştim.Ama senin çok sık tekrar ediyormuş ilaçsız geçmeyebilir.Ateşine dikkat et en önemlisi o.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?