2008 Ekim Anneleri

kısım ne duruyon sen hala eşyalarımı alıp eve gitcem demedinmi doğuracan oralarda ya bırak gari artım sana akım desele ..kum anlarsın zaten bırak evine git uzat aycıklarını naz yap acıkk evdekileresengözlerimebaksanab

amannnn destinacım yaaaa haklısın haklı olmasına da onlara bırakamıyacağım işlerim var işte tam bitti diyorum bişey çıkıyor , bırakıp gitsemmmm işler sarpa saracak toparlamak yine bana düşecek

olcay = bayan kapris
çakıl = bayan işgüzar
celen = bayan evham
nisanur = bayan soğukkanlı
destina = bayan her derde deva
bızdık = bayan libido
kajo = bayan tembel

ya geç oldu ama geldim. kıss ben bu çakıl için boşuna akıllı demiomm diğerlerini bilmem ama benim için doğru tespit :)
napiiim çatlıycam bunaltıdan ordan kalkıp oraya yatıyomm. yaww ben nerdeyse doğuriimde kurtulayım demeye başladım..

durun o arada geçmişide az okiim

Kaburgası ağrıyan yok mu leyn bi tek bana mı oluyooooooooooo gerçi nette baktım biraz ama sürekli mi onu yazmıyo benim batıyo leyn kardeşimde dün akşam ayaklarıyla kaburgalarını sıkıştırıyo işte karnına pıt pıt vur dedi ama yok anam fena bi acı ay ceyran mı bu acep amannnnnnnnn ama harektli kıslar dün akşam mafetti beni oyyyyyyyyyy kuzum fıkır fıkır dönsünde karnımda ben razıyım o iyi osssun yeter ki

kıslarr meraba..ya sinirlerm çok bozuk..az önce hastaneden geldim..şikayetim vardı idrara yaparken yanma kasık ağrısı gibi.allah dedim gene idrar yolu enfeksiyonu....off gittim hastaneye bi idrar tahlili yaptırdım. doğru walla bol lökosit var...ayy inanmıyorum yaa daha 2 ay bile olmadan 3,geçirdiğim enfeksiyon.yaa bundan önce 2 defa daha oldu antibiyotik kullandım ikisindede.işin kötüsü doktorum tatile çıkmış.cep telefonunu istedim hastane veremeyiz dedi..ayy iyice gerildim..yaa geçmiyor bu iltihap yaa ben ne yapacağımm..erken doğum riski bu...o kadar dikkat ediyorum bol su içiyorum ama tekrarlayıp duruyor işte off offff.....

celenciiim nerdesisnnn?
kıss biraz geç kaldım ama şu misafir için sana bi yalan buldum tabi hala gelmediysee
sen izmirde oturuyodun dimi. ona dki kusura bakma eşimle konuşmadan sana gel dedim . senle konuştuktan sonra onunla görüştük manisaya gitme durumumuz var (eşinin arkadaşı falan orda olabilir veya bi hasta ziyareti falan gibi bişeyy nebiliim orasınıda sen uydyr. )hani manisa yakın ya o bakımdan. eğer oralarda yakalanırsanız manisadan döndük dersiniz..
aklıma bundan başka bişey gelmedii. bizde bi ara haftada bir görüşüyoduk o arada misafirin çıkması ne kötü bişey bilirim.

prizecım geçmiş olsun. verilen ilacı mutlaka kullan en azından ateşinin çıkmasınında önüne geçmiş olursun. hamiş bayanların ateşlenmesinin bebişlere zararı olabiliyoo.

prizecım geçmiş olsun. verilen ilacı mutlaka kullan en azından ateşinin çıkmasınında önüne geçmiş olursun. hamiş bayanların ateşlenmesinin bebişlere zararı olabiliyoo.

teşekkür ederim canım yaa umarım geçer gerçi geçse bile sürekli tekrarliyo bu meret.daha ilaç falan almadım ki..doktoruma ulaşamadım..yarıın başka bi doktorla halledeicem inşallah.

çokta fazla değil değerler..bundan önceki enfeksiyonda kültür sonucumu aldın antibiyotikleri..
eğer illede ilaç alıcaksan kültür yaptır bakterinin direncine bakılsın canım ayrıca nası doktor buya cepten ulaşamıyosun benim iki doktorumada cepten ulaşabiliyorumm..

PRIZE geçmiş olsun cnm ya görüş mutlaka dr.la sor bi bakalım ne biçim iş ya ne demek dr cep tlf.vermiyolar ya valla ben çok rahatsız etmemekle birlikte arıyom her istediğimde cebinden genelde hastaneye not bırakıyom dönmezse ki genelde geri dönüyor zaten o zaman arıyorum cepten...Hamileyiz kısım biz ay banada bakarmısın bugünkü sloganım bu oldu hamileyiz biz:roflol:Ben gebeliğimi ilk öğrendiğim gün aradım doktorumu cepten valla sevincimi paylaşmak için o da nasıl sevindi bi bilsen bana hemen kan tahlilimdeki değeri sormuştu sonra da çrş gel göriyim dedi pazar günüydü aradım onu hamileyim diye aaaa dr.cum yarın geliyorum dediydim bende iyi sabırsız gel bakalım demişti çrş gel demesinin sebebiyse keseyi görememe ihtimaline karşınmış ayyyyyyyy o günlerden bugünlere geldik sonra kalp atışı için çağırmıştı ne günlerdi yav bak hatırladım şimdi RABBİM hayırlısıyla hepimizi tamamına erdirsin...Olmayıpta evladı isteyen herkese de nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ALLAH' ım...:Saruboceq:

doktorum tahlil sonucuna göre verdi antibiyotikleri..ben beyoğlu nda oturuyorum..eşim doğum zamanı iş seyehati için yurt dışında olacak..bu yüsden annemde kalmak zorundayım.annemde malumunuz kartal da oturuyor..yani annem asya da bense avrupa dayım..mecbur orda bi hastane bulduk...daha 2 aydır oraya gidiyorum..doktor kartını falanda vermedi...benimde istemek aklıma gelmedi..en iyisi yarın eski doktoruma gideyim..allahtan hayırlısını diliyorum...

olcay qıı bak banada hatırlattın şimdi. önce 1cm 2 cm oldu 5 gr falan oldu dioduk eşimle hatta cetvelle gösteriodum :) şimdi karnımdan kafasını farkedioom doğum için gün sayıyomm. :1rolleyes:

teşekkür ederim canım..bakalım bi şekilde doğuracağım ama nası bende bilmiyorum...allah hayırlı doğular versin hepimize.erken doğum olmasından korkuyorum sadece...senin doktorun bayağı ilgiliymiş vesselam.hangi doktor hangi hastane..öyle doktor bulamadık gitti..:1no2:

AAAAAAAAA benim dr'um bitane çok sefiyom onu ben herzaman güleryüzlü çok pozitif bi insan ALLAH onu hep güzel şeylerle karşılaştırsın.Eşide prof zaten...ACIBADEM-KADIKÖY hst.DR.HABİBE SEYİSOĞLU tavsiye ederim sanada madem annen KARTAL tarafında hatta istersen tlf felanda veririm...Yaz sen istersen tlf.

prize geçmiş olsun canım bende hamileliğimin ilk döneminde çok şiddetli bir enfeksyon geçirmiştim.Ama ilaç almadım ve 1 hafta boyunca su ve ıhlamur içtim öyle iyileştim.Ama senin çok sık tekrar ediyormuş ilaçsız geçmeyebilir.Ateşine dikkat et en önemlisi o.:teselli:

slm kıslar bişi sorucam sizinde yüzünüzde lekelenmeler oldumu???benim alnımda elmacık yanaklarımda ve çenemde lekelenmeler oldu geçermi bilmiyom çok kafama taktım bu olayı bi bilginiz varmı nası geçer bu lekeler....

seni seviyorum ŞenizŞeniz benm ananem manisalı ve biz cok sık gideriz ki bi gün o da bizimle gelmişti oraya:dance: hahaaayy hiç aklıma gelmemişti.şimdi geriye dötü toplayıp arama cesaretinde bulunmak..neden annelerimiz bize "hayır" demesinşi ööretmez hep kızmısımdır

teşekkürler canım.bende bol su içiyorum karpuz falan yiyorum ama yaz ayındayıs işte..üşüttüğümü anlıyamıyorum herhalde.ceyranda kalıyorsun.klimayı açıyosun.bende hep ateş zati yanıyorum her gün..eşim bile ne kadar sıcaksın diyor bana ..ben bu sıcaklığın hamilelikten olduğunu düşünüyordum.acaba enfeksiyondan ötürümüydü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…