slm kıslar bişi sorucam sizinde yüzünüzde lekelenmeler oldumu???benim alnımda elmacık yanaklarımda ve çenemde lekelenmeler oldu geçermi bilmiyom çok kafama taktım bu olayı bi bilginiz varmı nası geçer bu lekeler....
canım o hastanede ssk geçmiyor sanırım.eğer geçseydi süper olurdu..fazla tuzlu gelir o hastane şimdi bize..teşekkür ederim..AAAAAAAAA benim dr'um bitane çok sefiyom onu ben herzaman güleryüzlü çok pozitif bi insan ALLAH onu hep güzel şeylerle karşılaştırsın.Eşide prof zaten...ACIBADEM-KADIKÖY hst.DR.HABİBE SEYİSOĞLU tavsiye ederim sanada madem annen KARTAL tarafında hatta istersen tlf felanda veririm...Yaz sen istersen tlf.
slm kıslar bişi sorucam sizinde yüzünüzde lekelenmeler oldumu???benim alnımda elmacık yanaklarımda ve çenemde lekelenmeler oldu geçermi bilmiyom çok kafama taktım bu olayı bi bilginiz varmı nası geçer bu lekeler....
canım o hastanede ssk geçmiyor sanırım.eğer geçseydi süper olurdu..fazla tuzlu gelir o hastane şimdi bize..teşekkür ederim..
ya o an bişi diyemedim.ne diyeceğimi şaşırdım:çok üzgünüm: acil ne cıkarsam?biyere gidebilirim mesela??yada baska birileri bana gelebilir gibi??yaaa ltfeeennn:çok üzgünüm:
kızlar bişi sorcem ben yine, ayıptır sölemesi benim göğüsler akıyo böle sarı sarı nokta nokta oluyo iç çamaşırlarım sürekli, vede çıkmıyo o lekelerrrrrklava:ayy sizede oluyomu:uhm:
Kaburgası ağrıyan yok mu leyn bi tek bana mı oluyooooooooooo gerçi nette baktım biraz ama sürekli mi onu yazmıyo benim batıyo leyn kardeşimde dün akşam ayaklarıyla kaburgalarını sıkıştırıyo işte karnına pıt pıt vur dedi ama yok anam fena bi acı ay ceyran mı bu acep amannnnnnnnn ama harektli kıslar dün akşam mafetti beni oyyyyyyyyyy kuzum fıkır fıkır dönsünde karnımda ben razıyım o iyi osssun yeter ki
selamlar, sabahtan okudum yazdıklarınızı ama sonra iş gç derken bakamadım, celencim ben senin yerinde olsam yalancıktan acillik olurum, sonra doktorum da yalancıktan kıpırdamayacan yatcan dinlenecen der, yine yalancıktan evde yanlız kalmamın tehlikeli olduğunu söylerim ve yine yalancıktan annemlere gtimem gerektiğini söyerim, ayak üstü ne yalan salladım be, bu işine yarar mı kaydirigubbakcemile3
ibolyacım saol ama bebeğimin üstüne bööle bişe yapmam.aradım az önce annesi cıktı dedim kocam benden habersi iki günlüğüne cesmeden yer ayırtmıs hatta bende kızdım niye hbrsi yapıon die dedim.ozaman sen anahtarı bırak dedi kadınevin hanımı evde yok ama birileri evde gezinio insanlar ne kadar rahat yaaa:mymeka:
ibolyacım saol ama bebeğimin üstüne bööle bişe yapmam.aradım az önce annesi cıktı dedim kocam benden habersi iki günlüğüne cesmeden yer ayırtmıs hatta bende kızdım niye hbrsi yapıon die dedim.ozaman sen anahtarı bırak dedi kadınevin hanımı evde yok ama birileri evde gezinio insanlar ne kadar rahat yaaa:mymeka:
puhahahaa napcan nan şimdi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?