2008 Ekim Anneleri

gecmezmiş sezencim.benmde mi,nik bi leke olusmustu yanağımda.büyüklerime sordum.gecmez dediler.tek gecirme yöntemi doğumda terliomusun ya o lekeli yeri sacınla siliomusun.hatta ben sezeryan olucam uyursam nasıl olucak dedim doktoruna sööle dediler.haa dedim oldu ameliyatın ortasında durun ben bi su lekeyi sileiim diicekti adamsırnaşık şey hatta daha öncede yazmıstım bunu..doktoruma sordum leke için gecmez olur hamileikte dedi.bide ağustosun 15inden sonra lekelenme olur.ehembuğur lekesi derlerkiş o da gecmez:1rolleyes:

canım o hastanede ssk geçmiyor sanırım.eğer geçseydi süper olurdu..fazla tuzlu gelir o hastane şimdi bize..teşekkür ederim..

kıslar ben kaçtım..gidip biraz uzanayım...ayy ne yemek yaptım ne bişi bu moral bozukluğuyla...diamond ne kadar güçlü bi kadınmış ya bu arada..ben nasılda bıraktım kendimi.oysa sadece idrar yolu iltihabı..ya onun yaşadıkları..allah sabır versin..
hadi size iyi sohbetler..

benim ilk hamileligimde nerdeyse butun yuzumde haafif oldu,kisin rahatsiz etmiyor ama yazin bronzlasinca daha cok ortaya cikiyor.lazerle tedavi ediliyormus...bunuda dogurayim,caresine bakicam...

ya o an bişi diyemedim.ne diyeceğimi şaşırdım:çok üzgünüm: acil ne cıkarsam?biyere gidebilirim mesela??yada baska birileri bana gelebilir gibi??yaaa ltfeeennn:çok üzgünüm:

selamlar, sabahtan okudum yazdıklarınızı ama sonra iş gç derken bakamadım, celencim ben senin yerinde olsam yalancıktan acillik olurum, sonra doktorum da yalancıktan kıpırdamayacan yatcan dinlenecen der, yine yalancıktan evde yanlız kalmamın tehlikeli olduğunu söylerim ve yine yalancıktan annemlere gtimem gerektiğini söyerim, ayak üstü ne yalan salladım be, bu işine yarar mı kaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcem ben yine, ayıptır sölemesi benim göğüsler akıyo böle sarı sarı nokta nokta oluyo iç çamaşırlarım sürekli, vede çıkmıyo o lekelerrrrr klava:ayy sizede oluyomu:uhm:

şekercim bir haftadır bende de akıntı oluo, geceliğime bi bakıyorum leke görüyorum, dışarı çıkarken ne halt etcem diye düşünüyodum, saolsun tecrübeli arkadaşlar göğüs pedi al dediler, şimcik südyeimin içine onu koyup öyle çıkıyorum gayet de iyi oluyo

şekerim benim kaburgam ağrımıyo ama benim de belimin sağ tarafında bazen burkulma gibi bişiy oluyo, böyle bişiy aniden çısttt yapıyo, doktora sordum kemiklerin gevşiyor doğuma hazırlanıyor onun için dedi, zannımca bi sorun yoktur tasalanma

ibolyacım saol ama bebeğimin üstüne bööle bişe yapmam.aradım az önce annesi cıktı dedim kocam benden habersi iki günlüğüne cesmeden yer ayırtmıs hatta bende kızdım niye hbrsi yapıon die dedim.ozaman sen anahtarı bırak dedi kadın evin hanımı evde yok ama birileri evde gezinio insanlar ne kadar rahat yaaa:mymeka:

puhahahaa:roflol::roflol::roflol:napcan nan şimdi:uhm:

yav iyi de bebeğinin üstüne rahatsızlanmayacanki belki kolunu incittin adam nerende ne var diye kontrolemi gelcek

yaf kizlar sizdede istahsizlik basladimi acep bende 3 haftadir var ya ondan once doymak bilmezken simdi zorla yiyiyorum 30 haftalik olduk bu arada varmi sizdede kizlar?????

puhahahaa napcan nan şimdi:uhm:

:mymeka: ne gülğon len:mymeka: aradı şimdi kız.dedim ben anahtarı bırtakırım(ok deseydi yarın arayıp iptal ettirdim diicektim)amaaa kız siz evde yokken olmaz abla dedi.siz keyfinize bakın.benm bi arkadasım var o olmazsa bende kapı cok dedi.sen bunu kafana takma dedi:1rolleyes::sm_cool: ayy canım yaaa:1hug: üzüldümde:1closedeyes: ama napaşılm aşkın yolunda hersey kutsalyerimseniben yalan bileee:sm_cool:lülülülülülü

Haddyy yine iyi kurtuldun valla ya bırak anahtarı deseydi daha cok sarpa saracaktıkafamçokkarıştı
böleliklee halletmiş oldun ne güzel.Kocanla geçir güzel güzel tatilini bakalımmm
prizee geçmiş olsun bol su içmeyi unutma canım. dıkkat et kendını doğurursun valaananiknanik
bu kaburga ağrıları bebeğin hareketleri ile ilgili bence..o ağrıttırıyordurr.yaramassa.s
benımde tam kuyruk sokumunda ve belımde ağrılar oluyor genelde ama nedenı bellı vucut kendını doğuma hazırlıyor..sabır sabır sabırrrrrrr:enbuyukkk:

selam kızlar önceklikle DESTİNA benim lokosit her sahada 5-6 epitel de 3-4 görüldü yazıyo ayrıca benim hiç yanma yada kasıklarda ağrı gibi bi şikayetim yoktu dr. rutin kotrol için istedi bu tahlili bana verdiği ilaçtada hamilelerde yan etkisi tam olarak bilinmemektedir yazıyo kardeşimi aradım sordum baktı ilacın kategorisine kullanabilirsin dr.un bilir ilerlemesin dedi şimdi onu içmek için bi şey de yamedim içsemmmi ki sen içmemişsin

şimdi gelelim OLCAY ben geçen haftalarda çook yazdıydım sağ kaburgam çok ağrıyo diye destina hariç kimse oralı olmadıydı benim 2 hafta önce başladı ablamı annemi aradım onlar da bebek başaşağı dönmüştür bacağını geriyodur dediler gerçekten 2 gün hiç eğilemedim süpürge bilem tutamadım sonra biraz daha geçti gibi ama hala gün içinde bazen pozisyon değiştirdiğinde oluyo ağrı ve hatta yan bile yatamıyorum o zaman daha da çok ayırıyo kaburgaları

GÜLŞENCİM iştahsızlık normal bebek yukarı çıktıkca mideni sıkıştırp daraltıyo bende de oldu bi ara ama şimdi gene açıldı gibi

Celen hadi gözün aydın canım kurtardın paçayı Allah başka sıkıntı vermesin de siz de biraz rahat yüzü görün işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…