şekercim bir haftadır bende de akıntı oluo, geceliğime bi bakıyorum leke görüyorum, dışarı çıkarken ne halt etcem diye düşünüyodum, saolsun tecrübeli arkadaşlar göğüs pedi al dediler, şimcik südyeimin içine onu koyup öyle çıkıyorum gayet de iyi oluyo
seni yalancı kaydirigubbakcemile3seni allahtan blöf ünü yakalamamış kıs şaka bi yana sevindim senin adına sositososito
neyse bu haftasonu bizden izin sana hiç açma bile pc yi evde bol bol çiçek neyim varsa sulayın budayın anacım pazartesi nasılsa bizimlesin
ya moralim çok bozuk kızlar.bugün doktora gittik.Allah'tan herşey çok güzel.bebişim 1.580 gr olmuş.maşallah.suyumuz da çok güzel.ama hastane sgk ile anlaşmayı bozuyomuş.kaldım ben ya.sezeryan için 4 milyar istiyolar.çok fazla.bunu veremem.hele de şu günlerde.ev içi,n çok eksiğimiz var.ya çağ hastanesi veya da akay daha uygunmuş galiba.araştıracam.olmadı hacettepeye bakacam.ama hacettepe de galiba dışardan hasta kabul etmiyomuş.ya kafam karıştı.1.5 ay kaldı ve ben dışarda kaldım
öncelikle gözün aydın canım bebiş iyimiş ee hacettepe üniverste hastanesi değil mi ne demek dışardan sen de ssklıysan bakmak zorunda değiller mi hiç olmadı devlet hastanelerinin birini seç bi doktorun özeline git bi kaç özel muayene ücreti verirsin doğumunu da devlette yaparsın olmaz mıki
selam kızlar önceklikle DESTİNA benim lokosit her sahada 5-6 epitel de 3-4 görüldü yazıyo ayrıca benim hiç yanma yada kasıklarda ağrı gibi bi şikayetim yoktu dr. rutin kotrol için istedi bu tahlili bana verdiği ilaçtada hamilelerde yan etkisi tam olarak bilinmemektedir yazıyo kardeşimi aradım sordum baktı ilacın kategorisine kullanabilirsin dr.un bilir ilerlemesin dedi şimdi onu içmek için bi şey de yamedim içsemmmi ki sen içmemişsin
günaydınnn:
sevgili kargalar bile kahvaltı etmeden beni uyandıran oğluma ve bu sıcakk havaya rağmennn günaydınnn
höö beee:mymeka: len erken geliiimde bi pöö dşşm dedim karının geldiği saate bak:1shok:
herkeseee günaydıııııınnnnn:sm_cool: hadi bakalım eller havaya ve hep beraber ne diyoruuuzzzzz:CüvCüv:
yar gelecek yar gelecek dünya bana dar gelecek diyoruuuzzz:teytey:
hoppaaaaaa:teytey:ayyyy cok mutluyuuuz biz buguuunn:Saruboceq: ha buarada rüyamda ferhundeyi gördüm.manyak bizim düğün fotoğrafında bööle hani aileler hep birlikte cekilir ya ahanda ondaydı:uhm: allah hayra cıkara:içelim:
sen karının sevgilisini rüyalarda götürüyosunn dikkat et gelip harüfü almasın elindenn:dance:
herkese günaydınnnnn:lepi:
kız celen rüyalarına illa bi ünlüyü dahil ediyorsun anladım ben içinde şöhret sevdası yatıyor senin:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?