2008 Ekim Anneleri

seni yalancı kaydirigubbakcemile3seni allahtan blöf ünü yakalamamış kıs şaka bi yana sevindim senin adına sositososito
neyse bu haftasonu bizden izin sana hiç açma bile pc yi evde bol bol çiçek neyim varsa sulayın budayın anacım pazartesi nasılsa bizimlesin:jeyyar:

ya moralim çok bozuk kızlar.bugün doktora gittik.Allah'tan herşey çok güzel.bebişim 1.580 gr olmuş.maşallah.suyumuz da çok güzel.ama hastane sgk ile anlaşmayı bozuyomuş.kaldım ben ya.sezeryan için 4 milyar istiyolar.çok fazla.bunu veremem.hele de şu günlerde.ev içi,n çok eksiğimiz var.ya çağ hastanesi veya da akay daha uygunmuş galiba.araştıracam.olmadı hacettepeye bakacam.ama hacettepe de galiba dışardan hasta kabul etmiyomuş.ya kafam karıştı.1.5 ay kaldı ve ben dışarda kaldım

öncelikle gözün aydın canım bebiş iyimiş ee hacettepe üniverste hastanesi değil mi ne demek dışardan sen de ssklıysan bakmak zorunda değiller mi hiç olmadı devlet hastanelerinin birini seç bi doktorun özeline git bi kaç özel muayene ücreti verirsin doğumunu da devlette yaparsın olmaz mıki

ya bana neden olmuyo?süt falan da gelmiyo.yoksa benim sütüm olmayacak mı?1.5 ay kaldı kızlar anlamadım ben:1no2:

ah edhakcım benm herüf muslukları vanadan kapadı:çok üzgünüm: baska taktiklere bakıoruz artıkın napalım:icecream:
ammaaannn şaka bi yana sağsalim gelsinde kokusu yeter valla:Saruboceq:allah kısmet ederse yarın bu saatlerde yanımdaaaaaa:lepi::teytey:

eylülcüm nie acıkta kalasın bitanem.bence nisanurun dediği dooru hiç bulamazsan gidersin bi devlet hastanesine.ayarlarsın ii bi doktor.tamamm.zaten ne kaldı sunun surasında:1closedeyes:

teşekküğr ederim.hacettepede kadın doğumcu çok kısıtlıymış ve devlet bazıo şeylere kısıtlama getirmiş.o yüzden.ama bilmiyorum.galiba çağ yada akayı araştırcam

ben ankaradaki devlet hastanelerine güvenmiyorum.en büyük skandal büyük doğumda oldu.en güvenilir devlet hastanesi bi de.Allah hayrlısını versin.5 gün yattım ve günde kaç tane doğum yaptıran hastane maalesef benim yumurtalıklarımdaki anormalliği farketmedi.söyleyecek söz bulamıyorum.etlik ssk yine aynı.güvenim kalmadı kızlar yalan yok yani

eylülcüm hangi hastaneye gidiyordun? ssk anlaşması olan başka özeller var ankarada mesela benim gittiğim lokman hekim, 100. yıl var buralarda fiyatlar çok düşük sen bilirsin devlet hastanesine gidip özel doktor bulmak daha zor

haklısın devlete benimde güvenim kalmadı, özel doktorun olmadan gidersen Allaha emanetsin özel doktor bulsan bu seferde doğuma geldi gelmedi problemi yaşıyorsun o yüzden yine en mantıklı olanı özel hastane bence, bende önce devlet olsun tam teşekküllü falan olur diyordum ama o teşekkülü senin önüne sermiyolar malesef diamond arkadaşımızın yaşadıklarını okuduk işte.... yine de hepimiz Allaha emanetiz inşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı doğumlar yaşarız dua edelim

nisanurcum hamilelerde etkisi tam olarak bilinememektedir diye yazan bi ilaçı ben lsam kullanmazdım..ama akıl veriyo olmakta istemiyorum bu ilaç işlerinde en doğrusunu doktor bilir..

günaydınnn:sm_cool:
sevgili kargalar bile kahvaltı etmeden beni uyandıran oğluma ve bu sıcakkk-tatlicadiarzu-havaya rağmennn günaydınnn:sm_cool:hihoyyyt

günaydınnn:
sevgili kargalar bile kahvaltı etmeden beni uyandıran oğluma ve bu sıcakk havaya rağmennn günaydınnn

höö beee:mymeka: len erken geliiimde bi pöö dşşm dedim karının geldiği saate bak:1shok:
herkeseee günaydıııııınnnnn:sm_cool: hadi bakalım eller havaya ve hep beraber ne diyoruuuzzzzz:CüvCüv:
yar gelecek yar gelecek dünya bana dar gelecek diyoruuuzzz:teytey:
hoppaaaaaa:teytey:ayyyy cok mutluyuuuz biz buguuunn:Saruboceq: ha buarada rüyamda ferhundeyi gördüm.manyak bizim düğün fotoğrafında bööle hani aileler hep birlikte cekilir ya ahanda ondaydı:uhm: allah hayra cıkara:içelim:

sen karının sevgilisini rüyalarda götürüyosunn dikkat et gelip harüfü almasın elindenn:dance:

herkese günaydınnnnn:lepi:
kız celen rüyalarına illa bi ünlüyü dahil ediyorsun anladım ben içinde şöhret sevdası yatıyor senin:jeyyar:

sen karının sevgilisini rüyalarda götürüyosunn dikkat et gelip harüfü almasın elindenn:dance:

:roflol: hiç aklıma gelmemişti haa:roflol: bende diom ne işi var bunun bnm rüyamda:uhm: meğer intikam duygusuylan gelmiş:1shok: annnaamm ben korkarım len şimdi.yarında gelir bu döver benikafamçokkarıştı hakkat ben işi seriye döktüm haa:roflol:

herkese günaydınnnnn:lepi:
kız celen rüyalarına illa bi ünlüyü dahil ediyorsun anladım ben içinde şöhret sevdası yatıyor senin:jeyyar:

ya gülşencim şakamaka paso ünlü görüyorum rüyamdaa.s vardır bi acıklaması ama:uhm: dediğin gibi şöhret olabilir haa

günaydınnnnnnnnn........................ celen gözün aydınnnnnnnnnnn...................................destina maşallah sen de benim gibisin hee sabah 4 den beri uyanıkımmmm

günaydın anneler görüyorumki size uyku haram ya çok erkencisiniz doğumdan sonraya uykusuzluk problemi yok anlaşılan bünye alışkınya beni de saolsun evdeki kuşlar uyutmadı eşim gelene kadar sularına biraz çamaşır suyu katsam anlar mıkikötükedihüso eceliyle ölmüşler derim yaa bi de onlar gürültü yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…