- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
günaydınnnnnnnnn........................ celen gözün aydınnnnnnnnnnn...................................destina maşallah sen de benim gibisin hee sabah 4 den beri uyanıkımmmm
günaydın güzel anneler ve bebişleria.s.
bende bi kendimi sanıyodum uyuyamayan bende saat 4 dedimi ayaktayım yada gece 3 e kadar uyuyamıyorum sabaha karşı sızıyorum,yatağa girince heryerim birden ağrıyo sanki dün sinirden ağladım vallasenağlama:CüvCüv:
ayyyy çok fena yaaa, sürekli gerinmek ihtiyacı hissediyorum, bebişe zararı olur diye de çekiniyorum, eklemlerim ağrıyor resmen.............bir de ayaklarımdaki bacaklarımdaki şişlikler çekilmeye başlıyor yatınca , dolayısı ile bi kaşıntı kaşınmaktan uyuyamıyorum, sıcak cabası geçen klima açık uyudum azcık tutulmuş boynum sırtım filan :çok üzgünüm:........ ama az kaldı sabırrrrrrrrrrrrrrrr.........................şafak 23 :lepi:
çakılım bebişini hayırlısıyla bi doğursaydın.biraz iyileştikten sonra resmini yollarsın demi.valla çok merak ediyorum.şimdi ekim anişlerinin ilki sen mi oluyosun?:uhm:
GÜNAYDINNNNNNNN
Kıslar hepinize güzel günler hayırlı cumalar ossun inşallah napıyırsınız bakem iyisiniz iyisiniz ay bu CELEN yok mu koparttı beni valla kıs çok güldürdün beni cuma cuma ALLAH ' ta seni güldürsün inşallah.Demek yırttın misafirden ay bi de anahtarmı istediler ay aynı benim AVUSTRALYA lı misafiri anlatıyon gı bizde veriyos anahtarı ev hizmetinde girer çıkar herşey serbest yani iyi kıvırmışın ama varya koptum okurken gözümden yaş geldi vesselam valla bana da bulcan bi çare yoksa kısa tlf ederim gelir bak h.sonu karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?