2008 Ekim Anneleri

celencim gözün aydın şöyle rahat bi hafta sonu geçirin artık ben dün eşime biraz daha hasret gider göremediin herkesi gör öyle gel biz rahatız dedim biraz bozuldu galiba

Destinacım dün içtim gitti ilacı zaten tek seferlikti internette araştırdım lokositin miktarı yada enfeksiyonun belirtisi önemli değil dr. gerekli görürse hemen antibiyotik tedavisine başlanmalıdır enfeksiyon yayılmadan diyodu ben de içtim dediğin gibi dr.a güvenmekten başka çaremiz yok

Adı EGE , bizim 2 aylık bebeğimiz....
51 günden beri İ.Ü. Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır.Şu anda damardan beslenerek hay ata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini tetiklemesi sonucu
incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı alındı.Doktorların yaşamasına mucize dedikleri
EGE'mize bir umut ışığı doğdu.

İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde incebarsak nakli yapılacak,tabi ki uygun donör(gönüllü) bulunabilirse. Donörün 0-2 yaş arası 0RH+ kan grubuna dahil biri olması gerekiyor.Ne yazık ki ölmek üzere veya yeni kaybedilmiş bir donör olmak
zorunda. Ailelerin ikna edilmesi gerekiyor bir şekilde. Bir hayat kaybedilirken bir hayatı kazanmak an meselesi... Eğer bulunursa ve nakil başarıyla geçerse Türkiye'de
bir ilk yaşanacak, belki de Dünya'da.. Zaman Ege'nin aleyhine işliyor.

Lütfen yar dım edin...

Bir cana can katma zamanıdır...
Herk es e haber verelim. Herkes e mail yollayalım.
Tvlere,gazetelere ajanslara,hastanelere, belki milyonlara...
Bu mucizeye herkes ortak olsun...
Küçücük bir hayat yardımınızı bekliyor..

Babası : Öğretmen Ümit Fikret YILDIZ
umitfikretyildizz@hotmail.com
0505 662 68 72

kızlar bu bana mail gelmiş hepinize duyurmak istedim anasayfada bi başlık mı açsak?

organ bağışı konusunda ne yazık ki yeterli duyarlılığa sahip değiliz , bunu söylerken birilerini eleştirmek değil maksadım , hatta bazen ben bile acaba diyorum ..................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnnnnnnn........................ celen gözün aydınnnnnnnnnnn...................................destina maşallah sen de benim gibisin hee sabah 4 den beri uyanıkımmmm

günaydın güzel anneler ve bebişleria.s.
bende bi kendimi sanıyodum uyuyamayan bende saat 4 dedimi ayaktayım yada gece 3 e kadar uyuyamıyorum sabaha karşı sızıyorum,yatağa girince heryerim birden ağrıyo sanki dün sinirden ağladım vallasenağlama:CüvCüv:

ayyyy çok fena yaaa, sürekli gerinmek ihtiyacı hissediyorum, bebişe zararı olur diye de çekiniyorum, eklemlerim ağrıyor resmen.............bir de ayaklarımdaki bacaklarımdaki şişlikler çekilmeye başlıyor yatınca , dolayısı ile bi kaşıntı kaşınmaktan uyuyamıyorum, sıcak cabası geçen klima açık uyudum azcık tutulmuş boynum sırtım filan :çok üzgünüm:........ ama az kaldı sabırrrrrrrrrrrrrrrr.........................şafak 23 :lepi:

çakılım bebişini hayırlısıyla bi doğursaydın.biraz iyileştikten sonra resmini yollarsın demi.valla çok merak ediyorum.şimdi ekim anişlerinin ilki sen mi oluyosun?:uhm:

aynen canım bende,sürekli bacaklarımda bi gerinme ihtiyacı oluyo,yatırorum alıyorum bacağımı elime çekiştir babam çekiştir,dün karnımı ağrıttım bacaklarımı sallamaktan korktum sonra doğum sancısı mı girdi diye,durup durup soğuk suyla yıkıyorum bacaklarımı romatizma olacam valla doğuma kadar senağlama neyseki senin az kaldı:teselli: ama benim daha 50 günüm var:CüvCüv:

GÜNAYDINNNNNNNN

Kıslar hepinize güzel günler hayırlı cumalar ossun inşallah napıyırsınız bakem iyisiniz iyisiniz ay bu CELEN yok mu koparttı beni valla kıs çok güldürdün beni cuma cuma ALLAH ' ta seni güldürsün inşallah.Demek yırttın misafirden ay bi de anahtarmı istediler ay aynı benim AVUSTRALYA lı misafiri anlatıyon gı bizde veriyos anahtarı ev hizmetinde girer çıkar herşey serbest yani iyi kıvırmışın ama varya koptum okurken gözümden yaş geldi vesselam valla bana da bulcan bi çare yoksa kısa tlf ederim gelir bak h.sonu karışmam

çakılım bebişini hayırlısıyla bi doğursaydın.biraz iyileştikten sonra resmini yollarsın demi.valla çok merak ediyorum.şimdi ekim anişlerinin ilki sen mi oluyosun?:uhm:

elbette gönderirim ama ilk sırayı kaptırdım diamond'a :)

celen iyi ki hiç kıpırdamadan yatmam gerek yalanını söylemedi kızın annesine, e daha iyi kızım gelsin sana baksın bir-iki gün deseydi kadın .................napacaktı celen, kızın geldiğine mi yansın, yoksa kocası ile gezip eğlenemediğine mi yansın, iki gün hiç kıpırdamadan yatmak zorunda kalacağına mı :))))))

ne var tembel karılar.klava:biz 3 ay misafir çekiyoz ama demi?şimdi de enişte geldi.antalyadan.benim yerimde olsanız kafayı yersinizsenağlamaenişteden sonrada alamanlar geliyo.bizim ev yol geçen hanı gibi vesselam.napcam şaşırdım.kaçayım diye düşünüyom ama bu defa da kayınvalideye acıyom.bana kim acıyacaksa:bbo:

bızdık netti acep dün düğünde, çok salladı heralde bebişi , işe de gelemedi yorgunluktan

günaydınn
kısss celen sabah sabah güldürdün beni. as kalsın taktiği verdiğime pişman oluyodumm. :roflol: kızda anası gibi anahtar isteseydi çeşmeyemi gidecektiniz len :roflol:

EYLÜL' cüm olur mu yok benim de senden farkım benim en ağır zamanlarım başlıyor evde yabancı bi adam dolancak sen dünü okumadın anşlaşılan az kaynatmadık neyse şimdi tekrar anlatamayacağım CELEN' inde derdi oydu zaten az görüyo kocişini kocası gelcek ama misafirde beraberinde başbaşa kalacakları 2 gün var onda da evde yabancı biri bende sezonu açtım zaten hem bizimki en az 1 ay kalır şimdi yüzsüz misafir kısım insan en çokta o tirit ediyo zaten

kızlar günaydın
bugün çok fenayım valla
sabah bi kalktım ayakta duramıyom delifişek gibi dönüyo başım o yüzden yatıyom ha bire
şimdi biraz iyiyim de iki satır yazıyım dedim sonra kaçak diyip de arkamdan dedikodumu yapmayın
sizde de böyle günler oldu mu benim ilk defa böyle başım dönüyo

NİSANUR 38 bu arada geleyim sana demek sende de kaburga ağrısı mevcut ay ne biçim iştir ya nefes aldırmıyo ben bugün biracık iyi gibiyim bak sana da söyliyim dün akşam karnımızın çatlakları için kullandığımız kremle ovdum bi güzel karnımı göğsümün altına doğru toplanmıştı ağrı sırtımdaki de cabasıydı bugün sanki biraz yararı olmuş gb banada senin gb bebek ittiriyodur dediler haftaya dr.gidicem soracağım onada ilaç felan verirse yazarım sana da.Gelelim idrar sonuçlarına gerçi ilacını almışsın ama geç kaldım cvp vermekle san akendi tahlilimle karşılaştırdım sonuçlarını 0-25 referans değerleri mevcut benim lokositim 3 epitelim 1 çıkmış senin değerlerin ise anladığım kadarıyla normal sınırlar dahilindeymiş ben idrar sonucunu dr.konuşmuştum 25 'e kadar yolu var bi problem yok demişti bence sende de yokmuş problem ama neyse içimişin ilacını takma kafana artık...Kuşlara kıyma kıs yazıktır çamaşır suyu felan aaaaaaaaa....Sen şimdi kocişine kızdın hıncını onlardan alma zaten herkesi görde öyle gel demekle kızgınlığını bildirmişin ara gazı vermek gb olmasında haklısın valla bende sinirrrrrrrrr olurdum valla söyle ona artık dönsün evine bu arada benim dünkü sloganım ney mi biliyon mu HAMİLEYİZ BİZ ...Öyle dicen kocişe

geçmiş olsun edhakcığım.bunlar galiba günlerin ilerlemesiyle olan ağırlaşmadan ve havaların sıcaklığından kaynaklanıyo.bende de acayip bi halsizlik var.oturduğum yerde fenalaşacak gibi oluyorum.Allah'tan benim göbiş büyük değil.yani daha ağırlaşma başlamadı bende.gerçi seninle aramızda 1 hafta var ama sen dikkat et kendine.istersen ılık bi duş al.eminim iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…