2008 Ekim Anneleri

NİSANUR38 bu arada EGE' nin durumuna da çok üzüldüm ALLAH anacığına babacığına bağışlasın şifasını versin CUMA' lar hürmetinede ALLAH hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah...:Saruboceq:Organ bağışı konusunda ise maalesef hepimiz çok duyarsısız...

kıs nisanur kuşların suyuna çamaşır suyu koyma planlarına kadar düştüysen sen çok özlemişsin bu herüfü hıncını kimden çıkaracanı bilmiyosunn...Çok üzgünüm çoook

çakılım senin şikayetlerinin hepsi normal 23 gün sonra doğuracak bi karıya göre yine iyisin vesselammm..

kıslar ben biyere davetliyyim bugünn topici boş bırakmayınnŞeniz

ya destina paso geziyosun kızım ya.valla kıskanıyorum.bana da az kaldı ama senin kadar sefa sürmüyorum.ve 6 ay da dışarı çıkmayacam.eve tıkılıp kalacaz kızımla.malum kış geliyo.valla ben kocişi kandıramıyorum.senin püf noktan neyse bize de söyle bakalım CADIARZU

Nereye gidiyon kıs adam çatlatır gb deli mi ne biz çalışalım bunlar hatun gezmeye gitsin şimdi börekler,pastalar,kısırlar olur mu ya bu ALLAH' tan revamı gerçi benim ŞEKER' im var ŞEKER' im ...ŞEKER gb hatunum ehi ehi...

ÇAKILIM kıyamam sana ben valla ben şimdiden arızalara başladım senin haftana gelince napacam ben ya şimdiye kadar iyiydi ALLAH' ım ne olursun hepimize güç kuvvet ver sanada çiçek ve de öpücük gönderiyim ben dur moral olsuna.s.Şeniz

EDHAK' cım sana noldu bugün başın mı dönüyor ben bu gece seni rüyamda gördüm bak yeni aklıma geldi heralde buradaki resimden etkilendim rüyamda üçüzün olacakmış göya aaaaaaaaaa diyorum topicteki resimde 2 bebiş resmi var ikizin olacak sanıyodum bende diyorum sana yok 2' si erkek 1 ' i kız üçüzüm olcak diyosun bana seni hiç görmüyom ama rüyamda konuşuyoruz sadece 33.haftada alacaklar bebekleri OLCAY ama zorlanıyorum çok diyosun.Çok geçmiş olsun canım belki benim rüyamda bana laf anlatmaktan başına ağrı çıkmıştır...Sana da çiçek ve öpücük yollayayım dur bena.s.Şeniz

BIZDIK' ımmmmmmmmmmmm nerdesin gı çok oynadı çok yoruldu bu bak hadi ama bekliyos...Gel artık hadi bekliyos.......Ben yemeğe iniyom kıslar........Yazarım gelince...

ne üçüz mükafamçokkarıştı bak şimdi başağrım daha da çok arttı:1shok:
şaka bi yana canım saol allah hayra çevirsin ne diyeyim
uzandıkça biraz daha iyi oluyom öğlene bişeyim kalmas herhlde valla iyiki varsınız derdimi anlatıp rahatlamak bile iyileşmemi sağladı
valla kızlar siz gün yaklaştıkça seri rüyalar dizisi görmeye başlamışsınız özellikle celen hanım oun rüyalarını dizi yapıcam valla kaydirigubbakcemile5

amannnnnn ben de gezmek istedim şimdi heee, dün apartmana yeni taşınan komşumuz yasin okutacam gel dedi, işyerinden güya erken kaçıp oraya gidecektim 4 e kadar kaçamadım, 4 den sonra da yemeğe misafirim gelecek diye gidemedim

tünaydın bacularrhihoyyyt
yaa bişi sorcam sıze otuobuste yer falan verıyorlar mı yaa?
2 haftadır sabahları semınere gıdıyorum ve otobıus kullanıyorum.
ilginç gelen nokta hep bana yaşlılar kalkıp yer verıyor,valaa cok utanıyorum ama mecburen oturuyorum ayakta cok zor oluyor cunkubenneyaptımki
ve bunu görüp kafasını çevıren gençlere bir lafım yok gerçekten cok ayıp edıyorlarrÇok üzgünüm çoook
işte boyle hep yaşlıların yer vermesı dıkkatımı çektı.halden anlıyolar.
kızımla müzik dınlıyoruz sımdı...içerde hareketlendı ıoda dans edıyor sanırım

edhakcım tansiyonun düşmüştür , bi ölçüverseydin, benim çok düşük mesela ..... normalde 12-8 dir benim şaşmaz ama hamile kaldığımdan beri 9-6 tansiyonla geziyorum , dolayısı ile benim de dönüyor

olcay seni napıyım ben şimdi heee :mymeka: kızım kısır mısır nerden çıkarttın lennnn, şimdi şööööleeee hamarat bi arkadaşıma gezmeye gidesim geldi ama aniden gidince de umduğunu bulamama riski var, en iyisi yarına ayarlayım bi gezme

olabilir çakılım benim de tansiyon hep düşük hamileliklten beri büyük 9 yada 10 çıkyo hep ama dr yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi hamilelikte demişte bende kalktığımdan beri tuzlu bişeyler yemeye özen gösterdim düşükse yükselsin biraz diye belki o yüzden biraz düzeldim şimdi dönme geçti ama bu sefer de başım ağırlaşmaya başladı taşımakta zorlanıyom
allahtan oğluş iyi gibi durmuyo yine kerata ilk kalktığımda hareketlerini hissedememiştim korktum ona da mı bişey oldu diye ama uzanınca başladı tekmelemeye
şükrettim valla ona bişey olmasın da ben bugün başağrısı ile dolaşmaya razıyım

bende kısır yapma kararı aldım olcayın yazısından sonra. az sonra kalkıp yapıcam.konuşmayın su yemek konularını dıyozzz anlatamıyoruzz.iş başa düştü napalımm.
gel cakılım beraber yıyelım:)

ben işyerindeyim, akşam eve gidinceye kadar da isteğim kalmaz zaten

yeni bir iş kolu : hamile aşevi...............arayın canınız ne istiyorsa 30 dakika içerisinde elinizde :)))

merhabalar kızlarr!!!!!ne güzel düşük tansiyonunuz var benimde bazen yükseliyor geçenlerde 15/10 oldu tansiyonum kızlar dua edinde yükselmesin çok kötü oluyorum ozamann bebekde zor durumda kalıyomuş oksijen gitmiyomuş allah korusun....

allah korusun bebişlerimizi , sana sıcaklarda dışarı çıkmak , tuzlu ve ağır yemek yasak ama en önemlisi stres yasak , uyuyorsun değil mi bunlara yadecim

slm kıslarrrrr bugünlerde öyle uyuşuğumki habire yatasım var.mirmirmirmirarada girip baktım anammm sayfalar öle ilerlemişki birazını okuyabildim.celencim çokkk tatlısın yaaa.çok güldümm.
nisanurcum ben de 29.haftada gittim rutin kontrollerde bol bol lokosit çıkmıştı.kültüre gönderdi dr.üreme yok diye yazıyodu.dr um da ilaç vermedi bunu bol su içerek halledecez demişti.tabi dha bakılmadı.bir de 13.haftamda olmuştu.ozaman antibiyotik kullanmıştrım hem sabah akşam 5 gün.bir de kansızlık çıktı bende kan şurubu içiyorum bööğğ.-tatlicadiarzu-
çakılımmmmmmm fikir süperrrrrrrrr:lepi:

allah korusun bebişlerimizi , sana sıcaklarda dışarı çıkmak , tuzlu ve ağır yemek yasak ama en önemlisi stres yasak , uyuyorsun değil mi bunlara yadecim

teşekkür ederim çakılım sorma uymaya çalışıyorum tuzu az kullanıyorum bazen sevdiğim yemekler oluyor tadımlık yiyorum onlardan ama dediğin gibi stresden çk etkileniyor eşimle tartışalım falan hemencik yükseliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…