kıs nisanur kuşların suyuna çamaşır suyu koyma planlarına kadar düştüysen sen çok özlemişsin bu herüfü hıncını kimden çıkaracanı bilmiyosunn...Çok üzgünüm çoook
çakılım senin şikayetlerinin hepsi normal 23 gün sonra doğuracak bi karıya göre yine iyisin vesselammm..
kıslar ben biyere davetliyyim bugünn topici boş bırakmayınnŞeniz
EDHAK' cım sana noldu bugün başın mı dönüyor ben bu gece seni rüyamda gördüm bak yeni aklıma geldi heralde buradaki resimden etkilendim rüyamda üçüzün olacakmış göya aaaaaaaaaa diyorum topicteki resimde 2 bebiş resmi var ikizin olacak sanıyodum bende diyorum sana yok 2' si erkek 1 ' i kız üçüzüm olcak diyosun bana seni hiç görmüyom ama rüyamda konuşuyoruz sadece 33.haftada alacaklar bebekleri OLCAY ama zorlanıyorum çok diyosun.Çok geçmiş olsun canım belki benim rüyamda bana laf anlatmaktan başına ağrı çıkmıştır...Sana da çiçek ve öpücük yollayayım dur bena.s.Şeniz
bende kısır yapma kararı aldım olcayın yazısından sonra. az sonra kalkıp yapıcam.konuşmayın su yemek konularını dıyozzz anlatamıyoruzz.iş başa düştü napalımm.
gel cakılım beraber yıyelım:)
merhabalar kızlarr!!!!!ne güzel düşük tansiyonunuz var benimde bazen yükseliyor geçenlerde 15/10 oldu tansiyonum kızlar dua edinde yükselmesin çok kötü oluyorum ozamann bebekde zor durumda kalıyomuş oksijen gitmiyomuş allah korusun....
allah korusun bebişlerimizi , sana sıcaklarda dışarı çıkmak , tuzlu ve ağır yemek yasak ama en önemlisi stres yasak , uyuyorsun değil mi bunlara yadecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?