teşekkür ederim çakılım sorma uymaya çalışıyorum tuzu az kullanıyorum bazen sevdiğim yemekler oluyor tadımlık yiyorum onlardan ama dediğin gibi stresden çk etkileniyor eşimle tartışalım falan hemencik yükseliyorrr
ya bana neden olmuyo?süt falan da gelmiyo.yoksa benim sütüm olmayacak mı?1.5 ay kaldı kızlar anlamadım ben:1no2:
Adı EGE , bizim 2 aylık bebeğimiz....
51 günden beri İ.Ü. Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır.Şu anda damardan beslenerek hay ata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini tetiklemesi sonucu
incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı alındı.Doktorların yaşamasına mucize dedikleri
EGE'mize bir umut ışığı doğdu.
İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde incebarsak nakli yapılacak,tabi ki uygun donör(gönüllü) bulunabilirse. Donörün 0-2 yaş arası 0RH+ kan grubuna dahil biri olması gerekiyor.Ne yazık ki ölmek üzere veya yeni kaybedilmiş bir donör olmak
zorunda. Ailelerin ikna edilmesi gerekiyor bir şekilde. Bir hayat kaybedilirken bir hayatı kazanmak an meselesi... Eğer bulunursa ve nakil başarıyla geçerse Türkiye'de
bir ilk yaşanacak, belki de Dünya'da.. Zaman Ege'nin aleyhine işliyor.
Lütfen yar dım edin...
Bir cana can katma zamanıdır...
Herk es e haber verelim. Herkes e mail yollayalım.
Tvlere,gazetelere ajanslara,hastanelere, belki milyonlara...
Bu mucizeye herkes ortak olsun...
Küçücük bir hayat yardımınızı bekliyor..
Babası : Öğretmen Ümit Fikret YILDIZ
umitfikretyildizz@hotmail.com
0505 662 68 72
ayyyy çok fena yaaa, sürekli gerinmek ihtiyacı hissediyorum, bebişe zararı olur diye de çekiniyorum, eklemlerim ağrıyor resmen.............bir de ayaklarımdaki bacaklarımdaki şişlikler çekilmeye başlıyor yatınca , dolayısı ile bi kaşıntı kaşınmaktan uyuyamıyorum, sıcak cabası geçen klima açık uyudum azcık tutulmuş boynum sırtım filan :çok üzgünüm:........ ama az kaldı sabırrrrrrrrrrrrrrrr.........................şafak 23 :lepi:
valla ben sürekli geriniyom bi zararını görmedim eşe dosta da sormuştum ne zararı olcak rahat ol demişlerdi yoksa zararlı mıymış :1shok:
tünaydın bacularrhihoyyyt
yaa bişi sorcam sıze otuobuste yer falan verıyorlar mı yaa?
2 haftadır sabahları semınere gıdıyorum ve otobıus kullanıyorum.
ilginç gelen nokta hep bana yaşlılar kalkıp yer verıyor,valaa cok utanıyorum ama mecburen oturuyorum ayakta cok zor oluyor cunkubenneyaptımki
ve bunu görüp kafasını çevıren gençlere bir lafım yok gerçekten cok ayıp edıyorlarrÇok üzgünüm çoook
işte boyle hep yaşlıların yer vermesı dıkkatımı çektı.halden anlıyolar.
kızımla müzik dınlıyoruz sımdı...içerde hareketlendı ıoda dans edıyor sanırım
bilmiyorum da hani yukarı uzanma filan derler ya, ha yukarı uzanmış ha gerinmiş sonuçta kaslar aynı hareketi yapıyor ikisinde de diye korkuyorum
arkadaşlar öyle sanıyorum ki gençlerin bu tutumları ailelerin yetiştirmeleri yüzünden .............mesela beni annem aman kızım uslu ol, sessiz ol, ağır oturaklı ol, büyüklerinle konuşurken saygılı ol diye öğütlerdi hep....................... ama şimdi çevreme bakıyorum aman kızım sessiz kalma, kendini ezdirme, hakkını ara, otobüste minibüste ayakta kalma gibi öğütlüyorlar ..............
arkadaşlar öyle sanıyorum ki gençlerin bu tutumları ailelerin yetiştirmeleri yüzünden .............mesela beni annem aman kızım uslu ol, sessiz ol, ağır oturaklı ol, büyüklerinle konuşurken saygılı ol diye öğütlerdi hep....................... ama şimdi çevreme bakıyorum aman kızım sessiz kalma, kendini ezdirme, hakkını ara, otobüste minibüste ayakta kalma gibi öğütlüyorlar ..............
çok haklısın çakılım 25 yaşındayım ama 22 ve altındaki yaş jenerasyonuyla aramızda dağlar kadar fark var, konuşmadan tut da hal tavır terbiye ahlak hepsi çok farklı, dediğin gibi ailelerin yetiştirme tarzları değişti,
dün eşimle yürüyüşte bunu konuşuyoduk ikimizide aldı bir korku tamam bebek geliyo çok güzel de büyük sorumluk falan diye konuştuk hep, eşimin en sinir olduğu şey ebeveynlerin çocuklarını dünyalarının merkezi yapması ve her istediklerini yerine getirmesi, mesela 10 yaşındaki bir çocuğun son model bir cep telefonuna ne ihtiyacı olabilirki? işte birisi alıyo diğeride benim çocucuğum boynu bükük kalmasın diyo o da alıyo derken bu bi furya haline geliyo ve çocuklar hayatı amaçsız yaşıyorlar, yokluğun ne demek olduğunu bilmiyorlar o yüzden varlığını kıymetini anlamıyorlar valla şimdiden planlar yapıyoruz şöyle yaparız böyle deriz şöyle açıklarız falan diye ama taktikler nekadar tutacak bimiyoruz bizimle beraber çevrede etkilecek oğlumuzu Allah yardımcımız olsun asıl sınav bundan sonra başlıcak...
Slm Kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.
Akşam düğünde bir döktürdüm bir döktürdüm herkesin gözü bendeydi özellikle orkestrada şarkı söyleyen genç adam haydi kelebek diyip gözüme bakıyor inşallah nazar değmez diye diye artık ne yapayım ama eve geldim iyi kvtü yine devam uyumuşum sabah wc ye kalktım gelip yatağa uzandım Allah'ım bebek resmen vajinada oynuyor sanki sağ sol sırt üstü yatıyorum habire hareket tamam dedim al sana nazar doğuracam ben neyse Hamdolsun şuan iyiyiz ama karnım aşağı düştü sanki yawkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?