2008 Ekim Anneleri

doğuma kadar kulaklarını tıka , gözlerini kapa , görme duyma bilme canını sıkan hiçbişeyi

ya bana neden olmuyo?süt falan da gelmiyo.yoksa benim sütüm olmayacak mı?1.5 ay kaldı kızlar anlamadım ben:1no2:

şekercim ne alaka sütün olmaycakmı, sütüm gelince anneme sordum daha erken değil mi dedi, demekki her kadının bünyesi farklı, kiminin erken kiminin geç gelebilior demekki, hemi mimişlerin küçükse daha çok sütün oluyomuş, benimkiler dana gibi :roflol: sıkma sen canını daha koskoca 1,5 ay var, hem kiminin sütü doğumdan sonra bebek emince de gelebiliyomuş hemen şimdiden evham yapma

canım o bebek ölmüş uygun donör bulunamamış, bu haberin doğruluğunu araştırmıştım internette öldüğünü okudum istersen sen de bir araştır, allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:

valla ben sürekli geriniyom bi zararını görmedim eşe dosta da sormuştum ne zararı olcak rahat ol demişlerdi yoksa zararlı mıymış :1shok:

valla ben sürekli geriniyom bi zararını görmedim eşe dosta da sormuştum ne zararı olcak rahat ol demişlerdi yoksa zararlı mıymış :1shok:

bilmiyorum da hani yukarı uzanma filan derler ya, ha yukarı uzanmış ha gerinmiş sonuçta kaslar aynı hareketi yapıyor ikisinde de diye korkuyorum

Az önce kontrolden geldim kızlar her şey gayet normal...bebek tamamen olmasada aşşağıya inmiş, zaten nefes almam rahatlamıştı anlamıştım aşşağıya indiğini,kafası artık aşşağıda...artık sık gidicem kontrolüme....34+3 2.837 gr. 47 cm. olmuş. elini yumruk yapmış ağzını kocaman açtı ve yumruğunu emmeye başladı.çok hoşumuza gitti...allahım bir avazda kurtar hepimizi yarabbimmm

Çakıltaşım ya senin doğumuna ne kadaraz kalmış.Alllahım hayırlısıyla kurtarsın önce seni sonra bizi.

Kızlar evet uzanmak doğru değil ama bunu ben hep yapıyorum taaa hamileliğim başından beri hatta bazen uykumdan uyanıyorum kendimi gerilirken yakalıyorum.allaha emanet artık napalım...

şekerim sorma geçenlerde ben de sancılandım doktora gittim dönüşte belediye otobüsüne bindim, bi arkadaşımın babası da denk geldi adamcaz teee rizeden çıkmış gelmiş kızı ameliyat oldu diye, adam kalkıp bana yer vermek istiyo buyur kızım otur sen rahatsızsın diye, yok amca dedim otur oturduğun yerde, adam bi de yaşlı yani, ben adama kıyamadım oturttum zorla adamcaz bana yer vercem diye uğraşıyo, sonra etrafıma baktım liseli öğrencilerden tut da 20-30 yaşlarında bir sürü genç kızlar delikanlılar oturmuşlar hiç umurlarında değil, ben orada sancıdan kıvranarak ayakta gittim, kendi kendime kahroldum çok üzüldüm, siz de hamile kalırsınız siz de hasta olursunuz bend e size yer vermicem o zaman dedim içimden, eski insanlarda bi görgü adap varmış, şimdikiler bencilliği azıtıyo, sağlık olsun güzelim ya üzmemek lazımk endimizi, bu işler parayla değil sırayla

bahar çiçek gözün aydın oğluşunun iyi olmasına sevindim, hani tam da ısırmalık olacak inşallah

arkadaşlar öyle sanıyorum ki gençlerin bu tutumları ailelerin yetiştirmeleri yüzünden .............mesela beni annem aman kızım uslu ol, sessiz ol, ağır oturaklı ol, büyüklerinle konuşurken saygılı ol diye öğütlerdi hep....................... ama şimdi çevreme bakıyorum aman kızım sessiz kalma, kendini ezdirme, hakkını ara, otobüste minibüste ayakta kalma gibi öğütlüyorlar ..............

bilmiyorum da hani yukarı uzanma filan derler ya, ha yukarı uzanmış ha gerinmiş sonuçta kaslar aynı hareketi yapıyor ikisinde de diye korkuyorum

ay yok kız bişiy olmaz nolcek, bebiş ömründe en rahat şu anda bulunduğu yerde bulunuyor, ben bişey olacağını düşünmüyorum yaa, hamile kaldığım ilk günden beri de gerinebildiğim kadar geriniyorum hiçbişey de olmadı çok şükür

evet haklısın galiba, eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor, annemler hep tembih ederlerdi bana senin dediğin gibi, ama şimdi herşey değişmiş, eşim gencecik kızlara bile sırf bayan olduğu için saygısızlık olduğunu düşünerek yer verirdi, baktım ki ben herkes saygısını lyitirmiş eşime bundan sonra sadece hasta, yaşlı yada hamile olursa yer verceksin dedim, og ün bugün eşim sadece onlara yer verir, eskiden olsa kimi görse yer verirdi, o koltukta oturmayı üzerine düşüremezdi ama herkes öyle davranmıyo, kültürümüzü kaybediyoruz,allah sonumuzu hayretsin

Ben geldimmmmmmmmm.ÇAKILIM ve de ÇITIR-PITIR' ım pardon ya ama napıyım gelince sorarsınız DESTİNA ' ya kesin vardır kısır gittiği yerde.ÇITIR bu arada beni niye çağırmıyon ki kısıra ÇAKIL' ı davet ediyonda:dilcikar:

çok haklısın çakılım 25 yaşındayım ama 22 ve altındaki yaş jenerasyonuyla aramızda dağlar kadar fark var, konuşmadan tut da hal tavır terbiye ahlak hepsi çok farklı, dediğin gibi ailelerin yetiştirme tarzları değişti,
dün eşimle yürüyüşte bunu konuşuyoduk ikimizide aldı bir korku tamam bebek geliyo çok güzel de büyük sorumluk falan diye konuştuk hep, eşimin en sinir olduğu şey ebeveynlerin çocuklarını dünyalarının merkezi yapması ve her istediklerini yerine getirmesi, mesela 10 yaşındaki bir çocuğun son model bir cep telefonuna ne ihtiyacı olabilirki? işte birisi alıyo diğeride benim çocucuğum boynu bükük kalmasın diyo o da alıyo derken bu bi furya haline geliyo ve çocuklar hayatı amaçsız yaşıyorlar, yokluğun ne demek olduğunu bilmiyorlar o yüzden varlığını kıymetini anlamıyorlar valla şimdiden planlar yapıyoruz şöyle yaparız böyle deriz şöyle açıklarız falan diye ama taktikler nekadar tutacak bimiyoruz bizimle beraber çevrede etkilecek oğlumuzu Allah yardımcımız olsun asıl sınav bundan sonra başlıcak...

Slm Kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.
Akşam düğünde bir döktürdüm bir döktürdüm herkesin gözü bendeydi özellikle orkestrada şarkı söyleyen genç adam haydi kelebek diyip gözüme bakıyor inşallah nazar değmez diye diye artık ne yapayım ama eve geldim iyi kvtü yine devam uyumuşum sabah wc ye kalktım gelip yatağa uzandım Allah'ım bebek resmen vajinada oynuyor sanki sağ sol sırt üstü yatıyorum habire hareket tamam dedim al sana nazar doğuracam ben neyse Hamdolsun şuan iyiyiz ama karnım aşağı düştü sanki yawkafamçokkarıştı

evet canım maalesef............hatırlarsan geçtiğimiz günlerde doğum yaklaştıkça kaygılarım artıyor diye yazmıştım işte en büyük kaygım bu aslında, kendime bile itiraf etmek zor geliyor ama şimdiki gençlikle ( özellikle orta ve lise dönemlerindekilerle) aramızda çok büyük farklar var, hatta uçurumlar var..............argodan nefret ederim şimdi kızlar bile sokak ortasında argo konuşuyor küfür ediyor, işyerimizin yanıbaşında lise var, kızlar erkekler için saçsaça kavga ediyor , kötü alışkanlıklar dersen son haddinde , aile kavramı kalmadı, inanç zaten çöktüm çökecem diyor............. çok korkuyorum çokkkkk, kızımı iyi yetiştirememekten çok korkuyorum , ben kızımın çok zarif, çok kültürlü , yerine göre hareket etmeyi bilen tabiri caizse oturaklı biri olarak yetişmesini çok istiyorum :Saruboceq:

bababbaaaa fanteziye bak şimdi, aynen türk filmlerindeki gibi, orkestrada şarkı söyleyen genç adam he kaydirigubbakcemile

Evet Çakılım ama saçmalama benim gözüm eşimden başkasını görmez ömür boyu abim babam olsun ben eşimi deliler gibi SEVİYORUM:asigim:

Çakılım bende eşimde pek düğünlere katılmaktan hoşlanmıyoruz bekarken hiç katılmazdım aksine bizim sayılıdır evleneli ya iki ya üçüncü düğün gittiğimiz yakın akrabalarımız o da ama dünde sanki bana bekarken ne kadar takılan ilgilenen varsa ordaydı ve ben hamile eşimle beni resmen göz hapsine aldılar ben hep eşimle birlikte oynadım ama ayrılmadık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…