2008 Ekim Anneleri

vaaaaaavvvvvv artizim diyon yani, onlar istediği kadar aşık olsun hepsine hıh yaparım diyosun :CüvCüv:

Yok canım öyle kendimi beğenmişliğim yoktur hatta beğenmem bile ama Olcayın dediği gibi biz terazilerin gizemli ve farklı cazibeleri vardır olay o yani

Ben geldim diye millet gittiyse ahanda gidiyom haaaaaaaaaa

Bak kıs gel buraya nere gidiyon kıs ben seni çok sefiyom aynı bensin sen ayolŞenizBiliyonmu ÇAKILIM bana bayan kapris diyo sana da der sonra karışmam biz terazilerin cazibesi başkadır güzel değilizdir belki ama şeytan tüyü var de mi gı şöyle bi de bakımlı olursak eğer çok dikkat çekeriz he kıslar ne derler ona alımlıyız yanimmmmmmmmm

BIZDIK' ım diyetteyim heralde şekerim var benim ara öğün yaptım geldim o arada kısmışın gel gari ben burdayım hadiiiiiiiiiiiihihoyyyt:CüvCüv:Bak yoksa içerim sorumlu olarakta seni gösteririm haberin olsunklava:Çabuk burayakaydirigubbakcemile

Yok yok içme Olcayım ben size küsemem yaaa nabersin nasılsın şekerle aran nasıl sen şimdi bide Şekeroğlan çıkarırsın sonra da yağmura çıkarmazsın erimesin diye
Canım ibolyacım tşk ederim evet kızım öyle çok oynak değil ama cilveli annesi gibi oynadı mı baktırır kendine yani

Aman içmedim ama bi cnm istiyor ki sorma kıs BIZDIK CELEN' in yazdıklarını okudun mu varya sabah gözlerimden yaş geldi ne güldüm ya benimkide bi kıskansın ay acayip hoşuma gitti bi ara yerimden kalkmıştım gelmiş benim bilg.oturmuş banka işlemi yapıyo int.ten onun bilg.o bankanın web sitesine girmiyoda ay pek bi hoşuma gitti gelmiş kontrole koca göbeklisi neye güldü bu kadar diye merak etti heralde:roflolESTİNA ya bööle yaptı benimküsü kıskanıyo demi!!!:1closedeyes:naniknanikBen onun kıymetlisiyüm de mi???Dün sen dedin ya

CELENNNNNNNNNN nerdesin kızım ya tüm ö.sonra yoktun berbere felan gitmiştir bu kesin hazırmısın kıs:1closedeyes: çiçekler bu ara bakımsız kalmış sulamayı ihmal etme sakın bu mevsimde sabah-akşam su vermek lazımmış kışa faydası oluyomuş çiçekler böööööleeeeeeeeeeeee serpiliyomuş benden söylemesi eeeeee artıkın PZT görüşmek üzere diyom sana İYİ HAFTASONLARI.........

Bu arada gelen yok giden yok bende kaçam bari kendinize iyi bakın ekim annişleri teyzeleri öper güzel ekim annelerinin güzel ekim bebeklerini :a015:RABBİM bebişlerimizin emaneti sana sen :Saruboceq:koru onları sen lardan koru ALLAH' ım...Sağlıkla vaktinde kucaklarımıza alalım inşallah...Hadinnnnnnn hepinize a.s.:enbuyukkk::1hug::lepi:

merhabalar kılzar biz geldik kızımlan gene oturmaya gittim 3 gündür gezmelerde yemediğim çeşit kalmadı bi de hamileyim diye 2 şer porsiyon ve sonuç olrak tam 79 kiloyu bulmuşuz yani 12 kiloyu tamamlamış olduk bekelım 1,5 ayda ne kadar aşacaz kendimizi
kızlar yok eşime çok da kızgın değilim ya kuşlarımıza gıcık oluyom sabah bi başlıyolar çırpınmaya ötmeye yan odamdalar uyumak mümkün değil bu hamişlikle hemde içimde de çırpınan bi kuş gıcığım yani ama öldüremem tabi yazıkkk

çkılım gülşencim yaşadığınız kaygıları biz de yaşıyoz hem de kat kat çünkü biz bu yetişen gençliğin birebir içindeyiz okulllarda öylesine acayip şeylerle karşılaşıyozki yok bu memleket daha kötüye gitcek bu gençlik ne böyle diyoz ne bileyim zor işte ben o kadar uzağını düşünmek istemiyorum sadece bebeğimi ilk kucağıma aldığım ve kokladığım anı düşlüyorumm

nisacım ve olcayım valla sabah pişman oldum ha içtiğime bana da çok yüksek gelmediydi zaten değerler bi de prospektüsü iyice okudum plesantadan geçer diye bi yazı vardı ödüm koptu ben hamileliğin başından beri kafam gözüm çatlasa da hiç bi ilaç almamıştım öööff sinir oldum ama bizim bebeklerim artık organ oluşumu bittiği için çok da etkileyeceğini düşünmüyorum nisa sen 13. haftada bile kullanmışsın

bn geldüüüm azcık arıza cıktı yer bulamadı kız ama sonunda hallettik.pazar aksamı alıcam bende kalıcakkaydirigubbakcemile5 ya aslında bi yanım cok üzgün gercekten benneyaptımki ama biyanımdaaaaaa:jeyyar: nese umarım hafta sonu karsılasmayız:bbo:
ayyyy ahanda şafaaaaakkk 3 saaaatttttttt:sm_cool: okadar ösledimkiiisenağlama canımın içi evimin direği mnik prensesimin babası iiki varsın yakısıklı koca göbekli hayatımın öküzü kocaaammmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…