2008 Ekim Anneleri

nisanurcum kusların üzerine ya aksamdan yada sabah bişe ört.susuyolar ozaman.yada belki boğulurlar yanlıslıkla:jeyyar:

canım içini ferah tut.allaha emannet de.bundada vardır bi hayır.yanlız organ gelişimi son haftalarına kadar devam ediyor nerdeyse.suan hemen hemen hepsi tamam.5 duyu falan.fakat beyin gelişimini ve kıvrımlasmasını sürdürüorsengözlerimebaksanab

hepinize ii hafta sonları ekim anaları.yarın bizim prensesle görüş günümüz.allahım ii haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah.hepiciniğinizi cook öptüm:) ve tüm bebişlerimi dee:))

günaydın ekimin en güzel annişleri celencim gözün aydın gelmiştir eşin doktordan sonra prensesimizin durumunu yaz bizede
nisanur38 canım doktoruna güven bende hamileliğimin 4 ayında falan doktorun verdiği ilacı almamıştım ilerlemişti enfeksiyon mazallah şimdi birde doğum yakın erken doğuma neden olabiliyor enfeksiyon

günaydın benneyaptımki hayatın cilveleri işte kimileri kocişine kavuştu ( celencim gözün aydın ) kimi de benim gibi hafta sonu yalnız kaldı ( şimdi kocişi yolcu ettim ) :çok üzgünüm: bızdıkcım özür fantazi filan derken takılıyım dedim ama sözüm amacını aştı galiba, elbette eşinden başkasına bakacağını aklımdan bile geçirmemiştim ...............

günaydın:lepi:
bugün çok güzel uyandım valla ne başğrısı ne başka bişey bi de bi güzel uyumuşum ki 10 saat kadar günerin yorgunluğunu attım gerçekten
celenim öncelikle sana gözün aydın diyelim:1hug:
çakılcım sana da allah kavuştursun canım senin kociş niye seni yalnız bıraktı kız tam hamileliğinde gerisayımdaykenklava:
inşallah yalnız değilsindir evde allah korusun bi acil durum olursa konu komşu var dii mi dikkat et kendinee ve bebişe olur mu canımkaydirigubbakcemile5
benim de bugün genel vücut temizliği yapmam gerekiyo üfff hemi de bu koca göbekle artıkım aynayla filan çaresini bulucazkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaarrrr,a.s. sanırsam kimse yok topicde, 5 eylül son çalışma tarihim sonra evdeyim, doğurana kadar oh gel keyfim gellll :dance: rahat bırakmıcam hiçbiriniziii savulunnnnn :jeyyar:

günaydın:dilcikar: geldi kocacımlülülülülülü şimdi beraber bebşlere alınanlara bakıcaz.12de randaavum var.sonramda ver elini alısveriş:teytey:

günaydın celen gözün aydın canım:1hug: kocan geldi bize dil çıkarıyon haakötükedihüso
çakılım seni de Allah kavuştursun benümkü pazartesi sabah burda işallah dün düğününü yapmış gelin senden uzundu diyoo :1shok:hayır olamaz en uzun gelin ben olmalıydım:çok üzgünüm:çakıl senin çok az kaldı derken bi baktım benim de 56 gün var ayy 2 aydan da az kaldı meleğime kavuşmama çok seviom ben onu:asigim: artık son günler geçmezki

bugün biraz kışlık yiyeceklerimi hazırlıycam konserve işi falan yani haftaya da turşuarımı kuracam kızlar ben domates soslu acı biber turşusu kurardım da bu sene de canım çekiyo acaba emzirirken acı yiyebilirmiyiz

domates soslu aci biber tursusuna bende bayilirim...:çok üzgünüm:
cok az olmak kaydiyla emzirirken yiyebilirsin.ben ilkinde yiyordum aci ama cok az miktarda...

bu arada sabah uyanırken bebeğime doğum şekeri seçmeye sepet beğenmeye çalışıyodum hem de satıcı doktorumdu şunu al bunu al diye bana laf anlatıyodu aslında ilk başlarda çok gereksiz geliyodu bana döyle şeyler ama geçen şekerci de çok güzel bi sepetle şekerler gördüm fiyatını da sormadım ben yapabilirmiyim diye düşünüyorum ama burda öyle şeyleri satan yer varmı onu da bilmiyorum kaç defa doğuracam nikah şekerim olmamıştı bari bebeğimin ilk şekeri şöyle en güzelinden olsun diyorrum şimdi

sağolun kızlar , iki günlüğüne gitti kocam, yakın bir arkadaşının düğünü vardı , şimdi ben de gidip annemi alıp geliyim.................nisanurcum acı yemenin sakıncası olacağını sanmıyorum pek, ben de sebze kurutmak istiyorum , kışın kar yağdığında çok hoşuma gidiyor kuru sebze pişirmek :)........sana kolay gelsin şeker .........celen güzel haberlerle ve cicilerle gel ...................edhakcım akşama bıraksaydın o işi, sıcakta yapamıyorum ben isilik oluyorum resmen :)

ben ilk cocugumun dogumunda boyle seyleri cok gereksiz gormustum hevesim yoktu boyle seylere...,ve yapmamistim,allahtan hastaneye cok sik bebek cikolatalari getirmisti bir arkadasimiz.,
insanin icinde kaliyor sonra,imkanin el verdigince ne yapabiliyorsan yap derim.sonrasinda insan uzuluyor.

şunlara bak yav ben gittim siz muhabbeti koyultmuşunuz, yakaladım sizi işteeee, gelin buraya bakem kaydirigubbakcemile

başıma nelerr geldiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama
şimdik dün izmir fuarının acılışı vardı bıldığınız gıbı.bızde bızım mısafırlerı goturelım dedık.
sahılden yuruye yuruye gıtme fıkrı cıktı ortaya. bende daha öle çok agırlaşmadım kendıme guvendım dınlene dınlene yavas yavas gıdersek olur dedim.
(salak kafam nıye bole bıseyı kabul ettım kııı)
neyse dınlene dınlene gıttık.acıkhavada konser vardı orada 5-6 sarkı dınledık sonra okan bayulgenın resım sergısnı gezdık.ve soonraaa dunya mutfaklarında oturduk ve oarada yapılan gosterılerı ızledık vs...
bu sırada saat 6 da cıkmıştık evden saat 1:30 du eve geldığımızde .yatmam 2 yı buldu tabı.
sabah bır kalktım ayak bıleklerımın bıraz ust tarafında ozellıkle de sol bacağımda cok genıs bır alanda kırmızılıklar oluşmuş.bole damara benzıyor.
tamamen benım salaklığım. kendımı hala hamıle değilmiş gıbı hıssedıyorum.senın neyıne okadar yolu yurumek yaa.
şimdi soyleyın bakalım kızlar bu kırmızılıklar morlaşıp varıs mı olacakkkkkk:bbo::bbo::bbo:
ayaklarımı uzatıp dınlenıyorum bugün..birşey surmem gerekır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…