merhabalar kılzar biz geldik kızımlan gene oturmaya gittim 3 gündür gezmelerde yemediğim çeşit kalmadı bi de hamileyim diye 2 şer porsiyon ve sonuç olrak tam 79 kiloyu bulmuşuz yani 12 kiloyu tamamlamış olduk bekelım 1,5 ayda ne kadar aşacaz kendimizi
kızlar yok eşime çok da kızgın değilim ya kuşlarımıza gıcık oluyom sabah bi başlıyolar çırpınmaya ötmeye yan odamdalar uyumak mümkün değil bu hamişlikle hemde içimde de çırpınan bi kuş gıcığım yani ama öldüremem tabi yazıkkk
nisacım ve olcayım valla sabah pişman oldum ha içtiğime bana da çok yüksek gelmediydi zaten değerler bi de prospektüsü iyice okudum plesantadan geçer diye bi yazı vardı ödüm koptu ben hamileliğin başından beri kafam gözüm çatlasa da hiç bi ilaç almamıştım öööff sinir oldum ama bizim bebeklerim artık organ oluşumu bittiği için çok da etkileyeceğini düşünmüyorum nisa sen 13. haftada bile kullanmışsın
günaydın:dilcikar: geldi kocacımlülülülülülü şimdi beraber bebşlere alınanlara bakıcaz.12de randaavum var.sonramda ver elini alısveriş:teytey:
bugün biraz kışlık yiyeceklerimi hazırlıycam konserve işi falan yani haftaya da turşuarımı kuracam kızlar ben domates soslu acı biber turşusu kurardım da bu sene de canım çekiyo acaba emzirirken acı yiyebilirmiyiz
bu arada sabah uyanırken bebeğime doğum şekeri seçmeye sepet beğenmeye çalışıyodum hem de satıcı doktorumdu şunu al bunu al diye bana laf anlatıyodu aslında ilk başlarda çok gereksiz geliyodu bana döyle şeyler ama geçen şekerci de çok güzel bi sepetle şekerler gördüm fiyatını da sormadım ben yapabilirmiyim diye düşünüyorum ama burda öyle şeyleri satan yer varmı onu da bilmiyorum kaç defa doğuracam nikah şekerim olmamıştı bari bebeğimin ilk şekeri şöyle en güzelinden olsun diyorrum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?