sağolun kızlar ,edhakcım akşama bıraksaydın o işi, sıcakta yapamıyorum ben isilik oluyorum resmen :)
başıma nelerr geldiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama
şimdik dün izmir fuarının acılışı vardı bıldığınız gıbı.bızde bızım mısafırlerı goturelım dedık.
sahılden yuruye yuruye gıtme fıkrı cıktı ortaya. bende daha öle çok agırlaşmadım kendıme guvendım dınlene dınlene yavas yavas gıdersek olur dedim.
(salak kafam nıye bole bıseyı kabul ettım kııı)
neyse dınlene dınlene gıttık.acıkhavada konser vardı orada 5-6 sarkı dınledık sonra okan bayulgenın resım sergısnı gezdık.ve soonraaa dunya mutfaklarında oturduk ve oarada yapılan gosterılerı ızledık vs...
bu sırada saat 6 da cıkmıştık evden saat 1:30 du eve geldığımızde .yatmam 2 yı buldu tabı.
sabah bır kalktım ayak bıleklerımın bıraz ust tarafında ozellıkle de sol bacağımda cok genıs bır alanda kırmızılıklar oluşmuş.bole damara benzıyor.
tamamen benım salaklığım. kendımı hala hamıle değilmiş gıbı hıssedıyorum.senın neyıne okadar yolu yurumek yaa.
şimdi soyleyın bakalım kızlar bu kırmızılıklar morlaşıp varıs mı olacakkkkkk:bbo::bbo::bbo:
ayaklarımı uzatıp dınlenıyorum bugün..birşey surmem gerekır mı acaba?
günaydın benneyaptımki hayatın cilveleri işte kimileri kocişine kavuştu ( celencim gözün aydın ) kimi de benim gibi hafta sonu yalnız kaldı ( şimdi kocişi yolcu ettim ) :çok üzgünüm: bızdıkcım özür fantazi filan derken takılıyım dedim ama sözüm amacını aştı galiba, elbette eşinden başkasına bakacağını aklımdan bile geçirmemiştim ...............
kızlarr benım park yatağım var bılıyorsunuz. ama içine normal uyku setlerınden alıcam galiba.
internette gördüğünüz guzel bır takım var mı tavsıye ettiğiniz?
ben şimdi araştırıyorum.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?