2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun çıtırpıtır bende geçen gün5-6 saat ayakata kalıp yol falan yürümüştüm ayaklarımın şişliği 3 günde ancak geçti şişliği neysede acayip ağrı yaptı ayaklarının altına yastık falan koyarak dinlen sürekli faydası oluyor

sağolun kızlar ,edhakcım akşama bıraksaydın o işi, sıcakta yapamıyorum ben isilik oluyorum resmen :)

ay çakılım akşam valiz hazırlığı filanla geçer dedim bi de hazır kociş yokken aradan çıkarıyım istedim yoksa bende sevmem sıcakta insan kn ter içinde kalıyo allahtan klima var açtım karşısına oturdum yoldum :CüvCüv:
sonra da bi duş iyi geldi valla
iyi bari senin kociş gelcekmiş hemen sevindim hihoyyyt
benim kocacım da gelir birazdan gezmeye çıkıcaz evde durulmuyo valla gerçi dışarısı da sıcak ama en azından hareket oluyo hamileliğin sonuna yaklaşıyoz kıslar ne ekadar hareketli olursak o kadar kolay olur doğumumuz sezeryancılar lafım size deil:dilcikar:

saol yesımmerve ya dınenıyorum da gecer mı acabaa yoksa bole mı kalcakk ya kafama taktımm

biz geldiiikk ya ben asığım yaa:asigim: kızıma asığım beenŞannesi kurban onun pıtpıtlıktan cıkmıs küt küt atan yüreğinee:1hug: ooyy kuzum büyümüş benm kızzzlar:teytey: gözlerim doldu yaasenağlama vücütla ilgili pek bişi anlasılmıo eller ve ayaklar dısınmda.ama yüzü..allahım esirgesin hepsini ve benm kızımı..dudakları burun delikleri:1hug: bebişim uyuyodu.kliniktede kimse olmayınca usg miz biraz uzadı.keyifle baktık bebişe.uyandı sonra meleğim..aman ne tepiklemek.ayakları alt taraftaymıs.bnm her zasman sol göbek tarafım yusyuvarlak olur orda popişi varmıs ha buarada hala kıza.sdoktorcum 1 eylşül 15 eylül izinliymiş.normalde 15 gün sonra gel dedi e o da 6 eylül yapıo.izinli olduğu için 1inde gel ozaman dedi.yani haftaya p.tesi bidaha gidicem:sm_cool: sonra 20 sinde.ve derken haftada bire düşücek.
ciciler doktoruma filtre kahve ve türk kahvesi içiyorum gün içinde sorun olurmu die sordum olmaz dedi.ha bide ptesiden itibaren araba kullanmam yasaklandı.ptesi olmasının sebebide teyzem gelicek onu alıcam havaalanından.işini hallet araba faslını kapat dedi:çok üzgünüm: prensesim 1575gr olmus buarada bebişlerin kilosuna baktım haftasına göre bizimki biraz minik bişi olucak sanırım.zaten onun 75 gr ı kesin dudaklarıdır.maşallah ne dudak:roflol:

:mymeka: fuara gitcek günmü cıtırım.hem ilk günü cehennem yeri gibi hemde bombaın üstünden 1 gün gecmişklava: ii cesaret haa:1ninca: biz de kemeraltına gidicektik hem sıcak caydırdı hemde kalabalık.bugunde deniz baykalın gelceği tutmus.dısarsı ana baba günü:CüvCüv:

bızdıkcım geçmiş olsun canım üzme kendini geçer benim de bacaklarınım tüm damarları harita gibi bi de kılcal damarlar çıkıyo kırmızı kırmızı hepsi geçecek takma kafanı bundan sonra 1 saatlik yürüyüş yeter bize ee bacaklara da yazık dimi

celencim gözün aydın canım hadi gene haftaya görcen kızını ne ballısın yaa kalın duduaklı hatun güzel olur benim kızımın da dudakları kalın yerim ben onun dudaklarını

çakılcım ben de geçen haftasonu yalnızdım şu günler ilerledikçe insan yalnız kalmak istemiyo ama napıcan. Bir de bütün arkadaşlarım, kayınvalidem, görümcem de şehir dışındaydı nasıl kötü hissettim kendimi anlatamam. Üstüne bir de annemlerle görüştüm telefonda (farklı şehirlerdeyiz) bir yalnızlık çöktü içime. Kocişe diyorum başıma bir şey gelse ne biliiim banyoda ayağım kaysa imdat diyecek kimse yok. işte biraz sitem yaptık ama hafta sonunu kazasız belasız geçirdik. İmkanın varsa yalnız kalmamaya çalış derim, ya da kendini oyalayacak birşeyler bul. Biraz melankoliksen (benim gibi) pek hoş olmuyor evde tek başına kalmak.
Ama ilginçtir kızımla konuşmak hep rahatlattı beni. O da sanki anllıyor pıt pıt tepiklerle cevap veriyor sıpa. Kendine dikkat et.kaydirigubbakcemile3

Kızlar aman bacaklara dikkat. Hemşire bir arkadaşım geçenlerde doğum yaptı. Hamileliği çok zor geçti. Kilo fazlası vardı ve çok kötü ödem olmuştu. E mesleği gereği sürekli ayakta. bir gün aniden bacaklarının 3-4 yerinde büyük alanları kaplayan mosmor varisleri oluşuverdi. 7-8 . aylarındaydı. Bu varisler yukarılara kasıklarına kadar ilerlemişti, kalp damar doktoru fazla yürümeyi ve merdiven çıkmayı yasaklamıştı. Bir saat yürüyüş iyi ama fazlası bence tehlikeli. Akşamları da mümkün olduğunca düz veya belden yukarı olacak şekilde uzatın. Benim doktorum sürekli bunu hatırlatıyor. Çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik. Azıcık ödemlerim dışında. üstelik 11 kilo aldım.

ayy canım çoook sıkıldı bugün oturmam da yoktu kendimi kötü hissettim yaa keşke çarşıya gitseymişim ama o da yalnız çekilmezki malatya da bi Allah'ın kulu da yok ki akraba falan ee arkadaşların da hepsinin işi gücü var off bugün çok sıkıldık biz dondurma yedim bi sürü o bilem yetmedi sıkıntımı atmaya konserveleri mi yaptım ama az oldu herüf gelsin pazara gönderiyim onu dün almaya gözüm yemedi ayy kızımın cicilerini mi yıkasam ki daha çok mu var dur kalkim de maknaya atıvereyim ya

ya bugün çok sıkıcı bir gün.canım çok sıkıldı.eşimin işinden dolayı da gesmeye gidemiyoz.evimizin altında marketimiz var.düğün,bayram,tatil hiç bişi yok.babası bazen idare ederse ediyo.o da sıkılıyo.bizimki de bırakamıyo bu yüzden.Allah'tan evin altında da ben aşağı iniyorum.yani kocişimle hep dip dibeyiz.ama işte kısıtlı bizim hayatımız.olsun aman.ama bugün feci sıkıldı canım.siz de yoksunuz.tabi alışverişe gittiniz demiklava:geziyonuz.valla kıskanmakta haklıyım.

celen haklsıın valaa. bomba olayı hep aklımdaydı zaten ve hıc kalabalığa gırmedık oyuzden fazla.kaydirigubbakcemile3
ama ne bıleyım gaza geldımm bı kere işte yaaaaaa.
Nisanur aynı canım işte boyle kırmızı kırmızı deri altından gözüküyor kılcal damarlar.inş gecer allahım yaa:Saruboceq:
neyse celen artık kızına daha kısa zamanda kavusacaksın.bende onumuzdekı cuma gıdıyorum bakalım buyumüş mü kuzucum görcess:1rolleyes:

eylül canım uzulme bak burada kocalarından ayrı olanlar var.bek bıızım celeneşutarafagitti
15 gunde bır goruyor kocasını.en azından aşağa kafanı uzatsan goruyorsun kocanı. halıne sukret boşver,gezecek zaman bulursunuz daha:1hug:

ben geldimmm:sm_cool:
karar verdim çocuğu suda doğurcamm heheee..:lepi:
çıtırım geçer canım merak etme varisler bi günlğük gezentiyle çıkmaz merak etmee

kıs celen hadi gözünaydınnn bol bol görüyosun cemreyii..ee kocişede kavuştunnn
senden iyisi yok artıkkk..

kızlarr benım park yatağım var bılıyorsunuz. ama içine normal uyku setlerınden alıcam galiba.
internette gördüğünüz guzel bır takım var mı tavsıye ettiğiniz?
ben şimdi araştırıyorum.yerimseniben

destina suda doğum derken dalgamı geçion????

çıtır uyku seti niye alıyonkii? bende park yatak aldım ama onun içine uyku seti almak bana mantıklı gelmiooo

hayatım bellonanın takımlarına baktınmı omlar güseller hem ölçüleri birazdaha küçük park yataklara güsel olbilirr:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…