2008 Ekim Anneleri

oh be destina hayatın tadını çıkarıyon yani 4 mevsim tatil
çıtırcım çok güzelmiş ben beğendim fiyatı da gayet uygun :1rolleyes:
eylül hiç kıskanma şekerim ne var kıskancak hiç bugünkü kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum evde :1closedeyes:
bu arada diğer komşumda doğurmuş 2 gün önce bugün ona gitcektim keşke erinmeyip bi duş alıp gitdeymişim akşam öğrendim o da benim doktora gidiyodu ayrıntıları öğrenmek için yarın gitmem lazım pazar ama ayıp olur muki kocası çalışmıyodur o sezeryan olcaktı rahimde miyom varmış bebekle büyümüş son gördüğümde miyom 1 kilo olmuş diyodu ve karnı çok şişmişti kurtulduğuna sevindim sıra bana geldi apartmandaki 3 . hamileydim de 3.kız annesi yanikaydirigubbakcemile5

çıtırcım bence onlar yeni oluşmamıştırda sen bacakların şişince fark etmişindir çünkü benimkiler 2-3 ay önce çıkmaya başladı kan akışı hızlandığından oluyomuş ve hamilelikten sonra geçiyomuş nette okumuştum önemli değil yani aman bende varis bilem çıktı ha bi de bi sürü güzel kat kat selülüt oldum diz kapağıma kadar inecek herhalde

kızlar napıyonuz bakıım bugün muhabbet kesatmış çok sayfa birikmemiş bi çırpıda okudum
eee tabi haftasonu destina hanım denize gitmiş celenle cemre kocişin kollarında
üff bende 3 saattir valiz hazırlıyom:bbo: her haftasonu valiz hazırlar oldum alışkanlık yapacak valla
yarın sabah istanbula gidiyozz
çıtırcım uyku seti çok güzelmiş valla fiyatı da bedava nerdeyse ben istikbal den almıştım 80 ytl ye yarısı kadarmış ben de bi tane yedek mi alsam napsam:uhm:
neyse ben fazla kalamıcam laptopu da toplayıp valize yerleştirmem gerekiyo artıkım pazartesi günü dönerim aranıza:a015:
kendinize ve bebişlere dikkatŞeniz

yok nısanurcum bunlar dün gece oldu emnım. benım ayaklarım zaten 4-5 haftadır şiş devamlı.ama bugun baya dınlendırdım ayaklarımı dıkıp..
uyku setımızı dayısı alcak ben onay verıyım ozaman da alsın bari..
edhak güle güle canım..
bende yarın annemde olucam butun gün yokum.öptüm sizi.iyi geceler..

günaydın herkese bol gezmeli eğlenceli pazarlar diliyoruz
edhakcım yollun açık olsun canım

iyi pazarlar ekim anişleri.napıyonuz bakim.celen kııızzz kocişinin kollarında uyuya mı kaldın yoksam sositososito ohh destinam gittin denizlere bize hava mı atıyon yanee klava:valla çok iyi etmişsin.valla bugün kızlar gesmeye gittiler galiba.ses soluk yok.ben de kocişime bi bakim de geliyim.napıyomuş.sonra görüşürüz fıstıklarrrrrr

anam ben artık celen deilim:uhm: ilk siteye üye olduğumda deişitirme için basvurmustum.şindik deiştirmişler:uhm: ben nasıl geri celen olurum acep:uhm:

celen ya ne demek istedin anlamadım ki?
kızlar ben ütüsünü de bitirdim kızımın öyle böyle derken epey bi olmuş yoruldum hastaneye götüreceklerimi de ayırdım battaniyelerin içine bohça yaptım 2 takım hastane çıkışı götürecem şimdilik çantaya yerleştirmedimbi kaç tane daha yıkanacak var onları da hallediyim öyle yoruldum bugün
akşam düğün var arkadaşın ona gitcem kocam da yok ama olsun ondan çok geziyim ben de dimi altta kalmamak lazım

sana özel değilki bu karılar hafta sonu böyle yapıyolar şu sayfaya bi yarım saat ayırmıyolarki kıymetli vakitlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…